Hahó!
Úgy látom, felpörgőben van a topik...
Timka, haladtál a babaholmikkal?
A különalvást akkor nem "gyakoroljátok" Fannival? Barátnőméknél is a szülés volt az első különtöltött éjszaka, mondjuk ott csak 15 hónap van a két gyerek között, de minden rendben ment. Szóval működik úgy is, ha egyből "élesben" tesztelitek. Lehet, hogy neked nehezebb lesz, mint Fanninak, főleg, ha megérkeznek anyukádék, meg Tamesz is besegít
, és így Fanninak csupa élmény lesz az a pár nap.
Tamesz, már jelentkezni kell oviba???
Nem csak 2008 őszétől mehetnek a gyerekeink? Te be tudod adni, amint betölti a 3-at? Én is nézegetem pár hete, egyelőre csak az interneten, de ott elég kevés oviról van infó. Úgyhogy lassan elkezdem a játszótéri információgyűjtést is
, a védőnő az nálunk felszívódott...
De amiket találtam eddig államiakat, ott nagyon nagy a csoportlétszám, vagy a 25-27 fő nem az??? Nekem elképzelhetetlennek tűnik, hogy bír el két óvónő 25 ilyen Marci-félével...
Főleg ha úgy csinálják, ahogy a játszin szoktam látni, kiviszik a gyerekeket, aztán le se tojják őket, hanem leülnek trécselni egy padra...
Szóval lehet, hogy megnézzük a magánovikat is, bár ott megmindegyikben angoltanulás van, szerintem meg az felesleges ennyi idős korban...
Ja, Thomas dvd nem ciki, nem is nagyon hiányzik, van egy másik is, tudod, meg mostanában mintha kicsit alábbhagyna a Thomas-láz... Majd a legközelebbi talira hozd el!
Akkor állatkert jövő héten? MOndjuk szerda, 28-a? Délelőtt? Persze ha jó idő van.
Eveka, nagyon cuki a kutyus!!!
Hú, két oltás...
Bár lehet, hogy még mindig jobb, mint ha havonta kapna egyet-egyet. Kérdeztem most én is a dokinénit, hogy nem lehetne-e egyszerre beadni a két soron következőt (Neisvac, kullancs), de állítólag nem lehet. Úgyhogy most a héten szeretném a Neisvacot, aztán majd egy hónap múlva a másikat.
Ja, hallottam a játszótéren, hogy az enyhe tél miatt már most is van kullancs, vigyázzatok!
Köszi az orbáncfű-tippet, én most olyan kapszulát szedek, sőt néha még valeriánát is
, ha nagyon ideges vagyok. Jó, hogy te el tudod titkolni Marci elől a depressziót, meg tudsz belőle erőt meríteni!!! Nekem sajnos nem mindig sikerül, főleg az idegességet, ha kiborít, akkor fölemelem a hangomat, és olyan csúnyán, ingerülten beszélek vele, hogy elszégyellem magam...
Úgyhogy szegénykém már biztos látja, hogy az anyja megzizzent...
Muki, remélem, mindent rendben talál az orvos!
Hát látod, ilyen finnyás vagyok, sose jó az, ami van...
De tényleg ez a gáz ezzel a depivel, hogy semmiben sem lelem igazán az örömömet...
Nyuszkó, mik a hírek??? Jósolt valamit az orvos? Várjuk kíváncsian!
Köszi a képdicséretet.
Na, megyek, hogy a férjemet is lássam végre egy kicsit...