Na, itt vagyok én is!!!!
Nem akarom elkiabálni, de ha ilyen marad az éjszaka, mint most, nem sok dolgom lesz.....
Ránfér egy kis pihenés, mert otthon állandóan mentem, nem tudtam gép elé ülni!!!Pihenni sem nagyon volt időm!
Úgyhogy ma éjszaka nem szabadultok tőlem, eg ykisebb regényt fogok írni!!!
Csibe!
Nagyon foglak várni a jövőhéten, ha kiváltod a gyógyszereket...Milyen protokollt csinálsz???Vagy már írtad??
Egyfolytában jár az agyam, hogy mi mennyi lesz, és mikor is tudunk kezdeni!!!!!!
Tini!
Nagyon nagyon gratulálok!!!!!!!
Ennél szebb húsvéti ajándékot nem is kaphattál volna!!!!A fagyis kis drágáid még maradjanak csak a fagyóban.....
Vigyázz magatokra!!
Remélem elindítod az áprilisi sikerszériát....
Én a mai szülinapjára akartam páromnak egy 2 csíkos tesztet adni...De hacsak nem rajzolok egyet, kap is, mert sajnos egyébként nem úgy áll a dolog!
Lexikém!
Akkor most írok neked privit, mert ide nem akartam...
A gólyákat tartsd magadnál egy darabíg, aztán küldd a római krt-re!!!
Babonásnak én is babonás vagyok!!!
Egy sejtjeink cd-re én is benevezhetek????Ch napomon eg ypalacsintaevéssel egybekötve???
Nappalos műszakjaimban 7 után jó....
pl. kedden?
A fogyókúra eddig jól haladt, a 7 napon mértem magam, és 3.5 kiló ment le....Persze ebben van heti 3 kemény edzés....
De most a disznókodáskor alíg vártam, hogy toroskáposztát egyek, kenyérrel(bár CH napra esett), de visszajött fél kiló!!
MIhelyst visszaértünk a városba, azonnal elmentem 1.5 órát edzeni.
És holnap víznapom lesz!
Majd jövőhéten újabb mérrés!(mázsálás)
Gomba!
Nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek!!!!És hogy ilyen nagyon vagytok már!!!!!
Zsókuci!
Igaz már nem olvasod, de érezzétek nagyon jól magatokat!!!Kapcsolódjatok ki, és pihenjetek!!!
Gabi!
Ez tetszett!!!!
"Büdös K...."Félek, hogy tőle nem szabadulunk meg olyan könnyen!!!
Timy!
Gratula a 10 petikéhez!!!Ez igen!!!!!Ebből focicsapat lesz, meglásd!!!
Drukkolok neked holnap, hogy jó sokan, mindenki szépen megtermékenyüljön!!!!
Hazamegyek, és teszek egy új táblát!!!!
MIndenkinek nagyon kellemes húsvétot kívánok!!!És persze szép álmokat!!!!