Kezd itt is pezsegni az élet
A hó mit jelent az adatoknál?Melyik ciklusban sikerült?Nekünk a 3-ban sikerült,az akkor 3?Bocs,ha érthetetlen voltam.
Adatok:3hó,Miskolc,30 év,dec.14.,4hét3nap(2).
Laura,igen,ez már lényegesen erosebb csík.De szerintem még egyet fogok csinálni,biztos,ami biztos.Írd már meg légy szi az emil címedet,szeretnék neked írni valamit.
Pk,szerintem is nagyon jó a Terhesség hétrol-hétre c.könyv.Szeretem még a Kismamák és kisbabák nagyegészségkönyvét is.Nagyon eredetin mondtad meg a párodnak a kisbaba érkezését
Nálunk sem volt külön bejelentés,mert neki is véleményeznie kellett a halvány csíkot
Rajtatok kívül csak egyetlenegy barátnom tudja a hírt(ja,persze,még a férjem,meg az orvosom).Az elso babát kb.a 7.héten elmondtuk,de most már nagyon babonás vagyok,addig nem akarom elmondani,amíg nem látszik.Senkinek.Ez elég érdekes lesz,mert az elso baba a 20.héten még nem látszódott.Persze,lehet,hogy nem bírom addig.
A hasam néha fáj,amin általában jól beaggódom.A doki azt mondta,hogy 20.körül érdemes hozzá elmenni.Az húsvét után lesz.
Azt még mindig nem tudom,hogy kinél fogok szülni.
Orsi,azt akartam neked mondani:úgy emlékszem,teljes hatályú apai elismero nyilatkozatot kell tenni az apának,abban az esetbe,ha nem házas az anyával,és a nevére szeretné anyakönyveztetni a babát.Egyébként az anya lánykori neve lesz a baba családneve.Ha érdekel,szólj,utána nezek pontosan.
Pk,májusban is jössz haza?A találkozót nem felejtetted el,remélem!Anna is jön ekkor haza.Itthon fogsz szülni,vagy Svájcban?
Sziasztok,Mariann