Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!

Timur,
Az orvos mondta a 15-e utánt AFP-re és 17-én fogok menni.

MEggyőztetek, bejelentkezek a védőnőhöz! :lol:

Éhes vagyok! :evil: Ellenben megcsináltam a tornát! :lol:

Szép estét!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jutta!
Én mindig havonta mentem a védőnöhöz. Az orvos előtt pár nappal, hogy a friss eredményekkel menjek hozzá. Nálunk a védőnő adja a beutalót a vérvételekre, tehát ő mondja mikor milyen vizsgálatra kell menni, ami a kisfüzet elején is vezetve van.
Ami most új, időpontot ad a védőnő, mikor kell menni. :) FEjlődnek. Ugyan Manóval nem tudtam volna menni időre, mindig munka után estem be. Magas is volt a vérnyomásom, mert mindig siettem, hogy odaérjek.
Örülök, hogy jó lett a uh-d eredménye.
Tornázzol? Én nem tudom magam rávenni, pedig csak egyszer kellene elkezdeni. :)

Nálunk egyedül a cukorterhelés előtt nem lehetett enni, a többinél igen. De mivel mindig 7-8 óra között mentem, nem ettem semmit, akkor még nem nagyon reggeliztem.

Timurr azonal teszem fel a friss táblát. :)

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép

Többiek hol vagytok, rég jelentkeztetek. :(
Jó, láttam sokan átmentek, más oldalakra is. :D Megértem, pörgősebb....

Szép estét mindenkinek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Hú tényleg cukor terhelés már el is felejtettem milyen rossz ha rá gondolok is rosszul vagyok és felfordul a gyomrom.Én nagyon izgulok már hogy minden vizsgálat rendeben legyen az elsőnél ennyire nem is.Gratu mindenki vizsgálati eredményéhez.

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
eszter26

Sziasztok!

Én is itt, de inkább csak olvasgatok, mert kaka a hangulatom. :oops:

Jolka:
szupi a tábla. Lehet egy javaslatom. :oops:
Nem raknád be terhességi hét szerint sorba, h az legyen felül aki legelöl jár. :oops:

Eszter:
Üdv itt. Ki a dokid?
Vendég

Kép

Javítva. :)

Eszter!
Miért félsz a terheléstől ennyire? Lilinél minden rendben volt, hogy ennyire izgulsz az eredmények miatt? Meglátod minden ok lesz.

Hajni!
Mitől van kaki kedved? Tavaszi fáradtság?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Üdv mindenkinek... :lol:

Hasleszorító
Nem használtam és nem is fogok...
A korom és az előző terhességemkor felszedett, majd leadott 22 kiló nem hagyott nyomot... most se fog, vagy ha, kit érdekel...

Én havonta megyek ellenőrzésre...
Védőnő az itt nincs...

Kórház
Általában 2 ágyasak a kórtermek... de tervek szerint megint ambulánsan fogok szülni... és akkor pár óra múlva hazamehetünk...(ha nincs gond)
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

De jó neked Betsy, hogy nem hagyott nyomot az előző terhesség. Szerencsés alkat vagy. Nálam sem lett volna semmi gond, ha szülés után egy félévvel, jobban oda figyelek, de akkor elengedtem magam. Túl jó dolgom van, pedig addigra, jó pár kiló lement magától, ami persze, utána duplán visszajött.
Ambulánsan szülni? Én "hiszek" az itthoni rendszerbe. Biztos nem hülyeségből találták ki, hogy bent kell lenni pár napig a korházban megfigyelésen, még, ha nincs is baj. Inkább pár nap bent, mint utána valami baj történjen. Addig is pihenhetek, mert utána már nem nagyon lehet. :)

Nálatok milyen vizsgálatok vannak? Milyen egyáltalán az egészségügy? Szülés utáni támogatási rendszer? Gondolom gyes, gyed csak itthon van. Szülési szabadság mennyi jár? Bölcsi, ovi, mikortól, milyen feltételekkel lehet kezdeni? Gondolom azoknak nem fontos mind ez, akinél a másik fél jól keres, vagy nincs szükség a keresetre, mondjuk, megteheti, hogy hb legyen. Én tényleg nagyon kíváncsi vagyok, remélem lesz időd válaszolni, és nem tartod udvariatlanságnak a kérdéseimet. :)

