Sziasztok!
Irtam egy üzit és elszállt
REmélem most szerencsésebb leszek.
TI adtok babapiskótát a kicsiknek???? Mi a véleményetek a bio ételekről?? Zabpehely, műzli és ilyenek??????
Kármen!
Mégsokadszor gratula, jó egészséget Nektek!
Nagyon szép baba Norbi, sok tejcsit, boldog napokat Nektek!!
Én biztosan félelmemben bőgtem volna a műtőben. Rettegtem, h császár lesz, de megúsztuk.
Zsu!
Örülök, h van tejcsid, ha valaki tud szoptatni tegye meg akár 2 éven át, de nem jó, ha bántjuk azokat akik abbahagyják korábban. Nekem lassan le kéne állnom, mert a vérnyomim miatt kéne gyógyszer. Amit most szedek, az elég korszerútlen.
Miket eszik Csenge??? Napirendetek kialakult???
A brokkoli nálunk is a kedvenc, noha mi apával nem szeretjük. ÁBel mostmár a spenőtot is megszokta, legutóbb nem okozott gondot neki.
Heni!
Mi ujság felétek??? Látlak esténként az msn, de nem tudom Te vagy-e vagy a férjed.
Tündi!
Ábelnek hatalmas a mozgásigénye, hidd el hamarosan te is szaladhatsz a fiad után
Nekem azt mondta a tanácsadós védőnő, h mehet a zöldbab, sőt a zöldborsó is paszírozás nélkül. Igaz a primőr zöldséggel óvatosan.
Én a salátafőzin gondolkozom még mindig
Ábel is evett már karalábét, semmi baja tőle, bár mostanában kisebb adagokat eszik főzelékből.
Nálatok hogy megy az etetés???????? Nálunk macera.....3 kanalas etetés...Ábel két kezében kanál, én adom a szájába a harmadikkal, Ő meg keni mindenfelé a két kanalával és közben dumál. Ha nem adok kanalat, kitépi az enyémet.........néha nagyon bosszant , szégeyenlem is magam emiatt.
Nálunk is nyüszi van, a frontra tippelek. Folyamatosan szórakoztatni kell.
A fogzást megkínlódtuk, de mi főleg éjszaka. Én adnék neki rágókát.
Ma voltam vérvételen, aztán csavarogtunk. Ábel nyüszizett, csak a játszótéren a hintában röhögött
Akartam venni sapkát, de nem kaptam. 5 órán át sétáltunk, nagyon kimerültem. Utánna itthon már jókedvű volt, produkálta magát. Mostmár nem kúszik csak mászik és lépeget kapaszkodva. irodalmi mozgásfejlődés
Lépek, a fiúk már horpasztanak, csatlakozom