Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Ne hari, hogy ilyen soká jelentkezek csak a quaddal. Már megkaptuk csak nem tudtam gépezni, mert pihennem kellett. Közben volt egy beültim, de már tudjuk, hogy sikertelen volt.
Sajna még csak olyan kép van, amikor szereltük össze. Száműztük a garázsba a quadot igy még nem tudtam csinálni rendes képet, de azért teszek fel azokból kettőt.

Szétszerelve is jó játék volt.
Kép

Már bírta kivárni, hogy kész legyen és rácsücsült. Aztán a kormányt megpróbálta rátenni, de még az eleje hiányzik.
Kép

Egyenlőre jobban szereti a lábbal hajtós kismotorját. Menni tud vele, mert egy gombot kell nyomni a kezénél. Talán nyárra már nagyobb lesz és megszereti.

Mégegyszer bocsi, mert tényleg tök rendik voltatok a szavazásnál.

Puszi
Zsani
Vendég

Sziasztok!!!
Szia Zsani
nagyon örülök,hogy meglett az uj masina!!Jo időt hozzá!!!!

Kola Zsani
visszanézegettem a régi irásainkat és olvasom,hogy tesodnak jó muffin receptjei vannak???Elkérnél tőle nekem párat???? :roll: :?:

Cajok
Mi van ma,vagyis mostanában itt???Alig megy a topic!!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Petra ma elkezdett köhögni.Hétfőn kell visszavinni a dokihoz,asszem nem lesz elragadtatva tőle.Hogy mikor megy igy bölibe?Passz!!!

Irjatok!!!!!!
Vendég

Köszi Erika :)
Petrának jobbulást!

Zsani
Vendég

Sziasztok!

Mnzsani!

Szuper lehet ez a kis jargany,lattam egyet itt nalunk az utcaban, azt a labnal levö pedalt nyomva indult, de nagyon szuperul ment vele a kissrac. :D
Sajnalom a beültetest :cry: :cry: :cry: Hova jartok dokihoz?

Rik!

Petranak jobbulast, szegenyem, eszik mar valamit azert? Jo az nagyon ha sokat iszik, jo a torkanak is.
Nalunk itt voltak a szüleim, ezert nem jelentkeztem nagyon.
Most megyek, pihizek, Mate talan elaludt, meglesem :shock: :D

Jo ejt!

katus78

Na hali!

rik!Hát kijött a jóidő és mindenki kint van mi is egész nep kint vagyunk,de holnaptól jön a rossz idő akkor biztos megint belelendülünk!
Petrának jobbulást!És ha te elmész melózni és Petra még beteg lesz kire hagyod?
Vendég

Katus!MA megcsináltam a sütit egyet csokipudingból egyet vaníliásból.Kíváncsi leszek holnap milyen lett!
Vendég

Gabó
én ápr.6.-án kezdek.Tehát addig még 3 hét van.Addig nagyon remélem :wink: ,hogy meggyogyul.Nem gond ha nem ugy jön ki a böli kezdés ,mert a Gyula 23.-tol itthon lesz szabin két és fél honapot,majd beszoktatja akkor ő!! :wink: :lol:

Zsani
hánydik beültetéás ez?Első babád is igy lett??
Vendég

Katus
De jo,hogy ilyen sokat itt vannak a szüleid!! :wink:
Máté jol van??(kopp-kopp)
Petra jo evő mindig(szerencsére),inni is iszik mint a kacsák.A köhögés nem tetszik most nekem.É csunya piros a torka.Pedig doktornő azt mondta,hogy hétfőre kutyabaja se lesz,és igazolást is kapunk a bölcsibe.NA majd meglátjuk.

