Szia Ági!
Ez az invázió szörnyû. Minket (amikor albérletben laktunk) mindig elárasztottak ezek a "dögök". Ráadásul a fõbérlõ cuccaival volt tele a szekrények többsége, ahol nem szívesen kutattam. Amikor elköltöztünk saját lakásba, örültem, hogy megszabadultam tõlük. Tavaly hosszabb idõre elutaztunk és amikor hazatértünk, itt is megjelentek.
Mindent átvizsgáltam, mindent kidobtam (elõvigyázatosságból azt is, amit talán még nem kellett volna), mégis látunk néha repülni egyet-egyet. Elõszeretettel másznak mazsolába, (fõ gócpont) zsemlemorzsába, csokoládéba!!! Akár zacskón keresztül is. A dió kedvenc helyük. Találtam még a lisztben, fûszerekben is! Szóval elsõsorban a kamrában kell szétnézni. Minden polcot lemostam, mindenbe belenéztem. Nagy munka volt, de megérte. Ezt egyébként érdemes egy hónap múlva megismételni, hátha akkorra elõbújnak az eddig láthatatlan "kicsik". Én semmilyen irtószert nem vetettem be, csak minden gyanúsat ki és néha-néha látunk egyet-egyet. Ezt én már eredményként könyvelem el.
Ha van valami eredmény, írd meg!
Üdv: Juca (a molyvadász
)