Kedves Reka,
Orulok, hogy nem tortent nagyobb baj. Termeszetesen mindenkinek mas-mas tapasztalata van mind szulesno, orvos, mind pedig a csecsemosokkel kapcsolatban.
Jo ha vannak jo es rossz tapasztalatok, amiket meg tudunk egymassal osztani, es persze mindenki tudja, hogy nem az ijeszgetes a ceg, hanem egyszeru informacio csere. Talan igy tudunk segiteni valasztani az "uj kollegaknak".
Az teny, hogy a Schopf-Merei korhaz hallatan mindenkinek valami nagyon nagy biztonsag jut eszebe. Ez addig tart, amig nem probalod ki, es rajossz arra, hogy vagy az egeszseg ugy helyzete miatt, vagy az ott dolgozok miatt, vagy nem tudom mi miatt valahogy tobbet vartal. Ezzel en is igy vagyok.
Ugy gondoltam, hogy ha itt szulok, akkor teljes biztonsagban, egeszsegesen adjak ki a gyerekem, es ha valami gaz lenne az elso napokban, akkor majd megoldjak. Ennek ellenere 1 honaposan derult ki a fiamnal, miutan allandoan 3 naponkent 39 fokos laza volt, hogy a szules kozben kapott valami fertozest. A mai napig kuzdunk ezzel, holott eltelt majdnem 9 honap.
De valtani nagyon nehez, plane, ha valaki videkrol kerul Bp-re es vegre kikotott egy orvosnal. Ha valtasz mi a biztositek, hogy nem fordul elo ugyanez?
Igy akar mennyire is voltak rossz tapasztalataim, en biztosan a Sofiben fogok legkozelebb is szulni, legalabb talan mar nem er meglepetes