Új privát üzeneted érkezett!

Szia Akíra!

Én mindig azt hiszem, hogy te már elmentél szülni... ha nem jelentkezel be esetleg...
Bár nem vagyok jósnő, de szerintem meg lesz az a babóca 03.31-ig, ne idegeskedj....emiatt.
Tudom , hogy ezt könnyű mondani..
De van még egy ötletem, bár lehet, hogy most te is és az egész topic is le fog kiabálni, de én már hallottam, olyan storikat is , hogy egy kis papás-mamás segített a dolgon.....??????????? :oops:
Bár szerintem a természet tudja, hogy mikor kell kijönnie a babónak.
Mit mondtak mekkora a baba súlya?
Az én unokatesóm is túlhordta 2 héttel a lányát, de ott 5kg-os volt és 60cm, és azért nem akart megszületni, mert állítólag "tudta" a baba , hogy nem fog kiférni , így végül megcsászározták..de ő is már tiszta ideg volt meg "türelmetlen".....
Üdv:
Linda

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Linda, mi már mindent kipróbáltunk amire azt mondják hogy babindító de nálunk semmi :oops: :cry:
azt nem tudom, hogy most mekkora mert ultrahang nem volt, legutóbb csak február végén és akkor volt 3300g körüli, tehát nem annyira nagy baba, de nem tudom mi lesz így, mert hallottam én már olyat is hogy a végén sok kisbaba fogy vissza, mert már nem látja el olyan mértékbe mint azelőtt...szóval aggódok kicsit!
Iszonyatosan türelmetlen vagyok már én is...a előbb már sirtam is ugy kiborultam...de megpróbálom összeszedni magamat!
Evvel tudom hogy nem teszek jót neki se meg magamnak se...csak már nagyon nehéz!
És sajnos olyat is hallottam, hogy két hetes tulhordással se akar megindulni, és végül császár lett mert sose jött volna ki...akkor ez meg hogy van? Mégis csak benn maradna ha tehetné?
Ez olyan rossz, hogy a mai orvostudomány olyan fejlett már és mégse tudják megmondani, hogy mikor is születik...erre is kitalálhatnának már valamit!
Nem? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Nyugi, ki fog jönni... :lol:

Én pl. szerencsésnek tartom magunkat, hogy most élünk mert most már császároznak...
A két hétre meg azt szokták mondani, hogy belefér..csak hát már ilyenkor az ember kiváncsi, türelmetlen, izgul, túl akar rajta lenni... főleg az első babánál. Nekem még van 6hetem, de most is van úgy, hogy fent vagyok éjszakákat és filozom.... Tehát az a plusz két hét az már tényleg nem kéne :?

Bár én azt kérdeztem a mostani dokimtól, hogy miért nem ultrahangoznak meg szülés előtt, hogy lássuk, hogy hol van a köldökzsínór, mert nekem ez a parám ,azt mondta, hogy én meg ultrahangoztattom magát ha gondolja de, szülés közben is magára tekerheti, de nyugodjak meg mert a babák 15%-a úgy születik, hogy a köldökzsínór valahol rajta van.., de nem lesz semmi baja.

Tehát tök jó...

Bár nekem a mostani dokim, direkt rákérdezett, hogy a terhesség előtt hány napra jött meg.
Nekem 34 nap volt és tényleg a szülés várható dátumához (04.26) mindig hozzá kell adnom plusz 4 napot és akkora hozza ki az ultrahangos gép (04.30) is. Remélem érthető voltam?? :shock:

Várom a fejleményeket, vagy tudod mit inkább ne is írj vagy egy hétig, mert akkor tudni fogjuk, hogy Kiruci kiváncsi volt erre a "gyönyörű" kinti világra... és az ő csodálatos anyucikájára :lol:

Pusza Linda

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Aranyos vagy nagyon :)
4.26-ra vagy kiirva? Az nem rossz, az az én szülinapom :)
Már nem akarom magamat fényezni, de azt mondják nagyon jó természetem van :) Ugyhogy...:)
Bár én is ráhúztam két hetet, mert április 12re volt kiirva anyum velem és én 26ra jöttem ki, párom is két hetet maradt benn, február 22 helyett március 8ra jött ki...
Tehát két lusta szülőnek lusta gyerek jár :lol:
Csak nehogy ő is 26.án akarjon kijönni, mert akkor tényleg velem zárják a korházat...vagyis tudom nem zárják, csak majd fizettetnek velem :roll:
Szóval pihentem egy kicsit, próbáltam türelemre inteni magamat, csak ezt az egyet kérem az én kis hercegnőmtől, hogy ne az utolsó pillanatba, kapuzáráskor jöjjön :)
De remélem hamarosan eltünök innen és egy hét kihagyás után tudok jönni nagy lelkesen képeket mutogatva :)
Csak nehogy császár legyen a vége... :roll:
Na de nem variálok tovább! Szép napot mindenkinek, elindulok sétálni :)

