Új privát üzeneted érkezett!

Anikó
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem kell a gyertyát sehova tenni :lol: :lol: :lol: :lol:
Action utáni gyertyapozrol irunk!!!!! :lol: :lol: :lol:
Aranyos vagy!!!!!
Jaj bocsi de olyan jot nevettem!!

GAbó
és szexmegvonás jár érte???Akkor nagy bűne van!!! :wink:
Vendég

Viol
akkor olyan kupon nem volt benn!!
Nem baj,nagyon sok minden volt benne.Olyan sokáig adott olvasnivalót,nagyon örültem neki.De gondolom igy voltál vele Te is!

Anikó még:
akik megvették a lakást fiatalok voltak?Én- lehet hülyeség -de azt nézem,hogy fiatal érdeklődik-e a lakás után(és a legtöbb ilyen),mert azok a tuti vevők nem??Vagy ez hülyeség?Idősebb nem vesz ekkora lakást! ?

GAbó
Réka szeretne anyiszitol(még)egy hajvasalo,kreppelőt!Szerinted nem kárositja hosszu távon a haját?Csak mert gondolom mindennap azzal szorakozna.NAgy lány lett,na!(magasszáru,sarku csizmához ilyen haj illik :wink: )
Nem engedem ám neki hogy abba menjen mindenhova,de annyira örül neki,itthon abba járkál,felnőttest játszik.Anyum mondta én is ilyen voltam.De asszem mindegyikünk. :wink:
Vendég

Viol
akkor olyan kupon nem volt benn!!
Nem baj,nagyon sok minden volt benne.Olyan sokáig adott olvasnivalót,nagyon örültem neki.De gondolom igy voltál vele Te is!

Anikó még:
akik megvették a lakást fiatalok voltak?Én- lehet hülyeség -de azt nézem,hogy fiatal érdeklődik-e a lakás után(és a legtöbb ilyen),mert azok a tuti vevők nem??Vagy ez hülyeség?Idősebb nem vesz ekkora lakást! ?

GAbó
Réka szeretne anyiszitol(még)egy hajvasalo,kreppelőt!Szerinted nem kárositja hosszu távon a haját?Csak mert gondolom mindennap azzal szorakozna.NAgy lány lett,na!(magasszáru,sarku csizmához ilyen haj illik :wink: )
Nem engedem ám neki hogy abba menjen mindenhova,de annyira örül neki,itthon abba járkál,felnőttest játszik.Anyum mondta én is ilyen voltam.De asszem mindegyikünk. :wink:
Vendég

Viol!Az sem jön be nem tudom mi van pedig frissítettem is már!
Majd holnap arra teljesen lenyugszom meg nem lesz itthon délelőtt!!

Anikó!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Persze nem tudhatja mindenki mi az!!De jót mosolyogtam rajrad bocsi,de olyan ari vagy!
Majd ha már izeg mozog nem lesz ideje még enni sem!! :D :D

rik!Bizony nem lesz szex maz már tuti!!

Ja nem kell olyan nagy dologra gondolni nem köztünk van gond
röviden anyós+kiköltözése+lóvé amit beleültünk!!!
Vendég

rik!Hát nem tudom.Én azt mondom neked,hogy ne,de te dömtöd el!Valamennyire biztos károsítja az enyémet hátmég az övét!!!
De mondom te döntöd el!Ha mondjuk havi 1* csinálná akkor azt mondom jó ha nagyon akarja,de minden napra neki még nem lenne jó!
Vendég

Na lépek jön az uram!!

Jóccakát!
Vendég

Rik- :oops: :oops: :oops: Egyszer fülgyertyáztattam, onnan gondoltam :oops: :oops: :oops:
Egy fiatal lány vette meg a mi lakásunkat. Egy barátunk, akinek felesége és kisbabája van vett akkora lakást, mint a tiétek. De hallottam idősebbekről, hogy 40 nm körüli 1.5 szobásat vettek, mert nekik nem kellett kettőjüknek nagyobb. Vegyes a kép.

