Sziasztok!
Megvagyunk, az utóbbi napokban "felfedeztük" az udvarunkat. Két társasház között van egy elég "vadregényes kert, eddig még nem jártuk be minden részét. Nagyon szuper, jó hogy 4. éve lakunk itt, de csak most sikerült bejárnunk az egészet
. Találtunk egy placcot, ahol lehet, hogy szalonnasütő helyet fogunk csinálni -már, ha a többi rebellis lakó nem akadályoza meg. Meg annyit írtatok már itt a kertészkedésől, hogy kedvet kaptam egy kis virágágyáshoz, veteményeshez
. Akár homokozót is lehetne csinálni, csak félek, hogy lenyúlják...
Ma nagy pakolás van itthon, felhoztunk a pincéből egy polcot Panni kibővült "játékparkjának", meg vettünk még játéktaró dobozokat a "kék-sárga" áruházban, azokat is felavatjuk. Plusz húsvéti dekorációba is kezdtem, szóval elvagyok...Játszire ezért sem időm, sem energiám nem volt ma menni
, majd legközelebb!
Fogdokihoz holnapra van időpontom -no comment, már most kiver a víz...
Timurr
János Maxim..hm, sztem szép név a János, attól még hogy nem "divatos". Mi az, hogy szokni kell? valami családi terror van a háttérben
?Unokatesóm fia Miklós lett, először furcsa volt, most már tökre megszoktuk.
Babus
Nagyon furi ez a hányás dolog, remélem sikerül a végére járnotok! Panninak is vannak hasonló dilijei, hogy ki öltöztesse, ki pelenkázza...stb. Nálunk pl extra hiszti van, ha összefogom a hajam, mondja is: Így nem szeretlek, kibontva szeretlek. Ha néha fölkel éjjel és át akar jönni a mi ágyunkba, nem mindegy ám ki hozza át! ha az apja, akkor üvölt, volt már hogy vissza akart menni, hogy újból én hozzam át
. Ezen legtöbbször nevetünk csak, de néha nagyon idegesítő!
Mit melózol heti két nap?
Timka
Sárgulok az irigységtől, hogy újabb és újabb szobáitok lesznek, mi meg itt sakkozunk a bútorokkal az 55 nm-en
. Azért ne terheld agyon magad, bár megértelek, hogy még szülés elött szeretnél mindent rendben tudni. Gondolom beindult már a "fészekrakó" ösztön is
.
Evés: Hát nálunk azzal nincsen gond, hál 'isten. Mindent eszik a lány és sokat, bár mostanában kitalálta, hogy nem szereti a vajat
, de ez leszen a legnagyobb baj.
Juc
Sajnálom, hogy lebetegedtél, remélem nem lesz komoly. Én mindenkinek a sós vizes gargalizálást propagálom, kéretlenül is a torokfájásra
. Gyógyulj hamar!
Sziasztok!
Ja Marciról a gatya peluscsere közben került le