Szia Mindenkinek!
Jesszumpepi!
Bogi,tényleg,az eszembe se jutott,hogy a neten is meg lehet nézni a menetrendet,a térképet...Csak járt a szám...
Köszi a dátumot.Igyekszünk ott lenni.
Zsu!Igaz,magunkról nem írtam.Most pótolom.
Mentségemre legyen mondva:napról napra kótyagosabb vagyok.
Marcus borzasztó gyorsan iperedik.Ami kisnadrágokat ősz égén vettem neki,már csak halásznadrág-beütéssel tudom ráadni,és mindent elér a kis hamis.Úgy nyújtózkodik,pipiskedik,hgy azt hinné az ember gumiból van.
Egyre többet beszél,de inkább csak otthon:"ne hagyj itt"-nekem mondja leggyakrabban,"engeddj el"-apunak,amikor borostásan agyonpuszilgatja,"csüccs","kutya/tutya","cici","cica","hold","tűz","dudált","nem","de-igen",stb.
Mondatokat még nemigen mond,mert továbbra is egyértelműen megérteti magát mozdulatokkal.Azt vettem észre,hogy gyerektársaságban,ha már összemelegdtek is sokat cseveg,de babanyelven.Úgy tud csücsöríteni a szavak formálása közben,hogy majd agyonharapdálom...Bea mesélte,hogy Krisz (is) egész nap csak mesél.Úgy meghallgatnám!Biztos többet,és érthetőbben,mint Marci.
Rengeteget kerékpározunk (ismét felfedeztem Győr szépséges tájait;tervezzük,hogy a hétvégén elmegyünk a piros ajánlotta Sokoró tanösvényre győrújbarátra /már rákerestem a neten/),és játszóterezünk,sétálunk,kirándulunk,jószerivel az egész napot kint töltjük,ami Babintinek annyira a kedvére van,hogy néhány nap óta fél hétkor felébreszt,majd gyorsan kiinvitál reggelizni,s még le se nyeltem az utolsó falatot,már hozza a ipőmet,s beáll a bejárati ajtóba.A mászókázás és a csúszdázás a kedvence,de ha elfárad még egy órát képes homokozással eltölteni.Egész lebarnult az arcocskája,de én is beszeplősödtem ám.
Az evőeszközök használatában visszaestünk,mert nincs türelme megetetni magát,hiszen,minél hamarabb belapátolhatja a mannát,annál hamarabb indulunk...
Ezért én etetem,ha leves vagy főzelék a menü.Egy kicsit izgulok,hogy mire megszületik a kistestvére (még nem tudjuk a picúr nemét),már biztosan kanalazzon mindent,de ha így haladunk kicsit kicsúszunk a határidőből.
Pocaklakó egész biztosan jól van,mert bár rókakomák elköszöntek,bizonyos szagok továbbra is a rosszullétig zavarnak.És
az aluszékonyság is állandósult,nagyon alacsony a vérnyomásom.Sajnos,biciklizés közben is hamar elfáradok,de mami sokat segít,így pihizhetek,amikor már végképp nem bírom.Talán a fáradtságtól,de tegnap óta nem érzem kislurkóm mocorgásait.Jövő héten megyünk UHra,védőnőhöz,és dokihoz is.Nem maradtunk Kelemen doktornál,mert átcsoportosítottuk költségvetésünkben a magánrendelés alkalmankénti 6E ftját,maradt a Liezen.Ott egy fiatal,ám annál megbízhatóbb dokit választottunk,Stummer Jánost.Kedves,türelmes,megértő,készségesen válaszol a kérdéseinkre,és megerősít a zavartalan várandósságba vetett hitemben.Szerencsére a humora is jó,úgy meglehet,hogy nála szülünk.
Talán írtam már,hogy szobákat cserélünk itthon.Megkapjuk anyukámtól a két nagyobb helyiséget,de az átcihelődés előtt tisztító festést és némi átalakítást kell végrehajtanunk.Nemigen fűlik hozzá a fogam,no nem a kiadások miatt,hanem,mert haszontalan leszek-nem tudok bútorokat emelgetni.A pakolástól is befulladok,így csak tervezgetek (azért fogok ám segíteni...).De már várom,hogy megpillanthassam az új lakrészt,a kistesó új holmijaival.
Hú,de bőbeszédű voltam,úgyhogy abbahagyom.
Teszek fel néhány újabb fotót: