Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Gabi: jobbulást! ha megtudok vmit kórház ügyben szólok! Tényleg minden nap mást lehet olvasni. Írták, hogy akik az istvánban szülnek azoknak a 95%-a nem abba a körzetbe tartozik! Jó mi? Tehát elvileg a kórházaknak jól fog jönni ha mennek máshonnan is szülni, szerintem nem fogják elkérni az orvosválasztásért sem a 30%-ot.

Ildikó: Tied az ezredik hozzászólás! :D matin még mindig max.15 pötty van, rohangálnak egész nap, meg szétpakolnak, ha Tami is elkapja és még 2 hétig itthon leszünk, akkor nekem kell majd vmi nyugtatót beszerezni!::D

Csináltam új vonalzót, remélem sikerült elsőre!

Judit

mamiblue

Sziasztok!
Azért nem nagyon írtam csak olvastalak titeket, mert negatívat nem akartam, pozitív meg Lili néhány aranyos dolga lett volna mostanában. De most már ki kell írni magamból egy kis negatívat is, mert ma is nehezen tűrtőztettem magam, hogy bele ne üssek egyet a volt férjem arcába. Ugyanis elindította újra a gyerekelhelyezést, és semmi kedvem a 9 évvel ezelőtti tortúrán újra végigmenni. Ráadásul hazugságon alapszik a vádja, meghazudtolta a tanárokat is, és vádolja továbbra is a férjem. Már alig várom a kriminálpszichológus (szép szó :!: ) véleményét, és hogy haza kerülhessen a gyerekem!!!!!!!
Ma találkoztam vele a suli előtt, és alig tudott tőlünk elszakadni, de amikor kérdeztem tőle valamit, az apja szavait hallottam a aszájából. A Buzi meg szemből figyelt minket, és valakinek éppen ecsetelte, hogy mit "tett" a férjem a gyerekkel. Lassan 2 hónapja van nála a gyerek és még egy hónap mire a vizsgálatra sor kerül. A helyi pszichológus erősen kérdőjelezi a vád valósságát, amit le is írt, de ez senkit nem érdekel, vagyis a rendőrség nem foogadhatja el az Ő véleményét. :x Hát így állunk jelenleg. Remélem az Isten megbünteti a volt férjemet, ahogy érdemli, mert én már nagyon szeretném. Üdv mindenkinek, Bea
bey78

Hello!

Bea: Biztos nagyon nehéz amin most keresztülmész! Miért nem mondod a lányodnak, hogy mondja el, hogy nem az igazat mondta. Gondolom nehéz lenne neki is bevallani, hogy hazudott, de talán ez megoldás lenne! Remélem, hogy visszakerül hozzád a kislányod, és addig is erős tudsz maradni!

Üdv: Judit
mamiblue

Sziasztok!

Hú de rég írtam már én is. De mostanában alig van időm. Próbálom a szakdolgozatomat írogatni, ha Kitti éppen engedélyezi. Na szóval nehéz! Élvezzük ezeget a szép tavaszi napokat, sokat sétálunk lenn a Duna parton Kittivel.

Gabi: Remélem meg gyógyultatok Fannival!

Judit : Nektek is a barányhimlöhőz jobbulást! Hol tart most éppen a folyamat?

Ildi: És ha Alexát nem veszik fel a körzeti oviba akkor mit fogtok csinálni?

Bea: Szomorúan olvastam , hogy megint áll a bál nállatok! Remélem van még erőd csinálni már csak Beus miatt is! Én a volt férjedet a t........l fogva fel lógatnám az biztos. Bocsánat a durvaságért! Egyszer találkoznék veled személyesen is!
Kitartást nektek!

Megyek ebédelni, délután meg beiratkozunk a könyvtárba hátha van valami könyv féle a dolgozatomhoz!

Na szép délutánt mindenkinek!

Barbara
kutasi kitti

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a jobbulást! Fanninak már csak kicsit folyik a nozija, de rosszalkodni nagyon tud.Én viszont ma elmentem dokihoz, mert nem akar nagyon javulni se a náthám se a torokfájásom és esténként még van hőemelkedésem, de közölte, hogy semmit nem írhat fel, mivel terhes vagyok.Említettem a skarlátveszélyt is, de mondta, hogy antibiotikumról ne is álmodjak.
Szóval teljesen feleslegesen voltam nála.Kurálgassam magam.A teától már herotom van.Mézes dolgot a cukor miatt nem ihatok...Azért nagyon bizakodok, mert irtóra szeretnék hétfőn elmenni a szüleimhez már, de betegen ugye nem fog menni.

Ildi! Nektek nagyon jó pihit és szórakozást a hétvégére! Melyik óviba írattad Alexát?Én a Nap u.-iba szeretném Fannit jövő ősszel, de már mondták, hogy ne is reménykedjek benne, mivel itthon leszek a kistesóval.

Judit! Pont akkor, amikor ma a dokinál voltam, telefonon hívták a doktornőt az egyik kórházból egy beteg miatt, hogy adjon nekik egy naplószámot, mivel a bácsit a szívével sürgössen be kellett vinni.Én totál kiakadtam ezen, hogy ilyen esetben is kell beutaló, erre rögtön rákérdeztem a szülésre is, de állítólag akkor nem kell.Még jó, mert akkor még a háziorvost is ébreszthetné az ember éjszaka!!!

Bea! A férjed egy nagy...inkább le se írom!Hogy lehet ilyen egy ember???De az eljárás menete is felháborító! A gyerekre senki nem gondol?Ennyi idő alatt lelkileg teljesen tönkremehet!Kitartás!remélem, minél hamarabb rendeződnek azért a dolgok.

Kellemes Húsvétot kívánunk Mindenkinek! És gyönyörű idő lesz!!!

Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!
Köszi a bíztatást, aranyosak vagytok. Alányom éppen Olaszországban, Velencében van az apjával... Hát az élményt mondjuk nem sajnálom tőle, de azt sajnálom, hogy ilyen könnyen megvehető. Majdnem minden napra csinál neki valami programot, étterem,bowling, plázák, stb. az apja, csak hogy ha kérdezik, ott akarjon maradni, mert ott jobb. Valljuk be, bármennyire is szeretnénk gyerekeinknek mindent megadni, ez azért nem normális. És úgy hogy náluk senki sem dolgozik.. Miből tellik nekik ezekre? Amikor nálunk volt a Bea még Ő akart pénzt gyűjteni a Gyulának egy jobb számítógépre. :roll:
Szerintem annyira zsarolják most, hogy ha akarná sem mondhatná el az igazat a gyerek, hiszen hamis vádolásért az apját csuknák le. Most már kitartanak mindenáron. Remélem jó módszerük van a krim.pszic-nak az igazság kiderítésére, Mert így, hogy nincs mellettem a gyerek, nem tudom megtörni, hogy hátha bevallja. Aznap éjjel egyébként bevallotta, de rögtön mondta is, hogy de, de, mégis igazat mondtam.. Hát várunk.
Jó hétvégét, kellemes húsvétot kívánok mindenkinek. Bea
bey78

Sziasztok!

Barbara: Tildus már meg is gyógyult, hétfőn este vettük észre, de péntekre már le is száradtak szerencsére, meg nem is viszketett neki, gondolom segített az oltás! Viszont azóta begyulladt a torka, bár nem fájlalja szerencsére evvel sincs nagyobb baja.

Gabi: Biztos a terhesség miatt húzodik el ennyire a betegség! Azért ez nem teljesen igaz, hogy nem szedhetsz semmit, kérdezz rá mástól is szerintem!Mikor Tildus volt a pocakomban nekem nyélmirigy gyulladésom volt, persze vártuk, hogy jobbuljon, de ha nem javult volna kaptam volna antibiotikumot. Azt hiszem tudom mi ez a naplószám...minden nap lezárják, és akkor utólag már nem lehet csalni, hogy beírsz vkit, azt hiszem ezért találták ki! Nem normális amit művelnek, mindenesetre, nagyon emlegetik ezt a beutalót a szülésnél is, ha legközelebb megyek a dokihoz én is rákérdezek.

Kellemes húsvéti ünnepeket!!!!! :lol:

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Judit! Holnap este 7-kor lesz a Naplóban a szülésről és a kórházakról vmi, hogy milyen káosz van.Csak egy bejátszást láttam tegnap.

Nincs véletlenül egy olyan ismerősötök, aki nokia telefonguru?Fanni természetesen belebabrált vmit a telefononba és most nem tudok vele telefonálni, mert a kijelzőn ott a fülhallgató jel, és nem hallok semmit.Én meg olyan béna vagyok, hogy már legalább 10-szer végignéztem mindent, de semmit nem találtam rajta.És semmilyen szervízt nem tudok elérni.Így pedig nem szívesen indulok el autóval hosszabb útra.Előre is köszi!!!

Gabi

Kép

Kép
taga

Hello!

Gabi: Sajnos én sem értek a telefonokhoz. Nincs véletlenül fülhallgatód hozzá? Most értünk haza nemrég a Mátrából, így a fókuszt nem láttam. Sajna szerintem a kismamák felháborodása,de még a kórházaké sem fog segíteni, hogy megint nyugodtan odamehessünk ahová akarunk....:(

Judit

Kellemes Húsvéti ünnepeket!

mamiblue

Sziasztok!

Remélem mindenkinél jól teltek a pihenő napok. Nálunk jól, minden napra csináltunk valami programot. Jól le is merítettük a csajt, volt olyan nap, hogy szinte el sem bírt aludni. Azért nagyon élvezte.
Ma délelőtt is kint voltunk a játszótéren. Cintus mindenkihez odamegy és persze minden kéne neki ami a másé. A gyerekek viszont nagyon irigyek és állandóan nyafognak. Úgyhogy folyton magyarázom neki, hogy nem szabad, nem a tiéd, stb. Szörnyű, mi mindenkinek odaadjuk a cuccainkat, persze lehet, hogy Cintus még nincs abban a korban, na meg beszélni sem tud még.
Ő még mindig cumisüvegezik reggel és este, de lassan szeretném leszoktatni róla. Hogyan kell bevezetni ezt a vacsi, fürdés, alvás dolgot? Nem lesz éhes éjszaka? Gondoltam lassan bevezetem a könyv nézegetést fürdés utánra. Meg ő még tápszert kap a cumisüvegből az ekcémája miatt. Reggel reggelizzünk együtt és próbáljam pohárból adni neki a tejet? Amúgy pohárból ügyesen iszik. Előre is köszi a tanácsotokat.
Megyek, mert szalad a konyhám. Ja, szombaton jövünk haza és két hét múlva autónk is lesz, nagyon várom már!

Andi
jazmin2005

Sziasztok!

Tegnap hazajöttünk!Sajnos! :(
Rég nem éreztem már ilyen jól magam!A szálloda szupi volt,vissza megyünk még oda, az biztos!

Gabi!
Alexa a Nap utcaiba fog menni,ha felveszik!Körzeti óvóda.Ha nem, akkor nem tudom mit fogok vele csinálni.Valószínű,hogy beíratom Erzsébetre is.
Én nem vagyok elájulva az óvitól,de mindenhol annyi a gyerek.Igy is elég keményen szórnak.
A lényeg,hogy legyen munkaviszonyod,a gyerek bölcsiből kerüljön hozzájuk vagy legyen nagyobb tesója aki oda járt hozzájuk és ne legyen kistesója.Ha ezekből valami stimmel nyert ügyed van.
Felrakok pár képet a hétvégéről!
Kép Kép Kép

Alexa holnap lesz három éves!

Ildikó
morozildi

Sziasztok!
Először is Ildikó reggel, amikor Alexa fölébred, mondd meg neki, hogy boldog születésnapot kívánunk neki, Lilivel együtt!
És légyszíves vígasztalj meg, hogy egyszer majd mi is el tudunk menni így kikapcsolódni, mert ez nekem olyan hihetetlennek tűnik, mintha azt mondaná a férjem, hogy -Öltözz anya nyertünk a lottón, kezdjük az Ikeával, utána bemegyünk egy cipőboltba, és amit gondolsz, bármit.... :wink:
Andi: konkrétan mire gondolsz , az esti vacsi-fürdés, alvás megvalósítása alatt? Bocsi ha nem értem.. :? A tápszer elhagyását szeretnéd elérni vagy mást is? Az éjszakai éhség szerintem változó, mert a Beus sokkal hamarabb aludta végíg az éjszakát mint a Lili, aki csak 5 napja szokott le a tápszerről. Remélem végleg.
Üdv mindenkinek:Bea
bey78

Hello!

Ildikó: Biztos szuper volt a pihenés!

Bea: Én is nagyon mennék már! Mi hétvégén a Kékesre mentünk fel jó nagyot rtúráztunk, meg nyársaltunk is!

Csajok egész héten itthon lesznek, ugyhogy nem sok időm marad pihenésre! Pénteken megyek uh-ra, hátha most biztosabra kiderül a neme, és tudunk majd vásárolni!

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Cintussal Boldolg Szülinapot kívánunk Alexának!

Bea! Igen, lassan szerintem el kellene már hagynunk a tápszert és vele együtt a cumisüveget is. Ez már annyira a napi rutinunk, (meg persze szeretjük is a rövidke összebújást, mert amúgy csak futva látjuk a csajt) hogy nehezen tudom elképzelni, hogyan is legyen. Szerintem otthon majd próbálgatom. Ő most alvás előtt bevág egy teljes cumisüveget, viszont amúgy elég keveset eszik, ezért gondolom, hogy felébredne éjjel.

Andi
jazmin2005

Bea! Amúgy Cintus nagyon hamar átaludta az éjszakát.
jazmin2005

Sziasztok!
Andi:A hugom lánya most lesz 2 éves, és ő is tápszert, majd forralt tejet kapott éjszaka amikor felkelt. 4-5 hete azonban már nem fogadta el, és azóta csak vizet kap és kér éjjel. De mostanában azt sem. Magától leszokott. De nekem azt mondta a dr.nő, hogy jól vacsizzon meg a Lili, és éjszaka csak vizet adjak neki így előbb-utóbb nem lesz neki érdemes éjjel felkelni. Van akinél bejön, nálunk ordított a Lili a víz után is, úgyhogy folytattuk a tápszert, de mostanában már nem sokat ivott belőle, és el is hagyta. Nem kérdezed meg a védőnőt, hogy Vitacolan, vagy más étvágyjavító nem segítene-e h napközben jobb étvágya legyen Cintiának, és akkor talán éjjel nem lenne annyira éhes, hogy fölébredjen. :wink:
Bea
bey78

Most én is kérdeznék: Van valaki akinek a gyereke a szülők között aludt és utána szoktatták a kiságyába vissza? Ha igen, légyszi írjátok meg hogy lehet kíméletesen, mert én már napok óta zombi vagyok a kialvatlanságtól.Állandóan húzza, tépi a Lili a hajam, rúgdos, keresztbefordul, és 2-3-szor föl is sír éjszaka. :( Csak annyira sajnálom, hogy sír a kiságyban, meg ha nem adom oda hajam neki. De így meg kikészűlök tőle. üdv:Bea
bey78

Sziasztok!

Úgy néz ki tényleg kisfiú! Mostmár biztosra mondta a doki, de szerintem biztos akkor lesz, ha majd látom! Túl vagyok a cukros vizsgálaton is, egyre jobban bejön nekem ez a kórház! Egyébként ki van írva, hogy terhesgondozásért nem kell vizitdíjat fizetni!

Bea: mikor Tildus 1,5 éves volt, ő is ezt csinálta, vettünk neki kiságyat, mármint gyerekágyat, aminek van széle is, hogy ne guruljon le! először nem szerette, de sok türelemmel elértük, hogy ott aludjon, de ez jó félév volt! Sajnos aki nem szokik rá szinte magától, ahhoz nagyon sok türelem kell! Tildusnak még az jött be nagyon, hogy volt egy kis paplanja, amit nagyon szeretett, és ha az ott volt vele könnyebben elaludt. Tamarának meg kispárnája van, amit néha még oviba is el kell vinni, mert csak avval hajlandó bemenni. De volt olyan időszakuk, amikor babával aludtak el legszivesebben! Gondolom azért érzi, hogy Te is stresszesebb vagy most a nagylányod miatt, lehet azért alszik el nehezebben! :( Az is jól bejött nekünk régen, hogy jó sokat voltunk kint a levegőn és jól kifáradtak...
Ezek csak az én tapasztalataim, de szerintem venned kéne egy könyvet, ami erről szól. Van pár , biztos sok okosság van bennük, hátha az egyik nektek is bejön!
Sajna nem csak jól hangzik, de igaz, is, hogy az anyaság 24 órás műszak! Én mondjuk most a pocaklakó miatt nem tudok eleget aludni, az éjjel kb. 3 órát aludtam, fél 6-kor meg mentem a kórházba!

Szép álmokat!
Judit

mamiblue

Judit: köszönöm szépen.
bey78

Sziasztok!

Én ma keményen beleléptem a 30-as éveimbe! A férjemtől meg kaptam egy ugyanolyan arany karkötőt mint tavaly...ezek a pasik. Nem emlékezett rá, hogy tavaly is ezt vette, de remélem jövőre már nyakláncot kapok!:)

Szép hétvégét!

Judit
mamiblue

Sziasztok!

Judit!
Sok boldog születésnapot kívánok!A te férjed legalább magától vesz ajándékot,ha még egyforma is.
Az én férjem ha jön ilyen ünnep megkérdezi,hogy mit szeretnél én szerényen mondom,hogy semmit,és azt is kapom.
Neked,hogy esett a választásod a Nap utcai óvira?Ti odébb fogtok lakni,nem?
Tökölön voltatok már az usziban?

Alexa nevében köszönöm a születésnapi jókívánságokat.
Jól elfáradtam a hétvégén mert akkor tartottuk, vendégsereggel.
Ma viszem a három éves oltásra.
Mellékelem az ajándékot és a tortát!
Kép Kép

Mindenkinek szép napot kívánok!

Ildikó
morozildi

Sziasztok!

Bocsi megint , hogy nem írtam de sok a tennivalóm nekem is mostanába. Sőt Kittinek jőnnek ki a rágófogai sorba. Így elég sokat éjszakázunk is. Közbe a kertet is próbálgatjuk csinálni, ahogy időnk engedi.

Ildi: Neked és a kislányodnak sok boldog szűlinapot kívánok így utólag is. Nagy buli volt? Csak családdal ünnepeltetek vagy barátok is voltak? Mi volt a menű?

Judit: Gratula a kisfiúhoz! Lányok örülnek neki? Mi lesz a neve? Melyik korházba is fogsz szűlni?

Elég elkeserítő ez az ovódai helyzet. Nekem anyósom a Posta közi óvodába dajka, és mondta , hogy most volt beiratkozás és 200 gyerek volt legalább. Szóval ha 35-40 gyereket fel tudnak venni akkor sokat mondok. Úgyhogy felköthetjűk a gatyát az biztos.

Na mentem szép napot mindenkinek!

Barbara
kutasi kitti

Hello!

ildikó: Csodaszép ez a bicikli!A torta is , jó nagy! Én sem kértem semmit, mert elvileg egy navigációs rendszert veszünk kettőnknek. Csak az a baj, hogy annyira ki vagyunk fosztva az építkezés miatt, hogy szerintem majd csak később vesszük meg! Azt hiszem láttam a férjed a construmán, legalábbis a céget biztos! :)

Barbara: Ennyire durva a helyzet? Ezt nem godndoltam. A mi ovónineink meg aggódnak, hogy kevés gyerkőc lesz, ha végeznek a Matiék. De szerintem nem...Mondjuk ez a túl jelentkezés lehet, hogy azért van, mert sokan több oviban is felíratják a gyerekeket.
A csajok elvileg örülnek, de szerintem ez majd akkor derül ki ha már ötösben leszünk. Függ attól is milyen baba lesz, mert ha nem kell folyton vele foglalkoznom, az szerencsésebb lesz, mintha sokat nyügösködik! A Sebestyén meg a Simon van most éppen versenyben, de van még időnk gondolkodni.:)

Most viszem Tildust fogorvoshoz, fáj neki az egyik foga, remélem azért betömni nem kell!

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Judit! Utólag is BOLDOG SZÜLINAPOT! A Naplót sajnos akkor én sem láttam, mert a sogornőméknél voltunk, de azóta azt hallottam, hogy július 1-ig haladékot kaptak a szülészetek.Így én mikrolacikámmal meg is beszéltem, hogy legkésőbb június 30-án meg fog születni.Már 1400g környékire becsülik a súlyát, és a többi adata alapján is nagyobb baba lesz valószínüleg, mint Fanni volt.
De érzem is magamon, mivel sokkal nehézkesebb vagyok most.És már most +8 kg-nál tartok, holott Fanninál a végén volt ennyi.És most még kb.2 hónap visszavan.

Ildi!Alexának is boldog szülinapot kívánunk utólag.Örülök, hogy jól telt a húsvéti utazásotok.Én is elutaztam Fannival a szüleimhez pár napra.Tündérien viselkedett a kisasszony az úton is és ott is.Mindent első szóra megcsinált...De ahogy hazajöttünk, újra a régi lett.Alig bírok vele.

Bea!Kitartás az ágybaszoktatáshoz!Én is most fogom majd Fannit külön szobába szoktatni, de már előre félek tőle.Most, hogy anyuéknál voltunk, 2 éjszakát már velük aludt, de most teljesen egyedül kell majd aludnia.Nem lesz egy könnyű menet!!!

Szép napot!

Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni, hogy melyik település melyik kórházhoz tartozik?
Ráckevén lakom, csak látogatóban voltam eddig még kórházban, és sehol nem találok olyan listát, hogy ki hová tartozik.

Előre is köszönöm a segítséget.

Judit
vjudyt

Szia Judit!

A www.oep.hu oldalon találsz egy on-line kórházmutatót.Ez településenként és osztályonként megmondja, hogy hova tartozol.
Remélem, tudtam segíteni egy kicsit.

Gabi

Kép

Kép
taga

Szia Gabi!

Köszönöm a választ, akkor megyek oda böngészni.

Judit
vjudyt

Sziasztok!

Jól eltűntem mi? Nincs semmi baj, minden rendben csak épp nincs egy csepp időm se a tanulás mellett. Na meg még mindig olyan álmos vagyok. Alszom délután, meg kora este már bealszom a tv-n.

Puszi mindenkinek!!!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!
Szeretnék hozzátok csatlakozni, ha nem bánjátok. :oops: Nemrég (márciusban) költöztünk Miklósra, július végére várjuk az első csemete érkezését. A jövő héttől már nem dolgozom, így végre lesz időm teljesen a babára hangolódni...
Jövő héten töltöm a 28-at, a férjem pedig novemberben, az esküvőnk tavaly májusban volt. A kishercegnőt - igaz, nem terveztük - de már nagyon várjuk.
Nem nagyon ismerem még Miklóst, ezért biztos vagyok benne, hogy hihetetlen mennyiségű kérdésem lesz/van :)
Pl. van-e terhestorna vagy -jóga Miklóson, és ha igen, hol, mennyiért stb.
Még nem tudom, hogy hol szülök, Schöpf-be járok jelenleg, de mint ismeretes, magánkórházzá lett(lesz), és szerintem kifejezetten a szülés előtti hetekben lesz biztos, hogy van-e rá pénzünk. Előtte a SOTE I.-re jártam, és - ha a védőnénitől (Judit) jól tudom, akkor ez a területileg illetékes kórház - nekem nem jöttek be annyira az orvosok, de ha nem lesz más, akkor az ügyeleteshez megyek be, ha eljött az idő... De az ugye még odébb van kicsit. :D
Na úgy röviden ennyi magamról-magunkról,
további szép napot mindenkinek!
Jázmin
jasmin_

Sziasztok!
Üdvözöllek köztünk Jázmin! Én Bea vagyok, van egy 10 éves és egy 13 hónapos lányom. 29 éves vagyok. Nagyon jó a csapat és jókor jöttél ugyanis van egy pár veled majdnem egyidős kismama, úgyértem aki nyáron szül mint Te. Kérdezztőlük bátran. Napi szinten tájékozottak :wink: a friss rendeletekről, bosszankodnak is miattuk. :roll:
Sziasztok! Bea
bey78

Sziasztok!

A jó idő beköszöntével megindult a pangás is, amint látom.Végülis érthető.szívesebben van mindenki a friss levegőn.Kismamák!Hogy vagytok?Hogy bírjátok a gyürődést?

Anikó!Hogy bírsz Bius mellett pihenni?Nekem elég nehezen megy Fanni mellett.Állandóan menni akar.

Én is üdvözöllek Jázmin!Nekem egy 2 éves leánykám van, és június végére várjuk a kisöcsit.
Miklós melyik részén laktok?Milyen a terhességed?

Sziasztok!Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Örömmel látom, hogy vannak újjak!

