Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Catherine!
Beninek bolgod hófordulót!!! :D:D

Hanna se igen ivott semmit a tejcsin kivül, amig nem kapott Babaylove-os üveget. Ez egy olyan, mintha cumisüveg lenne, de csőrös pohár formájú a cucli. Mamackáék is ezt használják és ezen felbuzdulva én is vettem egyet... Hanna azóta van, hogy 700 milit is megiszik egy nap!!!!!! Vizet kap, max a homeós bogyói mennek bele... És nagyon bejött neki. De közben gőzerővel gyakorolja a fürdőkádban a pohárból való ivást. Szerintem nem zavarta be. (Remélem!!)

Móni!
Máté nagyon cuki a macskákkal. :D:D
Látom nem nagyon félt tőlük. :D

Hanna is nagy állatbarát, bár ezt nálunk nem nehéz. :D Itthon ugye van egy kutya, meg egy vadászgörény, anyukámnál meg ott a macsekom, Mici. :D Szóval Hanna kifejezetten szereti őket. :D:D Csak a Mici nem hagyja, hogy Hanan hozzányúljon... Pedig nagyon ügyes, mert a Bigyót már tudja simizni, a Trinit meg még soha nem szoritotta meg. :D

Megyek, mert a párom már kéri a gépét. :D

Eszter
Kép
Kép
vok

A hordozó valóban piszok drága... :( mi sem vettünk volna ha anyóstól nem kapunk...

Catherine
A cipire ösztönösen ráéreztél! Ez egy nagyon jó márka...

Miért kellene, hogy kemény talpú legyen? Pont puhának kell lennie.

Hordozó ami még szerintem nagyon jó az Ergo... hasonlít arra amit feltettél... háromféleképpen lehet beletenni a gyereket.
Ha jól emlékszem 22000... de érdemes rákeresni használtan.
http://www.happy-baby.hu/index.php?id=ergobaby

Áronnak sem zavar be a cucli... pohárból is nagyon ügyesen iszik...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Chaterine!
Koszonjuk! :D Sajnos nalunk is igy volt, az ejszaka atalvasa osszefuggott a szopi elhagyasaval. De mara ez mar nem zavar, meg most is kap anyatejet Zsolti, mostanaban kezdek odafigyelni, h csak keveset fejjek, h mire utazni kezdunk ne legyen vele gondom. Es mindjart 1 eves! (meg ket het)
Az allatok nagyon erdeklik Zsoltit, foleg a kutya. Ha lat egyet, mar mondja is, h Vau-vau. :D

Kinga!
Azt hittem, h latszik a kepen, h fogja a labat es nemcsak :wink: Jol meghuzigalta oket, ha elkapta, mert azok igyekeztek menekulni Zsolti elol :D Kulonben a tegnap kicsit megijedtem, amikor egy kutyus bekapta Zsolti kezet, o meg hangosan kacagott :roll: Egyszeruen olyan gyorsan tortent, h reagalni sem tudtam ra :roll:

Eszter!
Koszi! :D Hanna se semmi!El sem tudom kepzelni azt a gorenyt :roll: Mekkora? Szabadon maszkal?
Hat, olyan cumit itt nem lattam, de majd pesten szetnezek mikor atutazoban leszunk. esetleg megkerlek, h meg elotte vilagositsatok fel, h hol vegyunk olyat meg cipot, a Keletibe erkezunk es lesz par orank. (aprilis 20-an)

Lilypie Second Birthday tickers
Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
bangham

Móni!

Cumisüveg a DM-ben van. Most gondolkodom ezerrel, de csak a Blahán tudok DM-et. De a többiek hátha okosabbak nálam. :D
Mamacka szerintem szívesen felrekja azt a képet, ahol Áron abból iszik. :D
Most sajna Triniről nem tudok képet felrakni, mert ezen a gépen nincsen róla kép, de majd kersek a másikon. :D
Egyébként ketrecben van napközben. Csak este engedjük ki a lakásban garádálkodni,a mikor már Hanna alszik. Egyenlőre azért nem eresztem őket össze, mert a Trini harapással jelzi, hogy játszani akar. Nem harap nagyot, csak megszorítja mondjuk a lábujjadat. Na, ezt most még nem tudnám megmagyarázni a Hannának,h ogy a Trini nem harap ám, ne féljen, a Trininek meg esélytelen elmagyarázni,h ogy az én lábamujját miért haraphatja, a Hannáét miért nem... Meg eddig is esténkén volt kint. Nem is tűnik fel neki. :D Annyi, hogy én többet pakolok, mert mindig mindent görénybiztos helyre kell raknom, mert különben Tinike eltűnteti. :D Nagyon szeret gyűjtögetni. Ha egyébként érdeklenek a www.mvk.hu oldalon sok sok kép van róluk. :D

