Új privát üzeneted érkezett!

Bibar, és Lukrécia!
Javítom...
csak az otthonlét miatt volt egy kis kavarodás....Bocsika!!! :oops: :oops:

nefke!
Persze hogy felkerülsz Te is!!!Látod, Tininek is szerencsét hozott!!!!
Vendég

Helló csajok!!!

Tini nagyon nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!

Lukrécia hogy vagy?

Bibar nagyon sajnálom! Mi is most várjuk a sperma eredményt és ha ok akkor miután hazaértünk a nyaralásból másnap derül ki, hogy melyik nap indul a lombik.

Kriszti, hamarosan bombázó leszel!

Baby nagyon nagyon szorítok neked!!!!!

Csibe örülök hogy van esélyetek bébire!!!!

EGy hülye kérdésem van: ha a következő ciklusban a 21. naptól kapom a szurikat akkor ha megtapadt valaki a pocakomban mi történik vagy ilyen nem lehet???????????????????????????????

Mindenkinek nagyon kellemes húsvétot és pihenést!!!
málna79

Na, szép reggelt mindenkinek!!

Hazaértem, és már teszem is a javított táblát!

Málna!
Volt eg ylány, akitől én annó szurit vettem, és ő is így járt....1 hete szúrta magát a deca-val, és közben terhes volt...nem lett semmi probléma belőle, gyönyörű egészséges kisbabája született... Szép is lenne, neked sem kellene a szuri!
Bombázó nem akarok lenni, csak a 2 hetes várakozásban, és az utána lévő majd 1.5 hónapos gyógynövényes kezelésben rámjött röpke 10-13 kiló! :shock: :shock: Most attól akarok megszabadulni, mire megyünk vissza...(Már ha kell) :roll: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép

Na, most lepihenek, mindenkinek jó tojásfestést, és finom ebédet...Az enyém kicist késni fog.... :oops: :lol:
Vendég

Sziasztok! Még mindíg köszi a gratulációkat!

Nagyon szorítok a maiaknak!!! Nefke, baby, és még aki ma ment!!!!

Aki meg már "félúton" van vigyázzon magára , magukra!!!!!

:wink:

Valamit nem értek! Akik a táblázatban a spontán szerelemtől várják a babyket azoknál most mi is van??? :oops:

Kellemes Ünnepeket Ismét! Pussszantás nektek!
tini75

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek a szurkolást, remélem érzik a kicsinyeink, és nem lesz velük baj :!:

Most azért jöttem, mert az előbb fedeztem fel valamit!
Lehet már van aki próbálta is, de nekem ez most akkora felfedezés volt :) :)

Szóval ugye eszem ezerrel a fehérjét, hogy nehogy baj legyen.
Az előbb kipróbáltam 1/2 epres jogobella joghurt, keverve egy vaníliás cukorral, bele 1/2 túró. Tök finom! Könnyen legyűrhető!
Ha valakinek tömnie kell a fehérjét, ajánlom kipróbálásra, a körülményekhez képest tényleg finom!

Tegnap férjem utána olvasgatott, és rájött, hogy a szójában is nagyon sok a fehérje, este bevásárolt szójagranulátumot.
Ma sütött belőle fasírtot.
Hát mit mondjak, ettem már jobbat is, de azért 3 fasírtot magába, köret nélkül lenyomtam.

Kellemes nyuszit!!!
timy28

Sziasztok!

