Szia Milla,
Sajnos kényszerböl jöttem vissza dolgozni. A pénz nagy úr, és havi 20Eft-ból nem jut semmire. A párom nettó fizujának a 3x-osát keresem, úgyhogy mint családfenntartó ...
Lelkiismeret furdalásom nincsen, tudtam, hogy ez lesz, és már nagyon régen készültem rá. De tudod, amíg az ember tervezi addig még jól is hangzik, csak amikor ott állsz, hogy eljött az idö a munkára, nos akkor nehéz.
Úgy látom Christopher nagyon jól elvan apukájával, meghát férjemet már az elején mindenbe beavattam,megtanítottam hogy Chris ne csak "anya fiacskája legyen", hanem apa is kivegye a részét a gyereknevelésböl, hogy a késöbbiekben ne legyen gond
A tejcsi gondokhoz hozzászólva az irodában lefejem a tejcsit, amit felcimkézek, hogy hány órakor fejtem és 24 óráig jó. Szóval kismanó ezt kapja. Ha meg nem elég, akkor kap egy kis tápot hozzá, de úgy látom ez nem lesz több mint napi 1 dl. Aztán napi 1x valami normális kaját is megpróbálunk belediktálni, dehát a tejcsit imádja a legjobban. Éjjel szopizik (ha felkel) és reggel is szopizik.
Milla, és hogy haladsz a fejéssel? Alakul? vagy még mindig a csomagolás a lényeg
Hogy van most a munkaidöd? Hogy áll a bedolgozásos munkakeresés? Bocs, ha valamiröl lemaradtam és rákérdezek.
Szia Névtelen 20:31
Igen, ez a könnyes szem elég szivszaggató lehet. Ha jól látom volt benne részed, és valószinü nagyon sok anyának volt és lesz is benne része. Bizti nehéz lesz nekem is. Vigaszom annyi, hogy amikor januártól bölcsibe megy, akkor csak 3-4 órákat lesz bölcsiben, mert apuka tanár és tudja az idejét úgy alakitani, hogy jó legyen mindannyiunknak.
Puszi mindenkinek,
Moni