Jó reggelt,
Már megint alig tudtalak benneteket végigolvasni, annyit írtatok.
Tegnap szabin voltam, bár ne lettem volna.
Little,
Jó vásárlást mára.
Betsy,
Szupi ötlet volt a fénykép. Nagyon jó lett a táblázat.
Mindjárt tesztelsz.
Ha nem bánjátok, panaszkodom egy kicsit. Tegnap volt egy balesetem, a gyerekek is bent ültek. Csúszott az út, az előttem levő terepjáró hirtelen ráfékezett, erre én is, de a vizes úton tovább csúszott az autó. és bele a másikba. Azt hittem szörnyet halok. Feltolta az egész elejét, motorháztető, lámpák, lökhárító, meg még amit nem látunk. Ugy néz ki, hogy motorikusan nem sérült, mert hazavezettem, de ez majd csak holnap reggel derül ki, mert akkor viszem a szervízbe. Még jó hogy van cascom. Annyira megijedtem, hogy elkezdtem sírni, a gyerekek is sírtak. Azt hiszem örök nyomott hagyott bennünk. Utána nem mertem beülni a kocsiba, dehát haza kellett vezetnem. Veszek egy biciklit. Ráadásul éjszaka újra átéltem az egészet, mert a balesetről álmodtam. Nagyon szarul vagyok, főleg lelkileg. Akár meg is ölhettem volna a gyerekeimet, pedig nem is mentem gyorsan.
Annyi jó hír van, hogy tegnap este voltam nődokinál, megcsinálta a rákszűrlst, 2 hét múlva lesz eredmény. Azt mondta, hogy nagyon szép a méhszájam, semmiféle váladék, vagy elváltozás nem látható.
Mondtam neki viccesen, hogy aztán negatív cytológiát vegyen ám le.
Megmutattam neki a múlt havi cikk-cakkos hőgörbémet, azt mondta az nem jó, mert azt jelenti, hogy akkor nincs pé. De megnyugtatott, mert azt mondta, hogy ahogy az ember halad előre a korban nem minden hónapban van pé. A mostanira azt mondta eddig jól néz ki, és most volt pé-em.
Dobok egy görbét. Bocsi hogy ilyen hosszúra sikeredtem, de , ki kellett magamból adni.
Ja még annyi, hogy tegnap a dokinál láttam egy tündéri 3 hónapos kislányt. Gyönyörű szép baba volt, és egyfolytában cuppogot. Legszívesebben odamentem volna és megpuszilgattam volna.