Terhestorna: Gyártelepen most nyílt egy táncstúdió, ott van kismamatorna, de sajna pénteken du 3-tól. nekem pont nem jó!:(

Jazmin: Merre laktok? Én a Dél-pesti kórházat választottam, mivel elég könnyű odajutni kocsival. A belvárosba nem tudnék bemenni, főleg a végén!

na mennem is kell, csajok készen állnak a bicizésre...

Judit

mamiblue

Sziasztok :)
A József Attila-i hévmegállónál lakunk, hálistennek viszonylag közel mindenhez. Pestről költöztünk ide, egyelőre nehéz megszoknom, hogy csak 6-ig van gyógyszertár (és mivel nincsen miklósi térképünk :wink: ) és sakkozni meg találgatni kell, merre lehet az éppen adott ügyeletes patika :(
A terhesség hálistennek "tünetmentes", elkerült szinte az összes klasszikus "mellékhatás" :lol: :lol: Most kezdtem el vizesedni, meg sajna kicsit fulladni is, gyanítom hogy a keringésem (ami eddig sem volt túl pöpec) kezd kiakadni... Volt egy kemény hetem, amikor aludni sem bírtam, úgy égett a gyomrom, de azóta hegyekben áll itthon a rennie szükség esetére... :)
A kórházakkal kapcsolatban annyi bajom van csak, hogy senkit nem ismerek az orvosok közül, ráadásul ismerősöm sincs, aki más kórházban szült volna. És olyan boldog voltam (voltunk), hogy találtunk egy szimpi orvost, és erre tessék, bezárják és fizethetünk...
A péntek szinte még jó is lehet, jövő héttől nem dolgozom bibibíííí :)
Judit-mamiblue, szülésfelkészítőre a kórházba jársz?
Taga-Gabi, te merre fogsz szülni?

Lehet hogy most kiábrándító leszek, de egyelőre még sehol sem voltam - úgy értem se kismamatorna, se szülésfelkészítő, szülésznőm nincsen, a szülőszobát sem láttam és a babaszobához sincs meg semmi :( Egyelőre raktárként üzemel az a szoba, amit erre szántunk...
Kicsit depi is vagyok miatta, hogy milyen anyja leszek így a babónak... :(

Ps. Hogyan kell feltölteni a vonalzót? :)
jasmin_

Sziasztok!

Üdv jasmin! Én nem vagyok mostanában túl aktív tag sőt még csak miklóson sem lakom de örülök, hogy bővült a csapat.

Rápillantottam a vonalzókra és hirtelen felismeréskén csapott rám, hogy nagyon közel már a vége. Pedig mint ha csak ma lett volna amikor megcsináltam a tesztet.

Puszika! Amúgy minden rendben jól vagyunk, azt leszámítva, hogy épp most estem át egy náthán. Ezzel a babával már harmadszor. Remélem nem lesz gond emiatt.

Kép
Kép
Kép
bebi

Hello!

Jasmin: Szerintem ráérsz még, ha nem is nagyon! Nem járok szülésfelkészítőre mivel nekem már a 3. babám lesz, de a szülőszobát majd megnézzük hamarosan. Azt nem tudod, hogy az orvosod nem ment-e át vmelyik kórházba? Miért költöztetek Miklósra, ha meg szabad kérdezni...

Bebi: Nem hiszem, hogy ebben az időben egy kis nátha vírus ártana a bébinek! De azért vigyázz magadra!

Majd jövök leírom a vonalzó készítést, csak elviszem csajokat oviba!

Judit

mamiblue

Napsugaras szép jó reggelt mindenkinek! :)

Mamiblue: Az orvosom a Schöpf főigazgatója, úgyhogy százezer % hogy nem megy ő onnan sehova :( :( Miklósra meg azért jöttünk, mert annyiért lehet itt házat venni, mint pesten egy sokadik emeleten lévő picit kisebb lakást... Meg már elegünk lett Pestből :)

Bebi: március eleje óta nem vagyok képes kilábalni egy vírusos torokgyulladásból... pedig kamilla- és hársfatea és méz is szerepel már a fegyvertáramban! :) Folyamatosan köhögök, fújom az orromat stb. stb.

Tegnap hazafelé a héven azt hittem, hogy leesik a hasam, úgy rázott folyamatosan :cry: :cry: :cry: Tök furcsán néztek rám az emberek, hogy folyamatosan helyezkedtem :roll: :roll:

A babafalván már csináltam vonalzót, de szerintem az itt nem jelenik meg... :(
jasmin_

Sziasztok!

Mi is itt vagyunk ám. Csak annyi minden összejőtt a ház körül, hogy nem győzőm. Kittikének a 2 hét alatt mind a 4 rágófoga kijőtt. Voltak kisebb- nagyobb hisztik emiatt , de most már remélem
minden jól alakul. A házunkat ezerrel csinálják( mondjuk most már ideje volt, de látjuk a végét). Rengeteget vagyunk kinn mi is mióta ilyen szép az idő!

Gabi: Milyen volt a szüleidnél? Tudtál pihenni? Nem féltél nagy hassal vezetni? Hogy viseled amúgy ezt a meleget?

Anikó: Miből vizsgázol(tál)? Bius mellett tudsz tanulni?