Cipő kérdése már nehezebb. Falcon van a Kenguru Goldban, de hogy az Pesten hol van, ahhoz nem értek. és hogy hol lehet ezen kívül kapni, abban se vagyok jó. :(

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Eszter!
Koszi az infokat! :D Eleg nekem, ha korulbelul tudom a dolgokat, majd szetnezek ott. Hat igen, nem tudom miert , en ugy kepzelem, h mindenki Pesti :roll: Gyal merre van?
ES mert megigertem (mar nagyon reg :oops: ), h teszek kepeket az itteni dimbekrol-dombokrol, es mert tegnap voltunk setalni a kozelben:

bangham

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1175429380.44.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép [/img]

bangham

Hu, nagyon sok lettem... :oops:

bangham

Sziasztok!
Na képzeljétek Máté ma egy éves! :P
Annyira jó érzés!
Tegnap megvolt a szülinapi buli első része (férjem rokonsága), jövő héten pedig jön a második felvonás (én rokonaim). Nálunk végül is túrótorta volt, Máténak adtam belőle egy kicsit, de nem nagyon zavarta, hogy csak egy-két nyalintást kapott, a lényeg az volt, hogy aztán adtam neki rendes uzsit, míg mi ettük a tortát, így rendben volt minden.
Kapott tőlünk egy polipot, aminek a lábán lehet cipőfűzőt kötni (inkább rágni), egy zsiráfot, amibe ha beledobálja a kockákat, akkor zenél, egy kis puha vonatot meg egy mobilt, ami jó hangos, de imádja. Bár ettől függetlenül az én mobilom még mindig érdekesebb... :roll:
Majd teszek fel képeket, csak most sehol nem találom őket!
Sziasztok
Kinga

Kép
németh

Kép Kép

Kép
németh

Kép

Na most már abbahagyom!

Kép
németh

Nagyon boldog szülinapot Máténak!!!!! :D
Az első áprilisi szülinaposunk. :D:D:D

Sok-sok boldogságot nektek! :D
És jó bulizást a jövő tétre is! :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Kicsit megint eltüntem olvasni szoktam, de írni már nincs erőm iszonyú tavaszi fáradság van urrá rajtam!!!

Máténak Boldog születésnapot!!!! A torta istenien néz ki.
Én holnap megyek tortát rendelni, találtam olyan cukrászdát ahol, tej és tojás nlküli tortát is sütnek egész olcsón!!! :D

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Én is szoktam olvasni, de írni már nincs mindig időm... :oops:

Máténak mára, Áronnak pedig holnapra:
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!
Kép

Kicsilány!

Hol rendelted a tortát? Mennyibe kerül? Milyen ízű? Hogy néz ki?
HELP ME! Nem vagyok egy cukrász-zseni! :oops: De azért Beninek is kellene torta a szülinapjára!

Móni!

A Keletiből is mentek tovább?
Mert Kenguru Gold üzlet van a Mammut 2-ben is. Oda át lehet menni metróval...
Vagy ami még közelebb van, az Árkád az Örs vezér téren. Bár ott Baby Bell álnéven fut az üzlet. De ott mintha múltkor nem láttam volna Falcon cipőt. Bár erre nem esküdnék meg! :roll:

Mamacka!

A hordozó egész jónak tűnik. Azért örülnék, ha előtte élőben is láthatnám...
A kendő nekem valahogy nem igazán szimpatikus. Nem tudom megmondani miért. Ez már a parapszichológia témaköre... :)
Vendég

MÁTÉ BOLDOG SZüLINAPOT :!: :!: :!:

es móni, kinga gyönyörű fotók.

ma csavargós napot tartottunk, látogatóban voltunk egy koraszülött babánál, akivel a kórházban ismertük meg egymást - szuper volt, a gyerekek mintha ismernék egymást úgy játszottak :) . délután pedig a nagyokkal az oviban tojásfestés,subrakészítés délután volt, olyan angyalok voltak, szinte rájuk se ismertem, drágáim. de holnap, húúúúúúúúú nagy dolog vár ránk, az attilának vérvételre kell mennie és ez szörnyű rázós lesz, majd holnap megpróbálok referálni, azért szorítsatok, hogy megmenjen. köszi Kép bálint és anna

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Andy!

