Új privát üzeneted érkezett!

Panda: AZért ne add fel, hátha szerencséd lesz és egy segítő, földre szállt angyal lesz a védőnőd.

Réka baba megszületett 2007.12.12-én!
jaimee

Jamiee/Panda:nekem anno szerencsém volt,egy vele akkor egyidős csaj volt a védőnőm,de úgy tudom sajnos már nincs ott.Én is kíváncsi vagyok,mit dob a gép nekem majd :lol: :lol:
vedresandi

Igaz is? Mire jó egy védőnő? Már a riogatáson túl. Én nem szándékozom elmenni csak a 4 kötelező TB-s terhesgondozásra.
Nálunk úgy megy, mint a tenyészteheneknél, mázsálás, vérnyomásmérés, 1 perc a dokival és kész. De előtte várhatsz akár órákat is...

jaimee

Ok új kérdés. Nővérem elszaladt hozzá és azt mondta hogy van valami Alfafotoprotein izé az neki 37,10 és ez a nem jó. Na erről ki mit tud?
Vendég

Panda: EZ az AFP röviden, nem?

jaimee

Közben rájöttem ez az Afp röviditése de ez milyen érték?
Vendég

Panda: az afp-nek kétféle módon jelölök az értékét,Krisztinka az előbb írta,hogy neki: AFP: 66,4 ng/ml, MOM1:1,84
Nekem anno az első értékem 30 volt.
vedresandi

A Tesódnak a 37,10-re mondják,hogy magas????
Nem tudom,de talán a várandós fórumban okosabbak.
vedresandi

vedresandi

Panda! Azt miben nézték? Vérben? Vagy mi az?
Vendég

Ja közben látom.
Vendég

Andi,
Köszi. Kezdem úgy érezni hogy ez a védőnő azt se tudja mit beszél. Hétfőn mennek genetikai uh-ra szegénykém tiszta ideg.
Vendég

Panda: azt nem értem,hogy ha nem ért hozzá,akkor miért ugat.Inkább mutassa meg egy orvosnak a leleteket,és utána kommunikáljos a kismamával.Van ennek főnöke????Lehet el kellene beszélgetni vele!!!!
vedresandi

Este beszél a nővérem a dokijával remélem ő legalább megnyugtatja. Nem tudom hogy ki a főnöke ennek a nőnek de a legjobb védőnőnek tartják azon a településen :shock:
Vendég

Hú ez nagyon gáz! Akkor milyen lehet a többi?
Vendég

Hanna,
Tudnák beszélni msn-en?
Vendég

Panda:Hanna asszem ma 4ig tanít.....
vedresandi

Andi,
Köszike :D
Vendég

Gondolom visít,ha látja,és rosszul tudom :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Remélhetőleg a Doki megnyugtatja!
Vendég

Andi,
Mit tanít?Mert erről lemaradtam...
Vendég

Panda: nekem sem mondta,csak annak kapcsán derült ki,hogy hánykor talákozzunk ma a fagyizóban :lol: :lol:
vedresandi

Krisz,
Remélem mert már olyanokat mondott hogy túl sok üditőt ivott víz helyett meg bizti sokat hányt és ezért van baj :? azt se tudja mit beszél de majd megnyugszik remélem.
Vendég

Panda:
Hogy van a lábikód? Gyógyulgat már?
Vendég

Jó napot!

Andi, tessék kályhára ülni, hátha visszamelegszel :D nem olvastam szórul szóra mindent, fejlemény?

Panda szegény tesód, én szerintem a bunkóság kritérium ezeknél. Annak idején vetélés után végre teherbe estem, letelt a 3 hónap, vittem az éppen aktuális eredményket. Rámnéz, azt mondja "ugye tudja hogy a harmadik hónap után is el lehet vetélni?" Szerinted??? Éljen az optimizmus!

Na aztán a vizsgálatokra kíváncsi leszek, mert ugye 35 felett... és lehet nem tartjátok helyesnek, de én nem engedem majd a tudjátok mi.... na de gáz, nem jut eszembe... magzatvízvizsgálat vagy mi

Kép
mercure

Mano,
Köszi jól van azt hiszem most találtam másik cipőt az nem nyomja a sebeket.
Vendég

Szia Druszám!!!!

