Sziasztok!
Memke!
Én is nagyon sajnálom!
Ancsi!
Debibe nem próbálod meg, vagy akkor már mind1, ha Pestre mész fel? A debreceni anyukák címet tuti tudnak mondani.
Ciripke!
Minden elismerésem a tornához, kitartó nő lehetsz.
ha tornáról van szó, akkor hamar feladom. Anno r.s. gimnasztikáztam, de az még más volt.
Jutta!
Te is ügyi vagy, a mozgás jó ilyenkor. Főleg szülésnél lesszel fittebb.
A többit tegnap írtam, csak megint vacakolt a babanet, így csak most küldöm
Ermoni!
Én is elérzékenyülök, ha Uh, képet nézem, de kifele nem sokat látnak belőle. Én nem vagyok olyan nagy lelkesedő, vagyis nem ugrálok, ha happy vagyok. Doki is megkérdezte, hogy öarülök a hírnek, hogy ne örülnék, csak nekem olyan természetes volt, hogy jön a tesó. Boldog vagyok, nagyon is , de befelé. Na de a nagyfiam egy perc alatt levesz a lábamról.
Öreg, mennyit tartasz öregnek? Én mindig a Mutim korához adok 20 évet, na az már öreg.
Így évente tolódik nálam a korhatár.
Kényeztetés, hát többet is elbírnék, de az már nem én lennék.
Ciripke!
Ne foglalkozz mással, nálam is hűltek az emberek, amikor még Manó szopizott, hogy még mindig. Ha mind a kettőtöknek jó, akkor hajrá.
De viszont az 5 éves szoptatása már nekem is sok. Volt olyan tanítványom, aki hazakérezkedett, mert az 5 éves fia várta a sámlival....
Manónál mindig kérdezte a védőnő milyen vitamint szedek, én mindig hazudtam, mikor mit mondtam, Hol elevitet, hol magneb6-t. A dokim nem erőltette. Mostani sem, ugyan majd kíváncsi vagyok az első vérvétel után is ezen a véleményen lesz-e.
Nálad már a nagylányod ovis? Na és a kisfiad, menni fog bölcsibe, ha itt lesz a tesó? Nálam most ez nagy dilemma, ugyan már szeptemberbe várnak minket a bölcsibe, de még mindig nem tudtam dönteni. Szeretném, ha itthon lenne. De mostanában, kezdte a dac korszakot, extra hisztis napjaink vannak. Kicsi, pici együtt nem tudom, hogy fog meni, hogy mindenki elégedett legyen a nap végére.
Jó éjt!
Sziasztok