Sziasztok, itt a gyertyaszentelő!!!
Rik-mikor az endometrózisos kezelés után kijelentették, hogy csak lombikkal van esélyünk babára, igazi bulizós csajjá váltam. Úgyse kell vigyáznom! Nekünk csak külső segítséggel lesz gyerekünk, majd vigyázok magamra akkor, ha elkezdődik a lombikos kezelés, gondoltam én. Tehát: egész héten dolgoztam reggeltől-estig (én igazi munkamániás vagyok), hétvégéken meg bulik, koncertek, rengeteget ittam, 29 évesen életemben először rágyújtottam. Szegény férjem: "Én nem ilyennek vettelek el..." Szóval, teljes életmódváltás következett, és 3 hónap múlva: rosszullétek, pocsékulnézelkiAnikó: TERHES VAGYOK!!! Úgyhogy a következő baba, ha nem akar összejönni, megint emelem az alkoholszintemet
. Komolyan: szerintem, feladtam az egész gyerekdolgot, és eltűnhetett a lelki gát, ami 2 éve stresszelt engem.
Gabó, Rik-én reggel láttam a hírt
. Én is szerettem őt, mint színészt. Játszott Sopronban is, nagyon jó volt! És olyan fiatal volt, ráadásul egészségesen élt. Hiába vigyázunk mi magunkra, a gének döntik el a sorsunkat.
Gabó-jó a hajad, de nekem még mindig göndören tetszik a legjobban!
Megyek, nyöszi van. A kisasszony 6 óra óta fenn van, iszonyú álmos, de elaltatni nem lehet, csak szenved és hason forog körbe az ágyon egész délelőtt
!
Anikó