Szép napot mindenkinek, ugyan itt csepeg, csurog. Ma sem megyünk ki. :(

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Szia HAjni 20 Fülöp doktorhoz járok Lilit is nála szültem te?
Kösza biztatást Jolka Lilinél minden eredmény rendben volt csak tudod hogy van az ember mindíg benne van meg én amúgy is ilyen mindentől para típus vagyok.A cukor terhelésen csak a lötyit volt rossz meginni éhgyomorra.

Szép Napot!

Kép
Kép
eszter26

Jolka
Miért lenne udvariatlanság?
Egészségügy... nagyon jól szervezett...
Van összehasonlítási alapom... eü-ben dolgoztam, dolgozom... anno még Mo-n kezdtem a rendszerváltás előtt... (DOTE)
Ambuláns szülés... itt van rá lehetőség, mert az otthoni ellátás jól szervezett... szülésznők járhatnak ki házhoz ellenőrizni a mama és a baba állapotát...
Terhesgondozás... vannak kötelező vizsgálatok (5 alkalommal)... ezek ingyenesek...
Szülési szabadság... szülés előtt és után 8-8 hét (ha császáros, vagy koraszülés van, akkor szülés után 12 hét)
GYES van... a gyerek 30, vagy ha egy részében apuka marad otthon 36 hónapig...
Van családi pótlék... a kisjövedelműek még plusz támogatásokat kapnak...
Bölcsi nagyon kevés... óvóda is főként inkább félnapos...
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozhatok? Most vagyok a 11. hétben, ez lesz az első babám. Volt már egy sikertelen próbálkozásom, így most nagyon izgulok. Remélem, most minden rendben lesz. Jövő csütörtökön megyek Uh-ra, csak addig ne legyen semmi baj!!!

üdv: Marek
marek

Sziasztok!

Szia Marek!
Még jó, hogy csatlakozhatsz. Üdv itt a topikon. :)
Nem lesz semmi gond, hisz már a bűvös 12.hét küszöbén állsz. Honnan írsz nekünk? Mivel foglalkozol? ... Írj magadról.

Betsy!
Köszönöm szépen a válaszokat, nagyon kedves vagy.

Nem értem azt a mondatot "ha egy részben apuka marad otthon 36 hónapig...."8-8 nap csak a anyukára vonatkozik, de, ha az apuka marad otthon akkor 36 hó, ha nem akkor szülés utáni 8. hét után a nő 30 hetet kap. Gyes, ua. mint itthon, tehát fizu nélküli szabi, de pénz nektek jár hozzá?
Csak azért vagyok ennyire kiváncsi, hogy sajnáljam-e magam néha, v. nagyon jó dolgom van itthon.:)

Kellemes hétvégét, nem nagyon leszek gép előtt.

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Betsy, még kimaradt. 5 alkalom csak. Az nagyon jó, itthon is bőven elég lenne ennyi. :) Elvileg itthon is ingyenes lenne, de hát, aki haladni akar, az fizet. :) Gondolom nálatok nincs hálapénz sem. Itt is vannak rendes dokik, és nem fogadják el. De valahogy már évtizedek óta belénk rögzült, hogy a hálánkát így fejezzük ki. Nem csak az anyagias világ miatt, henem már a nagyik ezt csinálták. Legfeljebb akkor még kosárba vitték az ajándékot. :) Akkor még meg volt becsülve mind két fél. Nem szeretem, amikor pl. Egy kismama okosabbnak hiszi magát az orvosnál. Ezzel nem akkarok senkit sem megbántani, de nagyon sokszor tapasztaltam már. Na mind1.
Akkor a DOTE-n végeztél. Itt laktál valahol a környéken, v. csak suliba jártál ide?