Cajok
meddig lesz ez a csunya rossz idő amit josolnak??
Vendég

Nektek is az ezelőtt kettővel it üzim jan.28.ai dátummal van??Érdekes!!! :shock:

Hajnus
Fiad megvan???? :lol: Jol érezte magát??
Vendég

Katus
Tényleg szupi a járgány, jó hogy sikerült nyerni :) Ha kérdezzük a Mátétól, hogy melyiket szereti jobban, akkor mondja, hogy a kicsi motort, de azért nem ülhet ám senki a nagyra sem :)
A győri Kaáliba járunk. Igazából nem volt nagy esélye ennek a beültinek, mert a fagyis beülti volt. Annak meg csak 34 % körüli a statisztikája, ráadásul a 4-ből csak 1 olvadt ki jól és még az is ritka, hogy 1 leszívásból 2 terhesség legyen - még a Matyekból voltak ezek a fagyibabák. Szóval nem éltem bele magam, meg azért már itt a Máté és igy már teljesen más, mint amikor még Őt vártuk.

Erika
Igen, a Máté is beültis baba. Ő az első beültire sikerült, de azért sokmindent végig jártunk mire eljutottunk a beültiig. Mivel nincs konkrét probléma, ezért végig kellett próbálnunk mindent, igy majdnem 3 évet vártunk rá. De szeretnénk nagyon tesót, így nekifutunk mégegyszer az egésznek. Nem lesz könnyű már a Máté mellett, de majd valahogy átvészeli Ő is ezt az időszakot. Most is nagyon rossz volt nekem, hogy nem tudtam felvenni megdajkálni, hogy lekellett "építenem"....a fekvés se pihenés igy. De később meg neki is sokkal jobb lesz, ha sikerül a tesó.
Én csak márciusi dátumot látok.

Na tényleg jó éjt mindenkinek!
Zsani
Vendég

Köszi Zsani hogy leirtad!!
Nem semmi tortura lehet ez az egész!Pláne nem egy babóca mellett!!!!(én csak steril kezelésre jártam,hormonok ilyesmi,de azt se tudnám elképzelni a csajszi mellett!!!)
Egészséget,és mielőbbi babásodást kivánok!!!

(a dátumom már jo nálam is,kevereg a gép...)
Vendég

Sziasztok !

Elöször is kicsit későn de Katus köszi a talit nagyon jól éreztük magunkat és nagyön örülök, hogy megismertelek bennetek.

Előbb nem tudtam jelentkezni , mert kedden bedöglött a gázkazánunk ezért szerdán bementünk Sopronba Alexandrával az anyumhoz "lakni"
mert csak pénteken tudott jönni a szerelő kicserélni a kazánt.

Katus, köszi a süti receptet.

Rik, jobbulást Petrának.Szerintem örülj neki, hogy Réka még ennyire anyás és ragaszkodik hozzád.Lesz olyan amikor már ciki leszel neki.

Viol, ha tudsz egypár lépet amin Alexandra rajta van küldenél nekem?
Előre is köszi.

Mnzsani, hol nyertétek a járgányt? Mikor próbálkoztok újra?

Gabó, háznézéssel, hogy álltok?

Esztermami mi van veled?

Jó éjszakát mindenkinek

Zília

Kép
kertész ákosné

Jaj elfelejtettem Rik hol dalgozik a férjed, hogy ilyen sokáig lesz otthon szabin?

Zília

Kép
kertész ákosné

Sziasztok

Mnzsani,nagyon örülök,hogy meg van a járgány!Legyen sok örömötök benne.Sok sikert a babavállaláshoz!

Rik,jobbulást Petrusnak!Kíváncsi vagyok mit mond a doki.Én is hétfőn hívom a miénket,meggyógyult-e már,mert mennünk kéne a 15 hós oltásra.
Isti jól érezte magát,bár alvás előtt kicsit elanyátlanodott,de beszéltünk telefonon,így nem volt semmi gond.Nem sokára hozzánk jön a barátja.

Esztermamiról nincs híretek?

Meg is fogyatkoztunk egy kicsit most.Nitta is eltűnt....

A Bence végre tisztán kimondja,hogy APA! :D

Szép vasárnapot mindenkinek!

