Új privát üzeneted érkezett!

Úgy látszik mindig én nyitok új oldalt :lol:

Kép Kép
curse

Hali,

Lekopogom, úgy tűnik sikerült meggyógyulnunk. Tegnap már Veronika is ment a "dolgozóba" meg én is. Mindketten lelkesen szedünk mindenféle immunerősítőt.

Curse,
Azt olvastam az érdi újságban h az állami ovikban egységesen április 2-3-4-én van a beíratkozás. Utána összeülnek a vezetők és eldöntik h kit vesznek fel.

Most csak röviden ennyi, dolgoznom kell.
Mindenkinek szép napot.

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Andi,
De jó, h már jobban vagytok :) Talán most már jön a jó idő és eltűnnek ezek a fránya vírusok.
Ezt a határidőt jó tudni, mert ezek szerint jó előre el kell dönteni, h mikor akar az ember visszamenni dolgozni :?

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Jó régen jártam itt. :oops:
Képzeljétek, nem kereszteli meg a református lelkésznő (Parkvárosi ref.templ.) Anitát, mert nem vagyunk összeházasodva apával. Csak valami gyermek mgáldási ceremóniát csinálna. Azt mondja, hogy ugyan úgy bekrülnek a nagykönyvbe a keresztszülők. Abban különbözik a keresztelőtől, hogy nem önti le a fejét és egy esküvel kevesebbet mondanak el a szülők.
Szerintetek próbáljam meg az Érd központban lévő reform. templomba is?
Járt már így valamelyikőtök?

Húú, most mennem kell, mert felébredt a kislány. Próbálok többször jönni, ha nem gond, hadd pörögjön fel ez a topic. :D

Edina és Anita

Kép
educi

Szia Educi,

Én családi tapasztalatból tudom, hogy nem engedik. Anno anyuéknak csak polgári esküvőjük volt és a pap nem volt hajlandó megkeresztelni engem :evil: úgyhogy ők kerestek egy másikat, aki némi-nemű "fizetség" ellenében elvállalta. Szerintem most is lehet ilyeneket találni :?

És ti hogy vagytok? Berendezkedtetek? Megszoktátok már az új helyet?

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Tudnátok nekem abban segíteni, hogy Érden a Badacsonyi utca (Parkvárosban) ,melyik óvodához tartozik?

Előre is köszönöm. :)

Üdv
szamóca

Kép

Kép

Kép
szamóca

Szia Szamóca,
Sajnos nem tudok segíteni. Nálunk még nem aktuális az óvodai kérdés :)

Kép Kép
curse

Hali,

Szamóca,
Sajnos én sem tudom. Próbáltad már megnézni a telefonkönyvet?
Vagy lehet h már sikerült is:)

Beszéltem Noémivel, jól vannak, azt mondta h Rajmi jó baba, eszik és alszik :)

Szerencsére már mi is meggyógyultunk, úgyhogy már mindegyikünk mehetett dolgozni :)

Puszi

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

De eltűnt mindenki :(

Andi,
Köszi, h hoztál egy kis hírt Noémiéktől :) Remélem, hamarosan ő is jelentkezik és mesél egy picit :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Mi is megvagyunk, csak ritkán jutok gépközelbe. :?

Szamóca!
Szerintem Ti is a Tárnoki úti ovihoz tartoztok.Bár attol függhet hogy a Badacsonyi melyik részén laktok?!
Mi a Bor utcában lakunk, közel hozzátok. :lol:

Sajnos mi is voltunk betegek, de már minden okés, remélem.

No már megint mennem kell....
pussza

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok!