Szia

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Kép[/url]
marek

Sziasztok!

Bocs az előzőért, csak a férjem annyira örült, hogy meg tudta csinálni a vonalzót, hogy rögtön el is küldte...
A vonalzó szerint még csak 10 hetes terhes vagyok. Ezt egyre kevésbé értem. Nem baj, majd az Uh-n kiderül.
Egyébként soltvadkerti vagyok és Kiskunhalason fogok szülni. Van valaki a környékről?
Ja, és tanár vagyok, jelenleg táppénzen. Így csak heti 25 órát tanítok az eddigi 49-hez képest.

Marek

marek

Sziasztok

Jó reggelt mindenkinek!Éjjel szőrnyű álmom volt azt álmodtam hogy 5 hónaposan megcsászároztak,nagyon kész vagyok még mindíg az álmomtól!
Nem tudom honnan jött ez az álom!

Kép
Kép
eszter26

Sziasztok!

Hát hétvégére jól kiürült a fórum, pedig tuti nem a szabadban császkál a csapat, hiszen olyan "szép" időnk van...

Marek,

Üdv köztünk, jó lett a vonalzód!! Ügyes az apuka, nomeg, ahogy látom lelkes is, ez nagyon jó!!! :lol:

Eszter,
Elég fura az álmod, de szerintem mindenkinek lesz 1-2 ilyen rémálma...
Tuti minden rendben lesz, velünk pedig minden félelmed megoszthatod!
(én pl. 2. UH előtt azon töprengen ugye még mindig él? Pedig egy csep vérzésem, semmi görcsöm nem volt... de természetesen minden OK volt)

Már csak ilyen aggódósak a (leendő) anyukák, kezdem megérteni a saját Anyukámat!

Puszi,

Jutta

KépKép
jutta

Jolka
Elméletileg 30 hónapig van "Gyes"... DE... ha úgy alakul a helyzet és apuka-anyuka felváltva marad otthon, akkor 36 hónapig...
Gyes... napi 15 eu...

Ismerem a Mo-i rendszert... 86-93-ig dolgoztam benne...
Vendég

Sziasztok

Az tuti hogy kiürült a fórum!Gondolom Gáborainkat köszönti a többség.
Köszi a biztatást Jutta és biztosan mindenkivel rendben lesz minden.Én még mondjuk nagyon korai terhes vagyok de érzem hogy Ő már az én pici babám és ezt egy nő remélem jól érzi.
Szia Marek

Hogy érted a sikertelen próbálkozást?Egyébként ne izgulj biztos most minden a legnagyobb rendben lesz!!!!Szorítunk neked!

Kép
Kép
eszter26

Betsy te tb-és voltál mert akkor nekem is lenne egy két kérdésem?

Kép
Kép
eszter26

Eszter
Nem vagyok Tb-s...
De azért kérdezz....
Vendég

Én csak azt nem értem hogy TGYÁS-ra ki jogosult és mennyi az összege azt tudom hogy 169 napra adják és én úgy hallottam hogy 86 ezer egy hónapra,és utána van a gyed majd a gyes.De mindenki megkaphatja a TGYÁS-t akinek megvan a 180 napja?

Kép
Kép
eszter26

Sziasztok!

Az előző témához sajnos nem tudok hozzászólni, mert nem értek hozzá...

A sikertelen próbálkozás azt jelenti, hogy nyár végén volt egy elhalt terhességem. Két hét öröm, egy hét kórház, műtét.... Szép volt. Előtte egy évig próbálkoztunk, mire végre összejött. Szerencsére most vártunk 6 hónapot és utána azonnal sikerült. De azért még mindig nem vagyok nyugodt. Csütörtökön Uh, remélem minden rendben!!!

Egy kérdés: Ti is hisztiztek? Ez a hormonok miatt van? Elviselhetetlen tudok lenni. Néha egész nap, néha csak fél óra és elmúlik. Csak nehéz elviselni. A párom még itt van mellettem, de én ezt nem sokáig bírnám.