KépKép
KépKép
akíra

Linda

Én Hévizgyörkön lakom. Azt nem tudom pontosan, hogy a nagyok odafent melyik kórházat írták ki nekünk, de a hatvani és a kerepesi jöhet számításba. Mind a kettőtől irtózom. Mind a kettőbe tönkretették azt akit szerettem. Na de ez egy másik téma. Viszont Kerepesen vagy Kistarcsán (ki hogy nevezi) van egy szülésznő ismerősöm. Ő nagyon aranyos. Szintén györki és aki csak Kerepesen szült, mindenki őt választotta. Tehát ha gondolod akkor ebbe tudok segíteni. De nem erőltetem rád bízom a dolgot.

Arra lennék még kíváncsi, hogy én mikor terhes voltam akkor csak szülni mentem a kórházba. A vérvételeket a helyi sztk-ba (vagy mi ez), az uh-t és a vizsgálatokat pedig a magánrendelésen intéztük. Így is ki kellene fizetni mind a 135e-t. Vagy csak a szülést + a dokit. Mert ma a Blikkbe azt olvastam, hogy egy sima szülés 85e. Így már nem is lenne olyan gázos. Persze erre még jön a magánrendelés, meg a doki honoráriuma. Végülis ha jobban utánna számolok akkor megérné a kórházba bejárni a 135-ért, mint a dokihoz magánrendelésre.
Na mindegy nem ragozom. Bocsi egy kicsit elkalandoztam.
Előbb gyereket kellenne gyártani. Aztán ha majd összejött akkor beszélni az anyagiakról.
Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Akíra

Ne izgulj a márciusba ugyis beleesel. Annyival nem hiszem hogy túl hordanád. Én is 4 napot ráhúztam az elsővel.
Ha még ki akarsz valamit próbálni, akkor egyél cseresznyét. Azt nem tudom, hogy a befőtt és a mirelit mennnyire hatásos , de nem hiszem, hogy túl sok különbség lenne a friss és ezek közt.
Nem esküszöm rá, mert én is csak hallottam. Próba, cseresznye!!!
Kitartás!
Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Sziasztok!

Akíra!

Pedig már én is azt hittem hogy szülni mentél, de szerintem sem baj a két hét, viszont még a héten tuti meg lesz a baba. 4-5napot ráhúz és jönni fog. NAgy baj lenne ha császár lenne? Mert azt vettem ki a szavaidból?

Cateye!
Azt hiszem egyformán vélekedünk erről a dologról...én is kíváncsi vagyok mit hoznak ki az egészből. Na de az idő nekünk dolgozik. Bár igazából még ők sem tudják szerintem vagyis azt tudják hogy mit kéne csinálni, de az eszközök nem adottak inkább, s ezek előteremtése a kérdéses...talán.

Banyanszky hogy vagytok? Nálatok ne mjön végülis a kistesó vagy vaciláltok egy kicsit?

Jó éjt!

Szép napot! Noémi,Málna,Jázmin
Kép
Kép
nszoke

Hú de sokat kellett végigolvasni!

Kft és magán kh: én is hallottam reggel a ródióban a riportot. Szerintem egyrészt unja már a témát a doki, másrészt nem lennék meglepve, ha lennének befektetők. Kft alapításhoz amúgy 3M ft kell, tehát nem olyan nagy dolog mint ahogy vki írta.

Akíra!

Nyugi, a párom szerint gyerek még nem maradt bent! :D Nekem az első kereken egy hetet, a második meg 4 négy napot húzott rá. A negyedik meg húzta volna még, de szerencsére nem hagytuk így is elég nagy lett. A 3300g sem kicsi, ilyenkor már nagyon sokat nőnek egy hét alatt.

