Boboka
Nekem lányom van, ugye, és én a kis émelygésen kívül nem voltam rosszul. És az édeset kívántam. Állítólag az is lányra utal. De szerintem nem szentírás semmi.
Mona
Én minden UH előtt be voltam tojva.
Természetes, hogy kicsit izgulsz, hiszen nem szeretnéd, hogy bármi gond legyen.
Én ettem erőset, Fici jól bírta.
Nyamiiii! Imádom az epret!!
Majd ha még rakok fel videot, belinkelem ide.
Nelli
Remélem, Dorka már jobban van!
Susy
Gondolom, már nagyon várod az UH-t! Milyen jó lesz majd látni és hallani a kis szívét!
Én sajnos csak a 12. hetén hallottam először, mert a kórházamban az UH-s doki nem mutatta meg. Még a babát sem láttam, csak a párom. Aztán a genetikai tanácsadáson nemcsak láttam, de hallottam is a kis szívét verni.
Tündi
Émelygés jobb már?? Mi a helyzet most a melóhellyel? Bocsi, de nem olvastam mindent végig a másik topikban, így csak fél szemmel láttam, hogy már nem dolgozol, vagy mi.
Mi ma megint voltunk uszizni. Most végre az "igazi" úszásoktató "bácsi" volt. Egész másképp viselkedett a gyerekekkel, mint a helyettes csaj. Ráadásul, az egyik gyakorlatot a csaj múlt alkalommal rosszul mutatta meg.
Ma megvolt az első merülés is. Hát, még gyakorolni kell, mert Fici nem nagyon élvezte. Ott már nem gyakoroltuk, mert a vége felé elég nyügi lett és eljöttünk kicsit előbb. Most, hogy megint megnyitották a nagy uszodát is (a tv-ben is volt), sokkal hidegebb a levegő és picit fázott is. Délután kiugrottunk Apukámhoz a szőlőbe, annyira jó idő volt. Most meg fáj a fejem.
Tuti valami front van.