Új privát üzeneted érkezett!

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Átjöttünk anyuékhoz ebédelni, bár nem tudom minek mert már nincs olyan pólom amin leérne a hasam aljáig :x
Azért benyomtam gyorsan 4 piskóta tekercset csakúgy hogy ne foglalja a tálcán a helyet, majd szétdurranok :)

Csak azért írok, hogy Nyunyit megnyugtassam,
NEkem a héten vagyis múlthéten kellett HSG-re menni, de annyira paráztam tőle hogy előtte már nem is aludtam éjjel.
mindenesetre az a lényeg hoyg túl paráztam a dolgokat.
fizetni nem kellett csak kétszer vizitdíjat :roll: :roll: :roll:
Még jó hogy vettem előre vagy 5-öt íg ynem kellett visszarohannom venni...
Kapsz a popsiba egy szurit aztán átblatyogtok egy "gyönyörű " épületbe ott lesz a rötgen.
NEm mondom kellemes, de kibírtam, a méhszáj megfogása fájt egyedűl de az 1 másodperc az egész.
Utána jött a kontraszt anyag és kész. Az egész vizsgálat nem volt több két perc, inkább a felkészülés volt sok idő 15 perc kb.
Szerintem ne izgulj nagyon (bár nekem is ezt mondták és nem ért semmit).
Azt gondolom ha nem fáj egy nőgyógyászati vizsgálatnál a tágító felrakása itt se fog.
Ja én meg vittem hálóinget, türcsit papucsot, tusfürdőt ( KÖNTÖST ) :oops: :oops: Mondták hoyg ez azért túlzás. mondjuk én átvettem a hálóinget mert annyira izgultam hoyg folyt rólam a víz féltem hoyg totál beleizzadok a felsőmben.
Aztán amikor végeztem úgy ugrottam le a röntgen asztalról hoygya papucs türcsi minden ott maradt :D
Ja lányok a konzultációra kell vizitdíj és ha jön a párom is neki kell.Elvileg orvos beteg tallkozó lesz :roll:

Tini! Megértelek hogy kiakdrál, de sztem járj csak be a BMC-be mit tud csinálni?
NEkem az első megbeszélés után mondott valami olyat hogy kérjek időpontot vizsgálatra de nem kértem mert nem tudtam hogy hova kérjek időpontot meg minek....
madrin

Szia Madrin!

Köszi a tájékoztatást!Ki csinálta neked a hsg-t?Ti is most keztétek a kivízsgálásokat?Mióta nem jön a baba?Meg vagy elégedve a korházzal?Láttad már a Sejtjeinket?Nagyon jó film!Megéri megnézni!Pusz nyunyi
nyunyi82
Békéscsaba

Nadrin!
Egészségedre a finom sütit!!!Én most hanyagolom még egy kicsit!!!! :roll: Úgy 75 napíg még!!!! :shock: :shock: :lol: :lol:
Vendég

Nadrin=Madrin! :oops: Bocsi
Vendég

Kirándultunk ma, szuper volt.
Rakok fel képet (ha sikerül).
Puszi mindenkinek: :)
Kép
Kép
Vendég

Kriszti:
Most akkor jöttök velünk nyaralni, vagy sem? :?
Még nem válaszoltál.
Várom válaszod! :)
Vendég

Estrella
de jó lehetett nektek,jók a képek nagyon :D :D :D

Kriszti
hős vagy!!!!!!!!!!!!!!!én ma is egész nap zabáltam,de majd holnaptól!mondjuk csak 2 kilót kell leadnom :oops: :oops: most is csokizom :lol: :lol:

Nyunyi
üdv a csapatban :lol: :lol: képzeld igy hivjuk egymást/nyunyi/ a barátnémmal,Lukréciával privátban :oops: :oops:
hsg nekem a szabolcsban volt anno,ezer éve :cry: :cry:

Süncikém
ha esetleg ez tényleg nem sikerült,jobb is kihagyni pár hónapot,én ott rontottam el hogy kapkodtam állandóan :cry: ma már nem igy csinálnám :oops: :oops: a szervetednek is fel kell készülni,hidd el a friss stimus tuti sikerül,én abban bizom a legjobban még mindig :oops: :oops: már alig várom hogy mehessek,persze az még odébb van :oops: :oops:

Lukréciám
pihizgetünk??????????holnapra kezem lábam csuriba lesz érted :lol: :lol: azonnal hivj majd hogy egy vagy 2 baba van e,mert ugy csak ez a kérdés :lol: :lol: ha kettő van az egyiket lizingelem egy pár hónapra,amig nekem nincs oké? :lol: :lol: :lol: ügyi legyél holnap!!!!!!!!