Én amúgy mindig szoktam sétálni, amikor már unom a banánt, bár most utóljára azt hittem hülyére sétálhatom magam, akkor sem lesz gyerek. Rajtam röhögött az egész öregek otthona, mert ott köröztem három órán keresztül. Aztán meg csodálkoztam, hogy begörcsölt a lábam. :roll:

Szóval: türelem rózsát terem! (Ennek a mesének ez a közmondása-mondanák a fiaim)
iloly

Akíra!

Még valami eszembe jutott : igyál málnalevél teát, ebből az utolsó héten minden nap 3-4csészével is megihatsz, szülés közben is ihatod, állítólag fokoza a méh összehúzódásokat..... :?:
Láttod most se bírok aludni......

Banyanszki!

Köszi, de szülésznőt nem akarok fogadni, lehet hogy meg fogom bánni, de most egyenlőre a "párommal kettesben" akarom végig csinálni, bár tényleg van egy-két szimpi szülésznő Kerepesen (Sárközi Anikó, Ulicsák Éva) ezek tartottak előadást nekünk.
A te ismerősödet, hogy hívják?
Egyébként az OEP honlapján megtudod nézni, hogy a különböző beutalókkal, hová kell majd menned, de csak egy kórházat ír, nem pedig hármat..
Nálunk pl. azt hiszem a Váci is kiemelt kórház és majdnem egy távolságra van a Kerepesivel, mégis a legtöbb esetben a Kerepesi van feltüntetve.
Én is sok rosszat hallottam a Kerepesi kórházról, de hát minden kórháznak meg van a "negatív statisztikája" ...Sajnos :cry:
Az én apukám is anno ott halt meg.. bár ő menthetetlen volt.

Iloly!

Én írtam a Kft. alapításos dolgot, de félre értettél: azt én is tudom , hogy pár millióból csinálunk (bankszámlára összeszedek bárkitől pénzt, majd visszaadom) Kft.-t, én a kivásárlásról beszéltem , ami már nem pár millió forint.....

Na de mindegy... lényege a lényege, ahogy a doki mondta: " A kórház ebben a formájában biztos, hogy megszűnik!". :!:

Pusza Mindenkinek (Jó Éjt :lol: )

Kép

Üdv Mindenkinek
Linda+Nati
linda25

Sziasztok!
Ma erre bukkantam:
http://velvet.hu/poronty/2007/03/12/meg ... pf_mereit/

Nem tudom, hogy olvastátok e-?!...
elmo

Na sziasztok :)

Ma már kicsit jobb a hangulatom, most értem haza egy kis sétából, nagyon jó volt, és szerintem Kirusnak is tetszik, szereti a napot :)
A császárral végülis nincs bajom...vagyis persze jobban szeretném ha természetes úton születne meg, de ha bármi miatt jobb lenne neki a császár akkor természetesen nem hőbörögnék egy pillanatra se, ami neki jó az legyen!
Cseresznye... :shock: nah ezt még nem hallottam, de kipróbálom :)
A málnalevél teát eddig ittam, de pont elfogyott, de mindjárt lemegyek a gyógyszertárba venni egy újabb adagot...remélem lehet kapni gyógyszertárba is nem csak herbáriába...majd meglássuk!
Mondjuk azt remélem, hogy ha már eddig nem akart kijönni akkor a holnapi napot még kibirja...vagyis ma még kijöhet de holnap nem lenne jó ötlet...március 15.én maradjon csak odabenn, aztán majd legfeljebb péntektől újra jöhet :D
De kiváncsi leszek, hogy mikor fog kijönni...biztos a legváratlanabb és leglehetetlenebb időpontot fogja választani :D
Egy kérdés...aki tulhordta...nektek nem kellett vizsgálatokra járni? Mert nekem csak 3 naponta kell ctgre mennem, de semmi más...
Nem kéne hogy legyen mondjuk magzatvíztisztaság vizsgálat, meg lepény érettségének a vizsgálata, meg minden féle? Csak kicsit aggódok...ilyenkor fel szokott lépni oxigén hiány meg nem megfelelő ellátottság miatt fogyás is...vagy rosszul tudom? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Szia Akíra!

Szerintem ezért ne aggódj, mert ha lenne vmi. gyanús akkor küldenének. Az hogy "szokott" az nem azt jelenti, hogy van is! Meg egyébként is egy-két nap még nem a világ. Én utóljára is csak hetente mentem CTG-re még a végén is.

