Sziasztok!
Timi!
Dehogy haragszunk, hogy egy kicsit panaszkodtál. Megértelek, nagyon rossz napod lehetett, de már túl vagy rajta.
Viszont amíg nincs eredmény, felesleges idegeskedni, majd, ha baj lenne, akkor is ráérsz. De úgy sem lesz, semmi gond, meglátod, próbálj csak jóra gondolni. Én nem bízok a háziorvosunkba, ezer évbe 1x megyek, ha már nincs más választás, de akkor is végig tapogatja az embert, ha nem kéne. Utálok hozzájárni, viszont az asszisztenst ismerem, és így, doki nélkül is sok papír munkát (táppénz, recept...)megspórolok.
Labor, nálunk mostanában változhatott. Mert 2 éve még a szülészeten külön labor volt a kismamáknak, szép új, tiszta épület (a többihez képest), pénz nuku, így ez megszűnt. Most az SZTK-ba kell menni, helyileg ott, csak másik épület, de ég és föld a kettő. Ugyan itt még nem voltam, de itt is mindenkitől vesznek vért. Ráadásul anno, mindig munka előtt megcsapoltak és már 7 órára végeztem is. Most, pedig 9-kor mehetek leghamarabb, mert előtte vannak a cukrosok, mire sorra kerülök, már annyira ideges lesz a nőci, hogy nekem sem fog egyből betalálni.
na majd pénteken beszámolok milyen volt.
Az afp eredmény miatt se aggódj, ugyan az a baj, ha rossz eredmény jön ki, ezt már nem lehet megismételni, hisz 16 hetesen kell. Mire megjön az eredmény, az ember csúszik 2 hetet.
Ciszta, pedig nem biztos, hogy az, csak megduzzadt valamelyik nyirokcsomód (hisz Te írtad, hogy betegek vagytok). Addig mindenestre nyugi, míg más doki meg nem erősíti.
Jutta!
Vigyázz a súlyoddal, velem is ilyenkor szaladt el a ló, anno. Most meg attól parázok, hogy nehogy mázsásan szüljek. Manóval is már plusz 8 kilóval kezdtem, 63 kg-ról. Szépen fel is ment 9 hó alatt húszon valamennyi. De most szerencsések vagyunk, hisz nem télen vagyunk terhesek, hanem nyáron, hátha nem lesz úgy étvágyunk sem. Nekem alsó hangon meg van a napi 3 óra séta, + a sprintek a rosszcsont után. A héten megjött az étvágyam, már a virslinek is jó az illata, eddig, meg menekültem.
Hajni!
Nekem 140/100-at mértek pénteken. 3x is megmértük, de a védőnőnél mindig ennyi, pedig nem paráztam.
Itthon meg 120/80-n. De most mérnem kell naponta magam, persze amit kihagyok, mert jól érzem magam. Majd hétvégén megnézzem még1x.
Sziasztok