Eszter
4400-ért egy kiló parmezánt/pecorinót adnak? Hű, az nagyon kéne nekünk...
Egy kicsit térjünk vissza a hajápoláshoz, mert ez nekem is nagy gond: gyerekszülés után csak vízzel mostam a hajamat, illetve amikor nagyon koszos volt már, akkor a szódabikarbóna/almaecet pároshoz nyúltam, de sajnos nem tudtam a derékig érő loboncos hajamat kifésülni, így két hónapja le kellett vágnom, de előtte sajnos még a balzsamhoz is nyúlni, mert annyira összegubancolódott. Most elviselhető vállig érő hosszúságú, viszont egy hét után olyan, mint egy hónapok óta nem mosdó hajléktalané, így egyelőre újra bolti samponnal mosom, de nem szeretem, szívesen térnék vissza a semmihez, max.szódabikarbónához. Ha jól értem, akkor a vaddisznósörte-kefe a megoldás? Nos, a nlcafén van egy topik kifejezetten erről a keféről, de annyira ellentmondásos dolgokat írnak, hogy teljesen tanácstalan lettem. Sajnos én nem engedhetek meg egy sok ezres kísérletet magamnak, így biztosra kell mennem: hol árulnak garantáltan valódi sörtekefét - és ha lehet nem 5000-ért ?
Más: tegnap kaptam Tisza szappant, próbálom megtalálni az összetevőit, egyelőre sikertelenül. Mit tudunk róla? Ami rá van írva, az nekem nem mérvadó... Ha tényleg csak természetes/egészség szempontjából kívánatos anyagot tartalmaz,a kkor addig is, míg Orskoéknél /bárki másnál megvalósul a szappanfőző tali, én nekiállnék ebből gyártani itthon saját használatra. Egyébként 89 forintba kerül egy kocka és teljesen szagtalan, kicsit puha - hajmosásra és fürdésre is ajánlják.