Hú nagyon eltűnt innen mindenki. :( Bár mondjuk én is elég ritkán tudok jönni. :roll:

Hétvégén megtartottuk Bálint születésnapját, mert csütörtökön lesz 5.-e, és nem akartuk összevonni a húsvéttal, így inkább pár nappal előrébb raktuk. Egy-két képet teszek fel:
Kis kétévesem!:)
Kép
A tortákat én sütöttem. :)
Kép
Itt még volt szeme a cicának, azt ette meg legelőször Bálint. :lol:
Kép

Na tegnap beírattam a Lilit 6 óvodába. Három helyen azt mondták, hogy óvodaköteles, mert a jövő óvodai évben tölti az 5 évet. Másik háromban, meg azt, még ahova tartozunk az is azt mondta, hogy nem óvodaköteles, mert nem 2007-ben, hanem 2008ban tölti az 5 évet. Na most Lili január 8.án született. Szóval 8 nap miatt. Ezek szerint az óvodakötelesség attól függ, melyik óvodavezető hogyan értelmezi a szabályokat? :x :evil: Egyik másik olyan tenyérbe mászó volt, hiába ecseteltem, hogy én megyek vissza dolgozni, Bálintot meg felvették a bölcsibe. Akkor is azt mondta, hogy nem biztos hogy felveszik Lilit, mert hogy még nem óvodaköteles, és először azokat veszik fel (még ahova tartozunk az az óvodavezető is ezt mondta) Megkérdeztem, hogy akkor mi a teendő, ha nem veszik fel. Azt mondta, fellebbezhetek, de azt sem mindig fogadják el. De egyébként is én jó helyzetben vagyok, mert még visszamehetek gyesre. :evil: Mire végeztem az óvodákkal, 200volt a vérnyomásom. Hát remélem, hogy a hat óvoda közül, legalább egyben felveszik. :roll:

Andi
andrea27

Sziasztok csajok!

Andi!

Boldog szülinapot a Bálintnak!
Nagyon tetszettek a képek! :-)
Kész horror ez az óvodai kálvária. Ja, megtudtam egy infot, mondjuk nem tudom nálad ez mennyire működik. Tehát, a munkahelyed környékén is nézhetsz óvodát oda is felveszik a lurkókat, kell majd a munkáltatói bár valószínűleg először a körzeti gyerekeket veszik fel és utána azokat akik más miatt akarnak oda kerülni. Mi valószínűleg ezt fogjuk megjátszani majd idővel, mert mindketten Budán dolgozunk és ha itt Érden ilyen nehezen lehet bepaszírozni, megkell próbálni a fővárost, ott azért valószínűleg még így is több esélyünk van, mert ott kerületenként van kb. annyi óvoda mint itt egész Érden. :roll:
Drukkolok, hogy legalább hatból egybe sikerüljön a kishölgynek bekerülnie. (Kész röhejnek tartom ezt az egész helyzetet, sírnak-rínak, hogy fogy a népesség, aztán nuku óvoda és bölcsöde)

Kép

Kép
tulipán5

Sziasztok,

Mivel holnap vendégség lesz, ezért most kívánok
Bálintnak nagyon boldog szülinapot!!! :) Képek nagyon jók és milyen szép torta, nyami :lol:

Ez az óvodai mizéria milyen gáz, állandóan azt hangoztatják, h kevés a gyerek és ezt meg azt be kell zárni, ugyanakkor meg túljelentkezés van. Ki érti ezt :?
Ettől függetlenül mi is úgy szeretnék majd, h munkahelyhez közel, mert hát nagyszülői segítség nincsen, ezért nekünk kell hozni-vinni majd Adélt.

KÉRDÉS:
Aki ismeri a helyi közelekedést, megírná nekem, h milyen buszok járnak erre felé? Olyat keresek, ami újteleptől jön erre felé. Egyik ismerősöm jönne át onnan és én nekem fogalmam sincs milyen busszal kellene jönnie :?

Kép Kép
curse

Ja és persze hozzáteszem az Érd online-on a menetrendes oldal pont be van hallva :evil:

Egyébként vki írt keresztelővel kapcsolatosan. Én tegnap beszéltem azzal a plébániával, ahol házasodtunk (Bp), és azt mondták, h a keresztszülőktől nem kell keresztlevél, hanem egy lakhely szerinti plébánia igazolás arról, h alkalmas a keresztszülőségre. Itt Érden nem ilyen papírt kérnek?? :?