Bálintnak is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Aranyosak a képen a babák, akik már nem is igazán babák... :D

Catherine
Vendég

ÁRON BOLDOG SZüLINAPOT !!!!!!!!!!
Kép

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

[quote="catherine"]A írta:catherinendy!

Bálintnak is BOLDOG SZÜLINAPOT!

Kép

Aranyosak a képen a babák, akik már nem is igazán babák... :D

Catherine

Köszi
Bálint Kép
andy33

Sziasztok!
Köszönjük szépen, és mi is BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Áronnak és Bálintnak is!
Móni: gyönyörű a ti hegyes-dombos vidéketek! Irigyellek érte!
Kinga

Kép
németh

sziasztok!

Nagyon boldog első szülinapot kívánunk Máténak, Áronnak és Bálintnak!
Hihetetlen, mennyire szalad az idő, már 1 évesek, és Beni is betölti az első életévét a hónap végén.

Torta: A Kismama babakonyhája című könyvben van recept, amit lehet sütni az első szülinapra, tej és tojásmentes, de kell hozzá daráslt mandula meg méz is. Hát nem tudom, csak lehet, ha az Ungváry R. ezt mondja. :)

Képzeljétek, mi voltunk ma zenebölcsiben, Beni nagyon évezte, ő akart lenni a középpontban, ment a nagyobb gyerekekhez, nem is foglalkozoztatta hogy ott vagyok-e vagy sem.

Catherine: végül Te voltál az okosbaba programon?
Kinga: Tök szépa torta és nagyon jó játékokat kapott Máté. Azt hiszem Beni is fog kapni egy telefont a nagyszülőktől, mert mindig telefonálni akar. :)

Lányok,
Ti egyébként melyik kerületetben laktok? Mi a 13.ban.

KépKép
pusa

Sziasztok!

Pusa: Köszi! Egyébként mi a 21.-ben, Csepelen lakunk.

Képzeljétek tegnap a férjem megvette az Anya, taníts engem c. könyvet! Ismeritek? Szerintem nagyon jó. Kár, hogy nem akadtunk rá előbb.

Kinga

Kép
németh

Nagyon boldog szulinapot Mate, Aron es Balint!

Chaterine!
Koszi! Onnan a Ferihegy1-rol vesszuk a repulot, de lesz nehany orank setalgatni. Bar lehet, h inkabb pihennunk kellene... :roll:
Mi is hordozoval voltunk kirandulni, igaz csak kolcsonbe. De nagyon bevalt, igaz, inkabb csak az apuci vitte.

Kinga!
En is hallottam a konyvrol, ezek szerint erdemes megvenni?
Hat igen, nagyon kozel van hozzank a termeszet, 5 perc alatt mar ott is vagyunk. :)

Andy!
Miert kell vert venni? Szoritok nektek!

bangham

Sziasztok!

Andy:
szorítottam én is nektek!

Móni:
szerintem érdemes megvenni és nem is (nagyon) drága 2200 Ft volt.

Ja és képzeljétek múlt héten vettem kölesgolyót. Először kirázta tőle a hideg. Na mondtam is magamban, ő lesz az egyetlen, aki nem szereti. Erre ma próbaképpen adtam neki pár db-ot és mind betömte! Még hiszti is volt, hogy nem kap többet! Örülök!

Kinga

Kép
németh

Áronnak és Bálintnak Boldog szülinapot!!!

Kinga: Nekünk is megvan a könyv, de eddig nem igazán láttam használ. Nekem úgy tünt egy éves kortól igazán jó.

Catherine: Az Örsön a Cédrus piacon rendeltem. 2500 Ft körül lesz.
Többféle íz van.

Anna
KépKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
kicsilany
Budapest XVIII. kerület

Sziasztok!

Kicsilány!

Köszi a címet! Megnézem, ha arra járunk! :)

A könyv nekem is megvan. talán újra elő kellene vennem. (Már el is feledkeztem róla... :oops: ) Pár hónapja még csak olyan feladatok voltak leírva, amiket magamtól is csináltam. Most majd megnézem megint.

Az Okos Baba programot kihagytuk.