Anikó

Kép[/url]
quito

zsani,
a jókedv az is jóóó!!! :)

anikó,
a gyertyát nem kell sehova betenni, csak fel az égbe a két kicsi lábad, hogy ami bement, menjen gyorsabban, hatékonyabban! :wink:
azt a sok kaját meg majd kinyomja lent. :wink: ami felesleg, nem is kell , hogy bent maradjon.

tényleg én is gabó büntijére gondoltam... :wink:
gabó, nálatok minden este van?? :shock: :oops: :wink: :P

erika,
jajaja, annyi minden papír volt, hogy ihajj... én mondjuk nem olvastam el mindent, de sztem megvagyok nélkülük is. :wink:

KépKép
viol81

Anikó
olyan aranyos volt ez!!Gondoltam hogy arra a gyertyázásra gondolsz!!
De várjál csak,akkor mit akartál gyertyázni akcio közbe??? :roll:
Lakás:nekem végülis mindgy csak vigye már valaki,de azonnal!!!

Gabó
"na lépek jön az Uram"-----és elkapott???? :lol: :lol:
Hajvasalás:nem engedném ám mindennap,de ő végülis a kreppelést akarja inkább(a vasalást én :wink: ),azt meg nem kell mindig csak egy héten egyszer amikor hajat mos!Meg szerintem ugyis megunja egy idő után,mert az macerával jár,ő meg nem bir egyhelybe lenni!!Izgő-mozgo nagycsajom van!! :lol: :lol:
Vendég

Viol
én annyira lelkes újanyuci voltam,hogy minden tanácsot meghallgattam,gondoltam hátha 8 év után máshogy kell csinálni a dolgokat. :wink: :roll:
Most már energiám sincs olvasni,inkább idecsücsülök,itt mindent megtudok amit akarok,és VELETEK is jokat dumcsizom!!!!! :wink: :lol: Kell ennél több?????
Vendég

Viol!Hát most épp csináltuk kedd-szerda-csütörtök!Mikor hogy!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

rik!A kreppelés nem annyira gáz mint a vasalás!!
szal inkább neked kell mint a lánynak mi?
Biztos is,hogy macerás nekem több mint fél óra míg az egészet kivasalom!az enyém 1600 pénz volt a Rossmanba most is van annyiért és nagyon jó!
Vendég

Anikó
mire gondolsz amikor Unicum-cigi-buli......-ra gondolsz???Csak nem igy történt a dolog???VAgy a Kincső igy jött be??? :shock:
Vendég

GAbó
hát Téged nem vitt el az URAD?? :lol:
Azona vasalon is van kreppelő??Akkor olcson megussza a nyuszi :wink:
Vendég

Látod nem rabolt el!
Igen két kreppelő van hozzá!Egy kicsi és egy nagy!
Vendég

Akkor az nekünk tuti!!
Itt olyan csuna idő van,zuhog az eső,és fuj ezerre a szél!!Nem szeretnék most kint lenni!!
:?
Azt hittem elrabol,aztán kibékültök!! :wink:
Vendég

[quote="gabócacica"]V írta:gabócacicaiol!Hát most épp csináltuk kedd-szerda-csütörtök!Mikor hogy!! :lol: :lol: :lol: :lol:

húúú,az anyja!!!Birja az Urad az iramot??? :wink:
Vendég

jó reggelt!!

KépKép
viol81

mi a rosseb az a kreppelő?

erika,
sztem gabó úgy értette, hogy jön az uram, hogy oda kell engednie a gép elé... :wink:
de senki nem hányhatja a szemünkre, hogy mi már másra gondolunk... :wink: :D az ő esetükben nem csoda... :D

KépKép
viol81

Jó reggelt!

Viol!kreppelő az olyan valami ami olyan hullámokhoz hasonlót csinál a hajadból!Ebből van pici hullámos és nagy hullámos!

rik!Igen úgy értettem,hogy jön ide a géphez azt mégsem jött mire mentem be meg már aludt!Havi előtt állok tehát muszáj neki bírni akkor egy hétig úgyis csönd lesz!

Naszóval a tegnapi idegem!Miközben fürödtek a fiúk előjött megint a szó a pénzről amit ideöltünk meg hogy anyós kijön!Erre mondja az uram,hogy majd iratni fog anyóssal egy papírt!kérdem milyen papírt!Aszongya hátha esetleg eladná akkor ki kell fizetnie!Na nekem több sem kellett a vérnyomása pillanatok alatt az egekben volt!Mondom neki ja és akkor majd mi vegyünk kölcsönt ha kell költeni az új kéróra,mert az akkor fasza lesz!Mert hogy a kandallót is itt hagyjuk ha az aújy kéróba lesz szép+normális!Ennyi a történet asszem ezen jópárszor fenn fogunk akadni,mert én nem fogm ezt hagyni!Aztér több mint 600.000 pénzt beleöltünk azt pedig nem kevés lóvé ami fedezne az új kéróba több mindent!
Na,de nem is folytatom,mert megint ideg leszek! :twisted: :twisted: :twisted:
Vendég