Itthon vagyunk már, ebédeltünk is:)
Hát, a mai napom, elégé rosszul sikeredett:( Pedig jónak indult, nem volt dugó Pesten, a BMC-ben nem volt sor, csak ugye nem volt Wiegandt és így Újvári vizsgált meg, de hogy?! Nem is a vizsgálat, inkább az hogy nem mondott semmit, hogy mit kéne csinálni...Na elmondom mi volt....
Bementem, fel az asztalra, uh be, és mondja, hogy jobb oldalon 13mm tüsző, ny.hártya 7,5mm (ugye ez, múlthéten csütörtökön: 14mm és 8 mm volt,na mindegy, mondom biztos, szubjektív a mérés, vagy összementek), ezután azt mondja, hogy jöjjek vissza kedden, még ott mondta az asztalon. Erre én, hogy még ugyan az utazási papírt pecsételje már le... Ez is megvolt...És ekkor nekem eszembe jutott, hogy azt mondta Wiegandt, hogy a múlthéten kiváltott Pregnyl, holnap be kell adni. Na, erre rákérdeztem Újvári dokinál, és erre ő, hát akkor adja.... És elköszöntünk! Tehát, ha én nem szólok, akkor el lenne cseszve (bocsi) az egész!?
Én ezután lementem Irénkéhez és mondtam neki, hogy mi volt, és azt sem tudom mikor kell beadni a tüszőrepit,meg ilyenek, hogy mennyire nem figyelt a doki,hogy mi volt a múlt héten, pedig csak el kellett volna olvasnia két sort a bellap papíromon.... De ő rendes volt,mert felhívta Wiegandtot és ő ügyeletes volt a nőgyogyi oszt-on, így végül vele beszéltem.
A lényeg holnap 10-16 közt Pregnyl, 04. 11-én megint uh:) Aztán, ha jó a ny.h-m akkor beülti 16-án. De én ezek után, hogy bízzak valakiben is ott...hát..nem tudom.
Nem tudom, értitek, hogy mi a problémám...? A másik doki, nagyívben sz....rt rá, hogy mi volt eddig....
Még jó, hogy legalább nap süt:)
Sünike,
te hogy érzed magad? Holnap teszt, majd várom, hogy jelentkezz!!!!
Nefke,
én nem láttalak szerintem,mimár fél 9-re ott voltunk! Remélem minden ok?!
Lukrécia,
hogy vagy? Kössz a drukkot, de én nekem elegem van, de remélem csak mára, kialszom magam és jobb lesz!!!
baby.81

Sziasztok!
Timy, éljen a FEHÉRJE!!!! Nagyon ügyes a párod! Fincsinek tűnik a recepted. Nekem ez jött be: túrót összekeverem pár teáskanál tejföllel, bele egy kis ételízesítő, mustár, pritamin paprika és újhagyma apró kockára vágva és mindez beletuszkolva egy csumájától megfosztott pritaminpaprikába. Még van egy kis adagom. :)
Minden redben lesz, ne aggódj!

Babyka, hát ez nem semmi. Én eddig megúsztam Újvári dokit...
De most akkor kedden jössz vagy szerdán???? De jó lett volna, ha kedden is ott lennél!!!

Nefke? Remélem minden rendben volt!

Többiek? Hogy vagytok? Mi most megyünk egy picit sétálni!

Pusszantás
süni76

Baby!

Inkább nem mondok semmit....

Süncike

Kellemes sétafikálást,szép napot!

Pusszantás,látom mindenki húsvétol..... :D
lukrécia

Baby!
Sajnálom, hogy ilyen negatív volt ma a BMC-s járatod!!!És tényleg furi, hogy "összement" a tüszőcske, és anyh-a is...MIndegy, a lényeg, hogy Irénke a toppon volt, (ő egyébként is a legrendesebb!!!!!), és sikerült beszélned a dokiddal!!!!
Beírom az Uh-t, de csak azt! :wink: Pihenj, vagy sétálj nagyot!!!Itt eléggé fúj a szél, kimenni sincs kedvem, mindjárt vágódok be a konyhába! :roll: :lol: :lol:

Tini!
A spontán szerelem az én esetemben azt jelenti, hogy próbálkozunk.....Mivel anyagi oka van a folytatásnak...(ami hamarosan nem lesz!!!!) :lol:
Dettiéknél már van 1 baba,(KÉsz nagylány már) és reménykednek, a másik is spontán megfogan...

Edua is volt nemrég spontán terhes....Sajnos az élet máshogy alakult! :cry:

A többiek pedig ezt kérték, hogy ezt írjam be...Valójában igaz, hogy midnenki a spontán szerelemben bízik...
MI jövőhéten kezdjük a Gynevac kúrát ismét....Úgy érzem, szükségem lesz rá.... :oops: Talán az lesz a kezdő lökés a siker felé!! :lol:
Vendég

Baby
Ez azért nagyon durva! Ha minden ember olyan lenne, mint Irénke, akkor nem ilyen világban kellene élnünk, hanem egy sokkal szebben. Bár akkor Ő nem számítana ennyire különlegesnek. Mindenesetre nem ismerek hozzá fogható segítőkész, kedves és empatikus embert. Le a kalappal.
Újvári doktorhoz csak a hsg-n "volt szerencsém" Azt hiszem nekem ennyi elég is volt az együttműködésből. Végülis ha jól értem,akkor W doki rendes volt, ugye? Legalább a saját orvosodban nem kellett csalódnod. Csak szegény nem lehet egyszerre két helyen.
Vendég