Kép Kép
curse

Sziasztok!
Köszi a jókívánságokat!
Hál istennek nagyon jól vagyunk,csak időm nincs. Már dolgozom is napi pár órát 2 szopi között. Tejci van,de ha van valakinek jó ötlete,hogy még több legyen,azt szivesen fogadom!
Rajmond nagyon jó ksfiú. Kopp..kopp,de tényleg! Eszik,alszik,nézelődik,néha hangot hallat,de csak macska nyávogás.Éjszaka 1szer eszik,aztán csicsizik tovább :P
Másfél óra alatt lett meg,gyorsan,ügyeske volt :D Vizsgálatra mentem be,aztán bent fogtak.
Dominik nagyon szereti,nem féltékeny,ez csoda :D
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok!

Noémi
citrom

Hahó

mi is megvagyunk, ma már nincs ovi, holnap meg elutazunk húsvétra.

Andi
Boldog szülinapot Bálintnak! nagyon szépek a torták! milyen izűek voltak? tanultad a cukrászatot?
drukk az ovihoz!

Curse
sajna nem tudom a buszokat.
mi is behordjuk ovina a Gergőt Bp-re.

Noémi
szuper csaj vagy, hogy már dolgozni is tudsz. másfél óra, aztaaaaa...
Múltkor hívtalak, de nem vetted fel. akkor lassan már lehet menni babanézőbe???
igazán megérdemeltél egy ilyen jó bébit, igaz? :lol: 8)
tej: sok-sok szoptatás, sok folyadák, szoptatós tea, van rá homeós bogyó is, de nekem az nem jött be, urtica urens a neve.
meg hallottam valami új készítményről, more milk a neve, a kenguru goldban láttam is itt Érden.

puszi
kellemes ünnepeket

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Noémi,
Gratulálok még egyszer a kisfiadhoz :) És hát le a kalappal a villámszülésed előtt :)
Tejci dologban szerintem Judy minden leírt, sok szopi és egyébként rengeteg pihi, meg persze Laktoherb meg van még egy azt hiszem Filofil (vagy vmi ilyesmi), meg urtica urens 5ch.
De ne dolgozz sokat, mert az sem tesz jót nemcsak a tejcinek, de neked sem!!! A 6 hét, az 6 hét.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Andi!
Boldog Szülinapot így utólag Bálintnak.

Noémi!
Gratula a kicsi fiadhoz.
Nem semmi.... :lol:
Remélem nemsokára meg is nézhetjük. :oops:
Dani, ha lent járunk a lakcsi környékén még mindig emlegeti, hogy menjünk be hozzátok, mert biztosan otthon vagytok. 8)
Pihizzél sokat.

Millió puszika

Xsara

KépKép
Kép
xsara
Érd

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a tanácsot,ezeket mind csinálom.Tul.képp,amennyi kell annyi tejci van,csak fejni is szerettem volna,na de mindegy,a lényeg,hogy van.

Csajok!
Mindenkit várunk szeretettel,ha gondoljátok megbeszélhetünk egy időpontot és akkor mindenki talizik mindenkiven nálunk! Nekünk a péntekek a legalkalmasabbak a munkám miatt. Beszéljük meg,és talizunk!
Puszika
Noémi

Noémi
citrom

Sziasztok,

Noémi,
Nagyon köszönjük a meghívást és persze élünk vele, viszont mivel nekünk bármikor jó, alkalmazkodunk azokhoz, akik dolgoznak :)

Andik,
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!! :D

Kép Kép
curse

Hahó

Noémi
Boldog névnapot :)
Nekünk is jó bármelyik péntek.
Most következő péntekhez mit szólnátok???

puszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Téged is vár a Szülők Háza Családi Központ és Játszóház

…mert TE is fontos vagy!

