Manó!
Látványosan nőtt a pocakod az eltelt 7 hét alatt!
Anikó!
És jól vagy? kitüzték már a császár idejét?
Bizony 30.hétben vagyok, szerdán megyek a dokihoz, akor pontosabban fogok informálódni, talán többet tud már, hogy hogyan fogok én gond nélkül a Tétényibe kerülni. Meg hogy lehet-e még szülésznőt kérni, mert a régit szeretném+ kellene az egyágyas szoba is, Emese miatt főleg, ott szabadon lehetne engedni.
Kismokus!
Te annyira ritkán jössz, hogy most szemebsültem vele, hogy miköztünk csak 2 hét van!
Zsuzsi!
A babakocsihoz nem tudok hozzászólni. Megnéztem közelebbről, szerintem jónak tünik, bár én is ragaszkodnék a nagy kerekekhez, meg főleg hogy fixálhatók is legyenek(nem tudom, azok-e), és a tolókar nekem jobban bejön ha nem ez a kétkaru változat, mert ezt 1 kézzel nehéz tolni. De ezek nem befolyásolják a baba kényelmét.
Ami viszont igen, és ez kb.5 hónapig elengedhetetlen, hogy teljesen vizszintesbe dönthető legyen. Erről azt olvasom, hogy 150 fokig dönthető. Tul azon, hogy a gerincének nem egészséges, folyton le fog csuszni benne.
Nekünk a Bergon nagyon bejött, bár ugy látom, itt mindenki inkább külföldi modellekre esküszik. A miénk magyar, de minden általam fontosnak tartott követelménynek megfelel, 1 mozdulattal vizszintesből ülőbe rakható, tehát nem 2 külön darab, hanem egybe van minden. Az áráról nem is beszélve... Igaz, mózes nincs hozzá, pontosabban van, de nem a kocsiba beköthető fajta (szerintem mondjuk ez nem fontos). Emese mai napig használja, bár van esernyőkocsink is, de az olyan alacsony ülőkéjü, hogy nem szeretem, ez meg jó magasan van. Mi még mindig legtöbbször szembekocsikázunk, és egymást szórakoztatjuk utközben (is)
Bár kb. 1/4 óra a fejadagja belőle, utána már nem marad nyugton. Épp annyi idő alatt érünk fel a játszótérre
Pézsé!
Azt hiszem, mostmár lassan elkezdhetsz vásárolni
A bodyknál tényleg fontos az Orsi által emlitett patentos változt, az a béka vagy milyen nyaku nekünk is mind kinyult (nagyon szexi vállon lecsuszó darabok lettek
)
A mi kengurus bodyink nem nyultak ki, lehet hogy fejlesztettek valamit 1 év alatt (annyi a gyerekeink közt akorkülönbség kb Orsival), vagy csak szerencsénk volt.
Mi a héten fogjuk előszedni a bababruhákat, Emese segitségével
Ha jól emlékszem, inkább csak rövidujju bodykat kell majd vennem, na meg még pár lepedőt és törülközőt.
Én viszont nem szeretem a lábfej nélküli rugikat, mert a picik olyan találékonyak, hogy néhány hetesen is le tudják tornázni magukról a zoknit, sőt a pici ujjacskákkal még a rugi patentjait is kikapcsolják. Van 1 olyan képem Emeséről, lehet vagy 4-5 hetes, mezitláb, egyik lába kidugva combig a rugiból amit ügyesen kigombolt, és édesen alszik (sajnos még nem digitális kép)
Mindez decemberben... Bár nyáron nem olyan gáz
Meg lettünk locsolva, pohár vizzel is
Emese roppant élvezte a dolgot, amint nyargalok Apa elől visitva, aztán mikor Ő is megkapta az adagját, orditásba kezdett
A tojást nem akarta odaadni a bátyjának (hatalmas csokitojás volt), de mikor Máté kilátásba helyezte, hogy együtt megeszik, rögtön engedett
Nagy pátosszal tartotta a nyakát a locsolóknak, biztos nagyon szépnek és fontosnak érezte Magát
hogy jöttek a locsolók.
Na hagyok mást is szóhoz jutni