Mennem kell, mert igen erőteljes szagokat érzek Beni felől... :shock:

Catherine
Vendég

sziasztok,
mindenkinek köszönjük a jókívánságokat
attila - bacilushordozó (orr és torok-törlet) és ezért vettek tőle vért, hogy megnézzék, kell-e atb, hát kell. egyébként a vérvétel az apucival simán megment, azért nekem reggel elég nagy hisztit csapott, mert nem ehetett 8)

kölesgolyó - ez lesz az indok, amiért át fogunk ruccanni magyaroba :wink: :) bizony rég voltunk, azt hiszem, meg is nézem a győri bábszínházprogramot vagy jöhetne a tropicarium is. ha lehetne, holnap mennék :roll: apucink gyógyfürdőbe készül 3 hétre, úgyhogy majd csak aztán lesz aktuális a ruccangatás :?

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Kép
andy33

Sziasztok!
Nagyon eltűnt mindenki! Ennyire sok locsoló volt? :D
Gondolom kint vagytok a jó időben. Mi is megyünk ebéd után! Máté kapott egy homokozó-szettet a szülinapjára, a lapát a legjobb. Főleg rágni! Valamelyik este azzal akart aludni!

Boldog névnapot Zsoltinak!

Kinga

Kép
németh

Zsoltinak boldog névnapot !!!!!!!!!!!!

és nézem, kicsilány tickerjét, ott is 1 éves a babuci, úgyhogy boldog szülinapot !!!!!!!!!!!!!!!!

gyönyörű idő volt ma, ovi után kinn maradtunk az udvaron, csak vacsorára jöttünk be, szupi volt és az ünnepek alatt meg lestem, hogy nincs hozzászólás, hát én se írtam, merre vagytok?

a húsvét szomorúra sikeredett, pénteken a keresztapám apukáját temettük, tegnap meg a fiúk dédmamáját, apósom anyukáját :cry: :(
de ma már jó volt, délelőtt sétáltunk egy nagyot, délután meg attilának sikerült iskolatáskát vennünk - szülinapi ajándékként :wink: , olyan büszke rá, kis csoda :)
szép estét és írjatok
ja, még azt akartam, hogy húsvétkor előny, hogy nincs lány :wink:

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Sziasztok!

Tényleg mindenki eltűnt? :?: :?: :?:

Kicsilány!

Milyen volt a torta? Van kép róla? Íze?

Andy!

Itt is nagyon jó idő van! :D Ha Beni felébred, mi is megyünk el itthonról. Bár nagyon nyűgös pár napja, és mindent rág... Szerintem jön valamelyik hátsó foga. :(

De megyek, mert hajat kellene mosnom amíg alszik Bubi.

Catherine
Vendég

Zsolti koszoni a koszonteseket :D :D :D

Mi is voltunk a napokban kirandulni a szep idoben, pl. locsolas napjan is. megszoktem a locsolok elol :wink: Csak a ket legkedveltebb pasim locsolt meg.harmat talalhattok, h kik :wink:

Chaterine!
Fogakkal nalunk is problemak vannak. Kb 2 hete szornyen nyugos es negy foghelye is fel van dagadva. Ezen kivul meg az egyik daganatra lett egy fura bibircsok :shock: A dokija szabadsagon van, ugyhogy csak a vedononek mondtam, o azt mondja, h van ilyen es ha majd attori a fog, akkor kipukkad :shock: :shock: :shock: Hallott valaki ilyenrol? Szegeny nagyon szenved, es mi is :? Meg szerencse, h az egesz nyugolodest nappalra koncentralja, ejjel alszik... :roll:
Nagyon remelem, h indulasig kibujnak azok a fogak es kipukkannak a kipukkanni valok :roll:

Kulonben vasarnap lesz a szulinapja es hetfon szurjak, meg meg kell nezzem mire, de valami kotelezo vedooltas.

bangham

Eszter!
Ujra zaklatlak tortaugyben! :oops:
Mondtad, h valaki a tavaszi topicbol feltesz egy receptet a rizstortarol. En Vali (Vanillka) nal olvastam rola, de nem tudom a pontos receptet :roll: Nem akartam oda bepofatlankodni, foleg mert mar le volt irva, de en hiaba bongesztem. Arrol van szo, amelyikbe rizstejbe foznek rizset es atetejere bananok kerulnek. csak az adagokat nem tudom, es, h van-e benne meg valami extra.
Segits, ha tudsz :)

bangham

Móni!
Zaklass nyugodtan... Mindjárt utána nézek. Most kaptam egy kukoricadarásat.
25 dkg kukoricadarát 1 liter forró, cukros, csipetnyi sós vízbe belekevertem, folyamatosan kevergetve addig főztem, míg jól besűrűsödött, aztán a gyümölccsel előre kibélelt formába öntöttem. Le kell hűteni, kiborítani és kész.

