Akíra!
Még valami eszembe jutott : igyál málnalevél teát, ebből az utolsó héten minden nap 3-4csészével is megihatsz, szülés közben is ihatod, állítólag fokoza a méh összehúzódásokat.....
Láttod most se bírok aludni......
Banyanszki!
Köszi, de szülésznőt nem akarok fogadni, lehet hogy meg fogom bánni, de most egyenlőre a "párommal kettesben" akarom végig csinálni, bár tényleg van egy-két szimpi szülésznő Kerepesen (Sárközi Anikó, Ulicsák Éva) ezek tartottak előadást nekünk.
A te ismerősödet, hogy hívják?
Egyébként az OEP honlapján megtudod nézni, hogy a különböző beutalókkal, hová kell majd menned, de csak egy kórházat ír, nem pedig hármat..
Nálunk pl. azt hiszem a Váci is kiemelt kórház és majdnem egy távolságra van a Kerepesivel, mégis a legtöbb esetben a Kerepesi van feltüntetve.
Én is sok rosszat hallottam a Kerepesi kórházról, de hát minden kórháznak meg van a "negatív statisztikája" ...Sajnos
Az én apukám is anno ott halt meg.. bár ő menthetetlen volt.
Iloly!
Én írtam a Kft. alapításos dolgot, de félre értettél: azt én is tudom , hogy pár millióból csinálunk (bankszámlára összeszedek bárkitől pénzt, majd visszaadom) Kft.-t, én a kivásárlásról beszéltem , ami már nem pár millió forint.....
Na de mindegy... lényege a lényege, ahogy a doki mondta: " A kórház ebben a formájában biztos, hogy megszűnik!".
Pusza Mindenkinek (Jó Éjt
)