8) i
iloly

Akíra
Én 5 nappal hordtam túl a fiamat és engem néztek Uh-val és minden nap háromszor ctg. Bár mondjuk én bennt feküdtem már magas vérnyomás miatt, de amikor eltávot kaptam akkor is reggel és este be kellett mennünk ctg-re.

Kép

Kép
pkagi

Hát akkor nem tudom...én is ugy gondolom, hogy kicsit azért többet kéne járnom, és hát a ctg azért nem mutat ki mindent...szóval kicsit aggódok...De hát most veszekedjek a dokimmal? :shock:
Nem tudom mi lenne jó...vagy nyugodjak meg, hisz ő a doki, ő tudja mit kell tenni? Hisz hozzá jártam végig ismeri az egész terhességemet, és az összes leletemet...csak küldene vizsgálatokra ha indokoltnak tartaná... :?: :roll:
Hát nem tudom...kicsit izgulok...és már hülyeségeket álmodok!

KépKép
KépKép
akíra

Akíra: nyugodj meg, nem lesz semmi baj! De ha téged idegesít, hogy miért nem küld ide-oda, kérdezz rá! És akkor biztos megmondja, hogy miért nem kell, vagy mikor kell menned esetleg vizsgálatokra, és Te is meg fogsz nyugodni!
Kinga

Kép
németh

Akíra

Nekem is hetente és másfél hetente kellett ctg-re járnom. Én egyátalán nem bántam. Szerintem ha problémamentes a terhességed akkor fölösleges a sűrű ctg.
Viszont sógornőmnek egyszer volt magas a vérnyomása és onnantól kezdve gyakrabban jártak ill. a végén be is fektette. Tehát szerintem megnyugodhatsz. /Egy dokiról beszélünk./ Ha lenne valami ami indokolná akkor Neked is biztos többet kellene menned. De ha mégis zavar akkor kérdezz rá. Abból nem lehet bajod.

Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Hát én nem ragaszkodom ahhoz, hogy minden nap menjek, meg ahhoz se hogy befektessen! Jó ez így nekem! Csak nem tudom, hogy a babának is jó-e ez így ! Kicsit aggódok csak, de majd rákérdezek kedden (ha addig még mindig egybe leszünk)!
Amig a baba jól van addig nem aggódom, csak legyen jól!

KépKép
KépKép
akíra

Akíra
Ne izgulj! Ha valami probléma lenne azt úgyis jelezné valamivel a szervezeted(pl.: vérnyomás). Te csak arra figyelj hogy mozog-e rendesen. Addig minden rendben van. Inkább ne gondolkozz!!!!
Amúgy még semmi jelét nem észleled a kijövetelnek??
Ez hülye kérdés volt. Mert Grétinél én is csak aznap délelőtt kezdtem érezni egy kicsit a derekam. Aztán hirtelen nagyon fájt, de össze vissza. Utána pedig már alig éreztem, viszont már rendszeressé vált. Na de nincs két egyforma eset. (Szerintem)
Kitartás!!!!
Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Akíra :)
Szerintem se izgulj, minden rendben lesz. Az is lehet, hogy elszámolták a terhességet. Csak azt figyeld, hogy mozogjon a baba, akkor nagy gond nem lehet.

Tudod repülő fent és baba még bent nem maradt. :D Egy ellazító forró fürdő is segíthet, vagy egy kis összebújás Apával. :P

Cat
Kép
cateye

Hát én még mindig egybe vagyok :D
Pedig már a világon mindent kipróbáltam...a cseresznyét, a narancsos-grapefruitos-gyömbéres itókát, a sok takarítást, a gravitációt, az összebújást apával...szóval mindent...Még ötletek? :D
Hát nem tudom, hogy mi lesz ebből, de lehet doki indítan fogja! Ha ennyire nem akar magától kijönni!
Csak azt nem tudom vár e két hetet, vagy egy hetes túlhordásnál is megindítja-e...?
Holnap megyek még ctg-re meg kedden, de csak kedden találkozom a dokival, hát remélem ő is ugy fogja látni, hogy jobb ha kivesszük onnan :lol:
Kis lustikám...meghammolom ezért ha kijön, az biztos :D
Az igaz, hogy aznap amikor megindul a szülés már tök étvágytalan az ember? Mármint akkor is ha csak este indul meg, már egész nap nincs étvágya? Mert ezt is olvastam valahol mint jel...vagy ez hülyeség? Embere vállogatja? :roll:

KépKép
KépKép
akíra

Szia Akíra!
Nyugi, holnap jön a hidegfront! Majd az megteszi hatását, figyeld csak meg! Hajrá!!!!
Kinga

Kép
németh

Szia Akíra!