bibar

Estrella!
De szép helyen voltatok!!!!!Hogy megyünk e nyaralni, arról írtam!!Vagyis írtam, hogy mi is vasműs szervezéssel mennénk, barátnőm intézi, még nem hívott, hogy tuti e...Ugyanis mi nem vasműsök vagyunk...De irodán dolgozik, és lehet el tudja intézni....85 %!!!
Pontos helyet nem tudok, ezért nem írtam!!! :lol: Én remélem, hogy együtt megyünk!!! :wink:
Vendég

Bibar!
2 kiló az nem sok, nekem még van 12!!!! :shock: :shock: :shock: Eddig 4 kilónál tartok..... Disznóvágáson kissé meginogtam, és visszajött 1 kilócska.... :oops: (azóta persze már lement, ) :lol: Most 65 vagyok... :oops: :oops: Iwiw-re tettem fel friss képeket,keresztlányommal vagyunk, háááát, van még tokám rendesen!!!! :lol: :lol: De majdcsak megszabadulok tőle, aztán megint visszaszedem! :wink: :lol:
Vendég

Kriszti:
Azért mielőtt indultok nyaralni szólj (kb. 1 héttel elöbb) :D :D :D
Vagy majd a buszon találkozunk. :D
Én se vagyok vasműs, a párom meg totál máshol dolgozik, mint ahol szervezik. Nekünk biztos az időpont. Azt tudom, hogy 2 turnus megy, remélem az elsőben lesztek ti is. Valamikor mennék spinningelni is, hány órakor lehet oda menni?
Majd írj püt. ha ráérsz! Köszi
(nem akarom a többieket ezzel fárasztani) :roll:
Vendég

Sünci

Sajnálom a tesztet,azért még szorítok holnapra......

Krisztike

Kitartást a fogyihoz! :D

Nyunyi

Hát jól összezavarsz.... :wink: Ez Bibarral a közös kis nevünk..... :lol: Nekem tökre fájt a HSG,bocs hogy leírom,de így volt.Van akinek meg meg sem kottyan.....Reméljük Te is ide tartozol majd.....

Bibarci

De drága vagy,bárcsak én is ilyen magabiztos lennék.....De igyekszem! :D it szólsz Nyunyihoz? :lol:

Csajok szorítsatok holnap.kezdek izgulni hogy mi lesz az UH-n!
lukrécia

Szia Kriszti!

Köszi az érdeklődést, de egyenlőre semmit sem tudok. Majd jelentkezem, ha megtudok valamit.

Holnapra megy a szoritás akiknek meniük kell a bmc-be, csak jóhíreket kapjunk.

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!
Kicsit eltüntem,de újra itt!Igaz úgy nézek ki mint a pecsenyekacsa!

Süni
Azért küldöm neked holnapra Kép

Lukrécia
Nem lesz gond,ne izgulj!

Baby
Remélem már elfelejtetted a megrázkódtatást!Nem hiába csak helyettesít!

Nefke
Neked pedig jó pihizést és vigyázz magatokra!
gabicsibe

Süni
köszi a receptet!hétvégén kipróbálom!
gabicsibe

Tudod Kriszti amikor mi jelentkezni akartunk azt mondták, hogy nincs számunkra hely, csak hónapok múlva! De a Konc magánrendelésén van! Hatszor voltunk nála ott, mire jött a másnapos laborok és uh-ok! Most pedig ismét ott kell jelentkeznem!!! Tehát mi előtte is oda jártunk! Kifizettünk 60 ezret, azért, amiért más nem fizet!
Nos ez ami bánt, de csak megérje!!!!
Állítólag nagy csoda, ha elsőre sikerül! Legalábbis ez még úgysem bizti! De akkor legalább már sikerülne!!!!

Mindenkinek szorítok változattlanul! Baby? Nefke? Hogy érzitek magatokat????

Tudna valaki arra válaszolni nekem, hogy a túlstimu miatt fáj a pocim, vagy baj van???

Pá nektek!
tini75

Tudod Kriszti amikor mi jelentkezni akartunk azt mondták, hogy nincs számunkra hely, csak hónapok múlva! De a Konc magánrendelésén van! Hatszor voltunk nála ott, mire jött a másnapos laborok és uh-ok! Most pedig ismét ott kell jelentkeznem!!! Tehát mi előtte is oda jártunk! Kifizettünk 60 ezret, azért, amiért más nem fizet!
Állítólag nagy csoda, ha elsőre sikerül! Legalábbis ez még úgysem bizti! De akkor legalább már sikerülne!!!!

