Hát Betty ez a meghívó csak nem akar megérkezni!
Bence születésének története elég érdekes. 13-ra voltam kiírva, és ahol én szültem ott is az volt a szokás, hogy ha addigra nincs baba, akkor be kell feküdni. De előtte 9-én még mentem NST-re. Ott aztán valamit nem találtak rendben olyannyira, hogy egyből hívták a dokimat, és azonnal befektettek. Majd a dokim konzultált a főorvossal és úgy döntöttek, hogy nem várnak hétfőig, nem kockáztatnak, hanem másnap, azaz pénteken megcsászároznak. Azért nem indították meg a szülést, hanem császároztak, mert faros is volt a kissrác. Másnap meg született Bence, aki teljesen egészséges volt!!!!! Pedig azt mondták, hogy készüljek fel, mert nem biztos, hogy szellemileg minden okés lesz. Ezzel szemben már másfél éves korától folyékonyan beszél. Már mondókákat szaval, most éppen a locsolóversét tanulja.
Sőt karácsony óta szobatiszta. Ő kérte, hogy ne adjak rá pelust, és 3 nap múlva már éjszakára sem volt hajlandó felvenni, így teljesen leszokott a pelusról az egyik napról a másikra!
Hú Kriszta! Kemény fába vágod a fejszédet a politológiával! De ha Téged ez érdekel, akkor biztosan könnyen fog menni. Én németet tanultam a középiskolában, és abból is érettségiztem, aztán végül mégis az angol mellett kötöttem ki. Most kezdtem el azon gondolkodni, hogy újra elő kellene szedni a németet, és abból is nyelvvizsgázni. Jársz valahová? Milyen könyvből tanulsz?
Áprilisban lesz inszem! Hú, akkor az már mindjárt itt van!
Azt még megkérdezhetem, hogy milyen boltot szeretnél nyitni, ha nem titok?
Márti! Annyira örülök, hogy még így is idetaláltál, hogy már a harmadik babádat tervezitek! Én is szedtem az Elevtitet, de most félretettem. Most E-vitamint és Folsavat szedek, ja és Szójavit Fortét, mert azt ajánlotta a dokim, hogy a szója nagyon jó helyrerakja a hormonokat! Az E-vitamint azért kezdtem el szedni, mert van egy dokinő, aki azt javasolja,mint peteérést serkentőt! És még ezt találtam róla:
- jelentősen javítja a placenta mikrocirkulációját,
- pozitív hatást gyakorol a szervezet anyagcsere-folyamataira,
- fokozza a szervezet immunválaszait,
- nagy mértékben növeli a terhes szervezet progeszteron-szintjét,stabilan szinten tartja annak termelődését a terhesség egész ideje alatt,
- növeli a terhességi sárgatest aktivitását,
- erős és stabil antioxidáns-védelmet biztosit a terhes szervezet számára az egész terhesség folyamán,
- biztosítja a méhlepény spirális artériáinak teljes értékű fejlődését és működését.
Bár az én kisfiam is elsőre összejött, és a második próbálkozásunk is elsőre sikerült, csak sajnos elvetéltem.
Andi! Ugye Te is jössz még?