Kép

Kép
hajnus

Huuu,csajok!!!!
Petra olyan beteg lett most meg!!Köhög ezerrel,meg náthásodik!!!
De le akar menni!!!!!!Mi a sz@rt csináljak???Öltözik most is.
Kicsit leviszem asszem....M?ost ugysincsenek gyerekek még lent!!

Zilia,GAbó irtam privit!!
Vendég

Hajnus
ügyes nagyfiad van,és okos kisfiad!!!!
Igen elfogytunk,én is ezt panaszolom!!!! :cry: :cry: :cry:

Kriszti???Ági????Meg ugy általában mindenki!!!Hol vagytok???

Esztermami???Jelentkezz??VAgy már babázol??
Vendég

Cajok!!!
hivtam Esztermamit,nem birtam ki!!!
Üzeni,jol van,és várakoznak,tegyük azt mi is!!!Kis jelzések már vannak odabentről,de még nem szülés ez!! :shock: :wink: :roll: :!:
Vendég

rik!Szegény Petrus akkor jól elkapta!!Hát lehet ha nem jön össze a babó szeptig akkor a Balázs fogja beszoktatni ha megyek melózni!
Szerintem vidd ki kicsit a levegő jót tesz neki!

Zília!Igen nézegetjük holnap megyek ingatlanosokhoz megint találtam kettőt itt a Csótónál!!
És mennyiért csinálta meg a kazánt?

Hajnus!Nagyon ügyi Bence!!! :D :D :D :D
Vendég

rik!Ment a privi!Tegnap megcsináltam a ronda és finomat ma az lesz a Gulyás után fini lett! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Erika
Köszi, aranyos vagy. Valóban nem lesz egyszerű, de valahogy majd csak menni fog. Attól tartok egy kicsit, hogy mi lesz akkor, ha úgy járok majd, mint a Mátéval, hogy majdnem 6 hónapig feküdnöm kellett. De biztatom magam azzal, hogy nincs két egyforma terhesség, igy most biztos nem lehet majd úgy.
Szerintem is jót tesz Petrának egy kis játszó. Ezekszerint nem hagyja el magát és az jó.
Ebben a jó időben könnyen elkapnak mindent, kiváncsi leszek mit mond holnap a doki neketek.

Zília
Még karácsonyra rendeltünk a játékfutártól egy autót a Matyeknak és ott volt egy ilyen szavazós játék. Tök rendik voltak itt a topikban a lányok, szavaztak sokat a Mátéra és miénk lett a fődíj :lol:
Most elkell majd mennem uh-ra, hogy minden rendben van-e, mert hétig pizitív volt a tesztem, aztán mégis történt valami. Ha minden rendben lesz, akkor kérhetek időpontot megbeszélésre. Elvileg kezdhetnénk, mert kifizettük ezt a beültit (ha tb-s, akkor hónapot kell várni). Viszont lehet azt mondja a doki, hogy várjunk a pozitív teszt miatt és ráadásul még várólista is van. Én azért remélem, hogy júniusban eljutunk már a beültiig.

Hajnus
Neked is köszi :)
Igyekszek benézni majd mindig ide Hozzátok. Igaz elég messze vagyok Soprontól, de olyan közvetlen és rendi itt mindenki, hogy azért jövök majd, ha nem baj :?
Látom 8 év van Nálatok a fiúk között. Mi nem szeretnénk nagy korkülönbséget, bár gondolom annak is megvan az előnye. És persze, ha úgy adódik, hogy még is 8 év lesz nálunk is, akkor is jöhet a tesó :)

Na megyek kicsit teszek-veszek, amég alszik a Máté.