Marek

marek

Még egy kérdés: Mi lehet a vonalzómmal? Lelkes apuka valamit nagyon elrontott, mert nekem már csak 24 hetem van a terhességből.
Legalább gyorsabban túl leszek rajta.... :D

marek

Sziasztok!

Marek, a kész vonalzót is állíthatod! Valószínüleg a várható születés napját írta el. Vagy azóta mársikerült átállítani?

Amúgy én egy ici-pici hülyeség miatt (nem párom követte el, hanem más) úgy behegeltem vagy 2 hete miatt, hogy alvás közben el kezdtem bőgni és nem bírtam abbahagyni. Kimentem a mosdóba arcot mosni, mire visszamentem a párom már rémeket látott, azt hitte vmi baj van, rosszul vagyok, vérzek. :oops:

Ennyit a hisztiről, bár nekem csak heti/két heti egy "akcióm" van, de az húzós!

Eszter, mikor mentek UH-ra? Majd írj!

Szép napot!

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Marek!
Apa szerint kiállhatatlan vagyok mostanában. Szerintem, pedig nem. Állítólag többet vigyorogtam anno. Állandóan civakodok. Dehát megint változás előtt vagyunk, segítség nuku, vagy nagyon kevés, amit alapból elvárna az ember, és nem figyelmeztetni kell a másikat, hogy jó lenne segíteni. Lakás már nem tudom, mióta szalad, függönymosásig egyszerűen nem jutok el. Minden nap ugyan azokat a köröket futom, és még csodálkozik, hogy estére kikészülök. Tehát szerintem nem bennünk van a baj :wink: , csak a helyzet változott, fáradtabbak vagyunk, más jár már a fejünkben.
Te is tanár vagy? 49 óra/hét? Hol tanítottál, hogy ennyi órád volt, vagy óraadó is vagy? Én 25. hét után mentem táppénzre, jó előtte voltam majdnem 3 hétig, mert náthás voltam és a köhögés nem akart elmúlni. De a főnök javaslatára nem mentem tovább. Na meg zavart is, hogy a gyerekek állandóan a pocakot mustrálták. :)

Eszter!
Itt mindent megtalálsz a tgyás-ról. http://www.oep.hu/portal/page?_pageid=3 ... a=PORTAL#1
Tgyás-t, szerintem mindenki megkapja, ha meg van a 180 napja, persze, csak ha kéri. Sőt szülés előtt lehet kérni, ha jól emlékszem 28 nappal. De én kihagytam, mert ezt már a fizetett szabiból fogják utólag levonni. Azt hiszem, jól tudom. Inkább utólag tudjak több szabit kivenni, munka előtt.
Rémálom, eddig szerencsére nem volt, esetleg Manóval szültem pászorr, de az is könnyű és gyors volt. De terhesség előtt nekem is volt pár fura álmom. Ne foglalkozz velük, majd jön egy szép is.

Szép napot mindenkinek! Nálunk süt a nap, de-t tuti játszi lesz. :)

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Jolka!
A 49 óra úgy jött össze, hogy: általános iskola, nyelviskola + magántanítvány. Egyébként bele lehet pusztulni, de valamiből meg kell élni, főleg, ha a férj is tanár és tele van az ember hitellel... De ez a magyar valóság...sajnos...

De legalább süt a nap!!!! Szép napot!!!

Marek
marek

Sziasztok csajok!

Marek! A fölösleges aggódás csak árt neked és a babának is. Tudom amúgy a helyzetet, mert nekem másfél éve volt magzati elhalás, 3 év próbálkozás után. Most meg csak úgy összejött :D Amúgy alig várom legalább a mágikus 12.hetet...Holnap ultrahang, remélem minden jó lesz.

A tanári foglalkozásról: én is az vagyok, de nekem a 25 óra+más foglalkozások is éppen elég fárasztó. Ráadásul folyamatosan attól aggódok, mikor kapom el a gyerekektől a vírusokat :roll:

Jutta! Gratula a 12 héthez :D

Megyek főzni valami fincsit
Szép napot, lányok!
Vendég

Sziasztok

Már délelőtt is próbáltam írni de valami rendszer hiba volt.