Kényelmes karosszékben dőlhetsz hátra, újságot olvashatsz, internetezhetsz, kávézhatsz, beszélgethetsz, amíg gyermekeid igényes és biztonságos környezetben, szakképzett munkatársaink felügyelete alatt játszanak.

Rendelkezésedre áll masszázs, vagy éppen manikűr-pedikűr. Legyél bár várandós, vagy „friss” kismama. Tornázhatsz, jógázhatsz, de választhatsz tanfolyamjaink közül is. Büszkék vagyunk rá, hogy központunkat egyre több apuka látogatja!

Felnőtt programjainkon kreatív gyermekfelügyeletet biztosítunk!

Nem vagy egyedül! Kérdéseidre választ kaphatsz szakembereinktől egyéni, vagy csoportos beszélgetéseinken.

De, ha gondolod, el is intézheted ügyes-bajos dolgaidat, vagy éppen be is vásárolhatsz.
Ne aggódj, mi vigyázunk szemed fényére!

Gyermekprogramjainkat is igyekszünk élvezetesé tenni a számotokra, így azok aktívan mozgósítanak majd Titeket is.
Így a gyermekeitek - a szülői mintát követve - bátrabban be tudnak kapcsolódni a játékba, és Ti gyermekeiteken keresztül újra átélhetitek a játék a zene örömét.

Levesszük válladról a terhet!

Tartsd nálunk - az ország legnagyobb nappalijában – gyermeked, vagy akár a nagyi születésnapját!

Gyere velünk táborozni!

Programjainkról bővebben a www.szulokhaza.com, weboldalunkon olvashatsz, vagy ellátogathatsz hozzánk személyesen a XI. ker. Rétköz u.7 alatt található Eleven Centerbe, ahol szeretettel várunk Titeket, minden nap 9-19 óráig.
szulokhaza

Hali,

Curse,
Köszönöm szépen a jókívánságot:)

Noémi,
Nekem ez a péntek nem jó mert céges kirándulásra megyünk Erdélybe:) Már nagyon várom. Mit szólnátok a jövő péntekhez?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Noémi,
Ha most tartod, akkor nagyon boldog névnapot! Már mint tegnapra! :D

Andi,
Nekünk mindegy, mi alkalmazkodunk :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!
Bocs csajok,de a jövőhét péntek nekem nem jó,mert rövid hét,és hát dolgozom,így a péntek is kell. Beszéljük meg az utána levő hetet.
Ha van kedvetek,akkor társuljatok hzzánk!, most vasárnap valósz. de. megyünk a Budaőrsi Mcbe (játszóházasba). Viszem Rajmond babaát is. Gyertek,ha van kadvetek!
Puszi

Noémi
citrom

Köszönöm a jókívánságokat!

Noémi
citrom

Noémi
A 11.-e sajnos nekem nem jó, Sopronban leszünk. De ha mindenki másnak jó, akkor én majd meglátogatlak máskor! Már nagyon kíváncsi vagyok Rajmibébire!!!!Még mindig olyan jó baba??

puszi
jó 7végét mindenkinek!

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Noémi,
Sajnos a mostani hétvége nem jó, mert vendégeink lesznek.

Mindenkinek jó pihenést a hosszú hétvégére!!! :)

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Judy!
Persze ok,és várunk,jó pihit!
Egyszerűen net tudok képet feltenni pedíg próbálom :roll: a méretezéssel lehet a gond,de nem tudok kicsinyíteni.
Rajmond hál istennek még mindíg jókisfiú.Jó persze ő is tud sírni de hát ez a normális :D
puszi

Noémi
citrom

Sziasztok aki Érdligeten lakik irjon már erre a címre és akkor tudnánk irogatni egymásnak ,köszi sziasztok
monika11@vipmail.hu
moni82

Moni,
Szerintem itt mindenki parkvárosban lakik, de lehet, h rosszul emlékszem.

