Sziasztok!!
Hú micsoda termés volt, na és a képek, nagoyn jók!!!!!
mi megjöttünk, nagoyn jó hely, mázlink volt az idővel, nem voltak sokan, jól főztek, tiszta volt a víz, na és hogy a házban is volt szauna, medence és pezsgőfürdő, így hát teljes kuxusban volt részünk. Marci nagyon élvezte, mindenkit ugráltatott, élvezte, hgoy valaki mindig hajlandó az újabb ötleteit kivitelezni. A vízbe, mármint a nagy medencébe nem volt hajlandó bejönni, így a gyerek pancsolóban, ami meleg vizes volt, ott gylikolta a teknőst.
Liló viszont mint egy halacska, most volt először ekkora vízben, és nagyon élvezte, még működik a búvárreflexe és alig lehetett egy óra elteltével kivinni a vízből.
Akkor próbálok reagálni:
Juc,
nagyon szupi a tojásfa!:D ügyi vagy, én is tervezem, hogy csinálunk valmai húsvéti hangulatot, csak még nem tudom mikor!:(
Várjuk a fotókat Tőletek is!!
Eveka,
nagyon aranyos Marci a képeken, nekünk is olyan kisasztalunk és székünk van a teraszon!:D jó duma a gondolkodom!!!:D Marci szerencsére már kinőtte a virágföldes homokozást, de jön nemsokára az utánpótlás nálunk!:) Azért egész nagy erkélyetek van, ha ennyi minden elfér!!! Gyógyuljaotk csak tovább, szerintem is összeereszthetjük már a kölyköket!!!!!!
Hú ez a bobozás nagyon jó lehetett, nekünk is ki kéne próbálni, ha Liló kicsit jobban tartja majd magát!!
CSilla
sajnálom Adri taknyosságát, jobbulást Nektek!!!
Talira nekem a holnap nem jó, mert véger eljutok fodrászhoz festetni, mert már el is tűntek a csíkjaim, és hosszas szervezés után ez a nap maradt, bocsika. A jövő hét nekünk kedd-szerda biztosan jó!!!!!!
Nyuszko,
kitartás, tudom, hogy nagyon türelmetlen már az ember ilyenkor, na meg én is aggódtam, hogy minden rendben legyen, de bízzál benne, hogy Dóri tudja, mikor kell jönnie. Gondolom megnézték az uh-on az áramlásokat, a doki biztosan tudja, hogy mikor kell közbelépnie. De tényleg lehet, hogy elszámolták, mert eredetileg az én számításom szerint Lilinek is október 12-én kellett volna megszületnie, de akkor nekem a két terhesség között volt két meszeszem, és hát vsz. nem volt még túl rendszeres, így a dokim a 12-ik heti uh alapján egy héttel megtoldta, és Liló 19-én jött, tehát stimmelt. Szóval nyugi, nyugi, napozz egy kicsit, sétálj, pihizz, mert napokon belül kezdődik a hajtás!!!!!!:D
Fanka,
nagoyn jók a képek, tényleg egy kis hercegnő abban a ruhácskában. Én ma csavargás közben már kerestem Lilónak i valmai szép keresztelőruhát, de még nem találtam, ha valai lát valahol kiabáljon lécci!!!!!:D
Na meg könnyű egy profi fotós apával ilyen csodálatos kéepket csinálni!!:D:D:D
Marci kicsit azért féltékeny volt a "Göndör" Marcis képek miatt!:D
Fogászathoz sok bátorságot, kevés fájdalmat!
Timka,
hú nem semmi feladatokat vállaltatok be még itt a szülés előttre, azért csak lassan és óvatosan ugrálj!:D Apátok hogy bírja, hogy naponta dolgozik 10 órát és még este véseget meg tapétázik egy kicsit??? Duracellel működik???:D
Babus,
nem semmi napjaid vannak akkor neked is! Kitatás a hisztikhez! Hogy állsz az alvással? Na és kistesóprojekt lesz???:D
Szuperek a lovaglós képek, élvezte a cirkuszt??? Itt a Home centernél ma állították a sátrat, lehet, hogy el kéne mennünk???
na most ennyi, mert Lili felébredt a 25 perces alvásából, hát nem sokat haladtam:D
majd este még megpróbálok jönni