Tudna valaki arra válaszolni nekem, hogy a túlstimu miatt fáj a pocim, vagy baj van???

Pá nektek!
tini75

Pá nektek!
tini75

Kriszti
Az utolsó privát üzidet csak most találtam meg, ezért nem jelentkeztem. Ezer bocs és egy anyamedve. Ma hívlak.
szia,
Vendég

Nos elnézést a triplázásért, de valahogy nem akart működni!!! :D :D :D :D
tini75

Sziasztok!
Én is rég írtam, mert alig voltunk itthon, meg velem most úgy sincs semmi :( . Elgonodolkodtatott, amit Bibar írt, lehet, hogy mi is kihagyunk pár hónapot. De persze az is előfordulhat, hogy nem bírom majd ki.

Süni!
Nagyon drukkolok, láthattad, hogy a negatív teszt még egyáltalán nem biztos. Ahogy Tini lelkesen írt "dobjátok el a teszteket!". Persze én is csináltam volna a helyedben, de ne add fel a reményt! Nem tudom, hányra mész, de nagyon szorítok, hogy jó hírt kapjál!!!!!!

Lukrécia, Tini!
Megy majd a drukk az UH-hoz, vigyázzatok magatokra!

Tini!
Ez durva, amiket írtál a magánrendelésről! Olyan elkeserítő, hogy így működik a világ, és csak az a rohadt pénz számít! Hol itt az esélyegynelőség?????
gil

Gabi!
Hogy vagyunk, hogy vagyunk???? Lassan neked is szükséged lesz azokra a csodás lóheréidre :wink:

Üdv Nyunyi közöttünk!
HSG-ről már írtak a többiek, nekem laparoszkópiával altatásban csinálták más vizsgálatok kíséretében, úgyhogy nem tudom, amúgy milyen. De tényleg ahány ember, annyifélét mond róla. De jó, hogy van már egy gyerkőcöd!

Kriszti!
De ügyi vagy a fogyóval! Hogy én mennyire irígyellek! Azon filozok, hogy kihagyunk néhány hónapot, és megpróbálom a deformált testemet visszapofozni valamilyen formába, és ősszel folytatnánk a stimukat. Ezt tegnap megosztottam urammal, mire ő, minek csinálnád ezt, hiszen ősszel úgyis megint ilyen lennél.... De egyébként őt egyáltalán nem zavarja ez a "pár" kiló, ami fölugrott. SZóval le a kalappal előtted! De ha jól számolom, 53 akarsz lenni? Az nem kevés?

Baby!
Neked is megy a drukk ezerrel holnapra! Ügyes légy ám, hogy szép számokat mondhasson a dokibá!
gil

Lexi!

Én is írtam pü-t. A héten egyik délelőtt tudunk talizni? Én most délutános vagyok. Vasárnap is ráérek vagy jövőhéten délelőttre megyek akkor meg 14:30-tól szabad vagyok. Majd ird meg mikor lenne jó neked.
nikó

Sziasztok!

Mi is megvagyunk ám :wink:
CSak pénteken párom befejezte a lépcsőt és szombaton egész nap takarítottunk, mert mindent beborított a faforgács és az a hülye finom por.
Tegnap meg elmentünk a barátainkkal Ópusztaszerre, nagyon jó volt, bár a körképre nem jutottunk be, mert mikor délben odaértünk, már csak a hat órás turnusra lehetett jegyet venni :oops: de sétáltunk négy órát a parkban. Hát lányok három hónapja nem mentem ennyit :oops: úgyhogy este nem kellett ringatni :lol:
Jövő szombaton Füred (masszőr), este meg lesz egy szwing buli, és mivel vasárnap betöltöm a 12. hetet, elmegyünk táncolni :D
22-én vasárnap Tatabányára megyünk show-tánc versenyt nézni :wink:
Tiszta karácsony!
Még most megyek, amíg tudok, mert Gombóckák, mostmár nőnek rendesen, már van egy kis pocim :P
Imádom!

Puszi Mindenkinek!

Délután megpróbálok én is feltenni pár képet.

Judit

jucicuki

Süni!

Annyira szorítok, hogy úgy járj, mint Tini :!: :!: :!:

Lukrécia! Ne aggódj, minden rendben lesz. Bár én is minden vizsgálat előtt parázok még mindig :roll:

Kriszti miért akarsz olyan sokat fogyni??? Milyen magas vagy?