Noémi,
Kép kicsinyítés: képen állva jobb egérklikk szerkesztés azon belül kép: nyújtás/döntés és ott a nyújtás százalékait kell állítani.

Kép Kép
curse

Noémi
Sajnos mostanában nem nagyon tudunk menni, mert Gergő bárányhimlős. már jobban van, de a 2. nap nagyon durva volt, 40,6 volt a láza a popsijában. Most várjuk, hogy Gellért elkapta-e.
Küldeni sem tudz képet? fodroczy@axelero.hu. mert akkor én feltenném. meg megnézném :lol:

amúgy megvagyunk, visszajelentkeztem a munkahelyre, júniustól már szabin vagyok, aztán ősztől meló. kicsit parázok így 5 év után.
meg tanulok is, csütörtökön lesz az első vizsgám.

puszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy,
Bulást Gergőnek!!! Tudom, h nem szép, amit mondok, de legalább túl lesz rajta. Sajna én nem voltam gyerekkoromban himlős, ezért az egész várandósságomat végig rettegtem és most aggódhatok a jövőbeni dolgok miatt is, ha Adél esetleg elkapja. Bár szerencsére van rá oltás, de az sem véd életvégig, ráadásul szoptatás alatt nem is lehet ilyet beadatni.
Biztos nagyon fura lesz visszamenni dolgozni. És ugyanoda sikerül visszamenned, már mint ugyanabba a pozícióba?
A vizsgához egy kalappal!!! :)

Kép Kép
curse

Hali,

Juti,
Veronika is bárányhimlős :D :cry: Vasárnap még csak a hólyagok jöttek ki, hétfő reggelre már mindene csupa piros pötty volt. A gyerekorvosnál találkoztunk az egyik csoporttársával a bölcsiből tehát megvan a bűnös :)

Többieknek pusz mennem kell mert nyűgi van.

UI: mikor talizunk?

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok,

Andi,
Szegény Veronika :( Jobbulást Nektek!!!

Judy,
Remélem rendbe jött Gergő!!!

Andi27,
Elhagytam a számodat :oops: megadod még egyszer? Már akartalak volna hívni séta ügyben :)

Még egy kérdés. Érden van piac vhol??

Kép Kép
curse

Kedves Mamák,

Bocsánat, hogy ismeretlenül zavarlak titeket, de mivel régi „topicoló „ vagyok, kislányommal való terhességem óta, ezért merem veletek bátran és örömmel megosztani, hogy megnyitottuk a www.biofalva.hu webáruházunkat. Csupa csupa egészséges étel, naturkozmetikum, babaápolás, kényeztetés a babának és mamának. Kislányunk inspirált az egész létrehozásához, mivel neki nagyon nehezen vadásztam le ezeket az egészséges dolgokat.
Ha van kedvetek nézzetek be hozzánk. További szép napot kívánok mindenkinek.
Johanna

Curse: nini egy ismerős. :-)
johanna1975

Sziasztik csajok!
Ritkán vagyok itt,mert olyan nehezen enged "be" a babanet. Most inkább az iwiwen nyomulok. Jelöljetek meg,ott sűrűbben tudunk dumcsizni,egyébként velünk minden ok,fiúk szépek,és szépen növögetnek.
Mindenkinek ezer puszi:)

Így találtok meg: Tóthné Győrfi Noémi (persze kép az itt is csak rólam van,azt se én tettem fel. )

Cruse! Köszike megpróbálom így is a képet:)

Noémi
citrom

Curse!
Nekem ez nem megy :roll: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Azt írja ki,hogy hiba történt :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Noémi
citrom

Hahó

Sehol senki????????

én nem nagoyn tudtam jönni, mert tanultam, de tagnap végre vége lett a vizsgáknak..
mi megvagyunk, Gergő még a héten jár oviba, aztán nyáriszünet..