Ja és azzal érvelt ez a férfiállat,hogyhát ő már oda adta az esküvőnkre szánt pénzt(150.000ft)és ha kellett mindíg adott kölcsönt!De könyörgöm azt a pénzt a sógorom is megkapta és messze nem ugyan az!!!De férfiból van úgyhogy nem tudom mi lesz még ebből!Most majd anyós röhög a markába,hogy kiköltözik azt nem kerül neki semmibe!Eladni meg nem fogja tehát a Balázs majd.És autót nagyon akar venni,mert innen bejárni majd kelleni fog neki,de akkor patáriát fogok csapni,mert ha azt tud venni a pénzt is kifigja fizetni! :evil: :evil: :evil: :evil: :twisted: :twisted:
Vendég

Most sem jön be nekem azt írja,hogy nem lehet kapcsolódni a távoli kiszolgálóhoz!! :x :x :x :x
Majd apa hazajön azt megnézetem vele!
Vendég

Most olvastam az origon,hogy meghalt a Kaszás Attila! :cry: :cry: :cry:
Szerettem ezt a színészt és a hangját is nagyon!
Vendég

Sziasztok!!
Viol
értettem én,de olyan muris ,na! :wink: Jön és elrabolja... :lol: :lol:
Kreppelő:Jo mi??RÉka odavan érte.Most mindig fonom neki,de ha az meglesz ,akkor nem kell,hanem besütöm neki ha kéri (nem oly gyakran) :wink:

Gabó
én már tegnap este megkönnyeztem,akkor volta Hirtv-n.Szegény,2 éves gyereke van!!! :(
Nem semmi ez a a pénz dolog.Szerintem most ne foglalkozz még vele,ráérsz ha itt az ideje.Addig minek húzod magad?
Vendég

Mindíg a fiatalok mennek el idő előtt és a jó emberek!!
Azért húzom már most föl magam,mert én sajna ilyen vagyok!Én már mindíg előre spanolni szoktam magam!!Ez van!!! :D :D :( :( :twisted: :twisted:
Vendég

Nyugiiii!!!!
Ott is esik az eső még mindig??

íReni
nálatok meg a hó esett ahogy hallom!
Vendég

Gabó
boldog hófordulót a nagyfiúnak!!!!!!! :lol:
Vendég

Jé tényleg köszi!!!!
Leendő keresztfiamnak is ma van az első hófordulója!
Itt nem esik most szépen oszlik szét a felhő!
Vendég

cajok,
ez tök szar... én is tök szerettem a Kaszás Attilát... szegény családja... basszus...

KépKép
viol81

Sziasztok, itt a gyertyaszentelő!!! :twisted: :twisted: :twisted:

Rik-mikor az endometrózisos kezelés után kijelentették, hogy csak lombikkal van esélyünk babára, igazi bulizós csajjá váltam. Úgyse kell vigyáznom! Nekünk csak külső segítséggel lesz gyerekünk, majd vigyázok magamra akkor, ha elkezdődik a lombikos kezelés, gondoltam én. Tehát: egész héten dolgoztam reggeltől-estig (én igazi munkamániás vagyok), hétvégéken meg bulik, koncertek, rengeteget ittam, 29 évesen életemben először rágyújtottam. Szegény férjem: "Én nem ilyennek vettelek el..." Szóval, teljes életmódváltás következett, és 3 hónap múlva: rosszullétek, pocsékulnézelkiAnikó: TERHES VAGYOK!!! Úgyhogy a következő baba, ha nem akar összejönni, megint emelem az alkoholszintemet :wink: . Komolyan: szerintem, feladtam az egész gyerekdolgot, és eltűnhetett a lelki gát, ami 2 éve stresszelt engem.

Gabó, Rik-én reggel láttam a hírt :( . Én is szerettem őt, mint színészt. Játszott Sopronban is, nagyon jó volt! És olyan fiatal volt, ráadásul egészségesen élt. Hiába vigyázunk mi magunkra, a gének döntik el a sorsunkat. :(

Gabó-jó a hajad, de nekem még mindig göndören tetszik a legjobban!

