Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Nem akarlak benneteket elszomorítani, de nekem közben tegnapelőtt elhalt a baba... :cry: most már itthon vagyok és könnypotyogások közepette olvasom soraitokat :( :( :( .

Továbbra is drukkolok és örülök azonban nektek, és remélem hamarosan én is lehetek újra boldog kismama.
Puszillak és vigyázzatok magatokra!
Vendég

Memke

Nagyon sajnálom de ne szomorodj el biztosan nemsokára újra lehet neked kisbabád.

Kép
Kép
eszter26

Szia Memke!

Én is nagyon nagyon sajnálom. Tudom ez nem vígasz, de ilyenkor ez még gyakran előfordul! :cry:

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Memke, nagyon sajnálom... Sajna a 12. hétig ez tényleg nagyon gyakori... Gondolom már sokaktól hallottad azt a bölcsességet, ami persze ilyenkor nem tud senkit sem vigasztalni, hogy azok a babák mennek el, akikkel vmi baj lett volna... Erre és a következő, sikeres terhességedre gondolj, és kitartás!!!
(nővremnek az első babó kb 8 hetesen ment el, de azóta van 2 gyönyörű lánya! )

Marek és DVD-re heti 3-4x 20 (ha nagyon lelkes vagyok 40) percet mozgok, csak elkezdeni nehéz!!!
Ellenben így is hízok... (émelygés nuku, kajálhatnék ezerrel)

Puszi

Jutta

KépKép
jutta

Marek én heti 2x járok aerobicra (1 box, 1 step) és így is hízok. A hormonok és a kajálás ellen fel lehet venni a versenyt, de szerintem hiábavaló.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Hahó!!

Memke!!

Nagyon sajnálom!!!
Mi 14 hetesen veszitettük el az első babát és rá két hónapra megfogant Meli!!
Ugyhogy kitartás!!!

4D UH.....SENKI????? :( :(

ancsi26

Memke!
Nagyon sajnálom!!! Nekem is ez volt, tudom milyen érzés. Bár ez most neked nem sokat segít! Én utána 6 hónapot vártam és azonnal összejött!!

Ciripke!
Step aerobic terhesen?! Az nem semmi! Én ennél valami könnyebre gondoltam!
marek

Én kedden megyek 4d-re + az integrált tesz első vérvételére. Életem első 4d-je, tudom nem a legideálisabb időpont, de kell a vizsgálathoz uh és gondoltam egy helyen letudom.
Egy jó van a tornában, ott nincs gyomorbajom!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Ancsi, és a Váci úti Brendonba szeretnék majd menni, de saját tapasztalataim még nincsenek, csak promó képeket láttam egy albumban, azok aranyosak, és egész jó minőségűek.
Remélem tényleg ilyenek lesznek az mieink is!

Ja, a legjobb barátnőm Melitta (mint a Te lányod) szerintem különleges és nagyon szép név! (Gondolkodunk, hogy ha lányunk lesz ezt a nevet adjuk neki)

Puszi,

Jutta

KépKép
jutta

Tipp Ancsinak 4D UH kapcsán:

Olvasgasd a Várandóság/4 D UH képes ill. a Praxis magánrendelős topikokat...

Árak ill. élménybeszámolók + fotók, ez alapján könnyebb dönteni.

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Memke!
Én is nagyon sajnálom! :(

Ancsi!
Debibe nem próbálod meg, vagy akkor már mind1, ha Pestre mész fel? A debreceni anyukák címet tuti tudnak mondani.

Ciripke!
Minden elismerésem a tornához, kitartó nő lehetsz. :) ha tornáról van szó, akkor hamar feladom. Anno r.s. gimnasztikáztam, de az még más volt. :)

Jutta!
Te is ügyi vagy, a mozgás jó ilyenkor. Főleg szülésnél lesszel fittebb.