Judit

jucicuki

Sziasztok,
Tini elsőnek gratulálok.
Tini, én is magánjára járok a Koncnak. Amit tudok irni róla, az csak pozitív. Feleslegesen soha nem kellett hozzá menni. Első alkalom után követő héten az összes vizsgálatot megcsinálta nekünk. És amiot nem szabad elfelejteni, hogy ha a KAÁLIBA MÉSZ, NYIRŐBE AKKOR MINIMUM FÉL ÉVET VAGY TÖBBET IS KELL VÁRNI A LOMBIKRA.
Nyirőbe már 2008 jannuár végére osztogatják az időpontokat. Nekem azt mondta, ha kiderül, hogy terhes leszek, akkor még kétszer kell menni elsőnek vérvételre, aztán egy uh-ra, és esetleges genetikára a 12. héten, ami lombik miatt muszály az a genetikai hibák miatt. Kérdez rá, hátha félreértetted.
Ha az ember felvállalta azt, hogy magánjára jár, és annak az előnyeit és hátrányait is elfogadja. Megmondod neki, hogy anyagilag nem birod, azt is elfogadja, sőt segít a megoldásban is.

csibe
csibe32

Sziasztok!
Nagyon édik vagytok változattlanul! Tudtuk, hogy így előbb indult a dolog, hogy magánrendelésen kezdtünk! Vállaltuk! Tehát ne aggódjak, nem kell olyan sűrűn menni!!! :oops:
Csak egyet nem értek! Tényleg kell ennnek még mindíg ennyire fájdogálni???????????????
Judit azt hiszem ere te tudnál válaszolni, meg akiknek már bent vannak a pindurkák??
Csibe!! Köszike! Tehát 16-án kell menjek hozzá UH-ra!!! / Magánrendire! / Azt mondta akkor megmondja , hogy mennyien is vagyunk, és hogy mekkorkák! Nagyon bizakodom, de ez a pocifájás tényleg zavar! :oops:
tini75

Lukrécia,
szorítok nagyon, hogy inden ok legyen az uh-n:)
Süni,
jó lenne, ha csalt volna a teszt:)
Köszi mindenkinek a drukkot!!!!
baby.81

Tini,
szerintem a túlstimu miatt fájhat a hasad, ne aggódj!! Hogy is volt neked, leszívás, vagy fagyi?
Vagy hívd fel a dokit!
Vagy csak beszélj Irénkével az asszisztensel, hogy megnyugtasson:) Vigyázz magadra!!!!
baby.81

Tini!

Fájhat a túlstimu miatt is, ebben nem tudok segíteni, mert nekem nem volt.
Nekem is fájt még az eredményhírdetés után kb. egy hétig, mintha meg akarna jönni, Szűcs doki erre mondta, hogy nő a méhem.
A túlstimura rákérdezhetnél Irénkénél, ha a méhed fáj, akkor viszont nyugodtan ehetsz háromszor egy MagneB6-ot, ez jó lesz a hányingerre is.

Próbálj meg nem aggódni :wink:

Judit

jucicuki

Köszi ismét nektek!

Baby! Nekem ez az első próbálkozásom, leszívásos! Van fagyim is ebből, de remélem aluszkálhatnak még vagy két évig!! :oops:

Gravidát szt szedek, és én nem érzem, hogy a menzesz görcsök lennének ezek! De beszélek Irénkével ő tényleg annyira édike volt végig!!
tini75

szia Tini!
Hova küldted az üzit?
Szilvi
Vendég

Sziasztok!!!
Én a Tinivel feküdtem egy szobában a leszíváskor és a beültetéskor is.
NEKEM IS SIKERÜLT A BEÜLTETÉS!!!
Üdv:Mindenkinek
Vendég

Mindenkinek szép Kép -ot!

Gil
Köszi jól vagyok!Babára utaló jelek nincsenek(mint tudjuk ilyenkor még nem is lehet).Az utóbbi két napban elkeseredés,mert már megint rám ugrott legalább két kiló.A mérleget eldugtam ne is lássam,mert ha rá állnék biztos kiakadna.Jön a jó idő én meg nem merek levetkőzni,mert szégyenlem a traktorgumi nagyságú úszógumimat.Lassan benevezhetek vizilónak :D
Remélem majd én is kapok lóherét vagy majd küldök magamnak egyet :lol:

Juci
Használj ki minden alkamat,mert nem sokára a babák fognak táncolni a pocidban :D
gabicsibe

Benszi
Gratulálok!Sok boldogságot és szép pocakosodást kívánok!
gabicsibe

Gabicsibe!
köszönöm szépen!
Szilvi
Vendég

Pusszantalak Szilvi!
Végre sikerült itt is talizni! Nagyon örülök , hogy itt vagy! Hidd el szuper a csapat!
Szoktam ide jönni tanácsért, dumcsizni, meg ha depis vagyok itt feltöltődök!
tini75

Tini!
Felvettelek a skypon!
Szilvi :lol: :lol:
Vendég

Gabicsibe
én nem tudok küldeni lóherét,de keresek neked egyet a kertben,és kinevezem Gabicsibe lóheréjének :lol: :lol: nagyon szoritok ám neked :lol: :lol:

Benszi
gratulálok,csak nem te vagy az akinek a 6.ik sikerült??????

