Új privát üzeneted érkezett!

Tiny
gratulálok,ez tényleg hihetetlen :lol: :lol:

Lukrécia
az elméletünk nem dölt meg,tudod beszéltük hogy a kivétel erősiti a szabályt :oops: :oops: :oops: 20-ból 1 nőnek csal a teszt,sajnos nekem még soha nem,pedig ugy örültem volna egy nega teszt után ilyen jó hirnek :oops: :oops:

bibar

Tini
Ennél szebb ajándékot nem is hozhatott volna a nyuszi. Kéményseprőt nem láttam, de gólyát igen. Remélem az is elég lesz!

Ma nagyon gyorsan ment minden. Délre kellett volna mennem, de már negyed 12-kor kész voltam. Erzsike hamar "kidobott", mert kellett az ágy. Ezek szerint sokan voltunk. A társaság ma nagyon jó volt, úgyhogy összességében jól éreztem magam. Ez fontos, mert egy éve sehova nem mozdultam ki, csak a BMC-be :lol:

Kriszti
Azt értettem, h sötét felhő= negatív gondolat, de mivel ebből van jó pár, gondoltam kicsit konkrétabban rákérdezel. VAn amelyik megvan, van amelyik most nincs.

Baby
Előre is nagyon köszi.

A babókák nagyon szépek és formásak voltak, de olyan messze mentek egymástól, hogy nem is fértek be egyszerre a képernyőre. Nevettük is a párommal, hogy az egyik tiszta ő, a másik én és akkora bunyók lesznek a pocimba, hogy csak na. (Mivel mi olyanok vagyunk, mint a tűz és a víz.)
Vendég

Tini
Láthattalak Téged kijönni Koncz dokitól? 10 óra körül jöttél ki tőle és sírtál örömödben. Utána a pultra könyökölve beszélgettél, miközben potyogtak a könnyeid. Sötét színű ruhában voltál, talán zöld?
Vendég

Nem tudja valaki véletlenül hol találok születéskalkulátort a neten? Valahol a Nők Lapja Café-n volt, de most nem találom csak a kínait.
Vendég

Lexi

Nem kell messzire menned,itt a babanet.hu főoldalán van egy.
lukrécia

Sziasztok,

Timinek gratula, es remelem sokan csatlakozhatunk az aprilisi sikersorozathoz. :)
Nefke
nefke

Lukrécia
Nagyon köszi! Pedig régen is itt nézegettem mindig, de most kiesett.
Vendég

Tini nagy-nagy gratula Nektek :D :D :D :D :D :D !
Csak így tovább lányok,1 héten belül 2 kismama,hát ez szupi :lol: !
Süni,Lexi,Nefke nagyon szorítok Nektek (és persze Mindenkinek)!

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok Mindenkinek!

http://babafalva.hu]Kép[/url
lippa

Tini:
Ez aztán az igazi meglepi! :D
Lexi:
Örülök, hogy jól telt a napod, és mennek a drukkok! :)
És persze mindenkinek Kellemes Húsvéti Pihenést Kívánok!
Kép
Vendég

Lexi
de jó hogy már veled vannak a babók :lol: :lol: drukkolok nagyon,annak a gólyának jeleznie kellett valamit :lol: :lol:
na most megint annyian vagytok akiknek drukkolni lehet,remélem folytatódik a siker széria :lol: :lol:

bibar

Sziasztok!!!!
Mindenkinek köszi a gratulációt! Bizti a következő három hónapban még izgulni fogok kicsit, mivel ,Konc doki mondta bármi megeshet! De boldog a családom!

Lexi én sírtam kint a pultnál, és majdnem az ájuldozás kerülgetett! Zöldes ruhában voltam!

Kívánom mindenkinek ezt a tébolyult állapotot, azt sem tudtam ki vagyok! :oops:

Változattlanul jövök hozzátok, és köszönök minden drukkot, és kézzel lábbal szorítok mindenkinek akinek kell!!!

