Sziasztok!
Na, pár napig nem tudtam jönni, szomorú családi események miatt
erre, itt akkora élet lett, hogy alíg győztem olvasni!De tök jó
Solya,
Üdv. és gratula a 13 hetes bébihez
Kriszti,
De jó, hogy jelentkeztél, már akartam írni neked iwiw-en, hogy mi van már?!Örülök, hogy voltatok kicsit kikapcsolódni, biztos szép volt, képeket majd csekkolom
Én is sokat gondolok ám rád, mert van most egy volt gimis oszitársnőm akivel nemrég találtuk meg egymást, és neki van egy picit idősebb lánykája mint Eszti, meg egy 5 hós babája!vele elég sokat talizgatunk, és tényleg olyan jólk elvannak a lányok, annyira édesek!talán mostanában vettem észre rajtuk, hogy már kezdenek együtt is játszani ennyi idősen
Pistid 30 éves volt??De jó nerktek, hogy ilyen fiatalok vagytok
a vénasszony meg is hunyászkodik itt a tinik közt!
Csilla,
Puszi, köszi megvagyunk
Floci,
Drága, hát kinézel belőlem olyat, hogy van fölös 2 órám és nem mentem volna el???????!!!!!!!!!!
Azért nem is szóltam, mert nem a Mávban csináltattam, hanem Budaörsön a rendelőbe
kicsit ugyanis közelebb van mint a kórház!
És a doki azt mondta mindegy hol csináltatom.Viszont nem tudtam hétfőn, mert a háziorvos a beutalóra nem írta rá a naplószámot, ami febr. 1-óta kell!Na engem meg reggel fél7-kor már haza is zavartak,, hogy anélkül nem tudják elfogadni!Szerinted?
nem voltam ideges cseppet se,áááá!Még a hasam is megfájdult hazafelé, csak annyira!Na, mindegy végülis kértem ugye újat, és ma mentem vissza a vérvételre!
Nem is volt szörnyű, nekem ez új volt mert ugye Esztivel annó tej + zsemlével csinálták!De semmi különös, vittem citromot is, és simán lehúztam
Eredmény holnap du-ra lesz meg!
Dóri,
De jó, hogy te is jelentkeztél már
Méretek szépek, gyerekek gyönyörűek!Blanka arca is igazi kiscsajos, vagány
Nálunk is megy a gerjedés a kistesóra.Várja már nagyon!Mindíg simizi a hasam, puszilgatja, olyan édi
Kiváncsi leszek akkor is ilyen kis aranyos lesz-e ha megszültem!
Mandala,
Szentendre
hát igen!El is hiszem, hogy szeretsz ott lakni, mert nekem is nagyon tetszik!Csak nem a legolcsóbb hely, ezért sajna nekünk eszünkbe se jutott arra keresgélni telket annó.Meg messze is van, az igazat megvallva elég sokmindentől, férjem melóhelyétől is meg az én régimtől is.Szentendrei út ugye mint tudjuk reggel egy óriási dugó!
Szóval ez is benne volt.
De ahol most lakunk azt is nagyon szeretem, szintén a budai oldalon, és madárka csicsergős ébresztő itt is van a látvánnyal egybekötve, és én is máááááádom!
Tisztaság mánia, nálam is így működik, de én még "csak" a 2.-ikkal vagyok terhes,, és már leadtam egy kissé a pörgésemből
Valahogy amíg a házat kitakarítom így is 2 óra min. De amióta nő ugyebár a pocak, meg Eszti a lábam alatt, hát van, hogy elkezdem ma, és csak holnap fejezem be
ez van!Azért remélem kosz nincs, de néha úúúgy csinálnám, csak olyan jólesik épp nem hajlongani
Juc, Csilla, Dóri, Mandala Mindenkinek nagyon szépek, aranyosak a babák, gyerekek
Dobok én is a kiscsajsziról, már rég láttátok!Ja, meg egy pocakot is hátha érdekel valakit!