Szurkolok, hogy kibújjatok! Az étvágytalanság szerintem jelenthet valamit, nekem hasmenés is társult hozzá...anyukámnak annak idején fáradtság is, szóval bíztató a jel. A hidegfront tényleg itt lesz holnapra biztosan, mi is az esőre bújtunk elő! Sokan azt mondják, hogy a melegfront jobb, de szerintem a hideg a tuti.

Tudom ez hülye tipp, én kényszerből csináltam, nem azért, hogy hamarabb szüljek, de egész nap le nem ültem... vasalás, mosogatás, függönyakasztás, bútorszerelés...mire lefeküdtem volna aludni mehettünk szülni...lehet, hogy a gravitácó! :lol:

Szurokolunk továbbra is!!!!!!!!!
A barátnőm 23-ára van kiírva, de már nagyon lent van a pocakja, lehet egyszerre mentek holnap... :lol: neki is mondtam, hogy a hidegfront az fix, ő is nagyon reménykedik, már kint szeretné látni a kislányát!

Szép estét!

Kép
manó-v-29

Hát nem csodállom, hogy kint szeretné látni :)
Nem is tudom van-e olyan aki a végén már nem adna meg bármit azért, hogy láthassa a kis manóját :)
Legalábbis én már vagy két-három hete simán mennék szülni :)
Alig várom!
Nagyon bízom én is a frontokba, főleg, hogy én hidegfront érzékeny vagyok, hátha a babóm is az :lol:
Meg hétfőn újhold lesz, még abba is bízok :)
Jobban szeretném ha magától indulna meg, és nem kéne indítani a szülést... :roll:
Hát Kirusnak a gravitáció eddig nem sokat segített...volt már mosás, mosogatás, főzés, ablakpucolás, vasalás...ja és takarítás...egyik se hozta ki :P
Hát de most már remélem tényleg hamar kibújik...annyira várom már! :?

KépKép
KépKép
akíra

Akíra !

Szurkolok, hogy végre induljatok a kórházba :)
Remélem Kira magától kibújik...

Üdv. Dóra

Kép

Kép

Kép
dojika

Na szép jó reggelt!
Én még mindíg itt :D
dojika olyan jó lenne!
Olyan fura látni, hogy mi majdnem egy napra voltunk kiirva, és neked zsófi már két hetes, én meg még mindig 2in1 vagyok Kirával...Milyen fura is a természet!
De remélem ma megindul...ha nem akkor nem tudom...holnap megint megyek ctgre a korházba meg megvizsgál a doki, ugyhogy talán mond valami okosat, de remélem nem akarja azt, hogy legyek türelemmel még egy hétig! :shock:
Nem bírnám végigcsinálni ezt a hetet is... :cry:

KépKép
KépKép
akíra

Sziasztok!

Csak egy infó:
http://nol.hu/cikk/437987/

Puszi:mamacs
mamacs

Sziasztok!

Akíra kitartás! Amit Anett írt, hogy hasmenése volt az nálam is bejött. Igaz csak az elsőnél, mert a másodikat indította a doki, mivel elment a magzatvíz. Szerintem nem kell attól tartani, ha megindítja. Semmivel sem különb. Nekem még így gyorsabb is lett. Egyátalán nem bánatam meg.

Egy kérdés!!!!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy kik azok akik megveszik a kórházat? Mármint a neveket. Már egy csomó helyen megnéztem, de nem találtam róluk semmit. Mindig csak azt a 3 dokit adja ki, akik az újságokba is benne voltak.
Azért egy kicsit érdekelne a dolog.

Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Sziasztok:)

Én is a kh-ban szultem 2005.10-ben olvaso modban még mindig kovetem az eseményeket, meg ha terhes lennék ujra akkor aktivan is, de mivel szoptatok még és amugy sem vagyok 1 élmenstruálo/peteérlelő (clostys a kislányom is), igy erre sajna még várni kell..:(

Akíra miatt írok most, nézz át a gyermekek-magzatok kor szerint/ 2005-2006 téli babás topicba, a csajok tudnak 1 bábakoktél nevű természetes anyagokbol előállithato szert, ami az egyik lánynak közulunk biztosan segitett meginditani a szulését. (talán a bába válaszol c könyvben is megtalálhato a recept, de ebben enm vagyok biztos)

Heni
hencsi

Megint én:)

A 11 doki nevét én is szivesen venném, ha kompromitálo akkor akár privát üzenetben is, megjegyzem én a banyanszki által írt 3 doki nevét sem tudom:(

H.
hencsi

hencsi köszönöm az infot, benéztem oda is, irtam, most várom hátha kapok választ :)

banyanszki, hát a szülésmegindítás előszőr nekem is jó ötletnak tűnt, csak azóta hallottam, hogy baromira sokkal fájdalmasabb mint a normál szülés...
Olyanokat hallottam, hogy megkapja az ember az infuziót és utána nagyon gyorsan jön a gyerek (kb 4 óra) de az maga a pokol, mert nem tud olyan gyorsan tágulni az ember és a doki tágítja, ami halálosan fáj, jobban mint ha magától...meg olyat is hallottam, hogy a gyereknek se olyan nagyon jó ez, mert nem a saját tempójába születik..
Szóval próbálok utánaolvasni a neten ennek a szülésmegindításnak, de nem igen találok érdemben semmit...
Ugyhogy ha valakinek ilyen volt és leírná nekem, hogy milyen is ez, azt megköszönném! :cry:

KépKép
KépKép
akíra

Szia!
Nekem a bábakoktél indította be a szülésemet, ami villámgyorsan zajlott, teljesen rendben, és szép emlék maradt (ellenben az elég hosszú első szülésemmel...)
Tehát a recept: 30gr ricinusolaj, 30gr pálinka és kb. 2 deci gyümölcslé, ami ihatóvá teszi a löttyöt.
Az eredeti recept 50gr ricinussal és fél deci pálesszel van, de a gyógyszertárban csak 30 gr a maximálisan kiadható mennyiség a ricinusból - nem véletlenül, és nekem ez is bőven elég volt (4 napot hordtam túl).
Nálam az események lefolyása ez volt: du. 5-kor ittam meg a löttyöt, alig bírtam lenyomni, rohadt szar volt. Este 8-kor kezdődött egy kis hasmenés, és enyhe fájások, a hasmenés ezután tartott, de teljesen elviselhatő volt, ne valamilyen hascsikarásos rettenetre gondolj, kb. másfál óránként kellett mennem...
Megfürdettem és lefektettem a nagyfiamat, és 10 után kezdtek erősödni a fájások. 2-ig bírtam otthon, mert nem akartam túl korán bemenni, az első szülésem is 14 órát tartott.... 2-kor már jöttek a tolófájások itthon, gyorsan bementünk a kórházba, akkor már négyujjnyira voltam nyitva. Sajna még 25 percet kellett várni a dokimra, addig vissza kellett tartanom, hát az nem volt kellemes, és 2.36-kor megszülettet két tolásra a lányom.

Egyre vigyázz!!! Ahogy elkezdődik a vajúdás-hasmenés, nagyon sokat igyál, mert nekem nem volt időm pótolni a folyadékot, és emiatt a szülés után kicsit kidőltem, és 2,5 liter infúziót kaptam. És amíg csak tudsz, és szabad, igyál!!!
Sok szerencsét, és az enyémhez hasonló szép kislányt kívánok!

Ági
kajamán

Akíra

Az tény hogy gyors. Mert nekem 8-kor kötötték be az infúziót és 11:45-re lett belőle baba. De viszont a fájások nem voltak szörnyűbbek, mint Grétinél. Pedig a szülésznő mindig egyre nagyobb adagokba nyomatta az oxitocint. A doki se tágított kézzel. Mert mikor éreztem a fájást már tudtam hogy ha nyomok akkor mindig egy kicsit tágul is. Így mindig mondta a doki mikor megnézett, hogy nagyon jól haladunk. Tehát én a kézzel való tágítást is megúsztam. Pedig másfél újjnyival kezdtünk reggel 8-kor. Aztán lehet, hogy embere válogatja a dolgot és mindenkinél más a helyzet. Látod ezt nem tudom. De kívánom, hogy olyan szülésed legyen, mint nekem volt, gyors és könnyű.
Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Noémi

Küldtem Neked üzit iwiw-en.