Már eléggé szenvedek a fekvéstől, csak hát muszáj. Nem egyszerű, mert nagyon fáj a fenekem (progi szuri). A helye is elég csúnya, most éppen borogatom. Még nem jobb. A jobb kezem is fáj, az altatás óta. És szokás szerint a hormonoktól a cicijeim is fájnak. A párom azon nevetett, hogy nem lehet egyszerű kitalálni a megfelelő pózt. Valóban nem az. MOndjuk mindebből csak a progi szuri helye aggaszt, mert szerintem annak nem kellene így kinéznie.
Kriszti, mit csináljak vele. S. O. S
Vendég

Lexi!
Írtam privit!!!
Vendég

Kriszti
Válaszoltam. Köszi mindent.
Vendég

Baby
nem lehetett kellemes :cry: :cry: a lényeg hogy nemsokára visszakapod a babókát :lol: :lol:

Lexi
kitartás,a gólya meghozza a sikert :lol: :lol:

Sünike
mikor tesztelsz?????nagyon drukkolok :lol: :lol:

Lukrécia
elfelejtettem elmesélni hogy a fenyőfánkon van fejmagasságban egy rigófészek,benne 4 tündér kisrigó,annyira aranyosak :lol: :lol: a mama mindig jön etetni,aztán este rájuk fekszik,tündér :lol: :lol: ilyen közelröl még nem láttam :oops: :oops: na nekem ők a gólyáim/persze ne 4-es ikreim legyenek/ :lol: :lol: :lol: :lol: na pusszantalak

bibar

Sziasztok!
Baby!Sajnálom, hogy ilyen volt Újvári...én még csak egyszer voltam nála, Ő csinálta a HSG-t és igaz a kontrasztanyag felfecskendezése nem volt rossz, de előtte...már megcsípet, felcsúsztam a röntgen alá, majd kiderült, hogy nics itt a röntgenes orvos és kb. 10 percet kellett várnom...ő meg rendesen huzogatott... :oops: :? , szóval remélem a többi alaklommal Zeke dokival lesznek a randevúk...csak kár, hogy mindig nekünk kell rájuk annyit várni :lol:

Kriszti!A táblába az időpontra Nekem vérvétel: április 10. remélem kedden megtudom mikor megyek konzultációra...

Mindenkinek áldott ünnepeket, kellemes illatú kölnivizeket...

Réka

Kép

Kép
rékaróka

Lexi!
Ismét ment válasz...
Réka! Beírtam...Következőben már benne lesz!!! :lol:
Vendég

Köszi mindenkienk az együttérzést:)
Süni,
szerdán megyek, ja akkor nem talizunk, de kár, pedig személyesen szerettem volna gratulálni:) Holnap teszt???? Vagy meggondoltad magad?
Lexi,
elhiszem, hogy fáj a popód, az nekem is fájt nagyon, amikor adtuk a progit! Jegelni kell, nekem az jó volt:) Remélem meg lesz az eredménye:) Vigyázz magadra!! Ja és kedden már nézheted a filmet, remélem:) Ja, igen Wiegandt, végül is normális volt. Csak olyan szar így neki indulni, jól kezdődik ez is... Érted??? Na, neked kitartást:)
Lukrécia,
szióka, jól vagy ebben a mai szép időben? Annyira jó neked, hogy végre sikerült! Jó légy:) Majd nekem is fog, tudom....
Nellike,
hol vagy, olyan régen írtál????? Nem sokára lesz az inszem, ugye?
Gabi???? Jól vagy???
Kismamik jól vannak?
Emese?
remélem kedden már te is nézheted a filmet!! Hogy vagy? Olvastad mi volt ma velem? Nem semmi, ugye?!
Kriszti,
köszi a beírást! És mit alkottál a konyhában???
Puszi mindenkinek!!!!
baby.81

Helló Kriszti!
Elfelejtettem irni, hogy bocsánat, hogy miattam nem tudtál pénteken táblát rakni, igérem legközelebb gyorsabb leszek:-)
Bibar, köszi a drukkot, nagyon ari vagy!
Üdv: B.
brumi_30

Sziasztok!

Jó rég nem voltam már, úgyhogy nekem minden újdonság, ami az elmúlt két hétben történt. (köszi Baby az érdeklődést, lehet, hogy megéreztem) Nem olvastam vissza, mert most is csak beugrottam, csak a táblából tudakozódtam.