Pusszantás nektek!!! :D
tini75

http://www.timmermann.hu/index.php?m=sz ... 028c79d916 nekem ez a kalkulátoros dolog van meg!
tini75

Van aki már a harmadik a hónapban!!!
6. próbálkozásuk sikerült! Zeke a dokija! HURRRRRRRÁÁÁÁ!!! :D

Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánunk! Cuuuuuuuuppp!
tini75

Sziasztok! :)

Megvolt a leszívás, 10 petikét sikerült produkálni!
Nagyon boldog vagyok, minden tök szupi volt! :)

Holnap délelőtt kiderül mennyi termékenyült meg!

Tini! Aztaaa, gratula!!!

Lexi :) Remélem pihengetsz!

Mindenkinek boldog nyuszit! :)
timy28

Tini,
elhiszem,hogy boldog a családot! Nagy öröm ez! Drukkolok a továbbiakban is!
Ja én vasárnap megyek, jön esetleg valaki? Vicces, hogy húsvétkor kell menni,nem?
Na, megyek,mert jön a férjem dolgozni a gépen:(
baby.81

Bocsika!! Tesztem!

PREGNANSTICK TM/ Savyon Diagnostics három perces!!!
Negyedórát vártunk a párommal! És ez megbízható a kórházban ezeket használják!! / Mármint Cegléden!/
És a vicc az egészben, hogy lett rajta két csík, de mikor??? :D :D :D :D :D

És a szav ideje is jó!
Őrzöm ám, bekerül remélem a naplómba!!! :) :)
tini75

Tini!

Kicsit bekavartam,vagy csak nekem össze-vissza amit írsz? :lol:
Most akkor mégis 2 csíkos teszted volt?
Meg mi ez a "van aki már 3ik hónapban"?Hát ez kész.... :shock:

Bibar

Hívtalak du 2* :cry: .Biztos sütteted a hasad..... 8)

Timi!

Remélem holnap jó híreket kapsz!Puszi

Na szép iccakát mindenkinek!
lukrécia

Na, itt vagyok én is!!!!
Nem akarom elkiabálni, de ha ilyen marad az éjszaka, mint most, nem sok dolgom lesz..... :lol:
Ránfér egy kis pihenés, mert otthon állandóan mentem, nem tudtam gép elé ülni!!!Pihenni sem nagyon volt időm! :?

Úgyhogy ma éjszaka nem szabadultok tőlem, eg ykisebb regényt fogok írni!!! :lol:

Csibe!
Nagyon foglak várni a jövőhéten, ha kiváltod a gyógyszereket...Milyen protokollt csinálsz???Vagy már írtad?? :oops: :oops:
Egyfolytában jár az agyam, hogy mi mennyi lesz, és mikor is tudunk kezdeni!!!!!!

Tini!
Nagyon nagyon gratulálok!!!!!!! :lol: :lol: Ennél szebb húsvéti ajándékot nem is kaphattál volna!!!!A fagyis kis drágáid még maradjanak csak a fagyóban..... :wink: Vigyázz magatokra!!
Remélem elindítod az áprilisi sikerszériát....
Én a mai szülinapjára akartam páromnak egy 2 csíkos tesztet adni...De hacsak nem rajzolok egyet, kap is, mert sajnos egyébként nem úgy áll a dolog! :(

Lexikém!
Akkor most írok neked privit, mert ide nem akartam...
A gólyákat tartsd magadnál egy darabíg, aztán küldd a római krt-re!!! :lol: :lol: Babonásnak én is babonás vagyok!!! :wink:
Egy sejtjeink cd-re én is benevezhetek????Ch napomon eg ypalacsintaevéssel egybekötve??? :roll: Nappalos műszakjaimban 7 után jó....
pl. kedden? :roll:
A fogyókúra eddig jól haladt, a 7 napon mértem magam, és 3.5 kiló ment le....Persze ebben van heti 3 kemény edzés....
De most a disznókodáskor alíg vártam, hogy toroskáposztát egyek, kenyérrel(bár CH napra esett), de visszajött fél kiló!!
:oops: :oops: MIhelyst visszaértünk a városba, azonnal elmentem 1.5 órát edzeni. :lol:
És holnap víznapom lesz! :shock: :shock:
Majd jövőhéten újabb mérrés!(mázsálás) :lol:

Gomba!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek!!!!És hogy ilyen nagyon vagytok már!!!!! :lol:

Zsókuci!
Igaz már nem olvasod, de érezzétek nagyon jól magatokat!!!Kapcsolódjatok ki, és pihenjetek!!! :wink: :lol:

Gabi!
Ez tetszett!!!!
:lol: :lol: "Büdös K...."Félek, hogy tőle nem szabadulunk meg olyan könnyen!!! :(

Timy!
Gratula a 10 petikéhez!!!Ez igen!!!!!Ebből focicsapat lesz, meglásd!!! :wink: Drukkolok neked holnap, hogy jó sokan, mindenki szépen megtermékenyüljön!!!!