Noémi
most már tényleg szsretném látni a kislegényt....valamikor meglátigathatunk?????

puszi

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Hali,

Manó is meggyógyult.

Juti,
Voltatok már Noémiéknél látogatóba? Nyáron még találkozhatnánk mielött visszamész dolgozni.

Most pénteken kinek jó? :D

Andi

Kép[
Kép[
kostyika

Andi
Sajna még nem taliztunk, először volt a bárányhimlő, meg a vizsgaidőszak.
múlt héten Gergő lett kruppos, annyira fulladt, hogy be kellett vinni az ügyeletre, már jól van, de most éjjel meg Gellike fulladt nagyon :roll: ezen kívűl pewdig dolgoznom kell itthon apának, több száz angol nyelvű szerződést kell feldolgozni..

na azért jó lenne talizni, hát nem tudom meggyógyul-e a kicsi péntekre, ha igen, nálunk is lehetne tali

puszi
J

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Remélem, nem zavarok...

Nem nagyon olvastam még vissza, nem tudom, mennyire összeszokott, zárt társaság ez, de ha lehetséges, néha én is bekukkantanék :)

Ha minden jól megy, augusztus végén költözünk Érdre, most folynak az intézkedések hitel-ügyben, illetve várnunk kell, míg a tulaj ki tud költözni. Szóval hamarosan érdiek leszünk, már nagyon várjuk :)

A madár nevű utcák egyikében van a ház, van valaki, aki ismeri a környéket? Szinte semmit nem tudok, mi hol van Érden, eleinte biztos nagyon elveszett leszek.
Nagyobbik fiam 5 éves, így a körzeti oviba úgy néz ki, fölveszik. A Fácán közi az, ismeri valaki? Még csak nem is láttuk az ovit, elég érdekes lesz így odajárni... Ráadásul a gyerek még nem volt óvodás, mivel itthon vagyok a tesóval, nem vették fel. Nem tudom, így, hogy hozzászokott, hogy itthon van, hogy fog majd beilleszkedni, de muszáj edződnie az iskola előtt! / extra zárkózott kölök :( /

Szükség lesz kisebb felújításokra a házon, ha tudtok megbízható festőt, burkolót, légyszi szóljatok!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

sziasztok

en is bemutatkozom ... egy ideje mar olvasgatlak titeket, de meg mindig nem vagyok biztos benne, hogy van itt olyan, akinek mar nagyobb gyerkoce van (5-6-7 eves). Mindegyikotok otthon van meg gyesen, gyeden?
De most vegre megjelent Jucc .... :) Varunk Erdre.

Szoval: Soltesz Andi vagyok, 32 eves, Parkvarosban elunk, annak is az also reszen, meg az M7-es alatt.
Gyerkoc 5,5 eves, a Brumi oviba fog jarni nagycsoportba. Most fogja kezdeni par heten belul, hat majd meglatjuk ...

Angol tanar vagyok, regebben itthon tanitottam es 2 nyelviskolaban, de jelenleg eppen sehol.

Mas igy hirtelen nem jut eszembe, kerdezzetek lanyok.

Jucc,
en megneztem a terkepen, hogy hol van a Facan utca (www.utcakereso.hu).
A varoskozponttol nem tul messze (hat relativ, kozelebb mint mi), a 70es uthoz kozel fogtok lakni. Nem messze toletek epul egy Sportkozpont, Uszoda.

Andi

Ui: Ja, meg a lakasfelujitashoz, en csak jo acsot tudok, ha esetleg beazik a teto :)
solteszandi

Sziasztok

meg az jutott eszembe, hogy ti hogy birjatok ezt a meleget, mit csinaltok a gyerekekkel ilyenkor? Bent maradtok a lakasban? Vagy elmentek valami jo legkondis helyre?