Először is: Nagyon-nagyon gratulálok Lukrécia!!! :lol: :lol: :lol: És persze Tini-nek is, bár legutóbb , amikor fent voltam még nem volt ilyen nevű versenyző :oops:

Sünike, Lexi, Baby, Timy , Brumi és Gabicsibe ! Nektek meg nagyon-nagyon szorítok!!

Baby! Újvári dokival van nekem is fura élményem. Mondjuk azt nem értem, hogy miért lett kisebb minden, mint korábban. Szerintem rosszul mérte.

Nálunk a helyzet változatlan, kb. most van félidő, ami azt jelenti, hogy nagyjából 15 nap múlva kezdünk mi is. Addig pedig dolgozunk ezerrel.

Üdv az "újaknak" és pussz mindenkinek! :)
nellike

Baby, reggel tesztelek, de már tele van a gatyám. Férjem szólt is, hogy ne idegeskedjek, mert ilyen mama nem kell a babáknak :) Szóval szorítsatok nagyon, be vagyok parázva rendesen. Az ég világon semmi tünetem nincs. Még a cickóim se fájnak...

Jóéjt mindenkinek!
süni76

Sünci
ne izgulj!!!!!!!!!!Lukréciának sem volt semmi tünete,teszt elötti nap nála voltam és azt mondta hogy tutira nem sikerült,mert nem érzi azokat a tüneteket,amiket elötte a sikerültnél :lol: :lol: és látod :lol: :lol: szóval nyugi,drukkolok és azonnal ird meg majd a jó hirt nekünk,reggel benézek :lol: :lol:

bibar

Nellike,
ezt jól megérezted, hogy hiányollak:)
Süni,
ne izgulj, ezt pont én mondom:) Nagyon szorítok nektek!!! Sikerülni fog, illetve már sikerült is:) Az hogy nincs tünet, az meg tényleg nem jelent semmit!!!!! Majd írj!!!
baby.81

Bibar
Nem hangos a rigómama. Képzeld, valahol itt is van nálunk egy fészek. Minden nap kb. hajnali kettőkor kiül a ház tetejére (mellénk, mert tetőtérben lakunk) és rázendít. Veszettül hangos. Mondjuk nem vagyok egy nagy ornitológus, úgyhogy csak tipp, hogy rigó, de mikor hajnalok hajnalán megyek a BMC-be, akkor szoktam látni, de mivel ugye fekete nem tökéletesen, hiszen még sötét van.
Vendég

Bibar
bocsi, a kérdőjel lemaradt az első mondat mögül!
Vendég

Sziasztok,

Nefke pihen igy en helyettesitem., o diktal :)
Koszonjuk a drukkolast.
Baby.81:
Mi negyed 10-re ertunk oda, es sajnos mi sem ismertunk fel, pedig nezegettunk korbe es kerestuk a fekete haju lanyt zold felsoben.
Kriszti78:
Lemaradtunk a listarol? :(
Tini75:
Koszi az SMS-t, es gratula.

Nekunk 19-en lesz vervetel addig itthon leszek.
Egyelore ennyi.
nefke

Baby!
Lasagnet csináltam, és szerettem volna darált kekszet(én csak hernyónak hívom), de a formája eltört...Így kézzel nyomtam ki minden egyes darabot...Most végeztem, olyan pipa vagyok!!!! :twisted: Akkor szerdán lesz a nagy nap!!!Nem írom be, tudom.... :lol:

Brumi!
Ne csináld már!!!! :oops: Nem miattad nem tudtam, nehoyg azt hidd!!!!Sztem senki nem sértődött meg, hogy csak másnap látott táblát!!!! :lol:
Csak helyszűke miatt szoktam 1 db/oldalt tenni, sajnos nagyon sokan vagyunk már!!! :( Máskor is volt már ilyen más miatt, ebből ne csinálj gondot!!!Ez legyen a legnagyobb bajunk.... :wink: :lol:

Nefke!
Milyen listáról???? :oops: :oops: :shock:
Vendég

Baby!
Hát nem semmi ami veled történt! Én már nem nagyon bízok ott senkiben sem, sajnos!!! :cry: Remélem megkapom a filmet!!!

Szia
tûriné emese

[quote="kriszti78"]
írta:
kriszti78Nefke!

Hat a tablazat vagy mi. Reggel meg azt irtad, hogy felveszel, mert jo omennek tekintjuk :)
nefke

Drága nefke!