Hazamegyek, és teszek egy új táblát!!!!
:lol:
MIndenkinek nagyon kellemes húsvétot kívánok!!!És persze szép álmokat!!!!
Vendég

Szia baby.81!
Nekem is holnap kell menni! Holnap lesz a beültetés, ezen én is meglepődtem. Kiváncsi leszek sokan lesznek-e?
Nefke
nefke

Na, hazaértem...

Szóval táblafelrakás órákra elhalasztva, mert Brumi nem jelentkezett tegnap, hogy megvolt-e az inszeme....

Aztán megvárom Timy jóhírét is, és mikor lesz a beülti...(gondolom hétfő vagy kedd) :wink:

Lexi!
Te adós vagy egy vérvételi időponttal...(17-e?) :lol:

Azt hiszem más nem is hiányzik!!!!
Délután ha felkeltem, dobom a táblát! :lol:
Vendég

Tini
én sem nagyon értem amit irsz,akkor mégis pozitiv lett a teszted? :roll: és mi az a 3 honapos :shock: :shock:

Lukrécia
vendégek voltak,azért nem hallottam,csak bekapcsolva maradt a gép :oops: :oops: majd ma délután beszélünk :lol: :lol:

Timy
szuper a 10 petike,szoritok neked nagyon :lol: :lol:

Nefke
jaj neked is holnap lesz beülti?már nem tudlak titeket követni :shock: senki nem marad ebben a topcba nyárra?? :lol: :lol: :lol: szoritok hogy felébredjenek a fagyikák rendesen :lol: :lol:

Kriszti
jo hogy már ennyi lement,én a viznapot nem birtam ki soha,csak a gyüminapot :oops: :oops: azért nem irigyellek igy húsvétkor,én azért szeretem ezt az ünnepet mert olyan fini a sonka kalács és társai :oops: :oops: ügyes legyél :lol: ja és én is alig várom már hogy valaki kiváltson gyogyszert,hogy lássam mennyi lesz :lol: az egyik forum azt irta hogy csak NÉMELY gyogyszerekre fog ez vonatkozni,remélem azokra amik nekünk kellenek :roll: :roll:

bibar

Nos reggel csütörtökön elkészítettem a tesztet, megcsináltam, ami három perces! Negyedórát vártunk párommal!
Egy csíkot mutatott, felül, ennyi! TEHÁT , hogy negatív!!!! Ezen kibőgtem magam!
Délben mutatom barátnőmnek! Aki lecseszett, hogy van valami halvány második csík! De ez már nem hatott meg, gondolkoztam csináljak e másikat, de nem tettem! Így érthető????

Pénteken meg mondja Konci, hogy 109 a HCG-nk, és terhes vagyok! Kismama!!!

A barátnőm velem együtt volt tegnap!!!! Hatodik próbálkozásuk volt itt! Leszívásos+ fagyissal együtt ez volt a 6.! És tegnap neki is azt mondták kismama végre!!!!!
Na ezt akartam leírni, de lehet zagyva volt, ma már tisztább a fejem! :oops: :) :)
tini75

Kellemes ünnepeket nektek! Szorítok holnapra!!!!!

Remélem már tisztább lett amit ma írtam!

Gondoltam ezért nem kell tesztelni, mert nekem sem jött be! nem hittem , hogy negyedórás idő után ha a háromperces tesztem negatív volt, dél körül miért van + egy halvány csík!

Ugye értitek már!!! ?????
tini75

Jó reggelt! egész éjjel wc-re jártam. Olyan vagyok, mint egy törpe vízmű. Borzasztó! Ha így megy tovább katéterre köttetem magam. (remélem így hívják, amire gondolok)

Brumival találkoztam tegnap, akkor hívták be, amikor mentem fel a zárómért, úgyhogy onnan már nem nagyon menekülhetett.

