Sziasztok!
Kicsit szégyellem magam, hogy én nyitottam ezt a topikot, aztán eltűntem!
De már itt vagyok, új arculattal!
Krisztia! Tesztelj már! Annyira izgulok, hogy mi van veled!!!!! Jó persze, tényleg késhet, hogy most a ház körüli dolgok összejöttek egy kicsit, és emiatt idegesebb vagy! De én remélem,hogy nem ettől késik!!!!!
Egyébként szavaztam a fiadra!
Márti! Az ecetes öblítésről lebeszéllek! Én is szemezgettem a dologgal, aztán jobban utána olvastam, és azt olvastam, hogy régen ecetes öblítést alkalmaztak akció után, hogy a fogamzást megakadályozzák! Nem ér annyit az egész, hogy megöld az összes kikatonát, és emiatt ne sikerüljön ez a hónap!
Krisztinka! Örülök, hogy jobban vagy! Nem tudom, hogy hogy bírod ezt a védekezős hónapot! Lehet, hogy ebbe betegedtél bele?
Szilvi! Nem lehet, hogy ez a mai hősesés jelenti a pé-t? 32 napos ciklusnál a 19. napon pont jó lenne!
Bartika! Üdvözöllek itt nálunk! Én úgy tudom, hogy a jónásnál a zöld napok azok a napok, amikor meg kell vagy meg jön a mensi, a piros napok meg amikor a jónás szerint összejöhet a baba. De ebben nem vagyok biztos! Egyébként Bencét én is az Uzsokiban szültem. Te kinél szültél?
Csilla! Sajnos én sem tudok neked segíteni!
Remélem minnél előbb babás leszel!!!
Betty! Hogy állsz a hányingerrel?
Húha! Kihagytam valakit? Ha igen, akkor ezer bocsánat, de csak ezt az oldalt olvastam végig!