Sziasztok!
Eddig én az öblítős részbe tettem kb. fél-egy dl ecetet + 5-6 csepp illóolajat (indiai citromfű nagyon finom, és erős, levendula). Nekem így is illatos lesz a ruha, mikor kiveszem. De ha megszáradtak, akkor semmilyen maradandó szagot vagy illatot nem érzek, de nem is hiányzik. Eszter! Te hogyan tudod kinyitni a gépedet öblítés körül? Nekem elöltöltős, az meg nem engedi, csak ha végleg vége van egy programnak:( Pedig kipróbáltam volna! Ja, és mosódióval+szódával mosok mindent, illetve a fekete ruhákat szóda nélkül, mert az fakít... Bár vhol olvastam, hogy a pelusokat nem jó dióval mosni. Miért?
Ági!
Nekem víztakarékos a gépem (sztem ezek az elöltöltősek legtöbbje ilyen), ami azt jelenti, hogy épphogy csak állnak a vízben a ruhák, és tkp. a forgás közben ütődnek egymáshoz, ami által mosódnak. Gondolom, nem mondtam újat.
De ez azt jelenti, hogy ha telerakom, akkor nem tudnak mozogni a ruhák nagyon odabenn. Én max. 3/4-éig rakom tele emiatt.
Biobaba, Eszter!
Mit jelent ez a biliztetés?
Más:
Amióta rátaláltam a Lehelen az Ökosarokra (Biobaba, köszi!), függő lettem! Irtó jófejek az eladók, és jók a termékeik is. Ja, és olcsó. Ma állok a sorban, és mögöttem egy nő elkéri a biotej tanusítványát. Előszedik ámulva, ámde készségesen az eladók, majd a nő vesz is. Majd elmondja, hogy csak azért kérte el, mert nem értette, hogy kerülhet 140.-ba a biotej, mikor ugyanez MOMnál 240.-, illetve a nembio tejek is lassan már 160.-. Hogy versenyképesek tudjanak maradni - válaszolja kedvesen az eladó. Mindenesetre megörültem annak is, hogy tényleg bio, meg annak is, hogy milyen jófej volt ez a nő, hogy el merte kérni azt a papirost, meg annak, hogy az eladó sem az sztalt akarta ráborítani a nőre. Szóval aki arra jár, vásároljon onnan!:)
klári