Sziasztok!
Átjöttünk anyuékhoz ebédelni, bár nem tudom minek mert már nincs olyan pólom amin leérne a hasam aljáig
Azért benyomtam gyorsan 4 piskóta tekercset csakúgy hogy ne foglalja a tálcán a helyet, majd szétdurranok
Csak azért írok, hogy Nyunyit megnyugtassam,
NEkem a héten vagyis múlthéten kellett HSG-re menni, de annyira paráztam tőle hogy előtte már nem is aludtam éjjel.
mindenesetre az a lényeg hoyg túl paráztam a dolgokat.
fizetni nem kellett csak kétszer vizitdíjat
Még jó hogy vettem előre vagy 5-öt íg ynem kellett visszarohannom venni...
Kapsz a popsiba egy szurit aztán átblatyogtok egy "gyönyörű " épületbe ott lesz a rötgen.
NEm mondom kellemes, de kibírtam, a méhszáj megfogása fájt egyedűl de az 1 másodperc az egész.
Utána jött a kontraszt anyag és kész. Az egész vizsgálat nem volt több két perc, inkább a felkészülés volt sok idő 15 perc kb.
Szerintem ne izgulj nagyon (bár nekem is ezt mondták és nem ért semmit).
Azt gondolom ha nem fáj egy nőgyógyászati vizsgálatnál a tágító felrakása itt se fog.
Ja én meg vittem hálóinget, türcsit papucsot, tusfürdőt ( KÖNTÖST )
Mondták hoyg ez azért túlzás. mondjuk én átvettem a hálóinget mert annyira izgultam hoyg folyt rólam a víz féltem hoyg totál beleizzadok a felsőmben.
Aztán amikor végeztem úgy ugrottam le a röntgen asztalról hoygya papucs türcsi minden ott maradt
Ja lányok a konzultációra kell vizitdíj és ha jön a párom is neki kell.Elvileg orvos beteg tallkozó lesz
Tini! Megértelek hogy kiakdrál, de sztem járj csak be a BMC-be mit tud csinálni?
NEkem az első megbeszélés után mondott valami olyat hogy kérjek időpontot vizsgálatra de nem kértem mert nem tudtam hogy hova kérjek időpontot meg minek....