Sziasztok!
Nemen!
Sajnálom, talán a következő hónap sikerül. Anna szopizik még, hogy haladtok a leszokatással? Képzeld nekünk sikerült, vagyis elfogyott szépen lassan a tejcsi, lehet, a terhesség miatt.
Mi nem tettünk semmit, elhatároztuk, hogy jöhet. Dokinál voltál már? Az egyik ismerősünknek, az első baba mesterséges úton sikerült, a második csodák csodájára természetes úton, most nagyon boldogok. Szerintem, a nagyobbik megcsinálta az utat a kicsinek.
Személy szerint a hő mérésébe, tesztelgetésben nem hiszek, de végső elkeseredésben ehhez fordulnék, megerősítésért.
Mi megvártuk a mesi utáni 13-14. napot, pár napig aktívak voltunk, apa örömére.
Mindenestre ne görcsölj, ne olvas buta történeteket, mert azzal csak lelkileg teszel rosszat magadnak. Tehát rám se hallgass.
Hajni!
Kisfiadnál is csináltattok 4D? Mi, most is kihagyjuk. Biztos szép élmény, de én inkább élőben szeretném látni. Mind1, hosszú az ellenérvem.
Az biztos, amikor megkaptam Manó első uh képét, boldog boldogtalanak mutattam, pedig akkor még csak egy maszat látszott. Viszont én a világ legszebb babájának láttam.
Ciripke!
Én, pedig azt hittem, hogy a pocaszorítónak, pont az a feladata, hogy tartsa a hasfalat, hogy nem engedje el magát. Mint pl. nálam. Másik, ami foglalkoztat, hogy egyáltalán lehet-e használni közvetlenül szülés után, hisz akkor még minden olyan eleven belül. A legjobb, szülés után kb. 3 hónappal elkezdeni hasazni.
Na persze, ha az ember rá tudja venni magát.
2 gyerkőc után is elmennél még szülésfelkészítőre? Nálatok miből áll?
Itt Nyíregyen ez a feltétele, hogy apát beengedjék a szülőszobára. Jó, előtte be kell fizetni egy jelképes összeget az alapítvány számlájára, ami okés is. 3 alkalomból áll, amit folyamatosan indítanak, első alkalommal Doki beszélt az osztályról, a lehetőségekről, majd egy dili doki tett fel pár kérdést, kíváncsi volt a félelmeinkre... legközelebb végig járhattuk az osztály, az előkészítőt, az alapítványi szobát, szülőszobát...Utolsó alkalommal a védőnő beszélt és mutatta a gyerek ellátásáról pár dolgot, amit ki is hagytunk, mert nem értünk oda.
Mi sima, de szépen berendezett szülőszobán szültünk apával. Több nem is kellett volna. Viszont soron nem szülnék, több emberrel egyszerre.
Hallani, hogy más is szenved, vagy már "végzett".
Még nem döntöttem, de szerintem, megint baba-mama szobában leszünk. itt is van külön wc
és zuhanyzó, pelenkázó helyiség, tehát minden, ami kell. Na és társaság, ha szükség van rá. Alapítványi semmi képen egyelőre, hacsak Manó miatt nem, de lehet, jobb, ha nem látogat meg a korházba. Fogalmam sincs, hogy lenne jó, biztos sírás lesz, ha haza kell mennie Apával. Ti, hogy gondoljátok? Na és a többi látogató. Itt beengedik a rokonokat az alapítványiba, de csak ide. Nekem ez nem hiányzik, inkább kimegyek, ha jönnek. Nem kell az első napokba zavarni a babát, egyelőre kettőnknek kell megismerkedni, szerintem.
Jutta!
Örülök, hogy minden ok, és vigyáztál magadra. Nekem, anno azt a jó tanácsot adták, hogy sokat pihenjek szülés előtt, minden pillantott használjak ki. Milyen igaz, azóta, ha pihenek is, állandóan Manó körül jár az agyam, nem fázik, szuszog-e, ...
Tehát csak használj ki minden pillanatot magadra, mint leendő első gyermekes anyuka.
Bocsi, nagyon hosszú voltam...
Sziasztok