Új privát üzeneted érkezett!

Márti! Privi ment,másold csak be a kódot a profilban az aláíráshoz!Ha nem tetszik a vonalnzó,csinálok másikat szívesen!
Vendég

Kriszta!

Köszi szépen megpróbáltambe másolni de nem tuodomhogy mutatni fogja-e!!!
márti80

Kriszta!

Köszi szépen megpróbáltambe másolni de nem tuodomhogy mutatni fogja-e!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Ne ide másold,hanem a profilodban az aláírás helyére!És az legyen bekapcsolva,hogy BBCode!
Vendég

Jó magpróbálomd emármarha mérges vagyok hogy ilyen béna tudok lenni!!!De én a profilba másoltam be a link címeket!

Kép
Kép
Kép
márti80

Gergőé ma még fent volt itt jól,úgy másold oda a másik kettő kódját is alá!
Vendég

Na majd délután újra próbálom mert mennem kell!!!
márti80

Ahova bemásolod a kódokat,ott van alatta 4 kérdés,az első,hogy mindig csatolja az aláírásod,utána 3 engedélykérés,na,ezt mind a 4-et IGEN-re állítsd,és jó lesz!
Vendég

Na,én is megyek,indulnom kell a fogorvoshoz sajnos.Úgy be vagyok tojva,pedig ezen túl kell esni.Majd vmikor 3 fele remélem már itthon leszek és írhatok nektek!

Addig is szép napot mindenkinek!!
Vendég

Márti
Én is teljesen béna voltam, nem tudtam sehogysem betenni. De végul rájottem. Kovesd Kriszta tanácsait, akkor biztosan sikerul

Kriszta
Nekem is azt mondta a doki, ha most nem esem teherbe, akkor megint Uh-n fog figyelni, páromat kuldi vizsgálatra, és lehetséges, hogy engem meg HSG-re. Be vagyok tole tojva én is. Meghát a párom sem nagyon ragaszkodik a vizsgálathoz. Tényleg, hogy megy ez a pasiknák, úgyértem a vizsgálat? :wink:
Vendég

Na sziasztok!

Na követtem a tanácsokat remélem már sikerül. Én is mindig félek a fogorvostól pedig jól dolgozik a csaj és még töméshez a gyerekekkel mikor terhes voltam még inekciót se kértem 10 perc se kellett és kész voltamés nem is nagyon fájt.
Látom nincs itt senki majd még benézek.
Szép napot!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Hát nem jött összepedig mindent úgy csináltam ahogy írtad Kriszta . Na mindedj!!! Feladom!!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Sziasztok!

Megjöttem!Már másodszor kapom azon magam,hogy egy hős vagyok! :oops: Na jó,csak vicceltem.A lényeg,hogy túléltem mindenféle szuri meg siránkozás nélkül.Megkaptam a fedőtömést és most szép is és nem is fáj.Hurrá!

Márti!
Nem tudom mi lehet a baj,hogy ide is a linket írja,mert ugye egyszer már Gergőét betetted.Úgy kellene mind a hármat.IGEN-en van minden a profilban?(aláírás mindig,bbcode,html,emotikonok) Mert ha igen,akkor ennek jónak kell lennie.

Szilvi!
Voltam már HSG-n még pár éve,már akkor sírtam,annyira fájt.Sztem most sem úszom meg,mert valszeg megint el van záródva az egyik pv.De állítólag már jobb módszerrel csinálják,fájni fáj,de talán nem annyira.Hát remélem!!!

Kiskatona-vizsgálat: nálunk a Klinika úgy kérte,hogy először a helyi andrológián kellett megcsináltatni.Előtte 5 nappal már tilos a szex!Ott egy elkülönített helyen gyorsan kielégíti magát,másnapra megvan az eredmény.Illetve vmit már tud mondani egyből,de meg kell ugye nézzék 24 óra múlva is.A 2. vizsgálat a klinikán van,ott is helyben kell a katonákat "levenni".
Sok pasi nem szereti,de azért nézzük,nekik csak ez a két élvezeti vizsgálat van,nekünk nőknek meg azért igen sok fájdalmas.Szóval ennyit illik bevállalniuk.Nem?
Vendég

na nem tudom van itt valaki???