A hiszti hát az van,főleg az elevit csak rátesz egy lapáttal,de amióta csak felet veszek be azóta jól vagyok.De a gyomrom az kaja után felfordul.
Köszi Jolka.

Jutta a jövő hét elején megyek majd az uh-ra,mert már egyszer voltam de még túl korai volt.
Nyugodj meg Marek minden a legnagyobb rendeben lesz de szerintem ezen mind így görcsölünk.

Kép
Kép
eszter26

Eszter:
én a Papp Zs.-hoz járok.
A Tgyás 168 nap és akkor jár, ha van biztosított 180 napod. Alapja az előző 2 éves átlagkereseted és ha jól tudom, akkora 70 v 80 %-a. Szval fizetésfüggő az összege.
Vendég

Hiszti nálunk is van... :oops:
Hisztizik Sasa, hisztizik anya... :oops: :cry:
Vendég

Orsi!

Nagy fiadnak utólag, sok boldog születésnapot kívánunk!!!
Jolka és MÁrk

Marek!
Akkor most már tudsz egy kicsit pihizni. Gondolom a magántanítványokat, meghagyod, azt otthon, kényelmesen is letudod. Több ismerősöm is így csinálja. Mikor apa haza jön a munkából, v. a tanításból, övé a gyerkőc, mennek sétálni, míg anya egy kicsit dolgozik.

Anyukák!
Nálatok nincs gond a személyes névmással? Manó e/2 személyben beszél magáról. Ahogy szólunk hozzá. Tehát Ő Te, vagy Ti (tied). Hogy lehetne neki megmagyarázni, ha magáról beszél, akkor Én. Nevéről hallani sem akar, Ő baba, vagy Manó. :) Vagy ne foglalkozzak vele, majd kiforr magától?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka:
Marci hol így hol úgy mondja. Többnyire Marcié. És ezzel letudva. De pl. mondja azt is, h TIEM . :lol: Ez az enyém. A tied, meg a mienk, szval azt jól használja. :wink:
Vendég

Hajni
Boldog névnapot!

Jolka
Majd alakul...
Sasa is "érdekesen" ragoz.... időnként nehezen is értem meg, hogy akkor most mit akar...
(német babanyelv...)
Vendég

Sziasztok!

Hajni! Sok boldog névnapot!!!

Betsy!
Azért szoktál magyarul beszélni a kislányodhoz? Vagy csak, egy nyelvű baba lesz?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Betsy, Jolka:
köszi. :lol:
Vendég

Mindenki megtanul helyesen ragozni ezzel nem kell külön foglalkozni. Barnu máig tiem-ezik, Betti meg egyszer sem használta, de ez a legédesebb korszak!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Boldog névnapot Hajni!

Kép
Kép
eszter26

Sziasztok!

Boldog névnapot Hajni!

Memke, várjuk a jövőhéten a beszámolót!

puszi,

Jutta

KépKép
jutta

Sziasztok!

Jolka!
Köszi szépen Domi nevében is! :D

Nálunk Domi még 3 évesen sem akarja mindíg mondani,hogy tiéd.Azt mondja,hogy enyém,Domié.

Olyan fura(vagy nem fura?) dolgot csinál mostanában...
Közli,hogy ő a pici baba és elfekszik az ágyon, be kell takarni, műsírást csinál és mutogat a poharára,hogy adjam a szájába mint egy kisbabának... Meg kérdezem tőle,hogy kérsz enni Domi?Erre ő: Nem Domi! Pici baba kér enni! És etetnem kell. :shock:
Ez csak kb 10-20perces játék,de elég fura szerintem.Talán visszaemlékszik a baba korára? Mert azért ennyire nem tértem ki a picibaba kérdésre...annyit mondtunk neki,hogy a pocakban van a kistesója....

Remélem mindenki jól van!

Próbálok majd többször jelentkezni...

