Sziasztok!
Végre úgy néz ki, hogy meggyógyultunk! Levi már csak 1-2* köhint és a hörgése elmúlt. Remélem nem kiabálom el!
Én is egész jól vagyok, az alacsony vérnyomást leszámítva. Rájöttem, hogy a Maltofer-Foltól fájt annyira a gyomrom, így már 1,5 hete nem szedem és sokkal jobb. Remélem a dokinéni nem szid le ezért, a védőnőt kérdeztem, ő megnézte a januári vérleletet az alapján azt mondta, hogy nem indokolt szedni, majd a köv. vérlelet alapján megint át lehet gondolni. Mondjuk itt áll 2 felbontatlan doboz és nem volt plcsó. Gondolom ezt nem veszi vissza a patika....
Dóri :Köszi előre is, Judit említette és majd hétfőn jön újra, akkor talán el is hozza azt mondta. A fiaid tényleg édesek lehetnek, ha tudsz dobj fel képet róluk.
Én is annyira élvezem, amikor Levi dumál (egyfolytában reggeltől estig)
. Ilyeneket mond: "Leventét össze-vissza puszilják a lányok a játszótéren, bizony." és ehhez huncutul mosolyog. Ma meg amikor mondtam neki, hogy jó lenne már bilibe WC-znie, mert Izabella (egy ismerős kislány) már oda csinálja akkor ezt mondta: "Ugyan már anya!" Hát azt hittem dobok egy hátast.
Tegnap a játszón összeismerkedett egy kislánnyal (10éves!), aki hazáig kisért minket úgy, hogy Levente az ő kezét fogta, és búcsúzásnál Levi adott neki egy puszit. Mondtam az apjának amikor hazaért, hogy kezdhet gyüjteni az esküvőre, mert a fia már becsajozott...
Egyébként néha megőrjít olyan szófogadatlan. Hiába kérem 50*, hogy
rakja el a kockákat vagy ne másszon fel a székre vagy álljon meg az út
szélén és ne szaladjon ki a nagyútra stb. nem csinálja. Tényleg Ti mit tesztek ilyen esetben? Már múltkor úgy éreztem agyvérzést kapok. Ha szépen kérem az se jön be, ha üvöltök az sem....
A tali nekünk is általában jó, kivéve a hétfő és szerda délutánt.
Barbi: köszi
Akkor áprilistól találkozunk hétfőnként a tornán? De jó lenne! Én most hétfőn voltam először nagyon jól esett és nosztalgia volt
Még egy ismerőssel is összefutottam, aki annak idején járt. Lehet Dóri emlékszik rá, valamilyen Gabi, szőke és szemüveges. Most aug. végére van kiírva. Nagyon jó utána a relax is, pedig én nem igazán tudok ellazulni sajna, mindig jár az agyam, de mégis jól esik ez a pár perc.
Mi nem használtunk légzésfigyelőt, így erről nem tudok nyilatkozni, csak annyit, hogy egy barátnőméknél volt és sokszor beriasztott tévesen, úgyhogy gondolom jól utána kell járni, melyik a legmegbízhatóbb fajta.
Már anyira várom, hogy én is érezzem, ahogy mozog, de egyenlőre még semmi, még a bugyborékolást sem érzem
remélem nincs semmi gond
Levente olyan édes volt, ma símogattam a pocakom, amíg ő játszott, aztán meglátta, odajött megsímogatta és mondta: "Levente szereti a babát". Mondtam neki adjon puszit és beszélgessen vele, és adott neki puszit és a fülét odarakta és figyelt. Kérdeztem, hogy mondott-e valamit a baba és mondta, hogy nem, aztán még visszafeküdt és kicsit hallgatta tovább. Annyira megható volt
Judit: Igen, köszi
És igen, hétfőn megyek afp-re, remélem minden ok lesz, sajnos elég soká lesz meg az eredmény, azt mondta a terhesgondozóban a védőnő, hogy 5-e körül érdeklődjem hátha addigra megjön az eredmény. Most addig izgulhatok
Ráadásul 31-én megyek a dokinénihez és így lelet nélkül
Jó pihenést!
Timi: Üdv, rég írtál! Hogy vagytok?
Na jó sokat írtam, gyorsan befogom....
Puszi, jó hétvégét!
Timi