Kép
Kép
Kép
márti80

Márti!
Ne add fel!!! Megoldjuk a problémát!!!
Vendég

Ok! Nem adom fel!
márti80

Adj egy telcsiszámot,felhívlak, és lépésről-lépésre megcsináljuk,oké?
Vendég

06-30-363-2436

Kép
Kép
Kép
márti80

Ja az ovulációs vonalzós prividet kitöröltem Bocsi Kellújra egy!

Kép
Kép
Kép
márti80

5 perc és hívlak!
Vendég

Kriszta!!!
KÜLTEM PRIVIT !

Kép
Kép
Kép
márti80

Itt vagyok én is!

Márti csak egy kódot másolj be. Próbáld felváltva, hol az egyiket hol a másikat. Én is itt rontottam el.

Kriszta teljesen igazad van. Ennyit megtehetnek a pasik, hiszen az nem fáj, sot. Jó, lehet hogy egy kicsit kellemetlen, de nekunk is mit meg kell tennunk. Példa a kétnapi alhasi uh, amire megint készulok. Foleg egy fiatal, jóképu dokibácsi elott. Ráadásul mi már majdnem baráti viszonyban vagyunk, mivel a férjem is az egészségugyben dolgozott. Egy barát elott levetkozni sokkal rosszab, mint egy idegen elott. De nem akarok máshoz járni, mivel barát, jobban odafigyel rám.
Vendég

Márti ment a kód priviben! Remélem sikerül! :))))

Szilvi!

Az én dokim is olyan szemtelenül jóképű és fiatal. :oops: :oops:
Eleinte én is nagyon szégyenlős voltam,de mióta mindig jön a párom is,azóta már nyugodt vagyok.
Én sem cserélném le,meg hát ezért butaság is lenne.Azért ismerős előtt nagyon gátlásos lennék.
Vendég

Én nem tudok a te jelszavaddal belépni.
De most már működni fog,csak mind a 3 kódot az url-től kezdve végig,az url-ig másolj be!
Jaj,remélem jól írom,már kezdek parázni!
Vendég

Látom,a gyerekeké megvan!Oda alá másold az ovu-kódot is,url-től url-ig!
Megy ez!Jujj,de jó!!Ügyi vagy! :wink:
Vendég

Na Köszi végre sikerült hát nálunk ílyen nehezen fog lehet össze jönni a kiscsajszi is.

Kép
Kép
Kép
márti80

Na találtam egy csak nőknek táblázatot az auranka.hu oldalon ott kell keresni baloldalt a listába naptár csaK NŐKNEK. aURANKA MAGAZIN OLDALA.

Kép
Kép
Kép
márti80

Megvannak a vonalzók! :D :D
Ha másikat szeretnél,vagy vegyem le a szöveget róla,szólj és csinálom!
Vendég

ok!

Kép
Kép
Kép
márti80

Ugyesek vagytok! Jók lettek a vonalzók.
Kriszta, ha szoveget akarok rátenni, akkor újra új kódot kell bemásolnom?
Vendég

Sztem igen,mert vissza kell menned a Lilypie.com-ra és ott kell beírni,de csak akkor engedi,ha újat csinálsz.Nekem legalábbis csak így engedte.
Most szaladok a fiamért a suliba,de kb. egy óra múlva jövök!Ha vkinek tudok vmiben segíteni,írjatok,hívjatok!

Sietek!
Vendég

Sziasztok!

Kriszta! Ügyi vagy, hogy kibírtad a fogorvost!!! Nekem is mennem kéne már ellenőrzésre!

