Erika
Köszi, aranyos vagy. Valóban nem lesz egyszerű, de valahogy majd csak menni fog. Attól tartok egy kicsit, hogy mi lesz akkor, ha úgy járok majd, mint a Mátéval, hogy majdnem 6 hónapig feküdnöm kellett. De biztatom magam azzal, hogy nincs két egyforma terhesség, igy most biztos nem lehet majd úgy.
Szerintem is jót tesz Petrának egy kis játszó. Ezekszerint nem hagyja el magát és az jó.
Ebben a jó időben könnyen elkapnak mindent, kiváncsi leszek mit mond holnap a doki neketek.
Zília
Még karácsonyra rendeltünk a játékfutártól egy autót a Matyeknak és ott volt egy ilyen szavazós játék. Tök rendik voltak itt a topikban a lányok, szavaztak sokat a Mátéra és miénk lett a fődíj
Most elkell majd mennem uh-ra, hogy minden rendben van-e, mert hétig pizitív volt a tesztem, aztán mégis történt valami. Ha minden rendben lesz, akkor kérhetek időpontot megbeszélésre. Elvileg kezdhetnénk, mert kifizettük ezt a beültit (ha tb-s, akkor hónapot kell várni). Viszont lehet azt mondja a doki, hogy várjunk a pozitív teszt miatt és ráadásul még várólista is van. Én azért remélem, hogy júniusban eljutunk már a beültiig.
Hajnus
Neked is köszi
Igyekszek benézni majd mindig ide Hozzátok. Igaz elég messze vagyok Soprontól, de olyan közvetlen és rendi itt mindenki, hogy azért jövök majd, ha nem baj
Látom 8 év van Nálatok a fiúk között. Mi nem szeretnénk nagy korkülönbséget, bár gondolom annak is megvan az előnye. És persze, ha úgy adódik, hogy még is 8 év lesz nálunk is, akkor is jöhet a tesó
Na megyek kicsit teszek-veszek, amég alszik a Máté.
Zsani