Xsara
most latom, hogy neked 5,5 eves a fiad, pont az en lurkomhoz illene korban.
Sajnos nincs ilyen koru fiu baratja :(
Talan most majd az oviban sikerul baratkoznunk.

Andi
solteszandi

Sziasztok!

Andi :) Az én nagyobbik fiam 5 éves, és neki se nagyon vannak korban hozzáillő barátai. Egy kislány van, akivel születésük óta összejárunk, amúgy többnyira kisebb fiúkkal akadunk össze. Én is az oviban reménykedem :) A Brumi az magánovi, ugye? Eddig nem járt oviba a fiad? Vagy nem jól éretm, hogy most kezdi?
Én amúgy itthon vagyok gyeden, a kicsi szeptember végén lesz 2 éves.

Azért nagyjából tudom, hol fogunk lakni :wink: , inkább az a bajom, hogy a környéket nem ismerem, illetve hogy hova mivel lehet eljutni. Első körben bicajt fogok venni, és azzal járunk ahova csak lehet, azt meg majd meglátjuk, hogy ez télen megvalósítható lesz-e...
Nekem úgy rémlett, hog yaz az uszoda már készen van.

A hőség szerintem már elviselhetetlen, én nagyon ki vagyok tőle merülve, nem tudok aludni :(
Általában egész nap itthon vagyunk, a lakásban "csak" 34 fok van. Este 6-7körül merészkedünk ki, ilyenkor már a nap nem tűz annyira, és amerre járunk, ott többnyire árnyék van. Ezen a héten voltunk egyszer a Balcsin, és strandon is.
Bízom benne, hogy a kertesházban jobb lesz!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Sziasztok!

Andi :) Az én nagyobbik fiam 5 éves, és neki se nagyon vannak korban hozzáillő barátai. Egy kislány van, akivel születésük óta összejárunk, amúgy többnyira kisebb fiúkkal akadunk össze. Én is az oviban reménykedem :) A Brumi az magánovi, ugye? Eddig nem járt oviba a fiad? Vagy nem jól éretm, hogy most kezdi?
Én amúgy itthon vagyok gyeden, a kicsi szeptember végén lesz 2 éves.

Azért nagyjából tudom, hol fogunk lakni :wink: , inkább az a bajom, hogy a környéket nem ismerem, illetve hogy hova mivel lehet eljutni. Első körben bicajt fogok venni, és azzal járunk ahova csak lehet, azt meg majd meglátjuk, hogy ez télen megvalósítható lesz-e...
Nekem úgy rémlett, hog yaz az uszoda már készen van.

A hőség szerintem már elviselhetetlen, én nagyon ki vagyok tőle merülve, nem tudok aludni :(
Általában egész nap itthon vagyunk, a lakásban "csak" 34 fok van. Este 6-7körül merészkedünk ki, ilyenkor már a nap nem tűz annyira, és amerre járunk, ott többnyire árnyék van. Ezen a héten voltunk egyszer a Balcsin, és strandon is.
Bízom benne, hogy a kertesházban jobb lesz!

Kép

Kép
jucc33
Érd

Judit, Andi
Üdv:)

Judit
Elég sok a hasonlóság, én is Judit, szintén madár nevű és 2 fiam van, a nagyobbik Gergely :) 5 éves lesz októberben, a kicsi Gellért 3 lesz októberben.
közlekedés: elég gáz. busz kb óránként. én ezt kb egy évig bírtam, annyira apára voltunk utalva mindenben.
úgyhogy azóta én is kocsival járok.

az uszoda kész van, csak épp nem adták még át, megy a huzavona a városvezetés és a bank között, akié az uszi :twisted:

hőség: ez már tényleg nem fhér embernek való. mi is vagy bent vagyunk, vagy vízközelben. Velence elég közel van, meg a battai strand.

többiek merre jártok?

pusz

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Sziasztok!