Jázmin: Üdv közöttünk! A babó fiú lesz vagy kislány? Milyen házat vettetek? Új építésűt vagy régit? Nevetek van már?

Judit: És te, hogy viseled a terhességet? A korházban melyik dokinál fogsz szűlni?

Na mennem kell csajok! Mindenkinek jó pihit!

Barbara
kutasi kitti

Hello!

Jázmin, akkor csak annyit kell tenned, hogy amit csináltál vonalzót annak a kódját (nem a html-t) hanem a másikat bemásolod a profilodnál az aláírás mezőbe. Elmented, és máris megjelenik minden hozzászólásod után! Remélem megszeretitek miklóst. Én azért azt is szeretem benne, hogy nincs messze Pesttől, de nem tudnék már oda visszamenni lakni, csak vmi nagyon jó környékre, ami teli van fákkal és csendes, de eddig sajna még nem nyertünk a lottón!:D

Barbara: Te írtad régebben, hogy szoktatok a dunaparton sétálni? Merre van jó dunapartja Miklósnak? Én jól vagyok egyébként,köszi! Már várom az augusztust, de csak azért, hogy tudjam, minden rendben "volt" a szülésnél és a babó is egészséges. mert amúgy azt is imádom, hogy mocorog bent! Remélem hozzátok is kopogtat majd a gólya hamarosan!:) Annál a dokinál szülök, akinek itt van magánrendelése miklóson. Mivel ez így baromi kényelmes, nem kell bemennem Pestre. Sajna nekem semmi segítségem nincs itthon, férjem meg elég sokat dolgozik, így ez volt a legfőbb szempont! Most is csak elsején lesz itthon. De legalább így szépen épül a mi házikónk is.

Jó pihenést a hosszú hétvégén!
Ildikó, merre vagy(tok) ?

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Most bukkantam rá az oldalatokra. Épp 4 éve költöztünk Miklósra. A törpe pedig most töltötte be az 1. életévét. Hiába lakom itt már évek óta még mindig nem vagyok túl jól informált. Van itt valahol baba-mama klub? Olyan jó lenne tartani a kapcsolatot hasonló babás anyukákkal.
fcica

Sziasztok!

Nem volt jó itthon a net és tegnap csinálták csak meg.Igy megint napra kész leszek mostantól.
A hétvégét a Balatonon töltöttük a barátainknál,de én benyeltem valami vírust és tegnap óta szenvedek.Kúrálom magam,de a takonytól nem kapok levegőt az orrom meg fáj a rengeteg fulyástól.

Jasmin!
Én is üdvözöllek.Mi a keresztneved?
Nekem is két lánykám van.Viki 13éves lesz,Alexa meg három.

Később még vissza nézek most lefekszem pihenni kicsit!
Ildikó
morozildi

Sziasztok!
Remélem mindenkinek kellemesen telt a hétvégéje :) És mindjárt itt a következő hétvége :lol: :lol:
Babó kislány lesz, mindkettőnk legnagyobb örömére Az első időkben kisfiút szerettem volna, mert hát ugye milyen jó, ha egy nagy és erős báty vigyáz a testvéreire... de végiggondolva a hasfájósságot, a fitymahúzogatást (tudom, az sokkal később jön, de hát akkor is :oops: ) stb.stb. átpártoltam én is a lányvárók közé
Pénteken voltam utoljára dolgozni, és stikában csináltak nekem egy búcsúbulit a munkatársaim. Mondjuk tudtam, hogy szerveznek valamit, mert hát annyira csukogatták az ajtót a két szoba között, hogy lehetetlen volt nem észrevenni, szóval csak a méretére, azaz hogy ennyien ott lesznek, arra nem gondoltam. Tomboló hormonoknak köszönhetően majdnem elbőgtem magam
Vasárnap kaptam egy meglepetésbulit szülinapomra Úgy meglepődtem... Pont anyuéktól jöttünk haza, mert ott egy négyes születésnapot tartottunk (apukám, sógornőm, unokaöcsém, én), erre itthon is egy szülinap várt. És megkaptam azt a pavilont a teraszra, mit már 2 éve nagyon szeretnék... (igaz, nincs 2 hónapja, hogy van teraszunk, azaz van házunk :lol: ) Húúú, szóval nagyon jól esett...
Nos röviden, tömören ennyi történt velem/velünk a héten.
További szép, napsugaras délelőttöt/délutánt mindenkinek!
Jázmin
Kép Laura 25. héten - 858gr.

Jázmin

Kép
Kép
jasmin_

Hello!

cica: Merre laktok? A sárga házban van baba-mama klub, tudod ott van a színház meg a könyvtár is. Remélem jól tudom, mert én is csak hallottam, még nem voltam ott!

Jasmne: nagyon jó ez a 3D-s fotó, hol csináltattátok? Én is most készülök majd, csak most még elég sok a dolgunk...vagy ezen a héten jött össze ennyire minden...Én harmadikra is kislányt szerettem volna, de úgy néz ki most fiú lesz! Az sem törvényszerű ám, hogy a fiúk hasfájósak.
Boldog szülinapot!