Megyek, nyöszi van. A kisasszony 6 óra óta fenn van, iszonyú álmos, de elaltatni nem lehet, csak szenved és hason forog körbe az ágyon egész délelőtt :evil: :evil: :evil: !

Anikó

Kép[/url]
quito

Levinek boldog hófordulót!!!

Anikó

Kép[/url]
quito

levike!!
2 hónap múlva 2 éves leszel!! :P de jóóó! :)

anikó,
én is dorka előtt hónapokkal bolondultam meg... cigi, hülyeségek... hegykőn pont falunap volt, iszogattam is, rá is gyújtottam, pedig akkor már terhes voltam csak nem tudtam... :oops:
de most! normális vagyok!! :D :D

és ma vagyunk 7 évesek gáborral, meg névnapja, szóval ma vacsizni megyünk, sütit is sütöttem... :wink:

KépKép
viol81

Huuu,Viol Gratula!!!!!
Kettesbe mentek gondolom!!De jo nektek!!
Én lehet hülye vagyok,de nem tom pontosan mikor kezdtünk el"járni".Olyan sokáig puhitottuk egymást,pedig mintketten AZT akartuk. :lol: :wink: Nekünk cska a házassági évfordulo ünneplés marad!!!:)
Szép estét nektek!!!

Anikó
én komolyan mondom" nem néztem ki belőled"!Olyan nyugis szerény csajszinek tünsz!!És ilyen roszkislány voltál?? :roll: Nem baj a cél az szentesíti az eszközt!!!! :!: :!:
Lehet jól be kéne nyomni nekem is??? :shock: Na cigit nem kérek!!
Jo legyél Te gyertyaszentelő!! :lol: :lol:
Vendég

erika,
köszi! :) mi azért tudjuk annyira, mert konkrétan úgy hoztak össze minket. ő haverja és én barátnőm jártak, és mindkettőknek azt mondták, hogy aznap feltétlen el kell mennünk buliba, mert be akarnak mutatni valakinek... :wink: ő pont névnapját ünnepelte, szal megmarad a dátum! de amúgy is megjegyeztem volna. :)
és nálatok mi volt az AZ? AZ? :oops: :wink: :D vagy csak a "járás"? :)

KépKép
viol81

hűű, de fiatalka voltam még akkor, te jó ég! :) most meg itt játszanak mögöttem! :) a szerelmeim! :wink:

KépKép
viol81

na sziasztok, lépek, készülődünk, dorkát kicsit előbb fürdetjük, aztán itt hagyjuk mamára és papára.

szép hétvégét mindenkinek! :)

pusszancs!

KépKép
viol81

Szia Viol
jó bulizást,vacsit ilyenek!!!
Persze hogy AZT!Na meg járni ilyesmi....(egybe minden)
mennyi idős voltál olyan fiatalkán? :shock: Én 16 jajajaj!lassan a fél életem!!! :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mi ma este csak egy gyerekkel vagyunk, Noel nagyizik. Mira nem akart. :cry:
És pezsgőzünk. Mostanában hétvégén szoktunk. Eddig úgyis vagy terhes voltam vagy szoptattam. :lol:

A gyertyaállást én is ajánlom, nálunk bejött. Noelt annyira akartam, hogy bármire képes voltam. Muris volt. :lol:

KépKép
KépKép
mirama

Viol! Nem láttam még a képet a KIsalföldben. Nem volt még, ugye?

KépKép
KépKép
mirama

Ja, Viol! Gratula a 7.évhez! Nem félsz? Tudod, azt mondják 7.év...... :lol:

KépKép
KépKép
mirama

jó reggelt! :)

erika,
18 voltam. :) a 16 sem semmi, sőőőt! :) :shock: :roll: :wink:

kriszti,
dorka a szombatiban volt bent. és az az ovis csoportkép bekerült végül?
már nem is szoptatsz? :(
amúgy köszi! :)
a 7 év meg... :) hosszú. sok minden történt 7 év alatt... remélem lesz még sokszor 7 ! :)

itt van 4 tegnapi kép. :)
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
viol81

huhh, most nézem, milllen kis homályosak lettek. mondjuk ráközelítettek mind, mert ősök fényképezték, és még véletlenül sem voltunk mindig a kép közepén... :roll: :? :P

KépKép
viol81

Sziasztok Csajok!

