Sziasztok!
Szia Nemen!
De, jó nektek! Nagyon ügyes a kislányod. NÁlunk este 10-11-kor alszik el és 7-kor fent van. :S
baba-mama klub. Minden kedden 10-12.ig mindig u.a-ba a helyiségbe tartjuk a klubot. Támogatók segítségével, rengeteg játék van. Gyerekeknek, mindig lerakják a szőnyeget, amit csak ők használnak, így az egész termet körbe járhatják. Már kaptunk pelenkázót, wc szűkítőt, mindezt ingyen. Nagyon rendesek. A gyerekek eljátszanak egymással, mi meg anyukák jókat pletyizünk. Tehát mindenki nagyon jól érzi magát. Ide senki nem hozz beteg gyereket, senki sem szeretné, ha itt fertőződne meg a gyerkőce. Emiatt mi nem járunk játszóházba, mert oda sok szülő beteg gyereket is elviszi.
Eljárni nem nagyon szoktunk társaságba, legfeljebb fórum talira, v. játszira. Napközbe a ház előtti játszin szoktunk lenni, vagy sétálunk a városba. De újra visszatértünk a babakocsira, mert Manót is sokszor ölbe kellett venni. Már nagyon nehéz, több mint 15 kg.
Szopi, hú, többször szopizott. De éjszaka már nem. Reggel, d.e-t, alváshoz, mikor felkelt és lefekvés előtt. Mióta terhes vagyok ezeket csökkentjük. Most a reggeli és déli szopi maradt meg. De jövő héttől az egyiket elhagyjuk, szerintem a reggelit. Csak fokozatosan lehet leszokatni. Ma is mikor a reggeli szopit idő előtt elvettem. Sírt, de így még sosem sírt, hüppögött, nagyon sajnáltam...
Védőnőt nem kérdeztem, már legalább egy éve nem is láttam.
CSak a gyerekorvost kérdeztem, hogy terhesen szoptathatok -e, de ő nagy szopi párti.
Kakaót szereti, de jobban a boltit.
De nem sikerült ezzel kiváltani a szopit, nem mindig fogadja el. Cikóriát próbáltad már? Én még nem volt Manó 1 éves, mikor adtam neki tejet, szerencsére semmi baja. Ugyan nem viszem túlzásba, mert még vigyázni kell, de sok tejes levest eszünk.
Vitamint nem is szedtem ,de nem is fogok. A doki anno azt mondta, addig nem, míg jó a vérképem. Kíváncsi vagyok most milyen lesz, Manó rendesen leszívott.
Számolj be, milyen nálatok a klub.
Remélem, hamarosan Te is jó hírekkel fogsz jönni.
Szia