Szilvi! Mi magánrendelésen voltunk a kiskatona vizsgálaton és mi itthonról vittük az anyagot. Igaz így 12 ezer Ft-ba került. K..a drága volt, szívtam is a fogam, de kiderült apával minden oké.

Nekem a hőm tök érdekes, mer az alapján még nem volt pé, de a váladékaim szerint igen. És nagyon mérges leszek, ha megint 48 napos lesz a ciklusom, mert júliusban kell visszamennem a dokibácsimhoz, ha addig nem jön össze a baba, és ha ilyen hosszú ciklusom lesz, akkor május közepén fog megjönni és júliig már nem is fogok menstruálni, tehát csak 1 alkalom lesz arra, hogy sikerrel járjunk.
Na ilyenkor lesze sík ideg. :twisted:

Betty Kimamink hogy vagy?

Ja dobok egy görbét is:
Kép
Vendég

Nálunk is ajánlotta a doki,hogy vihetjük itthonról,de nem élt vele a párom,mert hogy utaztatni a katonáit. :oops:
Viszont a Klinikán már kikötötték,hogy csak ott lehet "produkálni".

Olyan jó,hogy megkaptam ezt az új tömést,rögtön meg is fájdult a fogam,ahogy elkezdtem enni. :(
Vendég

Na lányok,én mára elköszönök,mert szétmegy a fejem,úgy fáj.Ez a fránya migrén... :cry:

Holnap nem nagyon leszek,mert megyünk boltot nézni,meg csavargunk apával.
De délután biztos jövök azért és visszaolvasok!

Jó éjt,holnapra szép napot mindenkinek!!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Olyan nehezen tudtam belépni :twisted: , de már itt vagyok.
Kriszta!
Jobbulást a fogadnak és a fejednek :lol: :D . Nekem is kellene mennem fogidokihoz, de nincs hozzá elég bátorságom. :x
Kriszti!
Hát neked is "érdekes" a gorbéd. Nem tudom csatolni az enyémet, mert állandóan kijon egy párbeszédablak, hacsak rámegyek. Igaz, már elég beteges a gépem, le kellene cserélnem. De ezt konnyu elképzelni is: 36,9 8) 36,4 8) 36,8 8) 36,5 8) 36,7 8) 36,7
Ez kb. a pétol így néz ki. Váladékbol én is kovetkeztettem a pére, de ez egyáltalán nem arra utal.
Akartam a fertilityben is csinálni, de nem enged regisztrálni. ´Már 1 hete azt írja, próbáljam meg pár nap múlva.

Használja valamelyikotok a freemailt? Mióta megújult, nem tudok levelet kuldeni. Mindenkinek csak ures oldal megy el. Van valakinek hasonló tapasztalata?
Vendég

Szia Szilvi!

Egész nap nem volt jó a net,már teljesen elvonási tüneteim voltak,pedig a fél napot csavargással töltöttük.

A fejem jobban van,bár mikor jön ez a migrén,akkor szinte minden este iszonyúan fáj,ez eltart kb. 4-5 napig.Apai örökség...

Nekem van freemail-fiókom,bár annyira nem szeretem.Párom arról naponta több tucat levelet,neki jó azt mondja.Én a gmail-t szeretem,az szuper.
Vendég

Koszi, lehet, hogy áttérek arra. Nemtudom mi van vele.
Roszz lehet ez a migrén. Én általában csak mensikor szorulok rá a fájdalomcsillapítora, de akkor fuggo leszek. Máshogy nem bírnám ki az elso két napban. Iszonyú gorcseim vannak. Orvosom szerint a hátrahajló méhnyak a ludas a dologban.
Remélem már nem kell sokszor szenvednem. Jó volna egy kis szunet.
Vendég

Én is mondtam a páromnak múlt héten mikor vettem a tampont,hogy remélem most legalább másfél évig ez az utolsó doboz,amit meg kellett vennem.
Én a Nospa-t szedem 3-asával az első két napban,de még így is nagyon tudok szenvedni.Most meg képzeld,ma van a 3 napom,és már el is múlt!Szokott ilyen lenni,hogy két niagara-nap után vége.Már úgy is hiányzott apa! :oops: :oops:
Vendég

sziasztok!