A vérvételem ápr. 17-én lenne, de akkor nem tudok menni. W dokival meg is beszéltem, hogy 18-án megyek. Egy nappal tovább reménykedhetek.

Timy
izgulok érted. Jelentkezz, ha tudsz valamit.

Kriszti
A palacsintázás nagyon rendben van, csak pont kedden dől el, hogy a lurkók elkezdenek-e kapaszkodni. Úgy terveztem aznap nem lépcsőzöm. Fogalmam sincs, hogy mi a jó nekik. Mivel tetőtérben lakunk, ezért jobb lenne aznap itthon maradni. Másnap már muszáj lesz elmennem itthonról.
Vendég

Tini

Ja,már értem!Akkor mégis hiszek a tesztekben.Bibike is így járt anno,reggel negatív aztán mire a férje is felébredt már poz volt.Vagy vmi ilyesmi.Ez hülyeség hogy 10 perc után nem érvényes.Na a lényeg a lényeg,szuper minden,még egyszer gratula! :D

Timy

Szorítok mára! :D
lukrécia

Tini
Gratulálok, szuper lett a HCG eredményed!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kép
Lexi
Vigyázz magatokra! Pihizz ám pár napot!!
Hát akkor sajna nem találkozunk! :cry:

Mindenkinek nagyon kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Kép

manda

Drukkokat, babatapikat, tüszőnövelőket küldöm +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

manda

Sziasztok csajok!

Fél órája telefonált Konc tanárúr!
A 10-ből 5 megtermékenyült, 3 még küzdd :) :)
Tanárúr úgy látja jónak, ha elmegyünk blasztóig, így szerdán lesz a beülti!
Addig még biztosan lesz pár ősz hajszálam :)
Csajok szurkoljatok, hogy bírják a kicsinyeink a kiképzést :!:
Mi nagyon izgulunk, és bíztatjuk őket, hogy bírják idekint :!: Remélem szófogadó gyerekek :)

Más: Progesteron injekciót Ti a nap melyik szakaszában adtátok/adjátok :?:

Mindenkinek megy a drukk :!: :!: :!: ++++++++++++++++++++++
timy28

Sziasztok!

Tali

Most már úgy néz ki meg van az időpont is.
Május 11, 14:00 - 18:00-ig
XI.ker Fonyód utca 3-5.
Nagyon szeretnénk, ha Ti is eljönnétek. :)
Kérlek jelentkezzetek a másik topicban. :)

Kellemes Húsvéti Ünnepeket, és sok-sok babát kívánok nektek. :)

chesti

Timy
Reméljük, hogy a 3 is eredményesen küzd majd. Az ősz hajszálakat nem csodálom. Nagyon szorítok Nektek.

Képzeljétek én ma ágyba kaptam a reggelit! meg is lepődtem rendesen, gyorsan fel is faltam.
Vendég

Sziasztok!!!
Lexi, ez aztán a kiszolgálás! Helyes, meg is érdemeled. Pihenj amennyit csak tudsz!

Timy, szuper az 5 tuti. Reméljük a többi 3 is jó lesz szerdára!

Sonkában gazdag, büdös kölniben szegény Húsvéti Ünnepeket kívánok mindenkinek!!!
süni76

Timy
Én a progit mindig este adatom be. Szerintem nincs jelentősége, de nekünk ez az egy állandó időpont van, így a többi injekció is este ment. Mivel máskor nem voltam itthon. Elég vacak szuri, jó, ha alszol rá egyet. MOnjduk nekem már nem sok van, úgyhogy hamar túlleszek rajta. Kb. még 6 napi adag, aztán vége. Úgy beszéltük W dokival, hogy az utolsó napokban csak egyet adunk be, vagyis fokozatosan szállok le a szerről. Tanulnom kellene, de nincs kedvem. Így meg csak szenvedek itt egyedül. A párom boltba ment. Az öcsém segít neki cipekedni. Tök jó fej!
Vendég