Orsi

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!
Új lány a klubban... :D Ahogy elnézem itt főként olyanok vannak, akiknek már van gyermekük... Az nagyszerű, de én a hozzám hasonlóakat keresném, akik még nem gyakorló anyukák. (Bocsánat, de már a tapasztaltak történeteiből és jótanácsaiból kicsit sokat kaptam az utóbbi hetekben! A gyereknevelés pl.: hiszti meg még nem aktuális!)
Én az elsőt várom, október 3. a hivatalos időpont!
Mindenkinek minden jót!
M
ermoni

Sziasztok!

Szia Ermoni!
Gratulálok a pocaklakódhoz.
Meg kell tanulni szelektálni, én gyakorló anyukaként, máig ezt teszem. Meghallgatom a jó tanácsokat, és a hasznos infókat megtartom. :D
Vannak itt első babájukat váró Anyukák is.
Egyelőre itt a topikon, még mi is az ismerkedésnél járunk, ezért is, szoktunk a nagyobb gyerkőcről is írni, így van közös téma.
Gyere bátran. :)

Többiek! Kihasználjátok ezt a szupi időt? Ki meddig dolgozik még?

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Sziasztok!

Szia Móni! Üdv köztünk! Én is az elsőt várom, és bár a vonalzóm szerint okt. 6-ra, de utoljára október 3-at mondtak nekem is.
Tehát nagyon egy cipőben!

Hány éves vagy és hol fog szülni? Eddig minden OK? Poci hogy viselkdik?

Nálam mostanság a puffadás a "sláger", nomeg eléggé kajás lettem, de azért megpróbálom visszafogni magamat.

Jolka, 6-kor jöttem el a melóból, tehát a jóidőt ablakon át láttam csak, de még így is jobb mint amikor esett!

Jutta

KépKép
jutta

Móni!

Én is az elsőt várom (már nagyon) és én is új vagyok. Ja, és október 15. (talán). Bár én már semmit sem tudok. Holnap Uh, majd utána pontosítok.
Egyébként itt már nincs jó idő. Elmentem barátnőzni és mire kijöttünk a vendéglőből már esett. Legalább tudjuk miért fáj a fejünk... :(

Üdv!
Marek
marek

Sziasztok!

Jutta! Puffadás nálam is van, ok alapból van pocak, de estére már egész nagy :) Tegnap találkoztam egy 22 hetes kismami ismerőssel, ő ráadásul ikreket vár, de a pocakom nagyobb. Ő karcsún kezdte a terhességet. :) Szerencsére most is előre fog dudorodni a pocak és nem folyok szét két oldalra.:)
Kaja, Én meg, nem nagyon eszek mostanában, vagyis az eddigihez képest kevesebbet, de fogyni nem fogyok. :) Csoki nincs, pedig függő vagyok.:) Apa már megjegyezte inkább egyek csokit, addig is jobb volt a kedvem. Na igen.... Anno olvastam, hogy a kisbabának is jól tesz a csoki, boldogabb baba lesz. :)

Kismama ruhák még ráérnek, egyelőre jó még a saját. Már a kánikulán agyalok. Milyen ruhát kellene majd beszerezni. Ami strapabíró, de legalább néz ki valahogy. Nadrág, szoknya jöhet, de már 30 fok felett, lehet, hogy már sok lesz. Főleg a korca, mivel nem szeretem a pocak alatti megoldást, így még ez is melegíteni fog, tehát marad a lenge nyári ruha. De szerintem majd, ha aktuális erre még visszatérünk. :wink: Addig is, ötleteket szívesen fogadok.

Marek!
Itt még jó az idő, legfeljebb lengedezik a szél.

Remélem mindenkivel minden ok. Szép napot nektek!

Sziasztok

JOLKA
KépKép
KépKép
jolka

Jolka
Főként németül.... magyar nagyon minimális... :oops:

Orsi
Utólagosan is boldog szülinapot Dominak!

Játszatok... mi is szoktunk Sasa bébit játszani...