Szerintem jól hangzik. Én emellett döntöttem, mivel nem tudok sütni... :D:D:D

Fogdudor: brrrrrrrrrr szegény Zsolti!!!
Jajjjj, tőlünk is boldog névnapot neki!!!! :D:D

Andy!
Mikor jöttök át? Vagy már voltatok?

Rólunk:
Hannának végre kijött az első foga... :D 2 nap volt, mire a csücsökből 1mmes fog lett. A többi azóta is csak fehérkedik...

Eszter
Kép
Kép
vok

hello,
eszter - mennék én most is :wink: csak annyi dolog van mostanság.
leírom mi volt ma : kora reggel éhgyomorra az orvosnál, bence vérvétel, attila és bálint törlet. gyorsan az oviba, ahol apucink felügyeletével ,megújul a játszótér (ez azt jelenti, hogy már 2. napja 6,00-19,00 nincs apuci). autóval haza, bálint tízórai és gyorsan szencre, mert 10,00től úszás. hazaérkezés után sikerült a holnapi kerti partihoz kitakarítanom a wc-t és már szaladtam is a városon keresztül a gyerkőcökért az ovikába, mert az attilát táncra kellett kísérnem(ami természetesen a város másik végében van). bencével bevásároltunk, hazajöttünk, bálintnak pelust cserélni és futás vissza az attiláért. na mit szóltok? és még nincs vége, pedig nagyon szívesen dőlnék most az ágyikóba
szép estét

ja a tortarecept jól hangzik, ha sikerül, holnap kipróbálom

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Koszi Eszter!

Az van, h en mar megvettem a rizstejet, ugyhogy azzal fogom kiprobalni, majd improvizalok az adaggal, ugyis igy szoktam. Csak gondoltam, h most menjek biztosra. :roll: Kulonben a tobbi ugyanaz, mint te irtad. ha nem sikerulne olyan fenyesre, ugyis lesz felnott torta, ugyhogy lesz amit Zsolti ele tenni. Annyira elrontani meg nem lehet Zsoltinal, h meg ne egye :D Majd jelentem az eredmenyt! megyek is, mert neki kell latnom, Zsolti alszik es holnap lesz a buli. Az egyik keresztanya valoszinuleg nem tud majd jonni es mar el is kuldte az ajandekat, egy fa hintalovacskat. De majd a buli utan beszamolok. :wink:

Kulonben szerencsesen tul vagyunk azon a fogon, legalabbis a nehezen. A tegnap kipattant 2 helyen kis feherseg, az elhalt hus meg eltunt. De 3 masik dudorodik :shock:

Andy!
Hat, nem semmi. En ujra csak toprengek, h hogyan lehet ezt csinalni. :roll:
Kitartast! :wink:

bangham

ZSOLTI BOLDOG SZÜLINAPOT!
Kép

mi is buliztunk ma, attilat es balintot unnepeltuk, szuper ido volt, kint voltunk egesz nap az udvaron
bencenek sajnos a delutani alvas utan fajt a fule, meg a keszultseget is bejartuk, de estere szerencsere jobban lett.
majd teszek fotokat, csak nincsenek meg a gepben
jo ejt
ja most mar vasarnap van, mert 0.12ot mutat az ora, akkor a buli tegnap volt :wink:

andi
Kép
Kép
Kép
andy33

Zsolti!
Boldog szülinapot és jó bulit!!!!
Remélem izleni fog a tortád. :D:D:D:D

Andi!
A ti bulitok is jól hangzik ám. :D:D
A napi rutin viszont durván... Nekem az is elég, hogy van Hanna, Bigyó, Ádám, meg esténként a Trini... ehhez még lenne +2 törpém... hááát, lehet, hogy összeesnék minden este este 8kor. :D:D

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Most csak röviden:

Zsolti!

Nagyon boldog első szülinapot!

Catherine
Vendég

Boldog szülinapot kívánunk Zsoltinak!!! Várjuk a buli részletes beszámolóját!
Kinga és Máté

Kép
németh

ZSoltinak boldog szülinapot kívánunk!!!!

Sziasztok!

Ebben a nyári melegben mindenki kint van, mert alig topicolunk. :(
Beni imádja a játszóteret, minden nap kell vinni őt hintázni, homokozni.

Lányok, így az 1 éven túl ill. közel hozzá minden kaját adtok már nekik? Amiket Ti esztek, vagy külön főztök? Mi most kezdjük próbálgatni a zöldséglevest, húslevest összetörve kis lével, nem nagyon komálja, pedig rágni tud, mert eszik banánt, zsemlét, sajtot is.