Na vegre ujra itt!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Több mint egy hetig nem volt gepünk, mert egy-ket dolgot kicserelt benn a Dieter. Es valahogy nem igazan akart rendesen müködni.

Mi jol vagyunk, az egy het alatt amig nem jöttem, kibujt Laranak ket szemfoga. Aztan hetfön en voltam beteg,elkapott valami infulenza vagy virus. Hanytam, lazas voltam, fajt a fejem, szedültem. Szoval igazan sz@rul voltam, de keddre mar minden okes volt.
Sikerült megvarrni a függönyöket is, nekem nagyon tetszenek, csinaltam is rola fenykepet, de mivel uj programunk van, meg nem tudom, hogyan müködik a kicsinyites. :x

Rik!

Igen, itt jo sok ho esett, harom napig csak szakadt. De azert sok mar szerencsere nincs.

Esztermami!

Olvastam, hogy megszületett a kislanyotok. Nagy - nagy gratulacio!! Gyönyörüek vagytok a kepeken.
Minden jot NEKTEK!

Viol!

Gratula a 7. evhez!

Mindenkinek szep vasarnapot, ha sikerült kicsinyiteni, majd felteszem a kepeket.
RENI

Kép
Kép
reni76

Reni,
tegnap én is függönyt varrtam :wink: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szép estét!

Viol, nektek is gratula!

Kép
Kép
Kép
amica

Halihó!

Viol!Jé mi meg tegnap voltunk 9-évesek el is felejtettem pedig 1* dumáltuk,hogy egy napon ismerkedtünk meg apáinkal!
Basszus két hónap és Levike 2-éves lesz!Hihetetlen!
Gyönyörű család vagytok!Dorka elvolt a nagyiékkal?Mire értetek haza?
Én 18-éves koromra kiéltem magam addig kipróbáltam tiltott dolgot ittam mint a kefekötő hétvégenként azt megismerkedtem apával és jött a nyugalom!Néha hiányzik!!

Reni!Izgin várom a képeket,hogy milyen szép függönyöket vettél kellenek jó ötletek,mert ha elköltözünk én is újakat akarok!
akkor ez amit elkaptál ilyen pár napos vírus volt!
Azt akartam kérdezni,hogy te feketén melózol így GYED mellett?

Mi ma délután a sóginőm kislányának bababuliján voltunk ma lett 3-éves!Majd teszek fel képeket!
Vendég

Halihó!

Viol!Jé mi meg tegnap voltunk 9-évesek el is felejtettem pedig 1* dumáltuk,hogy egy napon ismerkedtünk meg apáinkal!
Basszus két hónap és Levike 2-éves lesz!Hihetetlen!
Gyönyörű család vagytok!Dorka elvolt a nagyiékkal?Mire értetek haza?
Én 18-éves koromra kiéltem magam addig kipróbáltam tiltott dolgot ittam mint a kefekötő hétvégenként azt megismerkedtem apával és jött a nyugalom!Néha hiányzik!!

Reni!Izgin várom a képeket,hogy milyen szép függönyöket vettél kellenek jó ötletek,mert ha elköltözünk én is újakat akarok!
akkor ez amit elkaptál ilyen pár napos vírus volt!
Azt akartam kérdezni,hogy te feketén melózol így GYED mellett?

Mi ma délután a sóginőm kislányának bababuliján voltunk ma lett 3-éves!Majd teszek fel képeket!
Vendég

Na itt vannak a képek!
Na mégsincsenek képek a Balázs telepített és valami nem stimmel nem engedi őket feltenni! :( :(

Basszus engem teljesen megkavart az átállítás!Tiszta furi,hogy 7-kor még világos van meg is vagyok csúszva!
Vendég

Kép
A három uncsitesó:Levi,Domi,Csongi
Na többet nem enged majd holnap!
Vendég

Na megint vagyok kicsit!
Viol! Szinti 11 hósan 8 kiló körül volt, de inkább picit kevesebb! Pontosan most hirtelen nem tudom! A védőnő nem igazán mondta hogy kicsi, de az átlaghoz képest tényleg az. Pici de formás! :) Most 74,5cm!

KépKép
nicika

Ja és egy tipp! Ha valaki szereti a Libero pelenkát, akkor Ausztriában a pluszban lehet kapni hasonló pelust 8 euróért! Babys a márkája!

KépKép
nicika

Kép A két tesó
Na megint csak egyet enged!Látom el kell vele szórakoznom!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?