A többit tegnap írtam, csak megint vacakolt a babanet, így csak most küldöm :(

Ermoni!
Én is elérzékenyülök, ha Uh, képet nézem, de kifele nem sokat látnak belőle. Én nem vagyok olyan nagy lelkesedő, vagyis nem ugrálok, ha happy vagyok. Doki is megkérdezte, hogy öarülök a hírnek, hogy ne örülnék, csak nekem olyan természetes volt, hogy jön a tesó. Boldog vagyok, nagyon is , de befelé. Na de a nagyfiam egy perc alatt levesz a lábamról. :)
Öreg, mennyit tartasz öregnek? Én mindig a Mutim korához adok 20 évet, na az már öreg. :) Így évente tolódik nálam a korhatár. :)
Kényeztetés, hát többet is elbírnék, de az már nem én lennék. :wink:

Ciripke!
Ne foglalkozz mással, nálam is hűltek az emberek, amikor még Manó szopizott, hogy még mindig. Ha mind a kettőtöknek jó, akkor hajrá.:D De viszont az 5 éves szoptatása már nekem is sok. Volt olyan tanítványom, aki hazakérezkedett, mert az 5 éves fia várta a sámlival....
Manónál mindig kérdezte a védőnő milyen vitamint szedek, én mindig hazudtam, mikor mit mondtam, Hol elevitet, hol magneb6-t. A dokim nem erőltette. Mostani sem, ugyan majd kíváncsi vagyok az első vérvétel után is ezen a véleményen lesz-e. :)

Nálad már a nagylányod ovis? Na és a kisfiad, menni fog bölcsibe, ha itt lesz a tesó? Nálam most ez nagy dilemma, ugyan már szeptemberbe várnak minket a bölcsibe, de még mindig nem tudtam dönteni. Szeretném, ha itthon lenne. De mostanában, kezdte a dac korszakot, extra hisztis napjaink vannak. Kicsi, pici együtt nem tudom, hogy fog meni, hogy mindenki elégedett legyen a nap végére.

Jó éjt!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka!

én voltam a legbénább tesiből az ált. meg a gimi alatt, asztmás voltam minden futásnál majdnem megfulladtam, de anyukám tanár volt így nem kértem felmentést, hogy ne mutogassanak ujjal. Ez az egy sport ami bejött, szerintem a zenés háttér miatt.
Én sem szeretnék eljutni a tandem szoptatásig sem, talán picit "távolodunk" a fiammal.

Igen Betti ovis, de én azt terveztem a "pici" jelentkezése elött, hogy novemberben amikor betölti Barnu a 3-at ő is abba az oviba megy (nem vegyescsoprt, tehát nem együtt lennének). Kicsit talán necces októberben kistesó novemberben ovi, de azért beiratkozunk.
Hát Neked se könnyű a döntés, csak annyit mondok a barátnőm a kistesó miatt nem adta be oviba a nagyot, hogy ne legyen lelki törés.Kemény volt, de nem bánta meg (de már nagyon várja a szeptembert)
Saját tapasztalat annyi, hogy 21 hónap van a "nagyok" között és otthon voltunk. Annak is van előnye mikor nem vagy időhöz kötve (beérni az bölcsibe, értemenni...stb) Mi anno nagyon sok programra eljártunk, egy hónapos gyerekkel mentünk zenebölcsibe, babaklubba...stb ami a nygnak kielégítette atársaságigényét.
Bocsi a többiektől, kicsit más téma volt!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Memke
:cry:

Mozgás
Futok a lányom után... és usziba járunk... meg masszázsra...
Sose voltam egy tornász... nem kismamaként fogom elkezdeni...
Torna helyett inkább leküldök Lucasnak valami csokit... :oops:
Vendég

Sziasztok!

Betsy!
:D Én már verhetetlen vagyok sprintbe, hirtelen kell gyorsulni ha el akarom kapni a gyerkőcöt. :)

Többiek, merre vagytok, hogy vagytok? Babamozgás? Nálam már jelentkezett a lufi pukkanás, na meg érzem néha, hol fekszik, de egyelőre ennyi.
Pocak szépen növekszik. Holnap baba börze lesz a városban. Oda már kismamagatyóba megyek, míg ki nem hízom. :)

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Ma voltunk utazás kiállításon. Tényleg ti mentek idén nyaralni így terhesen? Én szeretnék, de májusban gondolkozunk. Nincs akkora hőség és a pocak se óriás még. Tapasztaltabbak segítsetek, jó ötlet?

