Jóestét!
Nálunk is nagyon gyorsan eltelt a három nap, sajnos!
Szinte vegig kint voltunk a kertben, csak aludni meg enni jöttünk beeeeeeeee.
Tegnap reggel volt tojáskeresés Marcinak, nagyon élvezte, minden bokrot végignézett, majd tetszek fel képet róla. Liló pedig felfedezte a fűszálakat, nagyon élvezi a fűben hempergést!! Én öcsémék is megjöttek, kimentünk a reptérre eléjük, olyan furcsa ilyen ritkán látni őket élőben, de nagoyn jó volt, Marci azonnal barátkozott a lányukkal, megfogta a kezét és úgy jött, el is voltam ájulva, mert ő nem ilyen típus.
A fiúcskájuk meg a nyáron volt akkora, mint most Liló, szóval már megy és hatalmasat nőtt. Lili kitett magáért a bemutatkozáson, mindenkire nevetett, próbálta elvarázsolni őket, de ennyiből még nem ismerték meg az "igazi" ordítós, hisztis arcát!:D Majd a héten megyünk utánuk apuhoz, amint tudunk.
Nyuszko,
mizu Veletek? Hogy vagytok? Nagyon vérjuk a részleteket!! Ügye, hogy simán megy hogy kettőt szeret az ember?
Muki,
fényképek a szülinaposról??? Örülök a jó eredményednek, hajrá kistesó!!!!:D
Juc,
Te jobban vagy már? Apátok bír aludni a gipsszel? Marcinak gyors gygóyulást, tesódékkal jó csavargásokat!
én úgy csinálom a háztartást, hogy nem idegesítem rajta magam, minden megvár, senki nem surran be, amíg alszom, hogy jaj felmosnék, porszívóznék, szóval akkor minek idegeskedni rajta??? Tiszta ruha mindig van, kaja van, azért nem járunk bokáig szemétben sem, na és Marci már nagyon sokat segít.
Igaza van a barátnődnek, tényleg gyorsabban nő a kistesó, vagyis már nincs mindenre időm, nem tudok annyit foglalkozni vele, mint Marcival ennyi idősen, és én is néha azt veszem észre, hogy te jó ég, már fél éves lesz 10 nap múlva, szóval nagyon rohan az idő. Néha szeretném megállítani az időt, mert mindjárt kinől a babakorszakból, és ha már nem lesz több gyerkőc, akkor már soha többé nem fogom élvezni a puha hozzámbújós, illatos, pinduri csajszit. Mostanában így is el vagyok keseredve, mert mióta kapja a gyümiket, mert áttértünk kettes tápra alig akar szopizni, már csak reggel, este, meg hajnalban hajlandó, napközben kiiktatta. Szóval biztosna nem fog 10 hónapig szopizni, mint Kunka.
Kistesó ügyben igazad lehet, talán még nem vagy, vagytok felkészülve rá. szerintem csak akkor vágj bele, ha igazán elszántad magad, mert sok-sok erő kell hozzá, már a 9 hónaphoz is, na meg utána is, és nem lehet visszadugni!:D Én öreg vagyok, én nagyon akartam, éreztem magamban erőt, és szerencsére sikerült is, bár kicsit korábban, mint terveztük, de nagoyn örülünk neki. Annyi biztos, hogy ha lesz kistesó, át kell állítani a napokat, nem lehet annyit csavarogni, nekik még kötöttebb a napirendjük, na meg ha véletlenül olyan hisztis gyerek jut Nektek is,mint Liló, akkor néha elbizonytalanodik az ember. Az biztos, hogy ha Marci olyan lett volna, mint Lili, akkor még nem lenne második gyerekünk!:D Sokkal fárasztóbb, vannak napok, amikor ölbebabát játszik és alig tudok valamit haladni, ma pl cska rajtam volt hajlandó aludni, amint leraktam sikított.
Ovi, magánoviban, 10-12 gyerkőc van. De én is beadom az államiba is a jelentkezést, mert azért ez nem "ócsó"!:)
Babus,
hajrá ovinézésre, én is ezt tervezem a következő hetekre.
na most ennyi, holnap megyek az öntözőhöz tartozékokat venni, meg le kell cseréltetnem a téligumit, mert már lassan nyár van!:D
Szép álmokat, ha lesz erőm, még rakok fel képeket!