Szia Mindenkinek!
Bogi!Ezer és millió bocsánatkérés a fertőzés miatt.Ha tudtam volna...Sose hallottam eddig erről a tenyér-talp-száj fájásról (ez a hivatalos neve a vírusfertőzésnek).Az egész családban mutattuk a kis tenyerén és az ajka fölötti kiütést,egyhangúlag csalánkiütésnek találták.Az az átkozott májas bébiétel!Az tévesztett meg.Aztán tegnap reggelre átterjedt mindkét tenyerére,azért vittem picúrt orvoshoz.Sajnos,estére be is lázasodott.Tudtam,hogy valami nem kóser,mert napközben is kért cicit.Ma hajnalban tűzforró kezecskékkel simizett,hogy enyhítsem a levertségét.Szopi közben még másfél órát durmolt.Amikor felébredt énekelt.Nem képzelődtem,"igazából" dallamosan énekelt.És mosolygott.A szeme is.Olyan hálás tud lenni...
Most várakozunk néhány napot,s ha a hét végére sem javul az állapota,mármint folyamatosan lázas marad,visszamegyünk az orvoshoz és kérünk gyógyszert.Kap kamilla és csipkeogyó teát és kamillás vízben fürdetem.Szörnyű látni,hogy beteg.
Most anyukám sétáltatja.A szokásos alvós,liget levegőzésre mentek.Megpróbáltam velük tartani,de alvás helyett,pedig majd leragadtak a szemei,nekem bohóckodott...
Mi is járunk Pannonhalmára,csak augusztus 20-án.Na,akkor aztán virradattól alkonyatig.
Zsu!Nagyon cukor Krisz!Bepózol a fényképezőgépnek.Az az elégedett vigyor,egészen olyan,mintha Marcimat látnám egy átholtágazott délután végén.Biztos remek volt a kerti gasztronómia.
Igen,számomra is távoli még a második születésnap,de ahogy magunkat ismerem,jobb mielőbb megszervezni a közös ünneplést.Ha meleg,nyárias idő lesz,szerintem leruccanunk a Balcsira,s vagy előtte,vagy utána itthon is mulatunk.Tortával,közös játékkal,állatkertezéssel,ahogy dukál.Bár állatkertbe május 1-jén szoktunk menni.Fejembe vettem,hogy családi hagyományokat fogok teremteni a szüli-,és névnapok,jeles napok köré.Úgy tűnik,vevő a család ötletemre.Apukám halála óta valahogy elsikkadtak ezek a napok.Elvesztették a fényüket,de most,hogy újra kerek a világ (és nemsokára még kerekebb lesz
),újra van értelme,van kikkel.
Még nem járunk oviba,csak ovinézőbe.egyátalán nem rendszeresen.A meghírdetett nyílt napokon lesünk be ide is,oda is,hogy a legmegfelelőbbet válasszuk majd annakidején.Majd két évünk van rá,desok az ovi,kevés a nyílt nap.Korábban írtam,hogy noha Marci szimpátiája hozza majd meg a végső döntést,vannak már kiszemelt intézmények,ahova inkább beiratnám.
Roen!Nem lehet könnyű dolgod.Nem csodálom,ha égnek áll a hajad...
Kitartást!Már látni a végét,és utána milyen jó lesz.Még talán hiányozni is fog a sok tennivaló,bár a gyerekek mellett még néhány évig lesz,ami lekössön.
Éva!Csodaszép kislurkód van!Az a pajkos mosoly,az érdeklődő,ragyogó tekintet.Az ilyen szépségekre szokták azt mondani,hogy szerelemgyerek...
Megnéztem,helyesebben néztem és olvastam Ákos blogját.Humoros,kedves.A távol élő rokonoknak szerkeszted?Zajlik az élet nálatok.
Mi is szerettünk volna marcusnak egy Scooby-s sátrat,de amikor a Kikába mentünk,épp nem lehetett még kapni.Bár nekünk van felfújható kismedencénk,ami szintén tele van labdákkal.Én inkább amolyan összecsukható mászócsövet hajtok.Sehol,semmi...
A képeken Marcus még csak 11 hós
Pér remek hely.Amikor Pannonhalmára megyünk,mindig arra kanyarodunk.Azt hiszem,ott lakik a főnököm.Az Intézményvezető helyettes (Valastyán Mihályné Ilike).Tudom,hogy Pér is folyamatosan bővül,és már egész nagy,lehet ismeritek egymást.
Megjöttek anyukámék.Megyek babázni.
Cuppcupp!