SZiasztok!
Chaterine!
Tenyleg, el sem hiszem, h mar ilyen kozel van az a buvos egy ev! Pedig mar Zsolti az ajandekot is megkapta mamaektol, egy sportkocsit, mi pedig ki is probaltuk ma, mert olyan szep ido van! (hallottam, h nalatok egyre rosszabb es sajnos felenk is jon
)
A regi kocsija is atalakithato, csak nagyon sulyos, olyan igazi erdelyi utakra kitalalt, ez most sokkal konnyebben kezelheto es egyedul is tudom le-fel vinni benne Zsoltit
A meset persze mondjuk, ha erdeklodest mutat, csak nem foltetlenul este. Van nehany kepes konyve es azokat nezegetjuk.
Eses:
At tudom erezni a ijedtseget, mivel mostanaban ZSolti is sokat esik, mindennek megy neki. Azt hiszem sosem tudom megszokni, bar tudom, h a korral jar.
Szegenykem mindig foltos valahol, rendszerint a fejen, a tegnap ver is folyt...
Nehez megtalalni az egyensulyt ovas es elengedes kozt, legalabbis nekem ez a nehez mostanaban. Jot rohogtem valamikor azon, h letezik fejvedo gyerekeknek, de sokszor gondolom, h nem is olyan hulyeseg... Azzal biztatom magam, h ez csak par het, aztan csak bekapcsol a veszelyerzete.
A kad tenyleg veszelyes hely, remelemBeni meguszta.
Kinga!
Latom, ti sem unatkoztok!
Helyrejott Mate laba?
Mi is nehezen mosunk popsit, ujabban hajlando felallni mikozben a kad szelet fogja, en meg gyorsan, titokban, megmosom.
Andy!
Gyogyulast!
Mindig megijedek, amikor tobbgyerekes anyukat olvasok v hallok. Hogyan lehet birni, h valaki mindig beteg?
Meg lehet szokni?