Tudom, h sok vagyok, de bocsi. Kitaláltam mit fogok csinálni. Anyukám májusban lesz 50 éves. Keresek valami jó kis helyet, ahova elviszem egy hétvégére. Ha van valami jó ötletetek, akkor várom a javaslatokat. Eléggé átláthatatlan a kínálat itt a neten. Nem vagyok türelmes típus, hogy itt napokig böngésszek.
Vendég

Kép

Kép

Kép

Kép

manda

Lányok legyen inkább szombat délelőtt a tali?

chesti

Helló Lányok!
Végre itt. Ahogy Lexy is írta, nem tudtam elmenekülni és megtörtént a nagy esemény. Teszt: április 23-án:-)

Lexy, Timy: drukkolok nagyon!
További Kellemes Nyusziünnepet Mindenkinek!
Puszi: B_
brumi_30

Lexi!
Válaszolok este....remélem lesz annyi időm! :lol: És nem vagy sok!!!!!!!!!!!!

Timy!
Gratulálok!!!!!!Szép eredméyn...Aztán a másik 3 is összekapja magát, meglásd!!!! :wink:

Süni!
Remélem én is kimaradok a büdös kölnizésből...Én felajánlottam páromnak, húsvét hétfőn menjünk a garázsba, én kocsit takarítok, ő szereljen 1-2 apróságot..... Remélem rábólint, nem akarok itthon lenni!!!!! :lol:

Bibar!
Szörnyű a gyümölcsnap is, de ez a víznap!!!!!Bevallom nem bírtam!!!Majd megyek gyónni a másik topikba is... :oops: :oops: :lol: Ugye egész éjjel fentvoltam, már reggel olyan éhes voltam! :shock: :shock: Délután felkeltem, még éhesebb, és belegondoltam, hogy ma is egész éjjel fent leszek!!!!!!!!! :shock: :shock: Így egy kis sós csirkeszárnyat bekaptam...Na, most iszom rá bőven, de már nem vagyok éhes! :oops: :oops:

Akkor pár perc, és jön a tábla!!!!
Vendég

Kép
Kép
Kép
Kép
Vendég

Tini!

Gratula!!!!

Timy28!

Neked is NAGGYON szurkolok! Mikor lesz eredményhirdetés? Tényleg ti magatoknak adjátok be a progit vagy nővérke segít? Már előre ezen parázom, hogy oldom meg júniustól a szurit. Jó lenne, ha én adhatnám be magamnak!
ballagyo

Szia kriszti78!
Én is szívesen felkerülnék a táblázatra! :P Nekünk holnap lesz a beültetés (fagyis), ez lesz a 4. beületés. Két lombikunk volt eddig és ez lesz a második fagyis beültetésünk.
Hátha szerencsét hoz, hogy a táblázaton vagyok én is. :P

Ballagyo! Nekem eddig mindig védőnő adta be a progi szurit, és most is, de remélem, hogy holnap majd azt mondják, hogy hétfőtől használhatom a crinone gélt, mert már most nagyon fáj a fenekem a sziriktól pedig még csak hármat kaptam. :cry: :cry:
A hasbaszurit se tudtam amugy magamnak beadni, mert én a tűtől nagyon félek :oops:, a párom adta be mindet, de a progit nem engedem neki. Biztos be tudná azt is, de attól nagyon félek.
Nefke
nefke

Nefke,

köszi a választ! Csak azért kérdeztem egyébként, mert az első napokban nem szívesen járkálnék, jobb lenne, ha itthon megoldhatnám az injekcióadást.
Egyébként szurkolok holnapra! Gondolom, még nem tudjátok, hogy felébrednek-e a "kis eszkimók" vagy sem.
ballagyo

Nefke
Nekem a progit is aranykezű párom adja be. Még annyira se fáj,mint a Decapeptyl. Maga az injekció beadás, de utána.....az sajnos más tészta. Az baromi gázos. Nem tudok ülni se, annyira fáj a fenekem. Eddig mind a jobb oldalra ment, de ha áttérek a bal oldalra, akkor hogy alszom? Szóval ezek most nagy problémák az életemben:) (az igazi nagy problémákra most nem vagyok hajlandó gondolni)
Vendég

