Sziasztok lányok, szép jó reggelt mindenkinek!
Lányok, köszi az infókat a tengerben való fürdésrõl, én is úgy gondoltam, hogy nem árthat, a könyvem azt írja, hogy egy kis hûsítés a babának még jól is esik. Persze azért majd megkérdezem Herczegh dokit is.
Király Kati, szija! De örülök, hogy Te is Herczegh dokihoz jársz! Talán még találkozunk is egyszer
Én legközelebb május 7-én megyek hozzá. Szerintem is fantasztikus orvos, én nagyon örülök, hogy egy éve megtaláltam Õt. 4 doki után már ideje volt megtalálni az "igazi"-t
Párom szerint is nagyon szimpatikus, tök jól elbeszélgettek a multkor, míg én öltöztem
BGabi, szija! Hát ez a táblázat szuper
Köszi szépen! Klasszul átlátható
A saját adataimhoz annyit szeretnék hozzátenni, hogy nálam szülés ideje nem hiszem, hogy dec. 3. lesz, hanem legalább egy héttel késõbb, majd szerintem májusban megtudom a dokitól a pontos idõt.
Hogy vagytok, lányok? Én egész jól, rosszullét még mindig nincs, csak a szagok borítanak ki teljesen
Na, nem a rosszullétig, csak mindentõl fintorgok. Az édesség változatlanul nem megy, még egy kocka csoki sem. Tegnap eléggé fájt a hasam. Még délután itt, a melóhelyemen kezdte, aztán hazaértem, megint rákezdett, és éjjel is arra ébredtem, hogy eléggé fáj... ilyenkor halálra aggódom magam... Teljesen elfogadnám, hogy ez természetes a koraterhességnél, de pont úgy fáj, mintha megjönne, ettõl ijedek meg igazán.
cuppppppantás mindenkinek
Beja