Hajni!
Lesznek olyan időszakok, amikor majd ugy érzed, hogy minden-minden fáj, és a hasad a legjobban. Amikor meg elmulik 1 fájás, tudsz pihenni kicsit. Egy biztos: nem marad benn a baba
Maga a gátmetszés (ha csinálnak is) nem fáj, nem is érzed az egyéb fájdalmak miatt, különben is közvetlen a kitolás előtt végzik, amikor már szétfeszül az egész alsó feled. Aztán mikor már ugy érzed, nem birod tovább, egyszercsak kibujik a fejecskéje, a teste meg csusszan utána, és hirtelen minden fájdalom véget ér. Mire összevarrnak, már ugy fogod érezni, szivesen kezdenéd előlről
Az urad meg a doktorod felmenőit csak a tágulási szakban fogod szidni
Az én anyukám is takaritás-mániás, de engem annyira elrettentett a folytonos suvickolással, hogy nem örököltem ilyesmit
Megjegyzem, hozzám nem jött még 1x sem takaritani, még kritikus, szülés utáni időszakban sem. Heti fél óra elég Neki belőlünk, pedig nyugdijas már... De erről irtam korábban.
Erika!
Nagyon ügyes vagy, hogy ilyen gyönyörü kistesója lesz Ákosnak! Azzal a vérömlennyel azért próbálj meg legalább olyankor pihenni, ha Ákos is alszik, és minél kevesebbet emelgesd pár hétig!
A vizsgálatot kombinált markeres vizsgálatnak hivják, kb 2-3 héttel előbb kérjél időpontot, ugy hogy a 12. héten legyél (de ebben segitenek, kérdezik az utolsó menses időpontját, és kiszámolják) Ez a vizsgálat 28.000 Ft-ba került még decemberben, és adnak képet és DVD-t is. Kb 1 óra alatt kész van az eredmény is.
Kata!
EDA nélkül szültél? Le a kalappal! Te akartad igy? Gyorsan meglett? Megirhatnád már pontosan, mi hogy volt, olyan szivesen és meghatódva szoktam olvasni a szüléstörténeteket.
Pompika!
Pont irta most Kata, Neki javasoltam anno, hogy nem érdemes sterilizálóra költeni, 1 nagy fazék vizbe fel kell tenni az egész cuccot és forrástól számitva 10-15 percig főzni, és ez tökéletes eredményt ad.
Én minden reggel kifőztem, de nálunk sajnos a cumisüveg állandó szereplő volt. Ha olyan szerencsés vagy, hogy csak szoptatsz, akkor nincs ez a macera sem.
Napszemcsi!
Mivel 2 gyerek nem egyforma, tehát egyik mocorgósabb, a másik lehet hogy csendesebb, ez biztos ikreknél is igy van, még ha egyszerre laknak is odabent
De biztos láttad Te is az ikres filmet a N.G-n, ott komplettül bemutatták, hogy a fejére tud nőni az élelmesebb az engedékenyebbnek
Na most hallottam konkrétan, hogy marad a szabad kórházválasztás, ha a háziorvos beutalót ir és abban megnevezi annak okát, miért is utalja épp oda a beteget
Ám orvost a mai álláspont szerint se lehet majd ingyen választani. Biztos ezentul a gyerekek épp a megfelelő orvos ügyeleti idejében fognak születni
És az is lehet, hogy holnap hoznak uj intézkedést
Pompika!
Az a bosszantó az "állami " cégek alkalmazottainka hozzáállásában, hogy az ő állásukat tulajdonképpen a mi adóinkból tartják fenn, ezért talán megérdemelnék az ADÓFIZETŐK is a normális bánásmódot. Az meg külön fejezetet érdemel, és offolásnak minősül, hogy az ellátások nagy részét olyanok kapják, akiket szintén a mi adóinkból tart el állambácsi
Talán ezért értik meg olyan jól egymást a hivatali alkalmazottakkal...
Bánásmódról még 1 off, de ez a férjemmel esett meg ma. Bejött az üzletbe valaki, mig a férjem az utcán volt, ajtó nyitva. Épp abban a percben jött az egyik szállitó, az uram megfeledkezett a vevőről és rázárta az ajtót. Kb 5 percet töltött bent a vevő az üres üzletben, és mivel nem szolgálta ki senki, ki akart menni, és éppen érzékelte, hogy bezárták, mikor megjelent a férjem a kulccsal. Az ürge mindenféle szemétládának lehordta a férjemet, elkezdte fenyegetni hogy kihivja a rendőrséget, meg elmegy a fogysztóvédelemhez stb, mert korlátozta a szabadságában. A felesége szerelte le valahogy, de elmenőben még fogadkozott, hogy itt aztán nem vesz semmit. Az emberekben még humorérzék sem maradt, mennyi mindent le lehetett volna nyulni az őrizetlen boltban, ő meg kiakadt hogy bezárták!