Kriszti
nem csodálom hogy nem birtad ki :oops: :oops: a táblicskuba van egy kis hiba :oops: :oops: Lukréciának nem a Wiegant az orvosa hanem a drága Zeke dr :lol: :lol:

Brumi
neked is mennek a drukkjaim :lol: :lol:

Lexi
én ugy adattam be a férjemmel hogy egyik nap egyik másik nap a másik oldalra,igy megoszlott a fájdalom :oops: :oops:

bibar

Nefke,
akkor lehet, hogy talizunk holnap?! Ti hány órára mentek? Mi kb 9-re leszünk ott,de nekem most még csak egy uh lesz, megint! De, ha gondolod, kék farmerben leszek, zöld pulcsi illetve szürke poló alatta. A kiskabátka is zöld színű, a hajam pedig fekete:) Sok sikert holnapra, gondolom izgultok, hogy felélednek-e, de biztosan fel fognak:) Bár én is agódtam nagyon:) És fogok is! Sok sikert:)
Lexi,
remélem minden ok és pihizel, de látom el vagy kényeztetve, meg is érdemled!
Timi,
ügyik vagytok:) Akkor beülti mikor lesz, szerdán!? Drukkolok:) És blasztók, az tök jó, szorítok, hogy küzdjenek mindannyian!!
Süni,
most már csak két nap és megtudjuk:) Én annyira izgulok, ha rá gondolok!! Nagyon szorítok Nektek is!!!
Gabi,
hogy vagy? Arra is szép napos idő volt ma? Tök jó, hogy ilyen klassz az idő!!! Remélem akkor nekemis 16.-án kell mennem! Holnap ki fog derülni, hogy mikor lesz a beültetés?!
Puszi mindenkinek!!!!
Ja, Lukrécia,
hogy érzed magad kismama? Sütkéresztél ma a napon? Holnap megyek, szoríts:)
Majd jelentkezem!!
Kriszti,
jól telt a szabadság? A cd-t, ha megkapja Lexi, biztosan átírja neked is:) Megtennéd, hogy beírod nekem a holnap uh-t?! Köszike:)
baby.81

Sziasztok!
Én is úgy adatom be, hogy egyik nap a jobb oldal, másik nap a bal. Eléggé fentre adják, így ülni tudok, de most már nagyon kezd fájni, nem tudom mit csináljak vele, de lehet jegelni fogom egy kicsit. :P
Nekem is mondták, hogy a párom is beadhatja, ráadásul a tesom orvos (csak 200 km van köztük) és ő is azt mondta, hogy a párom is be tudná adni, de én félek tőle, ezért kértük a védőnőt. :oops: Ja amúgy tesom, meg a párom próbaszurit is akartak adni, hogy a párom "gyakoroljon", de nem engedtem. :P
Tudom hülye vagyok, de ha meglátom a tűt, már akkor rosszul vagyok, pedig van, hogy csak a tv-ben kap valaki :lol: De hősiesen kibírom a gyerekek miatt és szakemberre bizom.
Amúgy nem tudjátok véletelenül ha ügyeletem adatom be, akkor kell fizetni érte?
Nefke
nefke

Szia baby.81!
hogy hogy csak uh lesz? Azt hittem, hogy nektek is beültetés,
Mi is kb. 9 körül leszünk ott, még nem tudom, hogy miben megyek, de világosszürke nadrág és világos cipő az biztos. :P
Ja és persze az elmaradhatatlan könyv. :P
Nefke
nefke

Nefke, Baby, és akinek még kell, mennek a drukkok ezerrel holnapra!!!!
süni76

Köszike Süni:)
Nefke,
még csak uh lesz, még most leszek a 14. napon! Megnézik a tüszőt és a nyálkahártyát:) Ez tudod nekem is majd fagyis lesz, normál ciklusban persze! De sajna csak egy van:( Ja, és nem lesz ott a férjem majd a beültetésnél:( Elutazik:( Na, holnap majd figyellek:)
baby.81

Timy

Szuper,sok sikert a blasztóhoz!

Banyke!

Gondolok rád holnap,ügyesen!

Nefke!

Természetesen szorítok neked holnapra!!! :D

Szép álmokat mindenkinek.
lukrécia

Banyke=Babyke :oops:
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak