Sziasztok!!!
Hazaértem!!! Jelzem, nagyon hosszú leszek!!!
Gil!
A versenysúlyom 50 kiló! Legalábbis akkor igazán jól éreztem magam!!!Lehet nem kellene annyira lefogynom, de az 55 a célom....a 3 hónap alatt!Majd egyszer megpróbálok feltenni képet, milyen is voltam.... Egyébként párom is azt mondja, ne fogyózzak, de tudom, ha újra nekivágunk, ismét növekedni fog a tömegem, és akkor már igazi minibálna leszek..:Így stimu előtt amit lehet, leadok!!!
Gyuláért én is rajongok!!!2 ok miatt!!! Ott éltem 13 évet!Csodás város, szívem visszahúz a mai napíg...Csak munkalehetőség nincs!
A másik ok, a párom! Ő is Gyula!
Átírlak a spontán várakozókra!
Gynevac-ot mi is próbáltuk, és annyiban jó volt, hogy majd 8 hónapra megszüntette a hüvelyi folyásom...Baba nem lett tőle, bár igazán nem is próbálkoztunk, (mint annó írtam, egy félreértés miatt)
De most újra kezdjük, bár kedves uram ma elfelejtette elhozni a gyógyszertárból...Így holnap délelőtt hozom el, és már este kapom is az elsőt!!!
Juci!
Fene tudja, nem lenne e kevés...De ami most van, az sem jó!! HIdd el, ilyen kövér én még nem voltam....Van egy kép fent az iwiw-en, na, azon már látszik a fogyás...Majd teszek oda is olyat, amin 70 kilós vagyok...De az csak 1 napíg lesz fent, gyorsan le is veszem majd!!
Benszi!
Üdv köztünk, és nagyon gratulálok!!!!!!Érdemes várni!!Csak tudod, olyan türelmetlenek vagyunk!!De azt hiszem ez érthető!
Ballagyó!!!
Úgy legyen!!Teljesüljenek álmaid!!!
Nekem is volt a minap egy olyan álmom, hogy ikreket szültem....Álmoskönyvben megnéztem, és gondot jelent...Nem érdekelne, csak lenne 2 pujám.....
Lippa!
Persze hogy felkerülhetsz!!!!És minden új, aki akar felkerülni, küldje el az adatait!!!Bocsi, hogy ilyen figyelmetlen voltam, h eddig nem ajánlottam fel....
Nyunyi!
Mártika velem is aranyos volt, de számomra a legaranyosabb az Irénke!!!Ő viszi a pálmát!!!!
Süncikém!!!!!
Nagyon sajnáálom!!!!
De szeretem a hozzáállásod!!!!Mindig csak előre kell nézni, ezek szerint még nem jött el a mi időnk!!!De tudom, nemsokára babakocsit fogunk tologatni!!!!
A donorspermától mi is rettegünk!!!
Szóval ha nekem oda kerülne a sor, .....nem vállalnánk!
Talán egy öribaba, de ezen még nem akarunk gondolkozni!!!!És Ti se tegyétek, bízzunk a csodában!!!!!
Lukrécia!
Gratulálok!!!!!Pihenj sokat, vigyázz a babókra!!!!!Nagyon szorítok neked!!!
Az a "kis" dicséret az mind rólad szól????
Csibe!
Gynevac-ot mi is próbáltuk, és holnaptól ismét egy kúra kezdődik....MI bízunk benne...Ártani nem árt!
Numato!
Drága, látod, az élet elrendezte a kis életeteket...Örülök neki, hogy boldogok vagytok!!!!2 baba is áldás!!!!!
Puszi, és további szép pocakosodást!!!!
KÉpzeljétek lányok!
Párom elment dolgozni...Észrevettem, hoyg nem vette be a mai napi c és e vitamint...Nem szóltam neki, úgy gondoltam, majd holnap beveszi, most 1 nap nem okoz gondot...Épp most csöngettek, és párom hazajött, megkérte a kollegáját, maradjon, míg hazajön bevenni a gyogyit...Hát, nem édes?????
Timy!
Nagyon szorítok holnapra!!!Remélem minden kismanó úgy gondolja, hogy küzd az életért!!!!!
Na, most nemsokára dobok egy táblát!!!
Ha van itt valaki az újak közül, és akar a táblába kerülni, várom az adatokat!!!