Jolka,
Én azt a "szakirodalomban" (párom hív minden szakújságot, könyvecskét így, ami a terheségről szól) pillangó repdesésnek nevezett érzést vélem felfedezni 1-2 hete, de nem merem elhinni, hogy ez a baba... :)

Csajok,

Úgy puffadok, hogy az már néha nagyon fáj, gyakorlatilag majdnem szétrobban a pocim... főleg esténként. Ezzel lehet valamit kezdeni? :cry:

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

A nyaralás dolog engem is érdekel. Mi azt tervezzük, hogy nyáron még elugrunk a Művészetek Völgyébe, adunk a babának valami kultúrát. Persze ez csak terv, nem tudom mennyire megvalósítaható. Meg valami hegyekben pihenős, jó levegős, kicsit túrázós dolgon is agyalunk. Vagy ez gáz? Lehet, hogy túl optimista vagyok...?

Marek
marek

Nyaralás... nem tudom... mi Mallorcara szoktunk menni... de most a repülőre már nem fognak felengedni...
Lehet, hogy itthon nyaralunk...
Itt van hegy, erdő, jó levegő... lehet nagyokat sétálni, bemenni Salzburgba nagyokat csavarogni... átmenni St. Wolfgangba fürdeni... :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Nyaralás! Apa nagyon szervezné. :) Külföld, egyelőre nekem kizárva, legfeljebb a szomszédba, Horvátországba mennék a szülőkkel, kocsival. Balcsit szerintem most sem hagyjuk ki. Meg a környező strandokat. Hegyekbe, sűrűn járunk.
Marek, A túrázás nagyon jó ötlet. Sétálni úgy is sétál minden nap az ember, ártani nem árt. Sőt...
Mi tuti egész nyáron a szülőknél hűsölünk az udvaron, vagy a Sóstón, a strandon, vagy pedig játszi ezerrel. Nem fogunk unatkozni, csak a hőséget éljem túl. Eleve nem szeretem a nagy meleget, főleg mióta dobozban lakunk.

Jutta a puffadásra nem tudok javasolni semmit. :( Talán a dokidat kellene megkérdezni. Kóla, szénsavas ásványvíz gondolom nálad is kilőve, mert az okozhatja. Vagy a sok esti gyümi.

Betsy!
Irígyelek, hogy ilyen szép környezetben éltek, de én maradok itthon. St. Wolfgangba a tóban fürödtök? Milyen? Nem hideg? A környék csodálatos, de még itt nem voltam, sajnos.

Sziasztok
Szép napot mindenkinek!

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Csak életjel, bocsi hogy mostanában nem tudok jelentkezni, bepótolom majd!!!
Voltam 12 hetes uh-on, szuper volt, tarkóradő normális: A baba: 2mm, B baba: 1 mm.
Méret: A baba: 55,5 mm, B baba: 54,5 mm
Két magzatburok, két lepény!
Egymás felett voltak, fölsö baba rugkapált, also baba szundizott és össze volt kuporodva ezért nem is látszik olyan jól a képen!
Kép
Kép
Uh. alapján számitott kor 12+4

KépKép
KépKép
tontica

Hahó!!!

Héééé,hol vagytok????

Ciripke!
Voltál 4d uh-on??
Hol voltál és milyen volt??

Jutta.
Melitta!! :D Tényleg szép név!!! :wink: :wink:
Brendont én is néztem.
Mi Balatonfüredre megyünk a Hotel Marinába!Tavaly is ott voltunk és nagyon jó volt!!

Jolka.
Inkább Pestre megyünk,mert úgyis mennénk,úgyhogy az célszerűbb!!

Tegnap megkaptam az AFP eredményt!!Jó lett!!! :D
Nekem nem mom-ba mérték,hanem nanagramm/ml-be!!
Valakinek mérték igy??
Alig várom az uh-ot!!

Tontika.
Csodaszép képek!!! :D

ancsi26

Sziasztok!

