Mona!
Elméletileg színtelen, ha minden jó. Ha a baba már belekakilt az utolsó időkben, akkor állítólag zöldes. Ha arra gondolsz, amire én gondolok, hogy gondolsz, akkor nyugi, tudni fogod, ha elmegy. Nekem burkot repesztettek, de a nyákdugó miatt 3hétig mindennap azt hittem, hogy ez az. De tényleg igaz az a sok közhely, amit mondogatnak, totál olyan, mintha az ember bepisilne. Talán még a pisinél is melegebb. Csak nem vérzel kicsit??Akkor rögön kórház!!
Tündi!
Lehet, hogy tényleg növekedési ugrás van. De valahol megnyugtat, hogy Fici sem más, mert már arra gondoltam, hogy valami nem stimmel nála, hogy beteg, vagy ilyesmi. Ma 10kor reggel adtam neki tápot a cici előtt, hogy nem-e attól nem alszik, hogy éhes. Hát az egész üveggel benyomta, 150-et meg még cicizett, elaludt, és fél óra múlva jelzett, hogy hahó, itt vagyok. Úgyhogy nem éhes. Viszont ma történt két érdekes dolog. Van neki ilyen puha kockája, biztos tudod, milyen. Szokta gyűrögetni, meg gyömöszkölni a szájába. Apa játszott vele, és kb. 5cm-ről rádobta a mellkasára a kockáját. Akkorákat kacagott, hogy kint az erkélyen meghallottam. És egész nap csinálta a kockával.
Hihetetlen volt, eddig mindig úgy nevetett, hogy hatalmasra nyitotta a száját, de hangot nem adott. Nagyon édes volt.
Délután elmentünk sétálni Sikondára, ott is csinálják a tavat. Ott is aludt vagy fél órácskát. Hazajöttünk, apa evett pattogatott kukoricát, én is ettem egy kicsit miközben szopizott. Annyira kinézte a számból, és nyúlt érte, hogy mondtam apának, pucoljon almát. Reszelt is le egy kicsit belőle, és elfogadta!!! Annnyira édes volt, olyan fintorokat csinált, de azért kajálta, bár én úgy vettem észre, hogy a fehér műanyag kanál tetszett inkább. Most fél 8-kor el is aludt, pedig 2x elaludt du a cicin, de ha letettük ordított és felébredt.
Nagy ritkán tudom sajnos csak úgy letenni, hogy ne ébredjen fel, mivel oldalt szopizik, és hasra kell tennem. Sőt, ha a jobb ciciből eszik, akkor még körülményesebb, mert még pluszban meg kell fordítanom, hogy arra legyen a feje, amerre szokott. A mai éjszaka viszont katasztrófa volt. Tegnap 6-kor már annyira nyügi volt, hogy muszáj volt már fürdetni. Aztán kaja, fél 7-kor már aludt. (Ilyenkor semmi baj a letevéssel, még ébren is lerakhatjuk, elalszik). 2-kor felkelt, és úgy döntött, hogy minek aludni, ha játszani is lehet. 4-kor már ott tartottam, hogy az éjszakai fényt lekapcsoltam, hogy ne tudjon nézelődni a szobában. (Ugye megcsináltuk az általad felrakott szobát, tele a sok figurával, van mit néznie)Hát ígysem volt jó. Még egy órát csinátam be a kiságyba, ki az enyémbe, de szopizni se akart már, tiszta ideg voltam, ki sem láttam a fejemből. Már sírt mellettem is a kiságyban is. Bejött apa 5-kor, hogy mi van, aztán őtis jól megnézte, megkereste a cicit, és aludt fél 8-ig. Keserves volt, remélem, ebből nem lesz rendszer.
Nem semmi, Ficit jól beleszoktattátok akkor az idegenbe! De ez jó, mert legalább nem azt szokja, hogy mindig otthon van. Remélem, változnak ezek a dolgok majd, mert különben egy hisztis kis bőgőmasinánk lesz, amit nagyon nem szeretnék.
Elolvastad az okosbabás cuccokat? Léna nagyon figyeli, de néha nincs kedve, de általában ezzel le lehet kötni egy időre. Főleg a nyelveket szereti, mert ott kép is van, meg hang is, és nem az enyém. Ma mutattam neki oroszt is. Piros autó, sárga mittudoménmi, tök érdekes volt, én nem tanultam oroszt. Meg japán is van. Hát kiváncsi leszek, 1-2év múlva meglátjuk, mi értelme volt.
Végülis Horvátország mellett döntöttünk, tetszik a hely, és nem is drága, félpanzióval 50körül van fejenként, gyerek ingyen, és tengerre néző szoba. Aug végén, akkor már 8,5hónapos lesz.
Boboka! Üdv itt, és gratulálok!!!Tőlem 1évvel és 6nappal vagy lemaradva, nekem 22-én volt az utolsó menzim.tehát ha 40+2re szülsz mint én, akkor a baba most 3hónapos 1htes és 2napos lesz.
Jó hosszú lettem, bocsi, és mielőtt krcyczyxyxy ide is benézne, közlöm, hogy ma sem jött meg!!!