Zsani
Vendég

Zsani
Nálunk is 8 év van a csajszik közt,de mint irtam,itt se tőlem függött a dolog.. :( Pozitivan állj hozzá,és Ne akard mindenáron!!!Amig én igy voltam vele,az istennek se akart jönni,amikor meg nem törődtem már vele(mert pont a mensit vártam,hogy mehessek a petevezetékátfúvásra)meg pozitiv volt a teszt. :wink: :lol:
Most sem teszünk a babó ellen kb.szept.ota,de még nem maradtam állapotos.Nem is idegesitem rajt magam,mert ez a terhesség már ajándék lenne a két csajszihoz!!! :wink: Egyszer csak összejön.Most megyek dolgozni vissza,aztán meglátjuk! :wink:
Petrussal lent voltunk 2 orát( :oops: ),de ugy élvezte!!! :roll: Ő ha beteg se ül el a fenekén,jön-megy intézkedik.Kire is ütött? :lol:
Zsani ide mindig jöhetsz mi szivesen fogadunk bárhol laksz is!És ki tudja,lehet egyszer erre hoz a sors,és találkozunk is! :shock:
Vendég

Zsani

az előbb ezt lefelejtettem:Mit csinálnak ilyenkor ha nem vagy állapotos,de mégis pozitiv a teszt??? :shock:
Vendég

Erika
Tényleg...elkerülte a figyelmemet, hogy nálatok is 8 év van a lányok között :oops:
Köszi a biztatást, és biztos igy van ez a nagyon akarás dolog. Igazából most nem is viselt meg, hogy nem sikerült, mert számítottam is rá a kicsi esély miatt, na meg már itt a Máté. Igy már teljesen már, mint mikor Őt vártuk, hogy legyen már végre. Ha nem lesz tesója se lesz semmi, mert már itt Matyek :lol:
De itt vagy Te pozitív példának, hogy csak idő kérdése :wink:
Tényleg jó, hogy nem viseli meg nagyon a betegség a Petrát. Sokkal jobban nyüglödött volna otthon, ha nem mentek le.
Én múltkor tök kiakadtam és már rászóltam egy nőre az utcán, hogy ne fogdossa a Máté kezét. Erre mondta a nő, hogy nem bántja. Én meg mondtam neki, hogy elnézést, de annyi minden vírus van mostanában nem hiányzi, hgoy elkapjon valamit. Erre Ő, hogy nem beteg. De akkor is. Meg különbe se menjen el tök idegennel. Vagy lehet, hogy én reagáltam túl a dolgot :? :oops:
Na megyek, mert mindjárt 2 óra és ébresztenem kell a Mátét. Nem hagyom tovább aludni, mert akkor este aludna el nehezen vagy későn.
Jó délutánt!

Zsani
Vendég

Ja a teszt...
Nem csinálnak semmit. Ezt biokémiai terhességnek hívják. Elkezdődik a beágyazódás aztán még történik valami, amiért nem marad meg a baba. Ezt nem tudják miért van. Ha szerencsém van, akkor nem marad meg a petezsák, elvileg egy jó bő vérzéssel kitisztulhatok rendesen. Reménykedek is nagyon ebben, mert őszintén szólva nem hiányzik egy kaparás. Pénteken megyek uh-ra, majd akkor kiderül. De talán megúszom, mert voltam 3 hetesen és akkor nem látott petezsákot a doki és másnaptól kezdett halványodni a tesztem is.
Na tényleg itt se vagyok....
Vendég

Jó reggelt!Nálunk családi alvás volt most keltünk fel Levi aludt 3-órát,de tiszta hülye tőle!!
Vendég

Sziasztok!

Nemrég érkeztünk haza. Nagyon jó volt otthon!!! Visszaolvaslak benneteket, és jövök újra.

Anikó

Kép[/url]
quito

Üdv itthon!
Na tesód mit szólt Nyuszifülhöz?
Vendég

rik!Ment a privi!
Vendég

Sziasztok!
Mi is megvagyunk! Szinte egész nap kint voltunk Szintivel! Jó idő volt ma. Remélem így is marad, bár az előrejelzések szerint még havazás is várható! :shock:

KépKép
nicika

Így igaz holnaptól mondja a fos időt!