Judy :) Örülök a hasonlóságoknak :) Nagyfiad ovis? Ha igen, hova jár?
A környékről mondanál nekem -lehetőleg bíztató :) - dolgokat? Amikor az értékbecslő kint járt a háznál, jól megijesztett bennünket, hogy ez egy nem túl jó környék, készüljünk fel biztonsági intézkedésekkel. A tulajéktól hiába kérdezek, állítólag nekik nincs rossz tapasztalatuk, de lehet, hogy csak nem akarják elmondani... 20 éve laknak ott, nincs riasztójuk se, bízom benne, hogy lenne, ha szükségét látták volna. Mindenesetre a férjem most aztán mindenfélét kitalál, hogy hogy tegyünk óvintézkedéseket, rám meg a frászt hozza ezzel :( Azért remélem, hogy nem csak rettegni fogok, ha majd beköltözünk, hanem élvezni is tudjuk a házat :)

Közlekedés: mindenki azt mondja, hogy nem fogom sokáig bírni kocsi nélkül. De annyira béna vagyok, én mindenhol eltévedek, úgyhogy egyelőre megpróbálom enélkül :)

Szép napot mindenkinek!

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Judit
Gergő Bp-re jár be oviba a Budai várba, férjem hordta, közel van a munkahelye. ugyanis itt nem vették fel sehová, mivel itthon voltam a kicsivel.
most pedig már én is megyek vissaz dolgozni és az ovi bevált, úgyhogy a kicsi is oda fog járni.
persze jobban örültem volna ha felveszik itt félnaposra, de ez van. most meg már egyszerűbb is lesz így.
környék: mi zsákutcában lakunk, azt mondják azt nem annyira szeretik a betörők, mivel csak egyfelé menekülhetnek ugye. ennek ellenére van riasztónk, biztos mai biztos.....mi elég sokat utazunk el nagyszülőkhöz hosszabb időre, így nekem ez megnyugtatóbb.
az utca végén egyébként volt már betörés még pár éve, az a ház már a főútra nyílik. meg elég sok kutyát megmérgeztek a környéken :cry: :cry: na ez most így nem túl bíztató. de én azért nem félek, van kutyusunk is. ahol látják a risztós feliratot talán nem annyira csábító....tényleg nagyon hamar kint vannak ha véletlenül beriaszt a készülék.

közlekedés: hát asszem náélam bénább kevés ember van, jóhihetetlenül rosszul tájékozódom, bárhpl képes vagyok eltévedni...ennek ellenére mégis úgy éreztem kell a kocsi..és járok a jó kis bejáratott útvonalakon :lol: :lol:

Judy

Kép
Kép
Kép
juti

Judy :) Köszi a válaszokat!
Azt már én is eldöntöttem, hogy házőrzésre nem fogunk kutyit tartani, hallottam a mérgezésekről :( A nagyobbik fiam szeretne nagyon kutyát / meg mindenféle állatot :) /, de neki a picurik jobban tetszenek, azt csak nem mérgezik meg. / úgyis visszük magunkkal mindig, ha elutazunk, gondolom/. Mi is sokat utazunk nagyikhoz, ezért nekünk is ésszerű a riasztó beszereltetése. Érdeklődhetek, Nektek milyen van / milyen cég szerelte be/?
Nálatok merre laknak a nagyszülők? Mi az Őrségbe járunk, férjem szülei, és az én anyukám+nagyim is ott lakik :)

Lehet, hogy most találtál egy Nálad is bénábbat: én a bejáratott utakon is képes vagyok eltévedni, ha nem figyelek :oops: Már jópárszor voltunk az új háznál, de nem találnék oda, és sógoromékhoz is 3 éve járunk Érdre, de még mindig van, hogy rossz helyen kanyarodok be, és akkor vége a világnak, képtelen vagyok visszatalálni a jó útra. Rémes.

Egyébként mi a Csíz utcába költözünk, elárulod, Ti melyikben laktok?

Judit

Kép

Kép
jucc33
Érd

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?