Megvolt az első vérvételen az integrált teszten (persze csak a 2. után lesz eredmény), meg 12 hetes UH-on. Mindent rendben találtak és egy nappal "nagyobbnak" ítélték a babát, ami nagyon jó nekem minden nap számít mert nagyon unom a banánt! Most éppen nem tudom eldönteni, hogy hányingerem van vagy éhes vagyok és nem is merek enni.
A 4d nekem nem volt nagy élmény, de a lényegi rész úgyis 2d-ben ment és az egész megvan dvd-n (nekünk ez is újdonság!)

Nyaralás: 4 éve (mióta megvannak a gyerekek) a balcsira járunk, idén határoztam el, hogy én a tengerre vágyom, közbe jött a baba, de ez sem tántorít el a tervemtől. Bár én szigetre vágytam, megint nyert a férjem így Barcelona környéke lesz, mert az a kedvenc helyünk. A repcsitől izgulok, de csak a gyomrom miatt. Meg attól, lesz-e rám való fürdőruha.

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!

Vagyok, csak mivel nem nagyon írtok, így magamról csak nem írhatok mindig. :)

Tontica!
Nagyon örülök, hogy minden rendben veletek. Ugyan már nagyon kíváncsi voltam rátok, így egy másik topikba bekukkantottam, hogy minden okés?

Ancsi!
A Melittát, hogy becézitek? Nálam most a Panna a nyerő. :wink: Pöttöm Panna:)
Gratulálok az AFP eredményekhez! Nekem Mom-ba mérték, anno. Jövő7-en megyek az első szurira.
Pénteken, pedig védőnőhöz. Tuti kikapok, mivel nem mentem még el a háziorvoshoz, a kötelező belgyogyi vizsgálatra. Mentségemre, bejelentkeztem, de az EKG elromlott, jövő7-en lesz jó. Korházba külön meg nem akarok bemenni.
Nálatok ki kell tölteni a h.dokinak rizikó papírt?

Ciripke!
Mi Blanesben voltunk, nagyon jó hely, csak gyorsan mélyül ott a víz. De rengeteg kisgyermekes volt. Mi St. Catherina ünnepén voltunk, tűzijáték minden este, kirakodóvásár, utcai vidámpark. Igazi gyerek paradicsom volt, Mi nagyon jól éreztük magunkat. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok, kukkkkk.

Tontica:
nagyon szépek a babák. Örülök, h minden ok. :)

Én hétfőn voltam afp-n, eredmény 2 hét múlva. Azt nem tudom, h itt miben mérik, mert Marcinl nem küldtek semmit, ami jó volt, mert itt csak akkor küldenek, ha baj van. :lol:

Nyaralás:
mi júliusban megyünk Olaszba. Akkor leszek kerek 30 hetes. :wink:

Szombaton megyek 4D-re, ,reméelm kiderül a baba neme. :oops:
Vendég

Jolka:
mi az a rizikó papír?
Vendég

Szia Hajni!

Rizikó papír, amin millió betegség fel van sorolva és a doki előzmények, karton alapján igazolja, hogy nem volt semi gond anno. Úgy látszik nem hisznek a kismama szavának.:)

Nekünk kötelező az eredményt a kismama könyvbe bevezetni, sőt még a kiküldött papír be is van tűzve. Pedig, ahogy mondta anno a védő, tökéletes lett az eredméy. :)

Hogy mentek Olaszba? És merre?

Ilyen soká lesz meg az eredmény, pedig én már utána dokihoz akartam vinni a friss eredményeket.

Szép álmokat mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

30 éves és 13 hetes kismama vagyok.A héten volt a tarkóredő vizsgálatunk ahol a doki 3,6 mm állapított meg.Ma voltam a genetikán ott 3 mm.Ezért viszont mennem kell magzatvíz vizsgálatra is és majd szívultrahangra is.Mindenki szerint ezek az értékek a határon vannak.De senki nem tud megnyugtató válszt adni.
Volt valakinek hasonló gondja, próblémája????

Zsuzsi
dancsó zsuzsanna

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy csak így "topik-kívülállóként" írok, de Zsuzsit szeretném megnyugtatni.

