Sziasztok!
Hát nincs a topon ez a babanet mostanában
, mármint a weboldalra gondoltam, nem a társaságra...
Plusz még nálunk is sz@rakodik a net, szóval elég nehézkes jönni.
Ma voltunk Fankáéknál, megnéztük a kertjüket, nagyon romantikus, kicsit vadregényes, a gyerekek iszonyúan élvezték! No meg Marcinak a gázszerelő bácsik is nagyon tetszettek, akik épp valami csövet hegesztettek...
Timka, mizu??? Volt forró fürdő?Ablakpucolás?Egyebek???
Én még a palacsintasütést tudom ajánlani, ezt öcsémtől hallottam, hogy náluk ez jött be. De szerintem még felesleges aggódnod, hát hol vagy még a túlhordástól!!! Én anno Marcival semmit nem csináltam, hogy beinduljon, egyáltalán nem aggasztott a dolog, pedig én 1 héttel túlhordtam, de viszonylag jól viseltem az utolsó napokat is.
Timurr, ne aggódj, remélem, a genetikán megnyugtatnak, mindent rendben találnak! Ott miből áll pontosan a vizsgálat? Maja egy nagy hős, hogy ezeket a vizsgálatokat így bírja!!! Nem tudod senki máshoz beadni őt, amíg vizsgálatra mész? (Nagymamák, nagynénik, barátnőd ilyesmi)
Ja, Marci dögös szerelése az uncsitesóm (ő az alkalmi bébiszitterünk) kalapja...
Andi, nem semmi a földhivatalos sztori...
Nagyon sajnálom. Remélem, sikerül vmi megoldást találni.
Hú, erre az ovitémára mjár mindenki hogy rákattant, én meg még semmit nem intéztem... Igaz, Marci rendesen csak 2008 őszétől fog oviba járni. Most azért elgondolkodtam a Tamesz-féle variáción, hogy heti 1-2 alkalommal beadhatnám Marcit vmi magánbölcsibe, játszóházba, addig tudnék ügyintézni, magántanítani, no meg gyakran úgy érzem, hogy Marcinak annyira szüksége van a gyerektársaságra, én nem vagyok elég jó neki...
Eveka, képzeld, épp ma olvastam a kerültei lapban, hogy a Pingvin óvoda már megint leégett
, most a Normafánáél levő épületükben égett ki 2 szoba, hááát, nem valami bizalomgerjesztő, asszem, ezt az ovit kihagyjuk..
Marci óriási hős, szegényke, hogy így tűri a „kínzásokat”... Remélem, jó lesz az eredménye!Az uh-n rendben volt mindne?
Timka, Évi, mi a csuda az a barátdazárás???
Először azt hittem, valami kertészeti szakkifejezés...
Babus, szegény Kristóf...
Sikerült valamivel csillapítani a hányást? Kristófnak mielőbbi gyógyulást, neked meg kitartást! Tényleg jó lenne ezt valahogy meggyógyítani, mert szegénynek rögzül az, hogy mindig hányni kell... Mit mondanak az okosok rá? Van gyógyszer?
Évi, azt a mindenit!!! Nappal teljesen szobatiszta Violka???
Gratula!!!
És már rendszeresen? Náélunk az a baj, hogy vissza-visszaesik, pedig már kakiügyben tök jók voltunk, de nem mindig. Pisi??? Hol van az még... És mekkora „nyűg” különben ez a szobatisztaság-dolog? Úgy értemn, mindig kell nálad legyen egy váltás ruha? Milyen gyakran kérdezed meg, hogy kell-e pisilni, kakilni? Ha elmentek játszira, ide-oda, hogy pisilteted? Van úti bilid? Vagy a fűbe? Vagy rohantok haza? Az az igazság, hogy én még bele sem gondoltam ebbe, hogy ez mekkora változtatás az eddigi életmódunkhoz képest. De a múltkor pl. beszéltem itt az utcából egy anyuka ismerősömmel, akinek 3 éves kisfia most lett szobatiszta, és ő mondta, hogy most nem tudnak messzire menni, csak itt az utcában sétálnak föl-alá, hogy ha pisilnie kell, akkor haza tudjanak szaladni...
Na, megyek, megnézem a férjemet...
Jó éjt!