Sziasztok!
Megvagyunk mi is! De úúúúúgy utálom a havat!
Már lassan elolvadt a múltkori, erre már megint
Annyira várom már a tavaszt!
Zsuzsa!
Gratula Elõdnek a fogacskához! Biztos nagyon cuki vele!
Tünde!
Nekünk kendõ van, most próbálkozunk vele!
Borcsa!
Ha még erre jársz! Köszi a képeket! De engem az érdekelne, hogy a lábuk hogy van a kendõben? Vagy lehet, hogy én vagyok béna, de Ádám nem tudja szét rakni még a lábát annyira, és olyan vastag a lába között az anyag, kényelmetlen neki. De most bejött az a variáció, hogy vele együtt veszem fel a kendõt, hátul keresztezem és elöl a feneke alatt kötöm meg.
Bringa!
Hanna nagyon aranyos! Mi is úgy szeretnénk majd másodiknak egy kislányt! Ha apján múlna, már most készülne is, de azért még várunk vele fél-egy évet.
Vasárnap kisétáltunk a Tescóba(fél óra), manót jól becsomagoltuk meg ne fázzon. Amíg kiértünk, addig aludt, de ott már felébredt. Olyan cuki volt, mindekihez volt pár gügyögése, aki hozzászólt
, nem ijedt meg senkitõl. Meg örült, hogy végre valami más látnivaló is van. Vettünk neki babahordozót 10ezer volt, meg nagy csomagos Liberót(70 darabos)3160-ért. De egyébként minden babacucc akciós most. Ruhák már nem voltak, vagy ami igen, azt inkább nem vettem meg, olyan vacaknak nézett ki. Pedig valahol be kell ruháznom a manóra, mert szép lassan kinõtte a cuccait. Igaz, hogy mi még csak most kezdjük el hordani a 68-as bodykat, mert ádám még csak 62 centi. Na jó, 53-mal született. És most 5 kiló 60 deka. (ahhoz képest, hogy 4 kilóval született, a 3 hónap alatt nem húzott bele vagyon)
Tegnap már új mutatványt produkált! Eddig is emelgette hason a fejét, de olyan kis béna volt. De tegnap már rendesen tartotta a kis mellkasát a kezével, szép egyenesen a fejét, úgy nézelõdött.Olyan édi nagy szemei vannak és olyan csodálkozva nézett, hogy egy új pózból látja a világot. Olyan cuki volt, azt hittem megzabálom, de nem akartam zavarni, hagy próbálkozzon.
És hétfõ óta nincs se cumisüveg, se cumi, próbálunk rászokni a cicire. Csõrös pohárból kapja a tejcit. Eleinte furcsálotta, kis türelmetlen volt hogy nem úgy jön a kaja, ahogy eddig, de mostmár elég ügyes. Csak a cumija hiányzik neki
Mert csak hason tud elaludni, szájában a cumival. Ezmiatt elég kis nyûgös, hiába próbálja rágicsálni a kezét, az nem olyan. Ma próbálkozunk a komfortszopival, cumi helyett cici, hátha. Tej még mindig pohárból. Aztán ha ráállna a szája a cicire, akkor holnap már hátha szopizna.
Lehet, hogy most hülyeséget kérdezek... Szó volt ezekrõl a tejpépekrõl. Kíváncsiságból megnéztem most õket. De nem lehetne víz helyett anyatejjel elkészíteni? Én is például a capuccinókat, kávét víz helyett mindig tejjel csinálom. Akkor nem lehetne ezt a babadolgokkal is? Nem mintha mostanában adni akarnék ilyet Ádámnak, de késõbb lehet.
puszi
Betti és Ádám(aki holnap már 3 hónapos lesz!)