Tündi! Örültem a privinek, még sose kaptam!
Igen, én szgépen nézegetem vele, mert a képtényekhez pl. meg a nyelvhez csak úgy van anyag. Meg az az igazság, hogy se időm, se kedvem kártyákat gyártani, mert rengeteg kéne belőle. Gondolj bele, a matekot 100ig mutatjuk neki, annyi pöttyös kártyát legyártani, ember legyen a talpán aki bírja idővel meg szusszal.
Így könnyebb, és a billentyűzet amúgy is nagyon érdekli. leszedtem 30napos sablonokat, és az olvasásnál beírtam olyan szavakat, amiket használok neki. Kád, cici, anya, apa, mama, papa, rokonok nevei, ilyeneket. A mateksablonnal meg semmit sem kellett csinálni. Elküldjem mailben, akkor nem kell keresgélned. Én mindent letöltöttem, amit felraktak, több száz mega van már. A képtényeket nagyon szereti, az az általános műveltség része a dolognak, és olvas is közben. Tök érdekes, csak azok nagy része több mega, így mailben nem megy el. Egyenlőre angol nyelvet csinálok még vele, a többit megnéztem, de vagy kevés az anyag, de a kínai még érdekelne, ott meg elég szar a hang. Nekem nagyon tetszik ez az egész dolog, 2-3x ülök vele a gép elé, ebből kb. 3percet tölt figyeléssel, a többit eljátsza, de néha odanéz, állítólag ez is elég. Majd ha tud beszélni, letesztelem.
A nagyszkókó 4-ben van a villa, azt tudom, csak oda az utat nem. Addig vagyok képben, hogy a Kodályból fel a Bartókba, ott balra, és mintha végig egyenesen kéne menni, de nem biztos...
Tündi23, Susy! Állítólag sokan barnáznak a terhesség elején. Én mikor befektettek barnáztam, a 30.héten, és azt mondta az orvos, hogy a méhből jön a vérzés. Aztán mégsem volt semmi szerencsére, de jobb az óvatosság. Mindenesetre jól megijesztettek, mert semmit nem mondtak, csak hogy befektetjük, a vérzés a méhből jön, és azonnal kapjon tüdőérlelőt. Nagyon megijedtem, remegtem mint a kocsonya, de szerencsére elmúlt másnap. Mondjuk azóta sem értem, hogy akkor még zárt volt a méhszáj, és a buroksapka még a 40.héten is ép volt, akkor hogyan jöhetett a méhből a vérzés?? Apával meg a környéken sem voltunk akkor együtt.
Málnalevél csodatea. A Herbária forgalmazza, én reggel és este ittam egy bögrével, rendesen ízesítve, másképp borzasztó. Én esküszöm rá, de csak a 36.héttől igyátok!!1hete ittam, méhszáj zárt, 2hete 1ujjnyi, 3hete 2ujjnyi, utánna befektettek a 40.héten, akkor már nem ittam, és a rendes vajúdásom a kemény 1perces fájásoktól volt kb. 1óra. fél 7-kor mentem szülőszobára 3percesekkel, egy ideig elhülyéskedtünk még, pedig rögtön bekötötték az oxitocint, és asszem 7körül kezdődött a menet, ott csak arra emlékszem, hogy ment a rádióban a valami véget ért, énekeltem és nagyon boldog voltam.
20:39kor jött a Kisnyuszi. Szegénykém gyújtogatta bent a rakétákat a kilövéshez, csak anya bénán nyomott..
már megint elkalandoztam, igyátok a teát, mert az nlc-s fórumon aki itta, mindnek nagyon "könnyű" szülése volt.