Kedves Zsuzsi :D
Aggodalomra szerintem nem sok ok van. Amikor a kisfiammal voltam várandós, nála 3mm-es tarkó redőt mértek, igaz, 28 éves voltam, nem 30, de a down-kórral többnyire az idősebb anyukákat riogatják. A nőgyógyászom rendíthetetlenül mondogatta az uh után, hogy nincs itt semmi baj, de mielőtt végképp pánikba esnék, várjuk meg a 16. heti vérvételt, ahol is az AFP-m az abszolút ideális mértéket.
Persze ezt megelőzően sokat drukkoltunk a férjemmel, és az elérhető összes netes külföldi szakirodalmat elolvastuk. Arra a következtetésre jutottunk, hogy még az orvostudomány sincs ugyanazon az állásponton sem a tarkóredővel, sem az AFP-vel kapcsolatban. Van ahol egyiket sem szűrik, van ahol egyiket, van ahol másikat... Arról nem is beszélve, hogy a határértékek minden országban mások és mások...

Szóval aggódni csak akkor kezdj, ha már más vizsgálatok is alátámasztják a 3mm-es tarkóredőt. Amíg csak uh igazolja, ne aggódj!!!!!

A kisfiam egészségesen született, és a kötelező náthás, köhögős betegségeken kívül nincs baja.
Remélem, hogy Te is hasonló cipőben jársz, és egészséges kisbabád fog születni :D

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Szia Csirkesz!!!
Igazán nagyon köszönöm, hogy megpróbálsz egy kis bíztatást adni.Mert igazán szólva én is böngésztem a netet ezzel a témával kapcsolatban és különböző eredményeket és határokat találtam.Az egyik szerint a 4-5 mm gyanuus lehet.Ezért nem értem, hogy miért kell összevissza beszélni.Az ultrahangos dr. szerint akár az 5 mm értékű baba is lehet makk egészséges.
Viszont ma alaposabban megnézhettem a picit.Rendkívül mozgékony, sokat kalimpált a kezecskéivel és a lábaival.Sikerült jó alaposan szemrevételeznem.Persze az orvos korántsem arra adott választ amit kérdeztem.
Mivel már van egy kilenc éves lányom tudom mivel jár egy várandósság.Csakhogy vele az AFP volt a mérvadó.Semmi mással nemis foglalkoztak.
Egyre jobban hiszek benne, hogy nem lesz gond a picivel.Nagyon bízom benne.
Köszönöm a bíztatást mégegyszer!!!!!!!Aranyos vagy!!!

Zsuzsi
dancsó zsuzsanna

Zsuzsi :D
Minden rendben lesz! Látod, még az uh-os doki is más határértéket is el tud fogadni normálisnak. A határértékeket azért találták ki, hogy valahol meg lehessen húzni a határt a normális és a gyanús között, de ahogy ezt Te is sejted, meg ahogy a doki is mondta, a határ mindig egyedi esetre érvényesíthető, nem igazak rá az általánosságok. Mert vagy egészséges az adott baba, vagy nem. Ha pedig picurkád eleven kis csöppség, akkor a helyedben mindenképpen megvárnám az AFP eredményét. Azelőtt nem mennék magzatvíz vizsgálatra.
Az anyai megérzések pedig ritkán csalnak :D Ha úgy érzed, minden oké a picivel, akkor úgy is van :D :D

Pihenj sokat és ne izgulj :D
Drukkolok Nektek :D

Csirkesz

Kép

Kép

Kép
csirkesz

Mindenkinek boldog húsvétot!
Kép
Vendég

Ma voltam 4D-n.
Nagyon édes volt. Kornak megfelelő, mozgott sokat.
És FIÚ. Bár elég rosszul feküdt, de az uh-s nőci azt mondta h szerinte az, szval ne vegyem 100%-ra, de ő annak nézi.
Majd képeket szedek le a dvd-ről.
Vendég

Bars Sári: Hímes tojás
Ha feldobom fehér,
Ha leesik sárga.
Nem dobom fel, nem esik le
Készül a vásárba.
Kihímezem előbb
Szivárvány festékkel,
Virágszirmot pingálok rá,
Tavaszi ég kékkel.