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Sziasztok!

Megkaptam Banyanszky, írok is amint "összeszedtem" magam=nézz be a "császárral szültem" topicba, ott utolsó hsz-omba minden leírva csak olyan sok hogy ide már nem bírom írni. Bocsika.

Aíra!!!
Hát drukkolok, hogy bábaitóka beváljon!!!

Kép
Kép
nszoke

Akíra!

41.hét...nem semmi, én ki sem bírtam volna :)
Nálunk 5 napot húzott rá Botond, de egy örökké valóságnak tűnt!
Most már tényleg bújj ki kicsi lány :D !!
Nagyon drukkolok, könnyű szülést!!
Üdv

Kép
KépKépKép
mzille

Úgy látom, ma Akíra nem jelentkezett be. Ma kellett mennie a dokihoz. Talán már meg is van neki a baba???
Remélem igen és minden okes nála.
Mindenkinek további szép estét!
Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Sziasztok !

Ezt találtam a kórházról:

http://www.weborvos.hu/cikk.php?id=94&cid=86618

Szilvi
bruncsi

Sziasztok!!!

Huha, remélem Akíra életed legszebb napja volt a mai...azért nem vagy itt!!! :wink: :P

Gyere amint tudsz!

Jó éjt!

Kép
Kép
nszoke

Sziasztok !

Akíra: remélhetőleg megtette a hatását az a kis itóka, és azért nem vagy itt. Lehetséges, hogy már a kezedben tarthatod a kicsi Kirát ? :)
Minden elismerésem, ha eddi is kihúztad, nekem az első kettő a 38. hétre, a harmadik 37. hét végén született, de már akkor is alig vártam, hogy megláthassam őket.

Mzille: nem tudom olvatad e az Úri Játszóház nyitvatartását, talán az előző oldalon van, leirtam, vagy talán már voltatok is. Sajnos mit betegek vagyunk folyamatosan, igy még nem tudunk elmenni. :(
Szép napot mindenkinek.
Szilvi3

Kép

Kép

Kép
szilvi3

Sziasztok!
Én is nagyon drukkolok Akírának! Remélem minden rendben lesz nála!
Kinga
(Noémi, a múltkor küldtem neked privit. Megkaptad, vagy megint nem működött a levelezés?)

Kép
németh

Szilvi,
olvastam, köszi szépen, csak sűrű volt a program a hosszú hétvégén, nem reagáltam...még nem voltunk, Nektek jobbulást, aztán egyszer összefuthatunk OTT :D

Bruncsi,
sajnos, még bizonytalan a kórház sorsa...a végén a hír nagyon szomorú...ismeretlenül...együtt érzek a családdal...lehet, hogy közrejátszott az elmúlt hónapok történése is...
privit olvastam... :wink:

Kép
KépKépKép
mzille

Sziasztok!

Úgy látom a jó idő miatt nem nagyon írkálunk.

Noémi
Mi a helyzet meggyógyultatok? Remélem minden okes!!

Ha jól számolom és minden simán ment akkor Akíra holnap jön haza a kórházból. Persze csak akkor ha már megszült.

Mindenkinek szép napot! Igaz felénk elsi az eső!

Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Sziasztok!

Jó idő??? Itt tök hideg van és szakad az eső!!! :evil:

Végülis jól vagyunk csak ettől a héttől olyan mintha új gyerekem lenne. Ugy megváltozott, nem tudom miért?! Beteg volt ugye amiből már kilábal, bár most akkorát csinált a pelenkába... :oops: :lol: . Közben szerdán este beverte a fejét, azzal is szaladgáltam az orvoshoz...de állítólag nem komoly. Remélem is, de mégis nagyon furcsa nem értem miért?!

Akíra már biztos babázik! Milyen lehetett a szülése meg az egész, mert még nemrég itt volt és ugye nagyon szülni akart, mostmeg csak eltűnt, és már gondolom hamarosan jön és mesél, de biztos minden gyorsan és simán zajlott szerintem...legalábbis remélem.

Holnap jönnek rokonok, de nem nagyon örülök, most hogy Zsebi még lábadozik, meg mondom még én sem bírok vele, megint bezavarodik az "idegenek" miatt. :(

Kép
Kép
nszoke

Ja!