Ági!Nálatok milyen idő van?
Vendég

Sziasztok!

Gabo!

Milyen lett a vanilia pudingos "ronda"???

Rik!

Kis Petra hogy van?

Mnzsani!

Huuuu, nem semmi, 6 honap????? :roll: Melyik 6 honap volt? Nekem "csak" 3-at kellett feküdnöm a 24-36-ig de igy is egy honappal elöbb megszületett Máté. Ezek a Máték!!! :lol: :lol:
En is abban bizom, hogy nem minden terhesseg egyforma, nekem hormonkezelesem volt, gyógyszeres, szerencsenk volt elsöre teherbe estem, ha fel evig nem sikerül,akkor lombikra mentünk volna, mert PCO-m van :cry: Remenykedem benne, hogy masodszorra is spontan teherbe esek.
Lassan mi is "nekeallunk" :D

Aniko!

Üdv itthon! Mennyi idö az ut nektek? Merre mentek? Rossz volt visszajönni?

katus78

Nagyon fini lett!!
Ti mikor startoltok rá a tesóra?

Csilla!Átvészeltétek a tüntetést?Mizu veletek?
Vendég

Gabo!

Akkor en is ki fogom majd probalni :wink:
Mar nem vedekezünk :D

Zilia!

Nagyon Boldog Nevnapot Alexandranak!

Kép

katus78

Húha akkor talán nemsokára megy a gólya is!!De jó!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Én is nagyon boldog névnapot kívánok Alexandrának!!
Vendég

Most irt ESZTI:

"Megerkezett Janka baba!
54cm 4.15kg.
Mamajaval együtt jol vannak, puszit küldenek!"

Kép

katus78

GRATULALUNK! :D

Kép

katus78

Sziasztok!!

Micsoda jó hírre jövök!! :P :P :D :D GRATULÁLUNK Eszternek és Jankának!!! Sok boldogságot, egészséget és örömöt kívánunk nektek!!! És várjuk a beszámolót és képeket!!!

Kép

Megnéztem a talis képeket, édesek a gyerkőcök, jók a képek!!!!

Zília,
köszi, hogy hiányoltál!!! Talán nemsokára megismerhetlek személyesen is, ha másnem usziba csak összefutunk!! :wink:

Anikó,
nagyon helyes Kincső és tesód együtt!! Biztos nagyon jó érzés volt látni őket, ahogy megtörténik az első nagy találkozás!! És gondolom már neked is nagyon hiányzott!!

Nicika,
te még nem ismersz engem, de én akkoriban sokat olvastalak itt téged is és olyan mintha kicsit ismernélek. Amikor először írtam ide, már sajna te nem jöttél, de örülök, hogy újra itt vagy!! Nagyon helyes a kislányod!! Olyan nagy lett!! Legalábbis amikor megláttam a vonalzódat nagyon meglepődtem olyan sokat változott. Tehetnél róla képet, kíváncsi vagyok rá!!

Bocsi de még nem olvastam vissza, csak átpörgettem, bocs ha kimaradt valami vagy valaki!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

GRATULÁLOK ESZTERNEK ÉS JANKÁNAK!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
beus22

Gratulálunk Eszternek és Jankának!! :P

KépKép
kola2

sziasztok!!

Nagyon gratulálok Eszternek és Jankának, nagyon jó egészséget kívánok nekik!!szép nagy babó lett!! mondjuk eszter pocakja sem volt semmi! :shock: :P
és lett még egy jankánk!! :wink:

én is olvasgattalak ám titeket ebben a pár napban, de nem is volt sok duma, meg nem is akartam annyit pötyögni, inkább családoztunk... :P

Alexandrának nagyon boldog névnapot kívánunk!zília, délután küldöm a képeket. mailcímedet megtalálom az iwiw-en biztosan. ha nincs fent, elküldöd nekem? ggviol@freemail.hu

KépKép
viol81

Na nálunk esik... :(

Boldog Névnapot Alexandrának! :lol:

[color=red]Esztinek és Janka babának pedig nagy-nagy gratula. Isten hozott kislány! [/color]

Nitta! Nicika.gportal.hu Itt találsz a Szintiről friss képeket. Úgy nől mint a bolond gomba!