Jácintot, ibolyát,
Csibét, piros szívet,
Annak adom, aki érte
a legtöbbet fizet.
Nyúlanyó már kérte
fényes rézkrajcárért,
Csakhogy pénzért
nem eladó, sem bolyhos barkáért.
Locsolkodók jönnek
húsvét másodnapján,
Szagosvizet hintenek rám,
Nekik oda adnám.

Kellemes nyuszizást mindenkinek :-)

Hajni
gratula a kukishoz :-)

Timurr Kép

Vendég

Kedves Zsuzsa
nekem harmas ikreim vannak es anno az egyiket 3,5mm nek mertek, de semmi baja nem volt
ez nagy mertekben fugg hogy pontos e pl az hogy hany hetes vagy, par nap is sokat szamit, 3,5mm meg nem gaz annyira
nekem is csinaltak genetikat masert is de nem volt semmi, most eppen itt vergodnek a kanapen es nagyon rosszak, remelem nalatok is minden rendben lesz!!!
Detti
bernie

Az ígért kép:

Kép
Vendég

Szia Csirkesz!!
Köszönöm ezt a sok bátorítást.Egy gond van, hogy az AFP-t is meg a magzatvízvételt is a 16. héten csinálják.Időpontom van 24-re.De előtte 23-án elmegyek az AFP-re is.Persze jobb ha megvan mindkét vizsgálat.
Nagyon sok helyen olvastunk és találtunk cikkeket, leírásokat, orvosi szakvéleményeket.Csak egyik sem azonos és nem is hasonlítanak egymáshoz.Ugyhogy úgy gondolom, hogy minden ember szervezete más.Így máshogy is reagálunk bizonyos dolgokra.Majd akkor kezdek nagyon aggódni ha a leletek nem lesznek jók.
Addig pedig első a kicsi!Nagyon bízom benne, hogy nem lesz semmi gond!
Még fogok jelentkezni ha bármi változás történne.
Szia!

Zsuzsi
dancsó zsuzsanna

Szia Detti!
Előszöris köszönöm, hogy válszoltál a problémámra.Egyre jobban hiszem, hogy ez a kis picurka egészséges és nincs semmi baja.Bízom a megérzésemben.Ahogy az ultrahangon láttam nagyon eleven kis emberke.A szívem azt súgja, hogy nem lesz baj.Csak ez a bizonytalanság ez rettenetes.Meg ez a várakozás nagyon idegölő tud lenni.
Sok boldogságot a három kis csemetédhez!!
Szia!

Zsuzsi
dancsó zsuzsanna

Sziasztok?
Itt már senki nincs? Vagy mindenki elment valahova pihenni? Hogy teltek az ünnepek?
Marek
marek

sziasztok!
gondoltam, hallgatok a barátnőmre, és belépek ide, h ne csak az apukajelöltet, a családomat meg a barátaimat 'fárasszam' a kétségeimmel meg a kérdéseimmel...
ha minden igaz idén októberben kettővel többen leszünk :) eddig minden rendben halad. gondolom. még sosem voltam ennyire terhes ...hehe
an°°di

tontica, most olvasom, h nagyon egyformán állunk. én is múlt héten voltam 12. hetes UH-on, és a skacokkal minden rendben, a nyaklebernyeggel is, és irtó nagyok már (57 mm-eresek mindketten) :D lestem is nagyot, mert nem számítottam rá, h a két nappal korábbi gagyibb UH-hoz képest nőnek majdnem egy egész centit
an°°di

Szia Andi!

Gratulálok a két babához! Ez azért nem semmi! Én így elsőre az egytől is féleg, de gondolom semmi nem lehetetlen!
marek

szia Marek!
azt hittem, ez a legsivatagosabb topik...még jó, h nem. (mondjuk mindjárt lépnem kell melózni, de addig van egy kis idő)
köszi a gratulát. én is be vagyok sz*rva rendesen, bár vannak kevésbé hisztis pillanataim..
mi a helyzet a testmozgással? miért kellene (többet) mozognod? gyorsan hízol? én vmi hüje könyv szerint igen (eddig 3 kilót)
an°°di