Most mondták a rádióba:

"Ápr. 1-jétől kiteszik az Schöpf-Mérei Anyaotthonra, hogy ELADÓ"

Hol lehet tudni hogy ki az a 11 vagy nem is tudom hány dokika aki megvette, vagy megveszi? Kiváncsi lennék rá... :shock:

Kép
Kép
nszoke

Noémi

Zsebi miatt ne izgulj, lehet hogy most egy ilyen korszak fog elkezdődni nála.

Nálunk is volt, mikor anyósommal nem volt hajlandó szóba állni. Erre mit kaptam , : mert ellene nevelem a gyereket.
Na magyarázza már meg nekem valaki, hogy egy 1 - 1,5 éves gyereket hogyan lehet valaki ellen nevelni. Na mindegy . Ez van és kész.
Tegnap voltunk kontrollon megint Atival és azt mondta a doki, hogy nagyon szép és minden rendben van. Hála égnek nem kell már többet mennünk. Ja és a legfontosabb tegnap már nagyfürdőkádba pancsizhatott. Szegénykém már annyira várta.

Én is a valamelyik nap kérdeztem a dokik nevét, de nem lettem okosabb. Pedig már a netet is végig böngésztem. Sikertelen. Talán ha valaki beszél a dokijával és az elmondja.

Üdv.: Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Hi!

Hát itt is zuhog az eső!

Noémi lehet, hogy mostmár majd kicsit dacos is lesz a leányka!! 8)

"Így másfél évesen"-gondoltam és az jutott az eszembe, hogy ez a Zsebi, hogy öregszik!!!!! :) Még csak most volt a szülinapja :shock:

Az is furcsa volt, hogy beleolvastam a 2006 nyári kisbabás topikba, és az ott elsőnek megszületett baba (koraszülött(hiszen messze sincs még nyár)) a napokban volt 1 éves.

Az a lényeg, hogy mi mind fiatalok maradunk és csak rajtuk látszik az öregedés.

Sziasztok: i
iloly

Sziasztok!

Most találtam az iwiw-en.

Kedves Barátaink!
Friss hírünk:
A Fővárosi Önkormányzat Egészségügyi Bizottsága március 22-i ülésén
egyhangúlag úgy határozott, hogy a Schöpf-Merei Kórház bezárása
helyett "magánkórház"-kénti működése előtt nyitja meg az utat. Várjuk
a Fővárosi Közgyűlés ilyenirányú kedvező döntését!

március 23., 21:06

Erika

PHPBB kód:
Kép

PHPBB kód:
Kép
banyanszki

Sziasztok én nem ide való vagyok. Én a 2-es nőin szültem a gyerekeimet, egy fiatal, ám tapasztalt, kedves orvosnál. Aki a minap a 6-hetes kontrolomon elmesélte, hogy ő tárt karokkal várja a nagy terheseket, a Schöpfibő, szivesen átveszi azokat, ée úgy tekint rájuk mintha a sajátjai lennén, akik nem akarják ezt a horibilis összeget, kifizetni. Szóval én csak hírmondó vagyok itt. akit érdekelnek a részletek írjon bátran. Én két gyereket szültem nálla 2 év leforgása alatt és kb 10 éve hozzá járok. Mindíg nagyon kedves és aranyos volt, és soha nem kért konkrét összeget a szülésért, mindíd azt mondta, hogy anyit adjak amenyit én megfelelőnek látok. Kedves és figyelmes volt a terhesgondozáson, soha nem váratott meg, és mindenben benne volt amit én a szüléssel kapcsolatban kitaláltam. Mindekinek csak ajánlani tudom, mint alternatív lehetőséget.
izaabella81

Akíra,
nagyon sok boldogságot! Gratulálok!
Látom a vonalzódon, hogy Kyra már 4 napos!!
Várjuk a történeted!

Üdv
Ildi

Kép
KépKépKép
mzille

Sziasztok!

Iloly!
Nem értem a 2006nyári topikos írásodat...hogy-hogy 1éves aki nyáron született? :shock: :?
Hát igen Zsebi 17hónapos lesz bő 2hét múlva. Az óra ketyeg...

Akíra!
Gratulálok! Sok egészséget, tejet és rengeteg boldogságot nektek!
Aztán ha egy kis pihi volt tessék jönni mesélni!
Ja bár nem egy nagy kép ugye, de nagyon szép a kislányod.

Izabella ment privi.

Kép
Kép
nszoke

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?