Ott vagy!!!! Te vagy a 4.-ik---mert olyan sorrendben vagytok, hogy kinek mikor volt a transzfer!!!!Neked ma...Csak eredméyn időpont nincs benne, lakhely, doki, és kor...Ezeket nem írtál..(azt hiszem)! :oops:
Te vagy az 5.akiér t szurkolunk!!!!! :wink: :lol:
Vendég

[quote="nefke"] írta:nefke
[quote="kriszti78"]
írta:
kriszti78Nefke!

Hat a tablazat vagy mi. Reggel meg azt irtad, hogy felveszel, mert jo omennek tekintjuk :)

Az elozo irast tekintsd targytalannak.
A ferjecske tul informatikus, es nem gondolta, hogy a tablazat kepben van, igy a keresesben nem volt talalat a Nefkere, de a vizualis ellenorzes (gyak. atolvastam a tablazatot vegig) az elozo post utan megtette a hatasat. Legkozelebb majd eloszor olvasok ketszer es utana irok. Hja, noi forum.
Bocsi... :oops:
nefke

na, ezt jól megírtam...Szóval, Te vagy az 5. .... :oops: :lol:
Vendég

Kedves Kriszti78,

A hianyzo adatok: Konc, Budapest, es aprilis 19 a vervetel.
Mea culpa megeccer, kicsit szokesen helyettesitem asszonyt.
Remelem nem irtam megint hujeseget :)
Asszony szerint majd belejovok, ha sokat irogatok ide. :roll:
nefke

HElló csajok!

BAby sajnálom!!!

Nellike, hamar elmúlik az a pár nap és kezdődik az új lehetősége, vagy már lehet hogy most próbál megtapadni egy kis bébi a pocakodban!

Kriszti, köszi a megnyugatatást. Azt a szurit hány napig kell adni?

Süni nagyon nagyon szorítok!
málna79

nincs semmi gond....Már kezdtem aggódni, hogy tényleg elfelejtettem...Nyugodtan szóljatok rám... Ma reggel is 2 éjszakás műszak után voltam, tehát lehetséges, hogy valamit kihagytam....A hiányzó adatokat megkapom??? :wink: Doki, lakhely...
Vendég

Nefke!
Úgy látom, kerülgetjük egymást!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

[quote="kriszti78"]N írta:kriszti78efke!
Úgy látom, kerülgetjük egymást!!!! :lol: :lol: :lol:

En is ugy latom.
Asszonynak kommentalom hangosan a dolgokat, mert itt fexik nem messze es mi is erre jutottunk, ezert nem mertem valaszolni az elobb :D
Meg egy-ket het es tobb post-om lesz mint neki.
nefke

Málna!
A gynevac-ra gondolsz???Azt 10 naponta kell, és 5 darab van benne.....Nekem annó megszüntette a gyulladásom...Párom is kapta, így nem fertőztük vissza egymást....
Vendég

Nefkének az a dolga, hogy pihizzen, és vigyázzon a pocaklakókra.... Azért örülök, hogy rá tudott venni, hogy írj nekünk néha....Az én párom sem szokott nagyon női fórumokra írogatni...Ezért ha valamiért kérem, hoyg írjon, el van tévedve... :lol: :lol: De ez fordítva is így van, én sem szivesen írogatok az ővéire... :lol:

Holnap reggel dobok egy új táblát, addigra másik oldal nyílik, és abban benne lesznek az új adatok!!
Szép éjszakát nektek!!

És persze mindenkinek!!! :lol:
Vendég

Tudod Kriszti nekem is kemény dió volt eddig is az anyagiak, vagyis nekünk!

Örülünk persze, de amikor Konci azt mondta pénteken, hogy kismama vagyok, és hogy 16-án UH a magánrendelésén, kicsit kiakadtam, persze a párom is mikor telcsin mondtam neki! Konci azt mondta, ha mindekettő meg lenne az UH - on, akkor hetente kell menjek hozzá! Ha " csak " egy pindurka lenne akkor kéthetente! DE könyörgöm minden egyes alaklom egy Tízes!!!
Hát remélem fog menni, de a kasszánk kiürül ez bizti!!!!Három hónapig kell hozzá járni, és ha nem lenne gond az itthoni dokim látna el! Na de 12 hét az rengeteg pénz!!! :cry:
Ezért be vagyok aggódva, de remélem tényleg sikerült, és nem hiába való volt!

Bár szerintünk is csak egy pindurka sikerült! Hcg 109 miatt! De nekünk ez is boldogság, mint bárki másnak!!

Nagyon bizakodóak vagyunk, mivel párommal volt kis gond, és nálam minden rendben van, és volt is!