Én eddig két kilót, de ebből egy a húsvéti zabának köszönhető. Az ünnepek mindig ilyen hatással voltak rám... Egyébként rászántam magam, és néha végigcsinálom a Rubint Réka dvd-t. Tegnap meg legalább egy órát sétáltam. Nagyon jó volt. Meg tollasoztam is, bár azt lehet, hogy nem kellene.
Mit dolgozol? Mások ilyenkor jönnek haza, nem pedig ilyenkor kezdenek. Bár nekem is 4 után kezdődnek a nyelviskolában az óráim...
marek

kettőőőőőőt? basszus, ezek szerint belehúztam így az elején. afrancba..
terhestornát még nem engedélyezett a dokinénim, de fel is hívom, h mi lesz már (mondjuk a szexszel kapcsolatban is ugyenez volt a véleménye, amit szerencsére megváltoztatott, amint elértük a 12-ik hetet ;) )
séta az jó. a tollas is, de lehet, h tényleg nem jó ötlet.
én is nyelvtanítok amúgy, ezért kellett lelépnem...kollegina :D
an°°di

De én nem ikreket várok, csak egyet! Meg a hasam akkora, mint egy lufi. Nem is tudom mi lesz később, hova rakom. Mondjuk eddig még senki nem kérdezett rá, bár már nagyon bámulnak az órákon. Szerintem nem sok idő és valaki rákérdez.
Én egyébként nem kérdeztem senkitől, hogy mit tornázhatok. Úgy vagyok vele, hogy a szervezet úgyis jelzi, ha gond van. CSak nehogy későn jelezzen. Főleg, hogy már volt egy elhalt terhességem. Egyébként a szexszet nekem is mondta a dokim, de csak azt mondta, hogy óvatosan, ami meg nem tudom, hogy mit takar, úgyhogy minden maradt a régiben. Mivel én is átléptem a 12. hetet, ezért már nem is félek tőle. Úgy vagyok vele, mint a tornával. A szervezet úgyis szól, ha valami nem tetszik.
marek

mondjuk én sem kérdeztem senkitől semmit, de elárultam a legelején (asszem, voltam vagy 5 hetes), h van barnás folyás, erre beraktak az azóta már bezárt újpesti szülőotthonba egy hétre pihenni...klasszul beijedtem, de már kezdek megnyugodni teljesen :)
a tornát meg én is vmi terhestornának képzeltem, de a béres alexandrást szeretném lenyomni, ami babák nélkül is eléggé lihegősen ment ;)
nekem a hasam mondjuk nem lufi, na de a melleim...!!! esküdni mernék rá, h a felszedett 3 kilóból 2 ott található. mondjuk van aki ugyebár örül neki (ha nem fájnának, én sem bánnám túlságosan).
és hány éves vagy? milyen nyelvet tanítasz? sokat vagy itt a babaneten? (hehe...mondjuk, látom, h van 14 üzeneted eddig, tehát, gondolom, nem)
an°°di

hát, én mára ennyi
szia/sztok holnap vagy vmikor utána
aztán csak pozitívan ;)
an°°di

Nem vagyok régóta a Babaneten, meg azóta valahogy meg is halt a topic. Nem tudom, hogy hol vannak a többiek.
Egyébként angolt tanítok és 28 éves vagyok.
marek

én is majdnem ugyanez, csak egy évvel idősebben

Kép
an°°di

sziasztok
persze hogy kihal a topik ha senki sem ír :-(
vagy ha ír valaki reakció 0

de hajrá
írjatok

én holnap megyek afpre drukkoljatok :D

Andi
ratula az ikrekhez :-)
a spetrumon vannak jó kis ikres műsorok

Timi
Vendég

Sziasztok!

Bocsánat,hogy ismeretlenül betolakodom hozzátok, de a filmgyártásban dolgozom, és kaptunk egy megkeresést.Akit érdekel, annak ajánlom figyelmébe.Hivatkozzatok rám nyugodtan.

Kismamák figyelem!
Játékfilmhez keresünk kismamákat. A részletekért csütörtök estig hivjatok! Kuzman Mariann 0630-977-2562

Ez a hölgy egyébként az egyetlen gyermekügynökség vezetője,ahova lehet gyerekeket regisztrálni újszülütt kortól 18 éves korig.
Bocsánat,hogy zavartalak Benneteket.

üdv.: vedres andi
vedresandi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?