Ildikó: Megbocsájtjuk, hogy nem jöttél! Jobbulást! nemsokára mi is megyünk a Balcsira, már annyira várom! Remélem jó meleg lesz és tudunk kint is fürdeni...

Üdv: Judit

mamiblue

Sziasztok!

Ildikó!Jobbulást!Nem vmi allergia jött ki rajtad???

Jasmine! Az se törvényszerű, hogy a lányok nem hasfájósok.Fanni 6 hónapig boldogított minket ezzel!!!!Először anyu azzal biztatott, hogy 6 hét után, mintha elvágnák, megszűnik.Majd a doki, hogy általában 3 hónapig tart.Végül, amikor már teljesen kivoltam , 6 hónap után egyszercsak tényleg megszűnt.Addig már szinte minden csodaszert kipróbáltam.

Barbara!Jó volt anyuéknál, Fanni tündérként viselkedett, azóta természetesen újra hétördög.Egyre nehezebben bírom vele a tempót.Már két hónap sincs vissza a szülésig, és még annyi mindent kellene csinálnom.És Antiék még mindig nem fejezték be a dolgokat.Múltkor már én temettem be az udvaron a gödröket, mert nem akartam, hogy Fanni véletlenül belelépjen.

Jó pihizést mindenkinek!

Gabi

Kép

Kép
taga

Sziasztok!

Mamiblue: Köszi az infót! Még a védőnőm sem tudta, hogy a Sárga Házban van klub, pedig őt is kérdeztem. A néhai Halászkert szomszédségéban lakunk, szóval a műv.ház nincs messze.

Kinn voltunk az Alma koncerten, de fiacskámat nem igazán érdekelte a dolog. Most volt egy éves. Milyen tapasztalataitok vannak, nem gond ez? Vagy még túl fiatal?
fcica

Sziasztok
Jó sok ideig használjuk ezt a 21.oldalt, már 1 hónapja.
Fcica: Az én lányom is hasonló korú mint a tiéd, 14hónapos és Ő is inkább a lépcsőn futkosott föl-le a 10 nappal fiatalabb barátnőjével együtt. Tehát ne aggódj, nincs baj velük. :wink: De szerintem nagyon jó fejek az együttes tagjai, később megpróbálhatjuk megnézni Őket újra. :shock:
A hasfájósságot ne is mondjátok, ez egy rémálom volt nekünk is. És borzasztó hohy hívod az orvost és mondja, hogy fölösleges kijönnie, nem tud vele mit kezdeni. :( Nekünk valamelyest a séta hason körbe-körbe, és az elektromos hinta segített. Abban mindíg megnyugodott. Tényleg, ha van ismerősötök akinek szüksége van egy ilyen dönthető hátú, tehát pici babának is jó hintára, mi mostmár asszem eladnánk.
Ez a széna téri túszejtés felkavart kicsit. De jól tették, hogy lelőtték, legalább a többiek meggondolják mielőtt fegyvert tartanak egy másik emberre. :x
Na jóéjszakát mindenkinek, Bea
bey78

Sziasztok!

Bea: Csak azért gondolkodtam el rajta, mert más hasonló korú babákat láttam, akik viszont feszülten figyeltek. Azt hiszem megrendelem a cd-jüket, hogy a gyereknek legközelebbre már ismerősek legyenek a dalok. (és persze nekem is tetszettek)
Legközelebb Halásztelken lépnek fel valamikor hó vége felé, ha jól emlékszem.

Közérdekű, ha véletlenül valakit érdekelne: A Sárgaházban keddenként 10-től van baba-mama klub. Most játszóház, aztán Szépség és a szörny, majd második testvér probléma lesz az étlapon. A többit elfelejtettem.

Fcica
fcica

Hello!

Sziszike: láttam, hogy be voltál lépve! milyen az új házikó? ha van kedved és időd, majd írj!

Judit

mamiblue

Sziasztok!

Március 26án költöztünk végül csak el Taksonyba..nagyon sok a tennivaló még. Egyenlőre nincs netem se..:( de látom már a végét és ez megnyugvással tőlt el.

Sokszor puszillak titeket..hamarosan jövök: Sziszike.

Kép
sziszike1000

Hello!

Bea: engem érdekelne a hinta! tudsz róla egy képet dobni, meg hogy mennyiért adnátok el? Egyébként pont tegnap vettünk babakocsit. :) Remélem j sokáig tudjuk majd használni!

Szaladok főzni!

judit

mamiblue

Sziasztok!
Judit: Lefotóztatom az emberrel a hintát, és megkérem hogy rakja föl ide. 13-14000ft-ért szeretnénk eladni. Használt.
Ma volt a gyerek a kriminálpszichológusnál, , idáig ezt vártuk, most meg azt a 2 hetet mire meglesz az eredményt. Ezt a tortúrát nem kívánom senkinek. Remélem az Isten megveri ezért a volt férjemet, mert tuti, hogy Ő adta az ötletet a gyereknek. :!:
Milyen babakocsit vettetek Judit?
Gabi: Neked már nem is olyan sok van a szülésig, nem izgulsz?
Üdv .Bea
bey78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?