Na végre tudtam csatlakozni egésznap nem engedett a gép a netre de csak erre az oldalra.
Nekem jól működik a freemailem de azt a mailt ritkán használom , de tudok küldeni róla és fogadni is.
Hát amikor nekem megjön szörnyű derékfájás van és mostanába előtte pár órával hasmenés is de ez csak egy pár hónapja.
Már amúgy énis függő lettem egész délelőtt próbáltam a netet de nem jött össze.

Betty!
Mi újság van veletek? Hányinger?Fárat vagy?

Na lépek mert nemsokára fel kelnek a fiúk azt megyünk ki az udvarra játszani.

Majd este benézek még!
Szép napot csajok mielőbbi babásodást!!!

Kép
Kép
Kép
márti80

Szia Márti!

Épp akartam kérdezni,hogy hol vagy! Na meg a mi Betty kismamink! Nagyon rég járt erre.Remélem minden rendben velük! Biztos Petyussal kint játszanak ebben a szép időben! Talán már a kis Vuk is békén hagyja.

Kaptam a páromtól az előbb egy fahéjas kürtöskalácsot,olyan jól esett!Imádom!

Rászoktam a cickateára,már egész jól összebarátkoztunk.Eddig olyan undorral ittam,de most,hogy már egyre többen babásodnak be,akik isszák,hát szinte megkedveltem.Na,nem gondolom,hogy ez egy csodaszer,de az biztos,hogy segíthet. Pé után meg jön a Palástfű tea.
Vendég

Sziasztok!

Szilvi!
Nem lehet, hogy aznap volt pé, amikor 36,5 volt a hőd? Mert onnan megy felfelé, pláne, ha fent is marad :)

Márti!
Nem vagyok annyira fáradt, és a hányinger sem vészes már. A B6-ot szedem, úgy néz ki segít :)

Kriszta!
Nem tudtam én sem belépni, azért nem jöttem. Meg hányinger helyett most orrdugulással és torokfájással küszködünk :(

Krisztinka!

Váladék szerint mikor éreztél pé-t?
Vendég

Sziasztok!

Betty
Én is arra a napra tippeltem pé ugyben. Remélem, hogy akkor volt, mert akkor akcióztunk :oops: Az a fura, hogy most még a cicifeszulést sem érzem, pedig ilyenkor már az is jelentkezni szokott. :(

Kriszta
Iszom én is a cickakfark és palástfu teákat. Ez már a második hónap. De segített, no nem a babásodásban, de a mensim gyengébb lett és kevesebb is napig tartott. A palástfu engem nagyon megpisiltat. Reggel iszom, aztán egész nap WC ugyelet. :roll: De bízom benne, hogy segíteni fognak. Ezenkívul szedek folsavat, E vitamint. A párommal meg szedetem a Maca Vibet, c vitamint+cink, E vitamint. Ezeket valahol olvastam, hogy segítenek. Hát, hajrá!!!! Apa beszed mindent, mert fél a kiskatonavizsgálattól :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Márti
Majdnem egyszerre tesztelhetunk!!! :lol: :lol:
Vendég

kevesebb is napig - kevesebb napig is tartott

Bocsi, ossze-vissza írok :oops:
Vendég

Szisztok!

Nekem azt mondta a nő a gyógyszertárban,meg itt a neten is azt olvastam,hogy a cickararkot csak pé-ig lehet,a palástfűvet meg csak a luteális szakban.Hát én így iszom most.Nekem is hamar elmúlt,nem tudom,a tea miatt-e,de mindenesetre bízom benne!