Süncike
gondolok rád :oops: :oops: :oops:

bibar

sziasztok!
Nekem már 4 hetes a pocakomban lakó és már most nem tudok a mellem miatt hason aludni.Annyira fájnak.Elfog múlni ez a fokozott mellérzékenység?80E lett a méretem.Brutális.És napról-napra nő még!
Ü :lol: dv:Szilvi
Vendég

Gabi!
Én is brutál méreteket kezdek ölteni, megértelek az elkeseredésed miatt... Jön a nyár, mindenre fény derül sajnos... Fürdőruhára gondolni se merek. :oops:
Jeleknek persze hogy nem kell még lenniük, úgyhogy az a két kiló lehet, hogy több is lesz a gömbölyödés miatt :wink: Sikerülnie kell!!!!!!! Kell már egy inszemes sikersztori is! Hajrá!
Ha tudnám, hogy küldöd azt a sok szép képecskét, küldenék neked szívesen szerencsehozót! :D A neten találod és képként beilleszted?

Benszi!
Gratulálok! Akkor az egy sikeres kör volt a műtőben! Kár, hogy csak ketten férnek be egyszerre! :lol:
gil

Szia Bibar!
Én vagyok az.Ebből a 6-ból 3 fagyi bébi volt.Ez a 3 programunk volt és 2db tesót lefagyasztottunk a későbbiekre!
Szilvi
Vendég

Nyunyi,

kb 1 hónapja kezdték meg a vizsgálatokat, holnap megyünk a végső konzultációra ahol remélhetőleg minden adatot elmondanak és a további lépéseket is.
NEkem a HSG-t vmi BAlogh doki csinálta de többen voltak ott kb 4-en 5-en :cry:
Elégedett akkor leszek ha végre terhes leszek :) de eddig semmi rosszat nem tudok mondani, kívéve azt hogy borzasztóan sokat kell várni, de ez van.
NEkünk úgy 1,5-2 éve nem jön össze a baba, de idén már úgyis terhes leszek, ahogy itt mindenki:)
Sejtjeink című filmet láttam, sok erőt adott.
JA azt még el akartam neketek mesélni,hogy anno amikor adta a M1 akkor néztem 4-5 éve kb? NA akkor a legnagyobb nyugodtsággal néztem hoyg, hu de jó én ilyen helyzetbe soha nem fogok kerülni, de jó hogy ez nem velem történik, akkor ha tudtam volna hogy itt kötök ki :cry: :cry: valószínű el sem hiszem...
madrin

Benszi!
Bocsi, de nem tudlak sajnálni a mell"problémák" miatt, inkább csak irígyelni. :lol: Hasonló kérdésekre inkább a másik fórumon tudnak válaszolni, itt még kevés a tapasztalat :( .
gil

Köszönöm a gratulációkat!Nagyon kedvesek vagytok!
Pedig a leszívásnál és a beültetésnél is tömeg volt,mert nem volt teljes a doki és a biológus létszám.De úgy látszik a szűz/Szűcs-kéz/ szerencsét hozott!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Szilvi
Vendég

Madrin!
Sok sikert holnapra! Remélem, minden oké lesz, és hamarosan kezdhetsz!
gil

Gil!!
Ne akarj ilyen brutált,mert nem jó!!
Tény esztétikus,de a gravitáció okozni fog némi problémákat majd!! :lol:
Szilvi
Vendég

Szilvi!
Oké, értem... Csak megáll a növésben! Ikrek vannak a pocakodban?
gil

Benszi
az szuper,nekem is most lesz a 3.leszivásom,plusz volt 3 fagyisom,ugyhogy én is a 6. beültire megyek :oops: :oops: remélem nekem is szerencsét hoz a 6-os szám :lol: :lol:

bibar

Lányok!

Kora reggel óta a fellegekben járok: azt álmodtam, hogy eredményhirdetésre mentem Konchoz, és azt mondta: megvan, 126 a hcg! Erre ébredtem fel és azóta sem akar kimenni a fejemből.... Egyfolytában arra gondolok, hogy az álmok nem
hazud(hat)nak!
ballagyo

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?