Pussza mindenkinek, és szorítás továbbra is!!!!
tini75

Jó reggelt!

Mindenkinek további szép napot és jó pihenést!
Baby, Lexi, Tini és Többiek:
Mennek a drukkok, gratulációk, minden!
Azért nem írok, mert nem történik semmi, és ez így is lesz augusztusig. Szóval bocsika. De figyelni foglak benneteket, követem az eseményeket.
Vendég

Sünci
??????????????miattad kukkantottam be :oops: :oops:

Lexi
a rigomamát még nem hallottam,viszont a fiókák mikor megérkezik a mama,olyan hangosak,tündérek :lol: :lol: :lol: mindig tudjuk mikor van etetés :lol: :lol:

bibar

Háát, lányok... Ismét bontom a jószériát :(
Ennél negatívabb nem is lehetett volna...
Még emésztem egy picit :(

Pusszantás
süni76

Sziasztok lányok.

Mindenkinek kellemes, szép napot.

Kellemes Húsvéti Ünnepet és sok locsolót alul felül.
(apa üzenei).

Jerika

Képzeld magad elé, amit szeretnél, és meglátod, meg fog történni.
Kép
jezsoerika

Sziasztok!

Én ma csatlakoztam hozzátok én is a Budaiba járok olyan kb másfél hónapja,nekem már van egy 5 éves kisfiam,ő természetes úton fogant.Kistesót szeretnénk 2 éve,de nem akar jönni !Elkezdtük a kívízsgálásokat,most már csak a hsg van hátra,azt tudom hogy megy ez a vízsgálat ,de azért jó lenne valaki mesélne rólla hogy milyen volt,fájt e nagyon?Igaz az hogy 20 ezerért meg kell venni a katétert ,a hsg hez???Szép napot mindenkinek!nyunyi
nyunyi82
Békéscsaba

Sziasztok!
Jelentem, megvagyok. Átbeszéltük a férjemmel és arra jutottunk, hogy ha a holnapi vérvétel is azt az eredményt adja, mint a mai teszt, akkor jegeljük a témát augusztus-szeptemberig. Persze milyen szép is lenne, ha holnap megcáfolnának :o)) De ha mégsem, akkor gyűjtjük a pénzt, pihizünk, bulizunk és gyógyítjuk a sebeket...
Képzeljétek, még azt is mondta a Drágám, hogy ha kell, ő még1x alávetné magát a biopsziának! Reméljük, azért erre nem kerül sor. Azt hiszem, még jobban szeretem :D
Na, de addig is várom a holnapot...

Szia Nyunyi! Én sajnos nem tudok ebben neked segíteni. Nekem nem a BMC-ben csinálták anno a hsg-t. De a többiek biztos tudnak segíteni.
süni76

Szia Süni!

Köszi a bíztatást!Neked holnap derül ki hogy van,e baba?Mióta jársz a Budaiba?nyunyi
nyunyi82
Békéscsaba

Tavaly november óta járunk a BMC-be. Igen, holnap lesz a vérvétel.
süni76

És Ti??
süni76

Szép hétfőt mindenkinek!!!!

Süncikém!!!!
Ne add fel, és ne gondolkozz azon, meddig kell majd a következőre várni!!!Kívánom, hogy akkora meglepiben legyen holnap részed, mint Tininek volt!!!!!!

Tini!
:shock: :shock: :shock: Nem csodálom, hogy kiakadt a párod!!!!Én ezt nem is tudnám felvállalni!!!! :oops: :oops: Eddig is magánrendelésre jártál????Ha nem, akkor most hírtelen miért oda kell menni???
Nem lehet vele megbeszélni, hogy a BMC-be menj???TUdom, sokat kell várni, de ez kész rablás....
Gondolom, hogy adtok valamennyit, ha megszületik a baba(ák), de barátok közt is ez 60-120 ezer ft....12 hét alatt...
Húúúú, nem könnyű! :? :?
Sajnos a 95 % -unk az anyagiak miatt nem megy rögtön vissza...Ezen kellett volna a nagyokosoknak változtatni!!!

Szia Erika!
Ti hogy álltok???Jöhet privibe is! :wink: :lol:

Nyunyi!
Üdv köztünk!
A hsg-t pár oldallal előrébb valaki csodaszépen leírta...Hosszú, úgyhogy megtalálod!!! :wink: Egyébként nem kell tőle félni, nekem egyáltalán nem fájt, de volt akinek igen! :(

Na, lassan jön az újabb tábla!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?