Ma megint olyan világvége hangulatom van.Megint csúnyán összevesztünk apával.Ez az utóbbi egy hónapban lett most már mondhatjuk rendszeres nálunk.Előtte szinte soha.Nagyon kivagyok emiatt.Most is itt bőgök,ő meg elment vhova. :cry:

A Maca Vibet hol lehet kapni és mennyibe kerül?Már annyi jót hallottam róla.Igaz,apának jó az eredménye,de mióta ezt megtudta,azóta mindent be akar szedni,hogy ilyen is maradjon.Hát,ő tudja.
Vendég

Sziasztok!

Ti aztán tényleg beisztok mindent a baba érdekében. Én nem tudok menni semmi ilyen gyógyteát. Mert egyenesen visszajön!

Betty! Hát a múlt héten gondoltam, hogy volt a pé-m szerdán vagy kedden, mindjárt dobok egy görbét.

Szilvi! Pedig nem vészes a kiskatona vizsgálat. A nőgyogyó szerintem nekünk kellemetlenebb. Nekik csak le kell adni az anyagot és kész.

Kép
Vendég

Kriszti

Szerintem is akkor lehetett péd, mert akkor lent volt a hod. De miért ment le 22-én megint? Egyébként én is így vagyok vele.
Egyetértek veled a kiskatona vizsirol, de tudod, milyenek a pasik :roll: Ha a párom beteg lesz, akkor mindjárt megakar halni. Csak fekszik, jajgat és kiszolgáltatja magát. Kozben meg egész nap alszik. De ha én vagyok beteg!!!???? Ugyanúgy kell foznom, Ádival lennem, át nem vállalán helyettem a gyereket. Mindig azt mondja, sok a dolga a ház korul. :evil:

Kriszta
Jól tudod, úgy kell inni a teákat. Én is így praktizálom. Mi is múltkor osszevesztunk Apával. Át is ment a gyerekszobába aludni. Fiam másnap mindenkinek elujságolta, hogy Apa a gyerekszobában aludt, mert osszeveszett az Anyával. Hát, ennek aztán nagyon orultem :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Jaj, elfelejtettem!!!
A Maca Vibét állítólag a DM-ben lehet kapni. De nálunk nincs /lásd a tartózkodási helyem/, ezért interneten keresztul rendeltem meg. Nálunk 600,- korona, ami kb. 4000 forintnak felel meg.
Vendég

Szilvi!

Köszönöm az infót,megézem majd apának mindjárt,amikor indulok Beniért.
Megnyugtattál tea-ügyben!Mert sokan mondták már,hogy minden teának megvan az ideje,hogy mikor kell inni.És ahhoz meg túl pocsék íze van,hogy rosszkor igyam,feleslegesen.Gondoltam a patikus biztos jól tudja,de köszönöm a megerősítést!!

Nálunk a helyzet változatlan.Ő most nagyon haragszik rám,én rá,elmegyünk egymás mellett. Isteni,mint a gyerekek... :oops: :oops:

Azért ma,annak örömére,hogy itthon van,főzött nekem finom bablevest,meg vett epret,szóval nem lehet rajta kiigazodni.El kéne utaznunk pár napra kettesben,mert sokat stresszelünk mostanában.Elúszott a lakáseladás is,pénteken kéne menni az ÁNTSZ-hez a bolt miatt,de még egy csomó pénz hiányzik,velem kezdetik előlről a vizsgálatot a Klinikán,mert most kaptam időpontot,de ugye az én vérvételem még két hónapja volt.Tiszta káosz van.Kell egy kis nyugi!
Vendég

Bizony, el kellene mennetek kettesbe. Egy kis pihi jót tenne mindkettotoknek. Túl sok a feszultség.
És talán még a baba is osszejonne. Próbáld rábeszélni.
Vendég

Azon vagyok!Az előbb aludt egy fél órát(de jó neki!) és úgy kelt fel,mintha mi sem történt volna.Egy "ne haragudj" jól esett volna,de nem bánom,örülök,hogy most lenyugodott.
Én indulok Benőért,visszafele fagyizunk egy jót.
Aztán jövök még! :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?