Jrjátok már le légyszi, hogy Ti miket adtok főétkezésre! pl. tejpépet vagy más nyalánkságokat= főzelékeket?

Pussz
Anita

KépKép
pusa

Sziasztok!
Pusa: én is-is adok. Pl.: ma zöldséges rizottót fogok csinálni (Kismamában volt) és mindketten azt fogjuk enni. De mondjuk adtam már neki lightosan készített csirkepörköltet, resztelt májat stb. Általában ő megeszi ezeket. Mondjuk olyan főzeléket még nem mertem neki adni, amit tejföllel habarok be. Pedig már eszik tejtermékeket, úgyhogy nem tudom miért nem merem.
A zsemlét hogy eszi? Letépegetsz neki falatkákat?
Kinga

Kép
németh

Sziasztok!

Nagyon koszi a koszonteseket, a szulinap es a buli nagyon jo volt, csak ami azutn kovetkezett, az mar kevesbe :cry: Hetfon Zsolti nemhogy nem kapott szurit, de komoly bronchitist diagnosztizaltak nala. Ekkor meg nem tunt komolynak (meg csak a kezdet volt), aztan a tegnap komolyabbra fordult a dolog. (nagyon faj a torka, csunyan kohog, hanyt...) Most sikerult elaludnia. A legrosszabb az egeszben az, h csutortokon este kene induljunk Angliaba,ami tizenket oras vonatuttal kezdodik :shock: Aztan ket es fel repulovel. Tovabb nem is mondom. :? Holnap megyunk vissza a doktornohoz, remelem addig jobban lesz. :?

Nem akartam ilyen buskomor lenni, megnezem a kepeket es teszek fel nehanyat :wink:

bangham

sziasztok!

Ezer éve nem tudtam jönni... Elúsztam a tavaszi nagytakarítással és megtalált minket - bár egyelőre csak Bogát- a bárányhimlő is... Most várjuk, hogy Csili is bepöttyösödik-e... :?

Utólagosan is szeretnénk nagyon sok boldog első szülinapot kívánni a picúroknak!!!

Kép

MAjd igyekszek visszaolvasni és jönni!!

Andi
KépKép
Kép
szabó_andrea
Halásztelek

Az ígért szülinapi képek...
Kép Kép
egy kicsit megcsócsáltuk a vonatot... ez tetszett neki legjobban az egészben...
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Áronom egy éve...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

kilenc napos
Kép

pucerka
Kép

morci

Kép

újdons(z)ült család Kép

Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Kukuccs
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok!

Mamacka nagyon boldog szülinapot nektek is, így utólag! Nagyon jók a képek! Hol vettétek ezt a jó kis vonatot?
Milyen hatalmasak voltak a kis ruhák rájuk! Én nem tudtam elképzelni, hogy egyszer majd 74/80-as ruha kell a gyerekemnek! Olyan hatalmasnak tűnt :wink:

Móni: gyógyuljatok meg, remélem rendben lesz minden mire indultok!

Kinga

Kép
németh

Kinga
Köszönjük!
...én holnap leszek 30!!!
Képzeld a szupi favonatot Lidliben vettük és nem volt kétezer forint... nekem is nagyon tetszett... csak ugye az a baj, hogy ott ha jön áru csak pár napig lehet kapni...

Lányok meghírdettem magam a babaszobán!
Itt lehet megkukkolni:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=199434
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ezennel én is kívánok nagyon boldog szülinapot utólag is minden lánynak..... Hannának mára

Kép

...és fiúnak...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

sziasztok!

Mamacka: művészien gyönyörűek a képek, nekem a pucérka tetszik a legjobban.

Móni: Jobbulást nektek, reméljük el tudtok indulni!

Lányok, többiek, Ti merre vagytok????

Anita

KépKép
pusa

Sziasztok!!!

Bucsuzni jottem, este indulunk es nem tudom mikor tudok ujra jelentkezni. :roll: Azert remelem nehanyszor tudok irni. Ha nem, legkozelebb majus vegen jelentkezek, addigis minden jot nektek es ne felejtsetek el! Minden egyevesnek boldog szulinapot igy elore is!

Hanna! Neked is nagyon boldog szulinapot, Zsolti puszit is kuld! :wink:

Zsolti jobban van, bar meg nincs meggyogyulva, de a dokino elengedte.

bangham

Kép Kép Kép Kép

bangham

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?