Ermoni
Itt vegyes a társaság... de gyere... szeretettel várunk... :lol:
Vendég

Sziasztok!
Jolka, köszi a kedves szavakat!
Jutta, tényleg nagyon hasonlatos papucsot taposunk! :D Én a MÁV kórházban (központi) fogok szülni. Ugyan az elején kicsit rám ijesztettek (ugyanis nem pulzált a szivecskéje a 7. héten/bár én tudom, hogy az még csak a 6. hét volt), lehet hogy üres a petezsák... De a következő héten már minden oké volt. És eddig minden alkalommal minden oké volt. És még a leleteim is rendben voltak eddig. Szerencsére a rosszullétek eddig elkerültek, remélem már nem is fognak előjönni! Én hozzátok képest nagyon öreg vagyok. Lassan nem is emlékszem rá, milyenek voltak a huszas éveim... :lol: De be kell valljam, én most értem meg arra, hogy gyerekem legyen. A férjemről nem is beszélve! Én pont, hogy étvágytalan vagyok... Bár tegnap voltunk egy jó kis borvacsorán... Ne rémüljetek, én voltam a sofőr, a többiek a kostolók! De a vacsi (vadfogások!) isteniek!
Marek, itt sincs már jó idő, sőt hideg van! (Vittem a kocsit szerelőhöz, majd' megfagytam!) Mi volt az uh-on?
Én a múlt héten végig néztem az "integető" magzatom gerincét, fejecskéjét, gyomrát, pulzáló szívét...
Nekem, aki még nem élt át ilyet, roppant érdekes és megható is volt!
Remélem benneteket is úgy kényeztetnek, mint engem!
Színes napot, nem ilyen szürkét, mint ami itt van!
Vigyázzatok magatokra!
M
ermoni

Ermoni!

Üdv a klubban! Majd igyekszem keveset osztani az eszemet. Igazság szerint a nem első babások is ugyanúgy nem emlékeznek egy csomó mindenre, és ugyanúgy vágynak a rokonlelkek támogatásásra. Például kedden megyek először 4d-re, nagyon izgis lesz!
Ja és tegnap beléptem a bűvös 12 hétbe!
A tanácsadással kapcsolatban apukámnak van egy idevágó mondása, de sajnos nem szalonképes, a lényege az, hogy az emberek tényleg mindenbe okoskodnak, de mindenki csinálja úgy ahogy neki jó. Én folyton azt hallgatom, hogy miért nem választom már el a kisfiamat, és miért nem szedek terhesvitamint, de könyörgöm minek mikor így is 3 helyett eszem!
Lekopgom, én most úgy érzem nincsenek érzelmi kirohanásaim és dühkitöréseim a hormonok miatt, kicsit lehiggadtam! De a Dr. House végét végigbőgtem azért!

Kép
Kép
Kép
ciripke1977

Sziasztok!!

Jó régen jelentkeztem már!! :oops:
Olvasni,olvaslak titeket,csak kedvem nem nagyon van irni!!

Anyósom sajnos egyre rosszabbul van és ez eléggé lehangol!! :cry: :cry:

Üdv az újaknak!! :D

Remélem minden baba és mama jól van!!

Hétfőn voltam afp-n,majd kedden lesz eredmény!!
Nagyon izgulok!!

LÁNYOK!!!
Tudtok ajánlani Pesten jó 4d uh rendelőt??
Olyat ahol tényleg szépen látszik a baba és a fénykép is szupi róla!!
Melivel itt voltunk Miskolcon és nagyon nem volt jó!!!
A fényképen szinte semmi nem látszik!! :evil: :evil:

Vigyázzatok magatokra!! :D

ancsi26

Sziasztok!

Megvolt az Uh, minden rendben!!!
Most, hogy elértem a 12 hetet kellene egy kicsit mozogni. Ti csináltok valamit? A séta eddig is megvolt, de jó lenne valami más is. DVD van, de arra nem tudom rászánni magam. Csak én vagyok ilyen lusta?

Most mennem kell. Vár a munka.

Marek
marek

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?