KépKép
nicika

Esztinek és Janka babának pedig nagy-nagy gratula. Isten hozott kislány! :lol: :lol: :lol: :D :D

KépKép
nicika

Esztermami!!!Sok boldogságot a pici Jankához!!Jó egészséget,és sok tejcsit kivánok!!!

[color=green]Alexandrának boldog névnapot kivánunk!!!!{/color]

Katus
Hajráááááá!!!!Szerintem is minden terhesség más,és én azt mondom Neked(és ZSaninak)hogy még a szervezeted is más,az ingerküszöböd,és megannyi más!!Érettebb is vagy,azt is mondják 7(?) évente megujulnak a sejtjeink??Tehát fel a fejjel!!!!
Petra köszi nincs jobban! :cry: Csunyán köhög,náthás.Ma visszaviszem a dokinénihez.Kérünk másik gyogyszert.
Hivtam a bölit is,hogy betegek vagyunk...Azt mondta a nő pénteken hivjam fel,hogy hétfőn mehetünk-e??
Rosszul kezdődik ez az egész! :roll:

Viol
meg birtad állni hogy ne irjál????????????????? :lol: :lol: :lol: :lol:

Anikó
várjuk az élménybeszámolot!!!!!

Csilla
merre vagy???Hogy vagytok???

(és a többiek???)
Vendég

Niki
itt sincs másképp! :( Csak a hó ne essen!!!

Képzeljétek!Petra nem aludt jol,ezért éjjel áthoztam magunkhoz.Erre arra ébredek később,hogy Petra viaskodik álmában:BAbakocsi!Réka enyém!!!Nem,enyém!!!
Hát megmosolyogtam,olyan édes volt!Ők is álmodnak,mégpedig amik megtörténnek velük,ujraélik azokat... :wink: :roll:
Vendég

Rik! Micsoda éjszakai esemény! :lol: Nagyon édes lehetett!

KépKép
nicika

Kisdruszánkat szeretettel köszöntjük boldog családja körében!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

Kisdruszánkat szeretettel köszöntjük boldog családja körében!!!!!!!!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
amica

2-szer olyan nagy szeretettel :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: ...
amica

andi
:P :P ez jó volt... :P :P

erika,
hja, komolyan! :P nehéz volt, de ment! :wink:
jobbulást kicsi lányodnak!! kár tényleg, hogy rosszul indul a bölis dolog, de legalbb otthon teljesen meggyógyul és kipihenve, boldogan mehet játszani a többi aprólékkal!! :P

nitta,
jó, hogy jelentkeztél! :) vannak - már miért ne lennének :wink: - friss képek zoéról? adsz nekünk párat? :)
hogy vagytok?

cajok, a mai "csak csajok"-ban egy sms-ező azt kérdezi, hogy milyen szilárt ételt adhat a 11 hetes kisfiának... :shock: na jó....

itt is szar idő van, nekem meg gyalog kellett fogdokihoz mennem... :? és lesz még egy köröm a háziorvoshoz is, ha dorka felkelt... mármint nem vele megyek, csak majd anyu feljön addig hozzá.

zsanett (ábi anyuja :D)
azokat a puffasztott golyókat bárhol lehet kapni? sima élelmiszerboltban is? igaz, itt hegykőn még nem kerestem...

én is ki akarom próbálni a ronda és finom sütit. ostyalapokat már sikerült is vennem :D már csak egy őzgerinc forma kell... :P az sem egy utolsó dolog hozzá, mi? :wink:

KépKép
viol81

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?