Én is kérdezősködtem a dokimnál,mert ugye én is elmúlok lassan 35,és ez a vizsgálat,amit te nem engedsz,elvileg kötelező 35 év felett.Én is tartok tőle....de nekem azt mondta a dokim,hogy ha nem indokolt,akkor nem kell...de neked volt egy vetélésed(most olvastam),nem tudom,hogy megúszhatod e.Sokakkal beszéltem,akinek megcsinálták,kibírható!Ha muszáj,én is megcsináltatom majd!!!
vedresandi

Mercure,
Amniocézis. Azt szerintem én se vállalnám be az ICSI-seknél szokták javasolni(nem mindenki) de ha olyanom is lesz akkor se csinálnám meg.
Vendég

Elötte van genetikai uh és ha ott minden okés azért lehet mérlegelni mert ugye vetéléssel járhat 1% azt hiszem.
Vendég

Panda...pont ezt akartam írni :lol: :lol:
vedresandi

Andi,
Telepatikusan elloptam a gondolatodat :lol:
Vendég

Pandi,

Légyszi ilyeneket ne mondjál, én is beleléptem a 34 évbe, lehet nekem is mennem kell majd. Ezek után nem biztos, hogy belemennék ebbe a vizsgálatba. :cry: :cry:

Még mindig nem hívott a doki. :cry: :cry: Kezdek ideges lenni.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy,
Figyu ezt mondanák ha ott lennél szóval ezt megtudtad volna hidd el. Úgy nem csinálnak semmit hogy nem tájékoztatnak elötte.
Vendég

nahát ezaz, én is azt olvastam hogy a vetélés százaláka nagyobb, minthogy amilyen százalékban sérült a gyerek... és már bocs... ha sérült akkor mit tudnak tenni? meg kell szülni, segíteni nem tudnak. Amúgy utánanézek már, mert van valami pénzes vérvizsgálat amiből szintén ki lehet a gondokat deríteni, legalábbis ígí rémlik

Kép
mercure

Mercure,
Igen 25-30 forint ha jól emlékszem én tuti megcsináltatom majd a lombik miatt.
Vendég

nahát inkább akkor 30ezer, minthogy kitegyem magam annak, hogy megbolygatnak valamit, kinyírnám a dokikat, tuti

Kép
mercure

Mercure: egyébként a nyaki redő értékéből is megmondható,szükséges e a vizsgálat.Ugy tudom.
vedresandi

Inkább fizetek, mint hogy a pocakomat szúrkálják, és elvetéljek.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

http://www.informed.hu/eletmod/ideal/?a ... k=46247019
Itt mindent megtaláltok a genetikai vizsgálatokról. Aki vetélt annak nem is ajánlják a szúrást.
Vendég

Itt vannak az árak. Ez egy jó hely közel van az én meddőségimhez mindig elötte megyek el.
http://www.gendiagnosztika.hu/index.php ... &Itemid=41
Vendég

Látom előre nem lesz olcsó ez a gyerek... :lol: :lol: :lol:
vedresandi

Látod Andi,

Ez az egy ami biztos, hogy nem lesz olcsó.
Mennyit kell most fizetni a szülésért??? Tudja valaki???

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: én azt hallotta,ha ott szülsz,ahol a dokid van,akkor általában amit kérnek a dokik,50-100ezer között,rád bízzák.
Lehet,hogy rosszak az infoim.
vedresandi

Abban az esetben,ha beesel az ügyeletes orvoshoz,azt nem tudom.
vedresandi

Az jó,ha jobbra tőlem a falon mászik egy pók????A hideg futkos a hátamon,de nem bántom!!!! :oops: :roll: :roll: :roll:
vedresandi

hát ezek a gyerkőcök nem is az olcsóságról híresek :D

Kép
mercure

Na de megéri és ez a lényeg :lol: már egy játék baba sem olcsó :(
Vendég

Andi,

Igen ott fogok szülni. Akkor ez azt jelenti, hogy a dokimnek adom azt a pénzt?? És mit adok magának a kórháznak??

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Judy: ezeknek még én sem jártam utána,de itt találsz hasznos infokat:

http://www.eum.hu/index.php?akt_menu=5117

http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... ema=PORTAL
vedresandi

Andi,