Krisztinka!
Az én kérdésem is az, hogy az áprilist miért hagyjátok ki? Egyébként szerintem már azt is vedd jó jelnek, hogy nem volt olyan hosszú a ciklusod, már ez is valami! Aztán lehet, hogy pont áprilisban fog összejönni, amikor nem akarjátok!
Kriszta! Én nem nézlek hülyének!
Kb két perce néztem meg az egyik internetes oldalon, hogy amikor akcióztunk, akkor milyen volt a holdállás.
Sőt a jónás napom is 26-30 között volt, ahogy a pé-m is esett.
Kár, hogy nem jelöli, hogy ha most sikerül, akkor mi lenne a baba neme, mert akkor legalább meg tudnám veletek osztani, hogy bejött e vagy sem. Igaz előbb egy pozitív teszt kellene.
Amúgy meg amikor nagyon várod a pé-t, akkor tutira később jön, nem akkor amikor szokott. Nekem ez előtt mindig a 14-15. napon volt, amióta meg ráálltunk a kistesóra, azóta eltolódik a 18. nap környékére. Sőt, amikor a múltkor babás lettem, akkor a ferty a 20. napra jelölte.
Egyébként most ilyen a görbém:
Szerintem nem a 18. hanem a 17. napon volt pé-m. Olvastam, hogy valakinek nem 24 óra múlva emelkedik a hője, hanem csak 48 óra múlva, és nekem a 18. napon már egy ici-picivel magasabb volt!
De mindegy, azaz egy nap ide vagy oda! Úgy döntöttem, hogy 10-én tesztelek, akkor leszek a ferty szerint a 12 DPO-n, és a múltkor is akkor teszteltem!
Úgy szeretnék egy héttel öregebb lenni!